| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 15:12
- Nahlásit
Markét
Jó, to znám! To je dobrý! Hlavně ten "Přívoz" je přesný!
ola
Já jsem byla včera pakupáť padárki v ostravském Šokking parku a lidí sice bylo dost, ale loni touhle dobou to bylo horší..
No a chomeket ještě nemáme. Loni jsme měli jakousi kanadskou jedli, či co a byla jsem zklamaná - vůbec nevoněla!
Cituška
Boxerů máme sedm. Tři feny a čtyři psy.
Bostona míváme jen občas, koupili jsme ho rodičům, když jim stará boxerka umřela a jim bylo smutno. Teď mají veselo až moc..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 16:06
- Nahlásit
Tak jsem byla pro Kubase ve školce. Děsně mě tam miluje jedna holčička. I teď přiletěla a tulila se ke mně, mazlila se, mojí rukou si čechrala vlasy. Najednou koukám, že má nějak divně "děravou" kštici, tak se jí ptám, jestli je ostříhaná?! A ona :"Jo, já mám VŠI!" Odskočila jsem a hned mě všechno začlo svědit! Prý maminka ji ostřihala. No, vypadlo to, že to maminka vzala strunovou sekačkou. Taková by to byla hezká holčička. Radši jdu Jakuboj prohlídnout hlavu...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 16:07
- Nahlásit
..... a copa je to tuto tady?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 16:11
- Nahlásit
...ztracený syn se vrátil...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 17:38
- Nahlásit
ola
Todle sem ted nasel na jednom webu:
"Vysloveně mužský pes je boxer, náhrada za bývalého bulldoga, silák s býčí šíjí a starostlivě varhánkovitou maskou, z níž jde hrůza, byť trochu neprávem; neboť je to většinou nevinná duše a dobrácké funidlo, pes naivní a měkkého srdce."
Karel Čapek
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 17:45 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
corleona
manža se ptá prý jestli se u vás nenajde postel na víc jede v sobotu Praha- Ostrava s náklaďákem a já ho nechci nikde nechat přespat, tam prý už zbýváte akorát vy a já mu na to řekla, že u Stupída by se asi místo našlo, ale jen na chvíli, že má chlapy moc rád
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 18:17
- Nahlásit
corleona
tak já už to vím, nejmíň hodinu jsem byla na Vašich krásných stránkách a nemůžu se rozhodnout, kterým psíčkem nakrýt
protože mám jen jednu fenku
dneska štěnda objevili, že existuje poloha v sedě, a poprvé byly náznaky hry mezi nimi, okusování oušek atd. Mě dneska sáli ušní lalůček a bylo to velmi ero....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 18:18
- Nahlásit
articek
Až pojede Praha - Brno, je vítán, erdelci šimrají vousama a Cita se nacpe na klín, ledničku mám plnou, a postel se také najde
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 18:32
- Nahlásit
Tak su doma.To deda byla mimořádná schůze.Volové tam u nás na tom cvikoši.Figurant si připravil takovej dáreček.Prej když se uvidíme až po Vánocích že si pro nás něco nachystal.Přijelo šest figurantú jelo se k lesu a byla stezka odvahy.ale měli to pěkně nachystané chlapci.A Aida je pěknej hrdina.Se musím pochlubit ale bez zaváhání po tmě zadržela figuranta bez váhání Bylo nás tam 25.A fakt super.
Cituška
Když jsme měli šteniky tak Abara mi na bradě udělala fialovej cucflek.To byla paráda
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 18:45
- Nahlásit
.... kde se jen todleto může stát?
http://www.novinky.cz/krimi/muz-postrelil-psa--maj itelce-hrozil-useknutim-hlavy_103945_c70r1.html
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 18:50
- Nahlásit
Tommy Gun
Se už ničemu nedivím.Mě už nic nepřekvapí
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:03
- Nahlásit
Cituška
Praha - Brno jezdí docela často, ale to je hned doma, tohle je dálka
Ale ta plná lednička, to ho asi nalákáš
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:31
- Nahlásit
všem
posílám PF, ale na některé z vás nemám email , pokud ho nemáte v členovi, plís mi poslat
Děkuji
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:42
- Nahlásit
articek
PF dorazila. Je super! Moc díky!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:44
- Nahlásit
articek
K nám taky.A fakt pěkné.Děkujem
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:58
- Nahlásit
http://www.boxerpuppy.org/
Tak děfčata, které spojení se vám zdá OK? A případně, které štěnisko???
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 20:04
- Nahlásit
ola
Ada
Díky, nebyla jsem si jistá jestli dorazí nějak my blbne email
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 20:16
- Nahlásit
Artroza
Poslala jsem ti meila s fotem na to PF.Snad to došlo.Jinak mě snad už trefí.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 20:52
- Nahlásit
Ada
ted jsem stahlapostu a nic....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 21:21 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Artroza
Mě snad už trefí.Jdu to zkusit ještě.Posílala jsem to na mydog@volny.cz
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 21:37
- Nahlásit
Mě už taky dorazil bulvární plátek!
Tommy
Tě vítám!
Ada
Flaša rumu sebou opravdu nikdy neuškodí
Cituška
Náš mimiňák dnes objevil pračku ve které se točí prádlo. Měl to jako televizi a já se náramně bavila
Articek
Já taky nedostala žádný přání
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 21:39
- Nahlásit
articek
Já jsem PF dostala, děkuju, taky bych chtěla být někdy tak graficky zdatná...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 21:48
- Nahlásit
Nidke nikdo, že by dorazil bulvární plátek ke všem?
Mimochodem, jsme doma dva členové BK ale plátek dorazil jenom jeden. Buď máme pošťačku která má ráda boxíky a řekla si že jeden výtisk nám musí stačit, anebo druhý plátek dorazí zítra
Tak dobrou!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 21:55
- Nahlásit
Teta
já to poslala na chello, tak nevím
Markét
Děkuju, snad se bude líbit všem, graficky zdatná teda nejsem, byla to taková rychlovka
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 22:17 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Teta
že by dorazil bulvární plátek všem
Všem určitě ne.Já ho dostanu zas beztak až po vánocích Artroza
Tak nevím co je stou poštou.Dám foto sem a m§žeš použít něco s toho.Nebo z galerky na URL
A stačí jednoduché PF Krásné vánoce a štastný Nový rok 2007 přeje ch.s. od Kamenného stávku
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 22:20
- Nahlásit
Teta
Hm, tak na Jih zatím taky nic nedorazilo. Teda něco jo, grifonkovský plátek už tu je!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 22:23
- Nahlásit
Markét
Dneska jsem koukala na grifonka na agilitách.A ten upaloval že jsem ho nestíhala pozorovat
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 22:59
- Nahlásit
Teta
já si pamatuju, jak byla Cita "vodvařená" u zrcadla, mohli jsme se potrhat. A pračka, to musí být super, já mám bohužel vrchní plnění a točící se buben není vidět
To budou štěníci bez televize
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 23:02
- Nahlásit
articek
Super PF, moc děkuju!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 23:09
- Nahlásit
ola
já jsem jen úplný laik, ale mně se nejvíc líbí podle vzhledu štěňata z toho prostředního spojení, po Tino del....Infinito a Klára Signum...
ale moc tomu nerozumím
|