| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 08:01
- Nahlásit
Tak to já sem zase fandila spíš Ramštajnovi, ten taky neměl chybu.
Jinak poté co vypadla Bára tak už mi to bylo celkem fuk kdo z nich vyhraje, ale spíš sem se asi přikláněla k Davidovi, taky je mi jeho styl bližší.
Neřikejte mi že už máte všichni nakoupený všechny dárky, já toho zatim teda moc nemám, čekám na výplatu a pak si asi vezmu den volna a pojedu něco nakoupit. V pátek navečer sme byli v Kauflandu a parkoviště bylo skoro plný o víkendu to asi muselo být ještě hustší.
Tommy Gun
ta historka s kulekoušem mně teda pobavila, sem to hned řikala Zdeňkovi tak se taky smál. Trošku vám tam chlapci dělaji před vánoci nepořádek.
Denisa
přáníčko je pěkný
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 08:47
- Nahlásit
To je fuk, že vyhrál Drda, stejně se časem o Spilkovi uslyší víc. To, že vypadla moje favoritka - Bára, mě teda tenkrát nakrklo, protože Guano Apes je prostě skvělá hudba. Pak už mi bylo jedno, kdo vyhraje, ale Spilka je větší šoumen, takže jako Superstar si představuju více jeho. Drda Drdič je "nepatrně mrtvý" a jeho hlas je sice dobrý, to uznávám, nicméně nemůžu si pomoct, slyším tam country a z toho mám "osipky". No hlavně že vypadla ta stará mladá muzikálová tlusťoška. (Naším obývákem se nesly výkřiky "Tlusťoška ven!" a nejvíc mě nakrk Tomáš, když ji ještě bránil.) Mladý člověk, který si dobrovolně vybere píseň od Bonnie Taylor nebo Tiny Turner, (co má hubu jak hrany od vany )tak to mi prostě nesedí. A aby tato soutěž produkovala další muzikálové zpěváky, potažmo další muzikály, tak to je na grcku. To je úplně na hlavu, tady ty muzikály. Já uznávám jediný a jedinečný muzikál, a to v origo ingliš verzi - Džízse. Toho od BBC v moderní filmovém zpracování sháním už 5 let, co ho jednou uvedli na ČT2. Ale je prostě nesehnatelný
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 08:50 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
Markét
diky za pochvalu morcat
jo jo, jsou ted pekne kropenaty...tlusty vyzrany mysi......
jinak darky uz mam nemuzu psat co, protoze by si to tady precetli...ze jo ? vcera jsem dokoupila posledni, byli jsme v centrum Chodov...ani tolik lidi nebylo ( respective mohlo to byt horsi...) sachr teda nemeli...
zato meli slevy v nejakych kramech a tam byly docela bitky
koukam, ze nas drdovcu tu moc nejni....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 08:55
- Nahlásit
A ještě pěchota!!
Můj hlavní favorit šišlavý s kloboučkem "Doremilááááááá" bohužel vypadl. Ten byl naprosto úžasný Pak jsem jen sledovala, aby co nejdřív vypadl exhibicionistický kretén i se svými čuníky. Rammstein byl sympoš, to jo, ale boreček s fešným knírkem a vlastní tvorbou byl prostě nepřekonatelný. Jeho pohybové procítění písní nemá obdoby. Když jsem to v TV viděla úplně poprvé, tak jsem ztratila řeč. Že něco TAKOVÉHO mezi námi žije..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:03
- Nahlásit
Artroza
Chichoty vám tady chválit nebudu.. už jsme Vám je minulý týden pochválili dost. Eště byste zpychli!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:06
- Nahlásit
corleona
dobra.....prezijem to
co vase matky? uz se chovaj dustojne????
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:08
- Nahlásit
Artroza
jé, teď jsem teprve objevila fotos Chichoťáků! vypadají krásně! ťuti muti miminka!
corleona
já jsem to ani nesledovala, mně to fakt nic neříká... kromě teda toho mého favorita...
jsem se včera dívala na Milence a vrahy!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:13
- Nahlásit
Denisa
vcera davali milence a vrahy????? to je teda fakt podly!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:14
- Nahlásit
Héč, my jdeme dnes boxerka, doga, francouzský buldoček!
to bude squadra!!!! placato-tlamatý venčení aneb velkopyskatí slintoši na prochajdě!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:16
- Nahlásit
Artroza
jo jo, dávali! pěkný to bylo!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:19
- Nahlásit
corleona
jo kretén s čuníky mi byl od začátku strašně nesympatický, taky sem byla ráda když vypadnul.
Doremiláá byl taky dobrej to je fakt, jsou to kouskové.
Artroza
já tak nějak představu co za dárky koupit mám, jen prostě někam vyrazit a letos to fakt vidim uplně na poslední chvíli, protože ty joudové tady nám daji vánoční odměnu až do výplaty kterou teprv dostanem a jestli jí vůbec dostanem před vánoci to ví bůh protože termín máme normálně až 28. Serou ňa.
Štěňátka jsou moc hezký
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:20
- Nahlásit
Artroza
A my jsme si to nahráli na dvd, kiš, kiš!!!!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:21
- Nahlásit
Dobré ráno! Posílám varování, náš Tommy se s Ernetstem "čuníkem" zná. Je to komínolezec!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:21
- Nahlásit
corleona
eeeee a co chces za nelegalni kopii????
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:27
- Nahlásit
Teta
doufám, že brzy spadne..
Artroza
klidně Ti to kolco po shlédnutí daruju.. nejni problém.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:31
- Nahlásit
Denisa
Jsem ve Vidňu potkala paní Čtvrtníčkovou:
http://album.olympus.cz/PhotoGallery/Public/pPhoto Show.asp?pagepos=2&idAlbum=85098&idPhoto=2128570
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:35
- Nahlásit
corleona
no ale nevím nevím, kde maj parůžky?!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:37
- Nahlásit
Jsme se právě nahlásili na poslední coursing v tomto roce, rozloučení s rokem... se těšííííííííííím!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:38
- Nahlásit
Denisa
Ty milenci a vrazi mě taky pěkně naštvali,protože jsem to zjistila,když to končilo.Ach jo a neopakují to.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:42
- Nahlásit
corleona
gde ty se fsude nevyskytujes! good fotky!
jinak misto pf budes doufam rozesilat ty kolecka...
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:43
- Nahlásit
corleona
Jsem ve Vidňu potkala paní Čtvrtníčkovou:
A já jsem si myslela, že Vlasta (Čtvrtníčková) byla fakt v Reichu a že se ani nezmínila!
Lenda
To my si to nahráli aspoň na VHS, neb DVD neumí "record", narozdíl od Corleony.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:46
- Nahlásit
tady se mluví očemkoliv? jako chat?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:51
- Nahlásit
Za tu chvíli jste toho napsaly (i) tolilk, že nestíhám, já bojovala se štěňaty při prvním krmení, celá kuchyň plná a štěňátka pomatlaná, ty "šipky" sedly ale bříška také nakonec plná, tak teď už mám vytřeno a hurá do práce (a na diskuzi )
a samozřejmě honem na štěnda u Artrozů
|
Lenda
Člen |
- Nahlásit
Denisa
Rozloučení jsme měli na cvičáku v sobotu a bylo to bezva.Měli jsme tam taky falešného soba/bez paní Čtvrtníčkové/,ale s parůžky.
Já si odnesla malou opičku.
|
Teta
Člen |
- Nahlásit
želva
No, už to tak vypadá. Podmínkou je mít psa, nejlépa boxera
Jinak většina z nás je stejně "postižená" jako ty (jak píšes na vedlejším fóru).
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:53
- Nahlásit
Markét
To se máš.Já si počkám,až to bude na Nově.A z reklamama,včera jich bylo málo.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:54
- Nahlásit
Artroza
no to jsou ňuňánci, a taky je pěkně držíte pod krčkem, aby sebou tolik nešili
nádherný a rovnou k sežrání!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:59
- Nahlásit
Cituška
Ty jsi se štěníky doma nebo chodíš do práce?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 10:03
- Nahlásit
Ahoj všem
Jdu odpovídat postupně,jinak než se dočtu konce,tak opět vše zapomenu.Dneska jsem obzvlášť hotovson.Jsem šla spát v 1.Oslavovala jsem vítězství Drdíka v Superstar.
Cituška
Taky jsem poslala svůj první a poslední hlas v soutěži.A pak že mu hlasy posílaj jen patnáctky... Prdlajs.
Tentokrát se mi hned na začátku podařilo tipnout finále.Jsem holt dobrá,no..
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 10:14
- Nahlásit
Dotaz
Je možné že by v roce 2007 skupina FCI II byla na řadě v sobotu?
Koukám na nějaké výstavy v Polsku a tam je FCI II hned na prvních dvou výstavách v sobotu? Možná je to jenom Polská záležistost?
|