Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2006 21:59 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Cituška
Myslím že mamka už má rozhodnuto, Perry vede na hlavní čáře.A Fatty né a né hárat

Cituška
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2006 22:04
- Nahlásit

Ada

To je hrozný to čekání, já zase doufala, že bude Cita hárat později, abych stihla závody v říjnu, a listopadu, a nakonec hárala moc "brzy"
Tak dobrou

Ada
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2006 22:21 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Cituška
To je zákon schválnosti.To Fatty začne určitě později.No ale nic nenadělam.Dobrou

Teta
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2006 22:26
- Nahlásit

Kuk!

Ada
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2006 22:45
- Nahlásit

Teta
Baf.-)

Ada
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2006 22:51
- Nahlásit

Teta
Taky Ti nejde usnout?Já to zkoušela ale nic.Ani u knížky neusnu a to je co říct.Spíš se u ní směju než abych usla.Čtu království za veterináře.A to asi není knížka co bych u ní usla.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2006 22:55 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

kkathy
olik má orionchovík přes hřbet asi tak - já nevím .... To mám jako našemu chovajzovi Lojzovi měřit hřbet? Pokud chceš něco porovnávat, vždy to porovnávej v poměrech.
Poslal jsem ti ty dvě stránky. Máš je v mailu.

Teta
Kuk! - sem si málem stříknul do tekstylu, jak sem se lek. Doufám, že mi stoho nenaskočí vopar.

Teta, Corleona
Jak jste tu debatili o "prasatech" co máte doma, tak mám taky jednu historku "do mlejna". Orioník chovík si v noci 3x uplivnul (vyblil granule do 3 hromad po bytě). Normálně to většinou sežere on a Kudlakouš mu vehementně pomáhá. Tentokrát ty blejtky nesežral ani jeden, za to si je Kudlakouš pěkně všechny 3 hezky pochcal. Dobytek jeden. Ale jinak máme doma naklizíno.

Teta
Tak jsme dnes konečně zakoupili koberec. Jeste není vybalený, ale Kudlakoušovi Vlkodlakoušovi už se líbila ta páska, kterou je srolovaný koberec svázaný. Jeste aby ho nešel v noci vochcat , jako že něco novýho v bytě.

kkathy
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2006 23:36
- Nahlásit

Ada
Takhle brzo jít spát, to je snad hřích

kkathy
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2006 23:40
- Nahlásit

Tommy Gun
Né nechci to porovnávat, chci jen někde sehnat tak velkej zimní oblek nebo aspoň svetr

Ada
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 09:59
- Nahlásit

Kde sou???

Ada
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 11:23
- Nahlásit

To všeci děláte vánoční úklid nebo pečete?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 11:54 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Ada
...... jo, uklízíme. - předvánočně.
Dyk sem tu fčera psal, že máme doma nablito a nachcáno.

Corleona
Tak co, už jsi doma? Tak jaká byla tórta bývalého ministra vnitra Ríši Sachera, vídeňská káva a co - jaký má Mozart gule - doblý? A čímpa si jéchala na Ú-Bahnu, S-Bahnu s dřevěnejme sedačkama či na Ruskom kolesu v Prátěre. Svařáček na Marktu pod Rathausem předpokládám taky charóšij a předvánoční nálada sqelá. My když byli ve Vienně před vánoci před dvěma roky, objížděli jsme jeste nějaké památky, byla zima jak v psírně - tak jsme si koupili 12-tihodinovou časovou jízdenku na MHD a chodili se vždy do U-Bahnu či električky zahřát jak pražský bezdomáči. Ve vídeňské ulici Na Příkopech tehdy stál největší adventní věnec v Evropě - krásnej byl - to jo. Cestou ke Štěpánovu kostelu stály lidské sochy - namalované - tý jo těm musela bejt kláda jak sfiňa. Jo a cestou zpět jsme se stavěli na Halámkách v djútyfrýšopu (frýportu) - už nikdy více!!!! Tak nám poreferuj, jak ses měla.

Ada
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 12:32
- Nahlásit

Tommy Gun
Ty jo se poblil a ještě si to pochcal No co kdyby mu to náhodou chtěl nějakej vetřelec sežrat no.

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 14:53 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Tommy Gun
No zdar. Bylo fajn. Jely jsme s kámoškou cestovkou busem. V Mikulově jsem toho měla plné trenky, málo místa v buse jak sviňa, nechápu, jak tak někdo může cetovat např. až do Řecka. Čili volám reflexově NEVER MORE!!!! Byli jsme nejdřív na Šénbrunu. Pěkné, ale magi v kostkách jsem z toho neučurkávala. Vídeň je krásná, to jo, ale Paříž je Paříž Pak jsme se od výpravy trhly, vyzvedly si na info mapu a šly městem samy - průvodkyně stála za houby. Ta výzdoba ulic Vídně je vskutku, vskutku ÚCHVATNÁ. Ve Štefanovi jsme samože byly, zápálily jsme svíčku a pak šly pěšo k rátušu na trh. (Před Štefanem byli ti sochové taky) Na trhu prodávali samé hlupoty a capárny, ale některé samozřejmě krásné (krásné vánoční ozdoby, svíčky, sošky, betlémy, hračky...). Takový tradiční trh tady chybí . Mohlo by mě mrdnout, když u nás je vánoční trh a Ťamani tam prodávají tepláky. Na náměstí v Ově to už utli a smějí se tam prodávat jen echt vánoční věci - dřevěné hračky, věnce, ozdoby, sladkosti, medovina, ale občas jsou tam i prodejci levných záclon z Polska. No a na trhu jsme si pochopitelně daly i tradiční punč Trošku jsme se z něj namrdinkaly, neboť jsme znovu obcházely tytéž stánky a vše se nám již nezdálo jako hlupoty a capárny, ale už se nám to líbilo, braly jsme to z pultu a u každého stánku jsme řvaly :"ty vole, to je dobrééééé!!!!!!" Sachrův dort a kávičku v typiše kavárně jsme si samozřejmě daly! A taky na ulici pečené kaštany a jablka v županu na špejli jako špíz a pak nějaké sladkosti.. no hřešily jsme obě o 106. Zmrzlé jsme byly jak sviňa, takže jsme si slíbily, že Vídeň navštívíme opět, ale v létě. No a čeho jsem si v centru Vídně všimla je, že tam na pěší zóně korzovala spousta lidí se psy. Samozřejmě velcí-malí -všichni bez náhubků. Celkově tam na mě dýchla pohoda a klid, nikdo nikam nespěchal, nikde se netlačil, nebyl nervózní a to tam bylo lidí, jak sviňa a mnody až tlačenice.

Cituška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 16:51
- Nahlásit

corleona

Ty jó, to musela být paráda, mně se takhle kdysi líbila vánoční Budapešť, ale mám tam tátu a vím, že jsou na tom Maďaři dneska s životní úrovní hůř než my, tak jsem tam letos ani jet nechtěla.
Úplně z toho Vašeho vyprávění cítím tu atmosféru

Mám dotaz. Měla jsem ruce od masa a štěnda se mohly zbláznit, ale nevím, není ještě brzy, abych jim něco nezpůsobila, když mají 17 dní? Přemýšlela jsem jim nadrobno trochu dát

Teta
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 16:59
- Nahlásit

corleona
Wilkommen zurück!
Je to tam opravdu nádherné, byla jsem tam víkend před vánoci před 2. roky.

Ada
Hele, že jsi mi před časem psala že mi posíláš mail? Zatím pořád nic.

Tommy
Tak co koberec?

Teta
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 17:10
- Nahlásit

Tommy
Poslala jsem ti mail, takže tak do konce týdne to tam najdeš!

blažena
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 17:14
- Nahlásit

dopečeno, douklízeno, hurá
jsem zralá na invalidní důchod

blažena
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 17:16
- Nahlásit

Cituška
já bych 17denním prckům drobně nakrájené syrové hovězí klidně naservírovala

Ada
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 17:50
- Nahlásit

Teta
Mě nende odesílat meil.Ale snad mi to zejtra opraví a já to pošlu.Je to nějako porouchané.Tak vydrž a zítra snad to pošlu

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 17:56
- Nahlásit

Cituška
Já jsem dala maso poprvé 22.den - bylo syrové a naškrábané. Mohly se užrat!!!! Z klidných, hodných štěňátek se rázem staly piraně a jen potvrdili to, že pes je masožravec

Teta
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 18:45
- Nahlásit

Tak kdo fandí komu v dnešním finále Superstar?

Já měla od začátku (castingy) 3 favority a dva mám ve finále. To samé jsem měli i loni, měla jsem tehdy pouze dva favority a jeden z nich byl nakonec vítez Vlastík H.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 19:06 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Teta
..... já nefandím nikomu. Fandil jsem pouze jednou - a to Anetě. Byla a je fakt dobrá!

corleona
Uplně na mě z Tvého popisu dejchla ta atmoška. Tak snad příští rok se tam podíme opět. Je to uplně něco jinýho - uplně jiná atmosféra. Jak píšeš, žádný shon - pohoda a klid.
V Parisu jsem nebyl, ale snad se tam podívám (hlavně bych si tam chtěl "zašoférovat" - prý to stojí za to - to samé platí o Romě. Byli jsme dvakrát (vždy o půlnoci) v Bělehradě. Pouze krátká procházka centrem o půlnoci. Krásné město - chci se tam podívat i za dne a poznat ho trochu více. Snad příští rok začátkem června to klapne. Jinak při naší poslední návštěvě jsme Beogradom projížděli opět o půlnoci s tím, že se projdeme centrem dáme si u McDonald´s nějakej šit a povalíme dál. Zaparkovali jsme u Meka, odkud nás hned poslali do řiti - nebrali eura a mi dináry neměli. Takže jsme byli hlady. Sedli jsme do auta, že přeparkujeme. V temné uličce jsme našli prostor akorát pro naše autíko - když už jsme chtěl vypnout světla, vydím, že auto s holandskou SPZ má vypáčený dveře - hm, se s tím bělehradští zloději nemazali - aby neudělali hluk, nerozbíjeli okénko, ale vypáčili dveře. Tak jsme valili dál.
Jo a esli povalíme koncem dubna směr Verona, jako že asi jo, pojedem o nějaký ted den dřív, a snad dáme něco v Dolomitech. Se už těším.
Prosím tě, napiš mi na mail "boty", který si našla v bulváru. Budu ti vděčen. Snad jsou to jen "botky". Díky.

Ada
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 19:08
- Nahlásit

Teta
U mě je favorit David.Je mi nějak sympatickej.Ten Drda je takovej klouček.Nemasnej neslanej.Ale zpívá pěkně.

Lenda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 19:08
- Nahlásit

Teta
Já určo Zbynďovi.Tomu fandím od začátku.

Ada
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 19:11 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Tommy Gun
Taky jsem fandila Anetě.A modlila jsem se at nevyhraje Balogová.Byla děsně nesympatická.

Denisa
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 19:16
- Nahlásit

Ahojté!
Tak já doufám, že vyhraje můj favorit - ...takovou pouť na kole já nechci...! to je borec, ty "normální" nesleduju...
cituška
tak jsem dnes vzpomněla jak si asi Zetoříte, ale já musela rodinčit a zařizovat spoustu věcí, takže s G. jen odpolední lítajda... snad příště, doufám, že se přifaříme.

bulvární plátek - mně dorazil už v pátek nebo kdy, jak jste Brňáci psali, že ho nemáte, tak jsem ho už určo měla!? a chci moc pochválit!!!!!!!!!!!!!!všechny přispěvatele! nikdy jsem si tak nepočetla v předešlých plátcích! tak jen tak dál a ještě víc zajímavých článečků!

všichni
přáníčko od Giordinky k vánočním svátkům najdete na jejích stránkách www.boxer-giordi.com v aktualitách, nemám na všechny mejlíky, tak vám všem přejeme touto cestou.

ola
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 19:25
- Nahlásit

Denisa
Tak já doufám, že vyhraje můj favorit - ...takovou pouť na kole já nechci...!

nikdy jsem si tak nepočetla v předešlých plátcích
Naprosto souhlasím! A rovněž chválím a pěju ódy! Doma jsem se ovšem setkala s nepochopením, CO si tam jako celý večer čtu???

Můj favorit = DRDA! Sice nevyrzálej zrzavej šňupáček, ale hlas má rozhodně super oproti líbivějšímu a chlapštějšímu Spilkimu!

Cituška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 20:29
- Nahlásit

Teta

taky fandím Drdovi, zdá se mi, že udělal největší pokrok

Denisa
nevadí, Pavel Job nepřišel, jen David a měl snad 12 lidí, kousla jsem jedno kolo, mrkla na dvě poslušnosti a valila domů na "kino" Dnes poprvé vrčeli samozřejmě na sebe navzájem při té nemotorné hře

corleona
blažena

díky moc, zkusím to, hovězí mám koupené, tak zítra bude pokus číslo 1

Cituška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 22:04
- Nahlásit

Tak si představte, já poslala hlas, samozřejmě Drdíkovi, ale snad poprvý v životě a tak si jdu dát panáka domácí slivovičky a čekat, jak to dopadne

<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání