| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:41
- Nahlásit
Ada
To jsem se chtěla zeptat, kdy budete krýt
určitě se zadaří
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:42
- Nahlásit
ola
Cituška
NO COMMENT!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:42
- Nahlásit
Cituška
Snad koncem prosince.Ale taky to může bejt kdykoli jindy.Fatty si to občas prodlouží a hárá o dva měsíce pozděj nebo i o tři.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:43
- Nahlásit
Ada
To je spíš taktika jak dostat s Tety a Artrozy fotky miminek
Sprááávně! Doufám, že se holky chytnou za nos!
Obzvláště na Tetu mám pifku, neboť začínám mít podezření, že si z Maďarska dovezla leda tak klobásu... a né žampióna!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:44
- Nahlásit
Teta
No měli by jste si vzít s Citušky příklad
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:46 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
ola
tady bude dnes veselo
Já si počkám až se s Alexem někde oběví.Kdo si počká ten se dočká
Ale zvědavá na toho krasavce sem mooooc
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:46
- Nahlásit
Cituška
Teda nestíhám....Jen čtu,ale prcky jsem prohlídla.Jsou kouzelný,vážně.Musí bejt bezva je pozorovat!
Artroza
Opožděně gratulace ke štěníkům.Ať pěkně rostou a těšim se na fotečky.
Jinak gratulace všem,na koho jsem zapomněla...Musim makat.....
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:47
- Nahlásit
ola
začínám mít podezření, že si z Maďarska dovezla leda tak klobásu a né žampióna!
A byla jsem odhalená
Ada
Super, další miminka. A kdo bude ženich?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:52
- Nahlásit
Teta
Tak o tom mi ani nemluv.U nás doma se vede boj.Já sice proti Perrymu nic nemám.Fakt u nás udělal kus práce i v exteriéru tak v povaze a v té udělal fakt moooooc.Je to pes co předává na štěnata hodně genu.Aida je fakt super zvíře.Tu povahu si nemůžu vynachválit.Ale chtěla bych zkusit jiného psa.Jsou to naše poslední štěnata na hodně dlouho.Fatty už pak mít nebude a s Aidou chcu cvičit.Takže tam nejdřív tak ve 4 letech.Uvidím.Já bych chtěla toho Balua.Ale Fatty je mamky.Takže má hlavní slovo.Třeba se mi jí povede přesvědčit.Ale proti Perrymu nic nemám.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:54
- Nahlásit
Artroza
Vcelka
ola
Ada
Ten jakoby nezájem je hodně daný lokalitou (na Vysočinu a na sever se lidem ňáko nechce) a taky tím, že je zájem hlavně o fenky. Co se týká boxíků obecně, berou si je lidi, co vlastně ani nechcou psa, ale něco víc. Aspoň jsem se na tom s pár lidma shodla. Takže logicky lidi, co chtějí psa a těch je většina, si pořizujou všechna různá jiná plemena .
Ale pozitivní je, že jsem dva lidi přesvědčila z nejmenovaného plemene (dost oblíbeného) na boxíka. A ještě lepší na tom je, že jsou nadšeni boxeří inteligencí a energičností, takže jistě slávu boxerů budou šířit dál. HURÁ!!!
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 14:01
- Nahlásit
Jo mimochodem, co se týká té inteligence.
Jednu fenečku od nás má paní s obchodem s potravinama a Debye smí jen do skladu odděleného od pokladen a obchodu regálem, dál ne. A jednou tam nějaký pán nevěřícně zíral do toho regálu, takže majitelce to nedalo, i optala se ho, co si přeje. A on že to, co má v tom regálu. Kdo tam byl schovanej, absolutně tiše, zcela nehybnej, jen bělmo mu bylo vidět, je myslím každýmu jasný. Tož a tak to těma sviněma božíma je...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 14:21
- Nahlásit
Michla
Jsou to mršky vynalézavé.A chytré jsou až dost, spíš vychcané:rolleyes jiné pojmenování mě nenapadá).A může mi někdo tvrdit že pes nemyslí.Vlastně boxer je spíš poločlověk.Vždycky mi to na cvikoši tvrdí figurant.Ona mu Aida vyleze skoro na hlavu,obejme ho tapama a drží
A nikdy mi nezapomene připomenout že takhle hypersuper aktivního boxíka ještě neviděl.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 14:29
- Nahlásit
Vcelka
no právě, 50cm je málo
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 14:30
- Nahlásit
SOS neumíte někdo dělat jednoduché PF.Mě to nejde a nejde.Už stoho plešatím.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 14:32 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit
Michla
To je škoda Ale určitě se někdo najde, neboj.Do vánoc je ještě trošku čas, držim palce ...
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 14:37
- Nahlásit
Ada
Jé, ty jsi tady? To jsi byla ty, kdo tu psal, že má dlouhý Boxy a přitom na ně má svetrrrr? Že jo?
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 15:06 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
Ada
Zkus obyčejný paintbrush (malování), je to jednoduché jako facenka
kkathy
Uvidíme, to všechno kolem Daltonka mi připadá takové zvláštní.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 15:25
- Nahlásit
kkathy
Já mám dlouhohu jen jednu boxinu.Ta druhá je jak čtvereček.Svetry na ně mám.Ale dostanou je pod stromeček.Zatím je ani nepotřebovali.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 15:30
- Nahlásit
Ada
A jak dlouhý jsi kupovala? Mě se zdá 50cm moc malý a větší jsem neviděla...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 16:01 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
kkathy
A co tohle http://www.luxurydog.cz/index.php?action=category& id=2, ale nekoukala jsem co tam maj
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 16:30
- Nahlásit
kkathy
60cm.A maj o akorát
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 17:03
- Nahlásit
Tak mě dneska Feebeenka tak přivítala, že mám rtíky jak Dolly Buster (bohužel na prsa ta šleha do rypáku vliv neměla )! Už jsem si dala ledík! Ještěže zítra mám dovču! Šéf by si mohl myslet, že hodlám ve volných chvílích hrát na fujaru!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 17:09
- Nahlásit
ola
FeeBeenka je prostě boxík tělem,duší a těma jejich střeštěnejma nápadama že ted políbím páničku at má radost co?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 20:09
- Nahlásit
Kde je kdo?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 20:17
- Nahlásit
Ada
Právě jsem doplácala kokosky. Ach jo! A to jsem si přísahala, že letos fakt nebudu péct!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 20:32
- Nahlásit
ola
Ada
já jsem tady a dávám si dneska voraz a koukáme na Doktora Živago. Kokosky byly včera...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 20:33
- Nahlásit
Jsme dnes byli klasicky na psí lítačce a jen co jsme vyndali psy z auta a šli s něma směr louky, pole, tak kus od nás začal ohňostroj krásnej, řachy jak sviňa, ale pěkný efektíčky, bylo to asi z jedné firmy, nejspíš vánoční večírek
ale tak jsem si jen říkala, jaký bylo štěstí, že zrovna šli pejskové, kterým to vůbec nevadí, protože včera jsem byla s 2 psama, kteří z toho mají panickou hrůzu a byli by v pr... no štěstí.
ola
já tak můžu leda uplácávat koule z bláta, který mi zacpalo vanu!
jo a dnes jsem si vyšla v důchodkách! fakt pravých důchodkách, babička mi je dala, jsou nové, jí byly malý, dostala je od jiné důchodkyně, které byly zas velký jsou to poctivý důchodky, je v nich teplo a já z toho mám záchvat smíchu, no ale do pole za tmy, no bomba!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 20:53
- Nahlásit
Denisa
důchodky, no, už jsem stará, ještě jsem v nich kdysi honila na škole vodu
začíná být ze mě pamětník
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 21:07
- Nahlásit
Denisa
Důchodky Nějak si tě nemůžu představit v důchodkách.Ale chtěla bych to vidět.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 21:16
- Nahlásit
Cituška
jó?! to bylo někdy mezi mládeží i jako módní jo? no když si vzpomenu co jsme třeba nosívali... neuvěřitelné !
Ada
no tak já si je vezmu třeba na nějakej další Den boxera! počkej, budeš závidět a hned poběžíš zakoupit!
|