| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 08:44
- Nahlásit
Artroza
Já si to pamatuju, že Corlreona říkala, že ho všichni fotili a na první dva se pomalu ani nepodívali, jen jsem si nebyla jistá, že je to on, ale je krásnej to se musí nechat
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 08:48
- Nahlásit
Artroza
Cituška
To jsem zvědavá jak to bude s porodem u nás. Irisa si našla pískacího tučňáka, chodí s nim po zahradě žere s ním, píská s ním a do boudy za ní už nikdo nesmí, protože s ním i spí. Jsem zvědavá kdy příjdou sousedi, že už toho pískání mají dost. U většiny hraček zmizí hned hlava nebo nožičky, ale tučňák bohužel drží
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 08:52
- Nahlásit
docela je zajímavý jak se vyměnili po prvním měsíci březosti ve smečce funkce. Irisa je úplně stranou všem podřízená a za ní to převzal Art.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 08:52
- Nahlásit
Vcelka
taky bych jim přála aby byli bez následků - ale to ukáže až čas
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 08:53
- Nahlásit
articek
ale fakt se ti jako nesměju, vopravdicky nee
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:08 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
blažena
už si změnila tu adresu?mluvila jsem s manžou odvoz mám zajištěn
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:11
- Nahlásit
Ada
Vcelka
Ahoj holky, teď jste to tedy ovšem rozjely, fakt moc dík. M.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:11
- Nahlásit
blažena
vždyť ty si vlastně teta tich štěňat, už vím kdo se o ten počet bude starat
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:13 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
blažena
Artroza
otázka pro chovatele: Kdy mám vzít Irisu před porodem domů, zatím je na zahradě
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:17
- Nahlásit
Ada
tak sem už konečně zavolala tvé "tetě" veterinářce. No nic sme nevyřešili, neb těch homeopatik na inkontinenci je prý víc a že by potřebovala toho psa vidět. Tak to musim prokonzultovat doma jestli se vydáme takovou dálku k veterináři. Asi by to ale chtělo. Musim se podivat do mapy kde že to vůbec je.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:18
- Nahlásit
articek
Jen popíjely, aby neměla játra následky
U nás hrál tučňáka kong, ale musím uznat, že tučňák je mnohem lepší. Pája měl tučňáka jako malý a říkal mu pingi.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:20
- Nahlásit
Paja s Tinou
Tak pozor, to se musí uvést na pravou míru. Protože psi jsou dva, tak už dokonce i mamka je velice přísná a neříká už mu Dalečku, ale Daltone.
A že je ho kus, to bych prosila. V pěti měsících má dvaadvacet kilo malokteré štěňátko boxera. S tou hlavou se uvidí. Je to nastřídačku. Méomentálně mu krásně dorostla horní čelist, takže je bez "šuflátka" a celkem se i rozšířil a zhranatěl. Ale jak se to bude vyvíjet dál, uvidíme. On je ale hlavně nesmírně inteligentní a přepůvabnej. A krásnou rezavou barvičku má. A vůbec je boží.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:20
- Nahlásit
articek
zalezi jak je zvykla....mas ji nekdy doma nebo vubec?
ja bych ji vzala nejmin tak 10 dni pred porodem domu, ukazala bych ji boudu a tak...( ona tam asi stejne nepujde, zacne tam asi chodit az tak 2-3 dny pred porodem)
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:22
- Nahlásit
Michla
nechci to zakriknout, ale mozna se ti po vikendu ozvu kvuli Daltonovi....( uvidime)
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:25
- Nahlásit
articek
naše západočeská metropole je totálně rozkopaná, budujou se tady nové kruháče - křižovatky, často domu netrefim ani já - su f klidu
teta sice jsem, ale ouplně nevlastní, nepokrevní, obrať se na chovatele nastávající matky
a s tím kdy vzít Irisku dom, s tím nemám žádnou zkušenost, zatím je venku teplo, hezky - no já bych to viděla tak 10-14 dní před termínem porodu - ale to jen tak plácám
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:33
- Nahlásit
corleona
To bude určitě ona, ta žíhaná fenka. Myslím, že jí říkají Fany.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:33
- Nahlásit
Jste se tady zase rozjeli
Artroza
Tak jak vidíš to focení zítra dopolede?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:37
- Nahlásit
Cituška
no my toho tučňáka dostali tenkrát na tom natáční tý reklamy, je to hračka č. jedna
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:37
- Nahlásit
Teta
nazdarek ,
no asi klidne...akorat napiste jak budete vyjizdet ( v nejhorsim budem rodit, tak vas odmitnem )
co zada?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:40
- Nahlásit
Artroza
No doma už nechce být vůbec, ona měla jediná protekci, ale byla nervozní co ostatní na zahradě, tak lítala od okna k oknu aby jí nic neuteklo. Takže jsme pak rozhodli, že půjde ven napořád. Bedna je v pohodě, vždycky jsme jípostavili a ona tam spala od začátku. tenhle přesun ze zahrady dělám poprvé, tak proto se ptám
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:43
- Nahlásit
Artroza
Záda moc bolí, i řidit a venčit a tak jde blbě
Tak já se zítra ozvu až strejda dorazí od zabaře a uvidíme.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:45
- Nahlásit
blažena
chovatele Irisky vynechám, ten by my asi moc nepomohl, ale ty to máš stejně u nás schovaný, tvý prognozi se vyplňujou, tak snad u té poslední se sekneš. Neboj jsem dobrý navigátor, i když cestu do Třeboně na výstavu jsem trochu zmotala mou neznalostí značek
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:46
- Nahlásit
articek
hmmm no ona je porad alfa samice ze jo, takze musi mit prehled...
pokud doma vylozene byt nechce, tak bych ji vubec nestresovala ( pokud nezacnou nejake krute mrazy) a nechala bych ji byt.... nastehovala bych ji tam ty 2-3 dny pred porodem, jak zacne vyhledavat nejaky ukryt... az bude mit stenata, tak uz tam bude dobrovolne...
( ja teda taky ze zahrady nestehovala fenu, pouze treba od mati k nam a tak....takze to ber jako odhad)
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:48
- Nahlásit
Teta
a co s tim mas? skriply nerv? opichli ti to? asi nic moc co?
bezva, tak se uvidime pravdepodobne zitra...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:52 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Artroza Blažena
díky moc za odpověď, alfa samice je i když te´d na sebe dává pěknýho bacha a straní se ostatním, aby se nepřihodila nějaká rvačka, třeba u sběru jablek
A jinak stěhujete feny tak 14 dní před porodem?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:53
- Nahlásit
Artroza
Už jsem to tady psala. Mám blokaci, v té mám otok a ještě tam mám trigger (taková bulka ze které vystřeluje bolest na včechny strany.)
Snažila se to doktorka odbloknout ale nešlo to, tak na to dala takové ty přísavky (baňky) pak to masírovala a dostala jsem prášky. Říkala že můžu ještě přijít na elektro ale nemám kdy. K tomu jsem koukala že tam mám všude modřiny (asi od těch baněk nebo jak jsem si namlela na těch schodech) takže by to asi bolelo jako čert. Raději to mám v teple a beru ty prášky (coxtral).
Je to na ho*vo když jsem na to teď sama
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:54
- Nahlásit
Teta
teda to tě ty záda pěkně drží, hlavně se na té fotce usmívej
Já mám někdy v plánu vyfotit celou smečku vedle sebe třeba v sedě, ale jelikož se nemaj otec se synem rádi tak to bude asi dobrodružství
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:56
- Nahlásit
Teta
Už je pátek, dneska strejda přijede, ne?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 10:00
- Nahlásit
articek
Hurá dneska dorazí, ale veterinu asi budu muset ještě zmáknout sama. Uvidíme jestli to stihne. Jsem objednaná k Petříkové hned na 14. hodinu.
Jinak mě dnes ještě čeká kadeřnice a nevím jak to tam vysedím. Kdyžtak budu s alobalama na hlavě chodit po "salonu"
Na focení pejsků z jedné rodiny které se zrovna nemusí se poraď s Artrozou a Corleonou. Povedlo se jim vyfotit Querose a Orryho. Mám pocit že to proběhlo takto:
Večer předem se pořádně opij, pak s velkou kocovinou posaď toho agresivnějšího čokla a druhá osoba se druhým psem přijde nenápadně ze zadu, rychle se posadí, fotograf ještě rychlejí mačká spoušť a pak rychle zdrhat s každým psem na jinou stranu
Že jo Artrozo a Corleono?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 10:01
- Nahlásit
Teta
tak to fakt neni nic moc.... treba az s tebou nekterej skubne, tak se to odblokuje
hmmm me stacilo foceni cerstve v chovu s dedou ( a podrousenou corleonou ) ...vyborny
|