Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:13
- Nahlásit

Lenda
blažena
Bych zkusila ten tábor, mě se tam vždycky se psem podařilo spravit nějakou věc.
Doufám, že letos se na nějaký konečně dostanu..

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:23
- Nahlásit

corleona
to já zas asi poprvé letos na žádný nepojedu, jestli se G. stane mamčou... nevím jak se s tím vyrovnám, léto a bez LVT!
a bez coursingového soustředka...
ale zase když by byla ta malá banda ničitelů, tak to budou nejkrásnější 2 měsíce prázdnin!

corleona
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:25
- Nahlásit

Denisa
Takže se vrháš na chov?

blažena
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:26
- Nahlásit

tak já mizím
išelským dortíčkům vstříc

blažena
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:28
- Nahlásit

corleona
no istě že se Denisa vrhá na chov - jen jí teď nesmíme moc vyplašit - aby nám z toho děfče na poslední chvíli nevycouvalo

corleona
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:35
- Nahlásit

Denisa
Tak to přeju pevné nervy!!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:38
- Nahlásit

corleona
blažena
tak tak!

Markét
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 10:00
- Nahlásit

Vcelka
No to je hezká zpráva po ránu. A je krásné, že pánovi nebylo zatěžko jet si pro ni takový kus. Smekám. A raduju se.

Denisa
corleona
blažena
Až do letoška jsem si také myslela, že každý boxer se dá rozkousat, ale na boxeří tábor jezdí naše kamarádka s vnučkou po mojí Anče, která se povahou limitně blíží 10.
To je tak neskutečnej flegmatik, že jsem to jaktěživ neviděla. Figurant se může s kůžičkou stavět na hlav, ostatní psi v kruhouvce šílí a milá Boninka zasněně hledí do dáli ani se nehne... rodina stále doufá, že ji uchovní (mají její mámu, poctivou "šestku", ale kryli Yékém S.H.) a budou na ní pokračovat v chovu, ale to by museli rozhodčímu na ZCH nastříkat do očí pepřový sprej, jinak prostě nemá šanci projít a já myslím, že by ani neměla, i když je to "naše krev".

Lenda
Ale dobrá zpráva pro tebe, taková čuba, jako popisuju výše, se jinde na světě nevyskytuje, takže vy budete určitě jiný případ a stačí, když trošku zamakáte (LVT vřele doporučuju) a uvidíš, že se kousačky zlepší.

corleona
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 10:10
- Nahlásit

Markét
Já si taky myslím, že to u Brauny bude jen v jiném a lepším přístupu nového figuranta. Viděla jsem ji tenkrát u nás na výstavě a je to úplně normální boxeří éro..

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 10:12
- Nahlásit

Markét
no já bohužel viděla taky dosti unylých boxerů... anebo prostě někteří ještě tak uchopí tu kůži, ale do větší kořisti prostě nejdou a nějaký nápřah apod. to už by vůbec nedali... a figurant byl dobrej, ale i kdyby se snažil sebevíc... to je už fakt v těch psech (pokud tam není chyba v psovodovi, figurantovi, nebo se něco nestalo psovi)

ale strašně moc jsem teď viděla např.velkých kníračů co prostě rozkousat asi fakt nepůjdou anebo pár tervíků, jejdanánky to bylo něco...

articek
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 10:34
- Nahlásit

Lenda
někdy i dlouhá kruhovka je na škodu. Pokud trvá dýl psi začnou být apatický a přestanou reagovat i v té kruhovce. Bohouš mi to přirovnává k papiňáku. Když je figurant u ní tak jí dráždí papiňák se natlakuje, ale po chvíli když figurant odejde je zněj zase jenom hrnec bez tlaku. Tady pak záleží na každém psovi někde ten tlak vydrží dýl někde míň. Kruhovku ano, ale míň psů aby zůstali akční a ne aby tam pak čučeli ještě půl hodiny.

corleona
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 11:05
- Nahlásit

Teta
Tak co ti Artrozáci, mají už nějaké kačóros?

Teta
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 11:13
- Nahlásit

corleona
Nazdárek! U Artroza zatím nic nového
Tak jsem zjistila že je na čase aby strejdovi skončilo to školení protože se ze mě stává ta psara
Jsem se včera přistihla že ležím večer v posteli, mám tam oba psy, žeru si tam nachos a dipuju je v sýrové omáčce. Pak jsem usnula ani bych si vypucovala zuby. To je asi první krok k tomu stát se psara ne?

Teta
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 11:14
- Nahlásit

Ada
žádný mejl mi nedorazil

Vitej
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 11:24
- Nahlásit

Dobrý den, mám k vám všem prosbu, jestli nevíte, kde by se dal sehnat nebo nechat udělat kožený páskový koš. Ajax zase napadl velkého psa, sice jsem na něho skočil a nic se nestalo, ale měl jsem dost nepříjemností. On už jiný nebude a musí mít koš. Děkuji za informace.

Cituška
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 11:30
- Nahlásit

Teta

no ale když to tak slyším, tak mám jedinou touhu být taky psara

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 11:32
- Nahlásit

Teta
Ahoj, on se mi vrátil 3 x zpět.Nechce mi to jít poslat.Zkusím to ještě.Nějak mi to nefachčí či co. Vrátili se mi všechny odeslané meily.TAkže to mám jakési porouchané

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 11:34
- Nahlásit

Zase valím k pečení.Dělám jakubcovic lupínky.Ale vůbec mě to neba

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 11:34
- Nahlásit

Ada
čau! že jste nedojeli na čumendu coursing... byli tam 3 klabonosky, pěkně běhaly!

corleona
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 11:40
- Nahlásit

Teta
toš to jsi na nejlepší cestě..

Před chvílí mi volali známí z Polska, za chvílí vyrážejí taky s fenou za Ferrarym. Jedou autem, mají to cca 2.500km. Pak kdo je tady blázen, že..

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 11:43
- Nahlásit

Denisa
Ahoj, no hlídala jsem sousedovi fenulu se sštěnikama.V sobotu jsem byla na cvikoši a pak jsem padla s teplotou
Navíc o klabonosku má zájem kluk co už jednu bullinku má.A chtěl by pro ní kámošku.Ale furt váhám.Je pravda že on by se jí mohl věnovat na plno a cvičit ju.Bydlela by vevnitř a měla by se božsky.(znám ho 6 let).Každej den ho vidím jak chodí s tou jeho bull na prochajdy a fakt se kní chová moc hezky.Tak mám ted brouka v hlavě.

corleona
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 11:45
- Nahlásit

A něco vánočního - psí stromeček
http://children.kulichki.net/anim/piesek.swf

Cituška
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 11:49
- Nahlásit

Ada
To bych taky měla brouka, ale vypadá to dobře. A pokud bys plánovala štěndo, možná by to bylo pro tebe lepší

Lenda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 12:01
- Nahlásit

articek
To já se snažím nacpat mezi ty zkušený a v nejlepším odcházím.
Do jara to budem zkoušet a pokusím se optat na někoho jinýho.A pak ten LVT a pak si půjdem pro 9 nebo 10.

Denisa
Ten chov ti závidím.

Michla
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 12:03 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit

Artíček
Ada
kkathy
Včelka
a všichni, co jste se mi starali o umístění Daltonka

Vypadá to, že je vše na dobré cestě a pro Daltona si přijedou
ve čtvrtek 14. Je to paní, co cvičí ovčandu a má manžela, kterému se líbí boxeři, tak aby prý nestál na cvičáku jak trubka a měl taky co dělat. Takže, pokud to je někdo přes vás, tisíceré díky.
A nerada bych to zakřikla, ale HOURAHHH, čili HURÁ.
P. s.: maminka už to oplakala a je také ráda.

Tak zatím ahoj, rachota volá, M.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 12:12
- Nahlásit

Michla
tak to jsem ráda že se snad podařilo někoho najít, hlavně aby se tam měl dobře.
Takže už to mám ze stránek sundat?
Vitej
jak jste na tom, už jste našel pro pejsky nějaký ubytování? Mám furt tu vaší žádost na boxerech v nouzi, nemám už to taky vymazat?
corleona
to je pěkný

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 12:13 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Michla
Tak to je fajn že se povede pejska umístitManžel od paní má dobrej vkus

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 12:16
- Nahlásit

Cituška
Asi jo.A bydlela by jen o pár baráků dál.Tak by holky mohli pořád společně dovádět.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 12:24
- Nahlásit

Stýnka
koukala jsem na nový fotky bostonků, jsou nádherný.

Michla
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 12:25
- Nahlásit

Vcelka
A šlo by to sundat až ve čtvrtek? Rači. Dík M.

<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání