| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:33
- Nahlásit
Markét
Jo, vysoké pece, jako dítě jsem z toho mívala hrůzu..
Největší "památka" je Stodolní. Jsem tam vzala na žádost kamaráda z Břeclavi a říkal: Ty vole, to není Ostrava, TO JE IBIZA!!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:35
- Nahlásit
Markét
na Muglinově boxeří "štěndo Tmavě žíhaná fenka? Ti lidi chodili se mnou na cvičák za Ostravu a pak nějak přestali..
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:41
- Nahlásit
corleona
Takže tvůj milý přistál v pohodě a motory vypli přesně v 13:38 hodin.
Asi na tebe prdí, říká si že sedíš u pc a určitě se nestrachuješ, tak proč by se hlásil
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:42
- Nahlásit
corleona
to jste jeli krýt?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:42
- Nahlásit
Teta
Díky..
Aspoň mohl poslat sms. Říkal, že se bude průběžně hlásit.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:44
- Nahlásit
corleona
Já jsem hotový James Bond 007 co? Proto mi asi i končí mobil na 007, chacha!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:47
- Nahlásit
Teta
akorát nepiješ Martini..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:49
- Nahlásit
articek
jo, jo, krýt..
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:56
- Nahlásit
Teta
to jsou teda služby
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:59
- Nahlásit
corleona
A kým prozradíš?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 16:05
- Nahlásit
corleona
Počkej, jakto že Madrid. Byla dohoda že se teď bude jezdit na sever kvůli zlepšování té srsti ne?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 16:08
- Nahlásit
Corleona, to jsou teda vylety Tak hlavne at se zadari!!!
Teta, uplne cucim, az budu potrebovat nejake info o nejakych letech, tak se ozvu...ikdyz od nas nikdo nikam neleta
Nevite nekdo nejaky kontakt na tu veterinarni kliniku v Brne? Nejak se mi nedari nejakou konkretni stranku najit. Jen ty s informacemi o skole. Kolega se chce poradit jeste tam. Taky mu pry byla doporucena klinika Jaggy. Tak kdo s ni mate jake zkusenosti???
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 16:09
- Nahlásit
articek
Vždyť se to tu nedávno propíralo.. Ale ještě nemám zprávu, jestli přilítla i Viktorka, tak možná se krýt nebude. Tomáš furt strašil, když se nám z Portugalska ztratil ten kufr, že Viki nám beztak někam odletí. Třeba je Viki v Bombaji.. , jsem chtěla, ať mi pošle aspoň prázdný displej, že on i Viki jsou na místě, protože chápu, že nemá čas ťukat sms.. A nic mi nepřišlo... A jestli dosedli 13:38 a je 16:07, tak teda klidná nejsem..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 16:10
- Nahlásit
Teta
Aha! Tak to jsme chovatelsky úplně zvencli.. !!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 16:14
- Nahlásit
Churá churá, právě mi došlo los esemeskos, že už jsou u nich doma!!!!!!!!!! Spadl mi šutr. To Artrozáci jsou staří letci, ti už ani nehnou brvou..
Jdu otevřít flašu!!! Dostali jsme ji včera jako bonus i se žrádlem pro psy!!!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 16:23
- Nahlásit
corleona
Tak hurááá!
Já zas dostala včera od ředitelky našeho marketingu celou krabičku čokoládových peněz s naším logem. Jsou to takové velké zlaté mince jako mají v pohádkách.
Vždy když jsem na představenstvo příjde nějaký náš řěditel na jednání tak říkám "jo mimochodem, mám tady pro Vás prosincovou odměnu". Měli byste vidět ten nadšený výraz a pak zklamání když jim dám jednu tu čokominci.
To jsem potvora co
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 16:27
- Nahlásit
Cituška
Tak jsem konečně skoukla mimina..
Ty se teda fakt povedly!!!!! A všechny! Moc pěkný vrh, smekám!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 16:31 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Teta
Čeče, bych si dala jakousi čokošku od ČSOB, když už tam Tomík točí svoje lováče.. A nic nepřišlo.. No bodejť.. když se to zaseklo u Tety..
Od Komerčky jsme aspoň dostali flašu jakéhosi patoku.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 16:33
- Nahlásit
corleona
Neboj, pošlu ti alespoň vánoční pohled z ČSOB. Chceš?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 16:39
- Nahlásit
Teta
Jasné, že chcu..
Nosím pro Tebe v tašce dva pohledy! A to jsem dnes šla kolem tří pošt! Sáááákryš. Som zabudla..
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 16:45
- Nahlásit
corleona
To mi spad kámen ze srdce, že nejsou úplně nějaký k ničemu....
No, ještě víčka, ale to už je to poslední, i když mají dost bílé, takže čekám, že vybarvený asi nebudou
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 17:43
- Nahlásit
corleona
Buď v klidu, ty už maj nalítáno ne?Já vím, že se to probíralo, ale mám nějaké zmatky v hlavě nejdřív jste mluvili o nějakém zlepšovateli a pak že budete krýt doma. Ach jo, takže nevím nic Ale určitě je to nějaký pěkný žampion . Vy to vybíráte tak pečlivě
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 18:11 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit
Markét
Tak inzerát už je i na Agáty webu www.agataznechyby.unas.cz v aktualitách
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 18:11
- Nahlásit
corleona
Štěndo z Muglinova - oni začali nadšeně chodit cvičit, ale pak jim vet. řekl, že má čubina špatný srdíčko. Ale nevím, nevím, je úplně bez medikace a funguje, tak kdoví jak. Ale určitě to je ona - tmavě žíhaná čubina, byla úplně celá po mojí Anče.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 19:10
- Nahlásit
articek
Máš mailík
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 19:16
- Nahlásit
kkathy
Jů, díky, díky!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 20:24
- Nahlásit
Zdárec!
Tak vás dočtu asi až zítra...
Dnes jsme byli obranařit a z obranaření plynule přejeli na príma psí prochču na druhým konci Brna... paráda, Giordi je mega spokojená a já vyfluslá, no jako vždy no. A ještě mi dnes bylo dodáno tahací náčiníčko, takže veskrze úspěšný den po psovské stránce!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 21:03
- Nahlásit
Cituška
ty máš taky email, měla jsem obsazený komp
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 21:13
- Nahlásit
Jsem dnes převlíkla postel, přijdu teď nahoru a koukám že na prostěradle krásné bahnité obtisky psích pacek! Blbé je že nevím kdo je pachatel. Takový problém jsem s jedním psem dřív neměla.
Další zážitek mě čeká zítra. Jedu poprvé se dvěma psy na veterinu. Nebudu to ale vůbec řešit a půjde po jednom, druhého nechám v autě a pak je vystřídám. Jinak bych asi zítra hlásila historky a la Corleona
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 21:33
- Nahlásit
Teta
|