| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 20:38
- Nahlásit
corleona
Čočky! Tak mně se stalo na díze, nějak jsem blbě viděla... no zjistila jsem, že mi ve víru tance musela upadnout!
Kamoška jednou taky na díze ztratila čočku, ale tu jsme normoš našli a ona si ji šla jen opláchnout a zas trsala dál.
Ovšem děs byl co se mi jednou stalo!!!!!!!!!!!! Přišla jsem z pařby a nemohla vyndat jednu čočku! Tak nasratě jsem asi půl hodiny si ryla do oka a navíc jsem si fakt v tom oku za něco tahala, no prostě jsem to nevyndala a šla spát, že prostě se nedá nic dělat... Ráno jsem už za střízliva poznala, že čočku tam nemám! byl víkend a já volala známýmu doktorovi, že jestli mi mohla zapadnout do oka! No tak se smál, že ne. No a ta čočka mi musela vypadout předtím už... Jenže jsem pak měla zánět v oku a léčila to antibiotikama a to jsem mohla být ráda, že jsem si to oko trvale neponičila neb já tahala za jakousi kůžičku v domnění, že je to ta čočka! No ale jinak opileckých zážitků jen s čočkama bych měla hafo...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 20:41
- Nahlásit
Teta
já mám taky brejle na dálku - ale už je vůbec nesundávám - dělám v nich ouplně všecko - už bez nich nic nevidim - ňáko jsem si ty oči zhejčkala....
no a jako kuchařka musíš mít správný nadhled a fantazii.... hlavně nezklouznout do stereotypu!!!!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 20:45
- Nahlásit
Denisa
tak to mě hrůza obchází - zlatý brejle - ale zase čuby mi jich už pár shodily z nosu a rozšlapaly - jako sklíčka i obroučky - drahej špás......
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 20:46
- Nahlásit
Někdo jste tu onehdá sháněl štěně kolie. Tohle sice není štěně, ale za to je to fešák!
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/460854/Daruji-zlat ou-kolii-s-PP.php
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 20:51
- Nahlásit
ola
je nádherná....
někdo tady sháněl štěně kolie pro maminku k vánocům
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 20:59
- Nahlásit
jsme tu samí slepejši.. to je teda spolek..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 21:01
- Nahlásit
blažena
A jak???Něco jste spolu vyřešili.Nechcu vědět co.Ale jestli pomohla
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 21:03
- Nahlásit
Teta
Zítra zašlu Něco vyberu a máš to tam snad hned ráno
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 21:05
- Nahlásit
Ada
posílám ti mailíka......
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 21:18
- Nahlásit
blažena
No já poté, co jsem si na boxerském táboře ve 3 ráno po několika (více) pzničkách-dvanáctičkách vyndala čočky a zašroubovala (čili úplně rozervala) si je do závitů pouzdýrka, jsem zase u brejlí. Ale je to príma, mám antireflex, takže se mi ani neleskne monitor.
Teta
Hlásím že strejda rád sladké, vepřové, česnek, česnek a česnek
No tak to bych doporučila jeden zajímavý recept (ála můj muž-česnekáč) česnek s česnekem a trochou slaniny nebo špeku
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 21:29
- Nahlásit
Uf, tak jsem to nafotila a dala na stránky (www.cituska.websnadno.cz), byla to fuška, vůbec nevím, jak to někomu tak jde, my se u toho málem rozvedli, zavařili foťák a výsledek nic moc. Ale čekám Vaše kritické pochvaly
P.S. dneska už přibraly každý kolem 60g, tak snad to bude dobrý
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 21:38
- Nahlásit
Teta
tak tedy nakládaný bůček - koupíš středně libový bůček, bez kosti, cca 1,5 kg, nízký, tak aby byl dlouhý a úzký,naporcuješ ho na špalíčky, uvaříš ho ve slané vodě a přidáš do vody: nové koření, celé pepře všech barev, jalovec, bobkový list a aspoň 30 česneků a vaříš do měkka. Pak necháš vychladnout na tácku. Mezitím si připravíš "kaši" na potřební bůčku a ta obsahuje:rozmačkané 3 hlavy česneku (30 stroužků), lžičku mletého pepře, lžičku sladké papriky, lžičku kari, špetku cayenského pepře, špetku pálivé papriky, lžičku grilovacího koření, špetku kurkumy, prostě co je doma sypké koření, 2 lžičky tekutého magi, vytvořím kaši a každý špalek vychlazeného bůčku potřu ze všech stran a zabalím do alobalu (každý zvlášť). Pak dám do ledničky, na ledničku zámek a po 4 dnech rozbalím a nakrájím na tenké plátky a objednám se u doktora se žlučníkem. A pak už jen žeru a piju pivo
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 21:41
- Nahlásit
Cituška
jsou nádherný!!!
Kája je náramná fešanda - dobře si Jitka vybrala
a ty váhové přírůstky za dnešek jsou předpisové i podle "malé Věrky !, ne
a koukám že už šikulky rozlepujou očička
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 21:44
- Nahlásit
Cituška
A pak, že neumíte fotit, vždyť na těch fotkách jsou krásný štěňátka...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 21:44
- Nahlásit
Cituška
tý jo to je nářez - takovýho česneku!!!!
úplně se mi zbíhaj sliny - tak tady aspoň pojídám chleba se sádlem a s husími játry - no a čaj k tomu teda taky nepiju
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 21:48
- Nahlásit
blažena
poslala jsem Ti meil
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 21:51
- Nahlásit
Jo a já vám kdo chcete posílám ještě jeden moc dobrej typ na bramborovou kaši.Fakt to zkuste je vynikající.Když už dete kaši míchát tak do ní přidejte tak 3 měkké sýry.Udělá to fakt hodně.Zamíchejte a je to fakt super.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 22:01
- Nahlásit
Ada
Jéje, dneska jsem ji dělala, tak příště
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 22:02
- Nahlásit
Všem
to jsem ráda, že se Vám líbí, mně taky, ale to bude tím, že jsou moje, tedy Citušky
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 22:04
- Nahlásit
Cituška
Jsou krásné!!!!!!Už aby Fatty taky začala hárat a byli štestíčka na světě.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 22:17
- Nahlásit
Cituška
Štěňátka jsou suprový moooc krásný
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 22:31
- Nahlásit
Cituška
Závidím, závidím.
Hnedle bychom si louskli bordíky nebo grifonky, zrovna se nám malé svině hárají (sexuální orgie dostupují vrcholu), ale zatím bychom neměli štěnítka kam umístit. To bude smutná zima... Až doteď nám to vycházelo na cca 1 vrh ročně a teď nic. Ach jo!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 23:10
- Nahlásit
Ada
sem ti tam louskla odpověď
tak dobrou noc všem dvojnožcům i čtvernožcům
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 07:42
- Nahlásit
blažena
tak to mám radost že se pojedete podivat na tu fenku, tak mi pak určitě dej vědět jak to dopadlo.
počkejte si na vánoční číslo bulváru
no když já bulvární plátek nedostávám neb ještě nejsem členem.
Cituška
štěňátka jsou moc hezký a fotky jsou v pohodě
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 07:45
- Nahlásit
Markét
Bydlíte v podnájmu? Nebo málo místa na štěndy? Já jsem vystěhovala kuchyň a kromě kuchyňské linky je tam jen velká porodní bouda a jinak nic
Takže teď mám kuchyň částečně v obýváku a kancelář na práci taky
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 08:48
- Nahlásit
Cituška
No, bydlíme ve vlastním, ale zatím je to jenom dvoupokoják, přičemž obývák nemá dveře, jen průchod - v všude je plovoucí podlaha (kromě kuchyňky), takže bychom ty malé sviňuchy neměli kam zavřít. Zlatej panelák, tam je kuchyň na štěnda perfektní. V předchozím panelákovém bytě jsme dokonce měli jeden psí pokoj, to byla pohoda!
Teď nás čeká přebudování sklepa, uděláme tam krásné psí bydlení. Není to však obyčejný sklep, dřív tam dokonce byl dvoupokojový byt, takže je tam světlo.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 08:52
- Nahlásit
Pro dámy - hospodyňky
Vracím se k debatě o vánočním cukroví a přidávám skvělý recept
Vánoční cukroví:
POSTUP:
Pusť troubu.
Ukliď z linky umatlané skleničky, lego a papírky od bonbonů.
Připrav mísu a suroviny. Vylouskej ořechy, odměř mouku a cukr.
Vyndej z mouky puzzle.
Odežeň děti a umyj z nich mouku.
Vezmi vejce.
Podej manželovi pivo.
Vrať se, odežeň děti, vezmi hadr a utři rozbitá vejce. Vezmi
jiná vejce a
vyklepni je do mísy. Zvedni telefon.
Odežeň děti, zameť střepy z mísy, vytři podlahu.
Vezmi jinou mísu. Zadělej nové těsto.
Najdi rum. Odejmi rum manželovi.
Odežeň děti a umyj z nich rozpatlané kousky těsta.
Plech vytři tukem.
Podej manželovi tlačenku.
Vrať se, sundej z plechu ořechové skořápky.
Podej manželovi noviny.
Vrať se, odežeň kočku dojídající zbytky těsta. Zavolej veterináři.
Vezmi si prášek.
Umyj podlahu, stůl, židle, nádobí, ledničku, sporák, zdi, děti
a kočku.
Vypni troubu.
Jdi do cukrárny.
Přines cukroví.
Veselé Vánoce!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 08:55
- Nahlásit
Markét
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 09:05
- Nahlásit
Markét
cha, chá - to je ze života
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 09:28
- Nahlásit
Cituska, to jsou ale bobanci...vypadaji moc krasne a rekla bych ze briska maji plna!!!
|