| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 20:32
- Nahlásit
Teta
Tommy myslím psal že nebude přítomen.Má omluvenku.
Lidi co se mi ted stalo.Ležím v ložnici koukám na bednu.Najednou se Aida zvedne a začne hrozně vrčet.Koukala na strop a vrčela.Začala couvat,pak se vrátila a zase vrčela.Celou dobu koukala na světlo na stropě.Asi máme polstrgaita
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 20:47
- Nahlásit
Ada
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 20:56
- Nahlásit
Tak jsem udělala těsto a jen plechy nandavám a vyndávám z trouby. Včechno obstarává chlapeček.. Sice ta tloušťka vykrajovaných tvarů není úplně podle mých představ, ale pal to čert
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 20:59
- Nahlásit
corleona
tak to máš super pomocníka
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 20:59
- Nahlásit
Teta
To o té Nowé Rudě oddělili od tématu. Tamní moderátoři to nemají rádi, vždycky když tam někdo do něčeho ryje, tak se to nějak hodí do autu. Teď to vydali z tématu, ať to nikoho nedráždí. Když někdo "zlobí" dostane upozornění, že bude vyloučen z diskuze. No, z naší Pandory by se asi osypali
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 21:01
- Nahlásit
Teta
dyk Top Gunn je u tebe v Práglu na školení
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 21:01
- Nahlásit
corleona
hotová diktatůra
Jdu nakrmit psy!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 21:03
- Nahlásit
blažena
To mě teda nějak uniklo
Jdu mu hned naspat sms
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 21:03
- Nahlásit
Teta
Sem byla nakupovat a vlezla jsem do starožitnictvi a co nevidím.Bambitka.Sem si hned zpoměla na růžové pižámko a bambitku.Sem se tak uchichtla a prodavač si o mě ted asi myslí že jsem bláze.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 21:05
- Nahlásit
corleona
tak to je Mišan šikulka, našemu Martasovi jde na jedničku jenom na konzumace
tož poláci jsou teda diplomaté, naši Pandoru a příspěvky na téma AK - to by neudejchali
jo a na tvé nejnovější ímejlové adress ti ode mě přistál další mejl ....holt su ukecaná, no
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 21:07
- Nahlásit
Ada
tak to máš super pomocníka
Jak teď vykrajoval, tak si do toho kýchnul.. (asi z mouky), tak mu říkám: "UŽ TO BUDEŠ I SLEPOVAT?.."
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 21:37
- Nahlásit
corleona
Ještě ž k vám nejsme pozvaní na vánoce!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 21:38
- Nahlásit
Ada
Základ je pořídit si růžové pyžamo, pak až bambitku
Tak co poltrgajst, už jste ho chytili?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 21:40
- Nahlásit
Jdu spát, nebo tedy spíš koukat na tv z postele. Už nevím jak sedět či stát, snad ty záda budou lepší v leže. Mám pocit že zatím je to horší než lepší
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 22:06
- Nahlásit
Teta
Je to moc věcí najednou, ale snad se to zlepší. Tak dobrou a ať to v noci moc nebolí
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 22:38
- Nahlásit
Teta
Poltrgaist je závěs.Hází stíny a Aida chce stín zakousnout
Corleona
Tak to přeju dobrou chut.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 06:56
- Nahlásit
Ahoj všichni
tak kontrola vrhu proběhla v klidu, jen byla paní Jindrová nespokojená, že nebudu chovat na svoji stanici ale vysvětlila jsem jí siutaci, a neboť to jsou vnoučata, roztála.
Ukázala mi, jak je v detailu nafotit, tak se do toho dnes pustíme a Vy mi pak bez servítků řeknete, jak se Vám líbí
Dneska už jsem se vyspala, tak hurá do práce, ale jinak jsem tu stále s Vámi
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 08:36
- Nahlásit
Artroza
chybí ranní hlášení
už jsou prcci na světě nebo se včera zadařilo opět přivodit dítkům pana bratra psotník
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 08:37
- Nahlásit
Cituška
tak už jen samé dobré zprávy a na los fotos se všicí náramně těšíme
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 08:39
- Nahlásit
gde sou všicí - že vy se tajně léčíte z včerejších mikulášských oslav
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 08:41
- Nahlásit
corleona
naše dítko vám včera dělalo tržby
jako VIP zákazník prý pak už dostával zábavnou pyrotechniku
zdarma ( prsty i oči má naštěstí ještě všechny)
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 09:15
- Nahlásit
Dobé ráno.Já mám pravě po stopě a teda jsem v šoku.Vůbec ale vůbec mi Aida nechtěla stopovat.Nakonec jsme spojenejma silama předměty našli ale teda fuj.
Ale zas ju musím omluvit bo celou noc blija.A asi jí nebylo moc dobře
Cituška
Už to budou jen samé supr zprávy.A mimka ti budou dělat radost(vlastně už dělají ne).
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 09:23
- Nahlásit
Tak ja uz vas tez zdravim z pracovniho procesu
Tak vcerejsek se nam docela vydaril a meli jsme vsude uspec. Letos jsme to pojali vychovne a s ditkama si hodne povidali a ptali jsme se jich na to kdy muzou prejit silnici a kdy ne a tak podobne... No rodice se tvarili, jako ze snad dobry Ale nektery deti, jsou teda drzy silene. K prvni rodine jsme dojeli se zpozdenim, protoze auto srazilo tesne asi pred nami chodce, takze doprava trochu vazla a Peta se uz hrozila aby nemusela nikomu pomahat v mikulaskem kostymu... Akorat jsme teda vecer padli totalne za vlast
Cituska, tak to uz se tesim na fotecky stenisek!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 09:26
- Nahlásit
Ada
Dík za ty tel.čísla na tetu, jelikož jsem si ten papírek kam sem si je napsala nechala doma u počítače, tak jí zase nezavolám, možná až z domova.
Včera sme byli na sonu a vet potvrdil zánět močáku, tak dostal antibiotika ještě na 14 dní a pak máme přijet zase na sono.
Jinak teda jste fakt děsný, kolik jste toho zase nakecali, drbny jedny Já byla včera v Práglu, tak sem zase krapet utrácela.
Ola
na to pečení sem se tu taky chtěla zeptat a ty jsi mně předběhla. Škoda že nikdo neřekl že cukroví kupuje, všichni pečou. Mně se do toho teda vůbec nechce, nebaví mně to.
Nemáte někdo recepty na nějaký dobrý a jednoduchý cukroví?
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 09:31
- Nahlásit
Cituška
Tak hurá. A foť hodně, ať se můžeme kochat.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 09:37 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
Denisa
nazdar nazdar, tak jak se vydařila mikulášská? Nezardousila Giorďaska čerta?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 09:41 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Vcelka
Zánět močáku Chudák tak snad to bude OK!!!!!
Artroza
Jak to vypadá ze štěnikama.Už jsou na cestě????
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 09:55
- Nahlásit
Vcelka
Jo a teta je to jen jako.Ona není opravdová.Tu se všecí oslovujou teto strejčku Ale jako by byla
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:01
- Nahlásit
Ada
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:04
- Nahlásit
Teta
a to má bejt jako co - ty nevíš co se děje v legoušovo rodném hnízdě???? to jsi zpravodajka????
a co zádíčka?
|