Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Artroza
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 10:11
- Nahlásit

Cituška
urcite klidne muzete
ale ani ja, ani Articek nevime, zda tam budou ty zlate feny

jinak jsem se divala na fotky a vypadaj dost hezky miminaci! takze se tesim na detailni fotky

ola
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 10:11
- Nahlásit

Artroza
A vy ještě pořád nerodíte?

blažena
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 10:12
- Nahlásit

Cituška
nemáš tam zájemce na zlatého pejska - jedna paní chovatelka z jižních Čech má doma hafíska už dávno k odběru

articek
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 10:14
- Nahlásit

Artroza
No my máme zatím na žíhané a toho jsme měli jen jednoho, asi zlatá převládá, ale jelikož toužím po žíhaných a tentokrát si určitě nenecháme tak jich tam bude určitě hodně

articek
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 10:15
- Nahlásit

Artroza
Čoveče štěňat boxerů je docela málo, ale včera jsme se bavili o NO a štěňata vůbec nejdou prodat

Artroza
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 10:21
- Nahlásit

articek
hmm ja spis koukam, ze ma hodne chovatelu stenaky doma....
nutno rict, ze prodej stenat pred vanoci je asi nejhorsi termin ...

ola
my nic ted jsem vyslala info domu a ....nic, spi jak zabita

Artroza
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 10:24
- Nahlásit

articek
jo hele kdyz se bavis o zlata /zihana... uz jsme si i vyslechli, ze je pry nas pes dominantni v barve, ze dava blbe zihana stenata....
no co na to rict ze... jeste kdyby to bylo od " normalnich " lidi, ale dlouholete chovatelky.......
nekdy se clovek fakt pobavi...

ola
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 10:26
- Nahlásit

Artroza
Co říkáš na tahle spojení?
http://www.boxer-lacbox.com/nabidka_stenat.htm

articek
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 10:26
- Nahlásit

Artroza
no já slyšela od jedné dlouholeté chovatelky, jenom o té bílé co jsem ti psala, tohle je novinka, oni si vždycky něco najdou
Jo vánoční termín to je asi fakt hrůza, nejlepší je jaro

Lenda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 10:32
- Nahlásit

articek
Já jsem teď hledala jako dárek štěně kolie a docela jsem se zděsila,že žádná nejsou.Ona ho chtěla ségra pro tchýni a tak musí čekat na jaro.

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 10:35
- Nahlásit

Artroza
No to je přece jasný že každá "vada" je vinou psa. To znamená že i geneticky nemožné je jeho chyba ne

blažena
Nebuď na mě ošklivá, já nic netajila. Chtěla jsem to oznámit v sobotu, ale jak jsem již včera psala, pořád mi padali stránky cs psa!?

Artroza
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 10:40
- Nahlásit

ola
tam jsou dvoje stenata...
no nevim presne co mam rict neni to pribuzne...
shanis stene? ...
nevidela jsem od nich nikdy nic co by me nadchlo.... navic existuji proti nim vyhrady co se chovu tyce...

kdyz prohlizis budouci rodice, tak si vzdy poloz otazku: co bych z toho ktereho jedince chtela mit na svem zvireti ( steneti) ?

Cituška
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 10:43
- Nahlásit

Artroza

ono je to těm lidem jedno (najednou) a teď mám konkrétně zájemce na žíhané feny a žíhaného pejska.

tohle se mi hrozně nelíbí, že se kdeco shazuje na krycího psa, jako by děti byli líné nebo hubaté jen po tatínkovi, takový nesmysl. Prostě buď to spojení vyjde nebo nevyjde, ale já teda nikdy nebudu nic takhle pitvat a pomlouvat.

Cituška
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 10:45
- Nahlásit

blažena

pozeptám se, a dám vědět.
Je hrozná scháňka po fenách a chudíci pejsci nic

Lenda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 10:56
- Nahlásit

Jaký je ideální věk na první štěníky?Spíš mě zajímá ta horní hranice,protože netuším,jestli někdy budeme kousat.

Markét
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 11:09
- Nahlásit

blažena
Cituška
nemáš tam zájemce na zlatého pejska - jedna paní chovatelka z jižních Čech má doma hafíska už dávno k odběru
A jedna chovatelka (Michla) z Vysočiny má žíhaného pejska dávno k odběru

blažena
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 11:09
- Nahlásit

Teta
mno milá Teto, z toho se nevykroutíš - diskuzka padala jen tobě ňáký divný, ne
a jak jsi pokročila v italštině????
jo a mám důvěrné info - že jsi pekla o vejkendu perníčky - banánová buchta je prý ňamka (už i ověřeno) - napiš ňáký supr trupr holandský recept na perníčky (Marťas je miluje) - a hned máš i červený puntíček

blažena
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 11:11
- Nahlásit

Markét
já vím, já vím - žíhaného chlapíčka Daltona (taky jsem chtěla Citušku poprosit)

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 11:24
- Nahlásit

blažena
Informace máš sice hezké ale nesprávné. Ty perníčky jsem nepekla ale kupovala v Plusu
Byla u nás na návštěvě majitelka Lucia Z Ringu i s ní (sestra Legouše) a ta jela od nás domů péct perníčky!

blažena
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 11:34
- Nahlásit

Teta
ty chlapi - všecko zmotaj
no já recepty na perníčky mám - se spoustou mletých ořechů, ale oni hned po upečení stejně ztvrdnou
mě nejvíc chutnaj takové ty perníčky z dojčlandu, z ňákeho města (si nevzpomenu - že by Norimberk:rolleyes, je tam spousta ořechů nebo mandlí - to je taková dobota - si tady slintám do klávesnice......, tož takové teda neumím, no

Markét
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 11:35
- Nahlásit

Teta
Ale perníčky z Plusu jsou taky super, ne? Já tedy chodím péct perníčky spíš do Lidlu nebo do Alberta, to mám víc po ruce. Jsou taktéž vynikající

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 11:35
- Nahlásit

blažena
Pozor pozor musím se zastat Tety mě taky několikrát padla sít.A né zrovna málokrát.

Tak jsme na konec na svět přivedli 5bílejch pitbullu,3 černé a 3 černo bílé Ale musím říct že takhle vyklepaného chlapa jsem ještě neviděla.Furt jestli nepojedem na císařa at se moc nevyčerpá a tak.No jen némá zkušenosti.Já sice taky nějak moc né ale aspon nějaké.

blažena
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 11:39
- Nahlásit

Ada
dobrá už přestanu Tetu přátelsky pošťuchovat
tak to je pěkná nadílka mimin - jako porodní bába máš jedničku

articek
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 11:41
- Nahlásit

Ada
to je teda nadílka, doufám, že nás nečeká to samé
blažena sice předpovídala kdysi dávno 10, ale jestli se trefí tak jí vlastnoručně uškrtím a myslím, že bych tentokrát měla i odvoz od manža

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 11:43
- Nahlásit

blažena
No a to jsme ještě u toho porodu zkoukli film a stáhli dvě flašule vínka

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 11:46
- Nahlásit

articek
Taky říkal že má jen 5 zájemců zatím.Sice se jich hlásilo hafo ale on si vybírá.Neprodá komukoli.Taky se mě snažil uvrtat pro jedno ale já mu říkám, že u nás je místo už jen pro jednoho boxíka.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 11:51
- Nahlásit

Ada, tak to je tedy nadilka...tyjo se budou mit za cim ohanet
Articek, vy taky cekate takovy hojny pocet???

Libka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 11:53
- Nahlásit

Cituška
Koukala jsem na štěníky, a jsou nádherný! Kdo vymýšlěl jména?? Kája nemá chybu, naprosto mě to odrovnalo
Teta
Velká gratulace!!
blažena
Se zeptám stejně jako Lenda, jaká je horní hranice pro první štěníky??

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 11:54
- Nahlásit

Paja s Tinou
Sem mu přislíbila pomoc.Když bude muset do práce tak mu je ohlídám.Je na ně sám.
Ale teda taková nadílka no já po takové netoužím.To je o strach jestli to udáš.Tak ty 4 až 5 bohatě stačí

articek
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 11:55
- Nahlásit

Paja s Tinou
no úplně se toho děsím, na sonu moc zdílný nebyli, ale napočítali 5 a prý jich je tam víc, ale to prý počítat nebudou, ale začalo jí nějak brzy padat břicho a na to že jí zatím krmím normální dávkou, tak je to pěkná prasnice

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání