| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 19:05
- Nahlásit
corleona
Zase tě můžu ujistit, že takovej nájemní vrah má určitě lepší výdělky než kdokoliv jiný! To má teda zvláštní zálibu. Takže ty nakupuješ spíš v armyshopu... Mno, to nás asi teprve čeká!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 19:05
- Nahlásit
Tommy Gun
tož Brufen mi leze i z uší - už jsem chlapík jako rys
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 19:06
- Nahlásit
Jééééééé
tak já idu na boxéry a vono se tadyk to, vaří... Ach jo.
Jooo fotky, to je ovšem iná. Jsou boží a čertice Olová je nej. Tak si tu vařte, já sloužím vlasti a chudému lidu zvlášť!!! Ahoj
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 19:09
- Nahlásit
ola
my už v tom lítáme, Junior má stejně zaměřeného kamaráda už od jeslí....máme i nože, dýky, vrhací hvězdice
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 19:13
- Nahlásit
Michla
tak ty se tady ukážeš jen tak na skok
no a co žíhané mimi - už si maminku zcela adoptovalo, neříkej že jste ho dali ňákým cizákům
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 19:16
- Nahlásit
blažena
Tak to ještě nemáme, ale dobrý nápad pro Ježíška!! Vrhací hvězdice, dobrý nápad!
ola
tuze pěkné povolání
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 19:16
- Nahlásit
Teta
Mega gratulace Legovy k CWC
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 19:36
- Nahlásit
blažena
Uznávám, uznavám... Moc se tu neomžívám....
Dalton je furt s námi. I moja sestra už je zoufalá a napsala místo mě inzeráty na asi 20 inzertních serverů. Dám zas ještě planetu zvířat. Mít pejsana s fenou je nesmysl, i když Dalek je zlatá povaha (a to i přesto, že je žíhanej).
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 20:02
- Nahlásit
Michla
tož to je na "renault", to uznávám
ale nelítáte v tom sami - prý řada chovatelů má teď stejné problémy....
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 20:04
- Nahlásit
a vo co že teď tady nebude ani noha - všicí budou vyčumovat na Superstary
no a koho tipujete na vypadnutí....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 20:13
- Nahlásit
blažena
Su tu.Ale nestífám.Jsem tu jen na skok.Rodím štěnata.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 20:35
- Nahlásit
blažena
Tak banánová buchta už je z trouby vytažená a zpola zežraná - je to fakt bomba, asi nikdy nezhubneme, můj drahocenný muž si žere a pomlaskává a chválí... nevím, zda buchtička dožije rána
Ada
A už jsou nějaký na světě?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 21:05
- Nahlásit
Markét
To jsou nervy teda.Už jich je 5 A já si musím dát kafe bo to vypadá na dlouho.Podle ultrazvuku jich tam je kolem 9.Vypadaj jak myši.Zátím jsou všechny bílé.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 21:18
- Nahlásit
Ada
jéje, nějak mi to uniklo. Co je to za plemeno?
Taky si dám kafe a půjdu krmit mimi
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 21:30
- Nahlásit
Cituška
Kámošova Pitbullka.A já myzím spátky za ním.Je úplně hotovej a nervní.Tak se tu mějte a moc nepiště.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 21:41
- Nahlásit
Tak na potřetí a snad naposled jdu psát stejnou zprávu.
Asi máme nějaký vir Biň Láďiň na cz psovi, vždy když chci odeslat zprávu tak celé stránky spadou Takže znovu:
Fšem díky za gratulace k CWC! Byla to nejrychlejší výstava jakou jsem zažila, v 11. hodin jsme již odjížděli a po obědě už byli doma!
Nevím kdo dostal BOBa, po účasti o nejlepšího psa jsme raději odjeli.
hlídací četě
Moc díky za nabídky hlídání Lega a Alexe, třeba ukecám strejdu na nějakou dovču v létě a pak bych se na vás třeba obrátlila. Takže Ado, připravený program zatím nevyhazuj eeh, tedy jestli by Legouš nešel k Denise. Nabídka mít celou půlku postele byla lákavá!
Corleona
Necelých 900 km, co to je? Si musíme s tou Ivanou promluvit!
Tommy
Dík za včerejší návštěvu, bylo to fajn.
Mno a už nevím co jsem chtěla dál?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 22:10 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
revolverů, za vysvědčení samopalů, letos dostane ostřelovacích pušek.. Mám zkrátka doma, já pacifista, malého militanta. - no Alberto mu může dodávat aspon vostrou munici.
Fšem
Tak jak tady Teta už včera referovala, zastavili jsme se u ní po 19 hod. na kávu. Videl jsem se i s Artrozou a Big E. Navečer jsme chtěli jet pro koberec do IKEI. Tak jsme vyrazili na Čerňák do IKEI. Koberec jsme nekoupili, za to jsme si aspon nacepovali plnou nádrž benálu za 26,40 Kč/ltr. u Globusu. Dobrý do kauf. Pak jsme jeli k Tetě a Strejdovi. Trefil jsem sice dobrou odbočku z pražskýho okruhu, ale přejel odbočku do Hruštičkový ulice. Nicméně brzo jsme poznali, že se blížíme ke správné adrese. Potkali jsme velký billboard Holandský nábytek a kousek od bydliště Tety jsme parkovali náš kontejner vedle kontejneru na láhve, který byl z venku obsypán stojícími lahvemi od alkoholu ruzneho druhu - zejména ovšem rumu. Boxerim klukum jsme privezli z Ikei falešnýho soba, Teta se Strejdou nas nakrmili výbornou banánovou buchtou, kávou, panákem rumu (čeho jiného také) a colou s rumem. Pak přišla na návštěvu ještě Legoušova sestřička. Panička vypila kávičku a upalovala pekat perníčky.
PS: pouze pro Blaženu - bylo mi blbý vytahovat foťák. Už u vchodu jsem musel odevzdat i mobil vybavený integrovaným fotoaparátem mizerného rozlišení.
Dnes ráno měli naši klucí hladík a dělali jak pominutý, jakoby včera večer nebaštili a jeste jim nebylo přilepšováno. Dostali tedy nasypáno na dvoře na zem pár hrstí granulí - jakýchsi vzorků. Orioník se okamžitě jal vše vyluxovat, ale Kulekouš nevěděl jak na to. Sotva k tomu čuchnul, zvednul nohu a granule pochcal a šel ujídat Orioníkovi, kterýho ho "světe zboř se", nechal ujídat. Když Orioník dojedl svou hromádku s Kulekoušovým přičiněním vrhl se s chutí na pochcané granule. Trochu jsem mu zkazil radost, když jsem mu je smetl a vyhodil do popelnice.
Jinak jsme dnes při guljaní na pragulce potkali dceru, jejímž otcem je "již dlouho v chovu a moje matka má každou chvílí rodit" a matkou Eymi "sicilská sopka". Tvářila se na nás zle, ale oba naši vořeši si proti ní stoupli a koukali podobně. Taková výměna zlých pohledů z očí do očí. Na společné běhání to nevypadalo.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 22:47
- Nahlásit
Tak jsem dnes konečně objevila trnky, popučela, dala do krčahu, zalila vodkou a budu čekat....
Když jsme ty trnky trhali, tak se svině hrozně divily a motaly se pod nohama. Proto jsem je chtěla vypéct - každá dostala jednu trnku, aby se jim scvrkly držky a ony daly pokoj. Jenže ouha, to jsem neměla dělat, jelikož to rázem ohodnotily jako nejlepší lahůdku a rvaly to rovnou ze spodních větviček jen pecky křoupaly (nedalo mi to a taky jsem zkusila, jsou fakt trpký až hrůza, asi dobrý na paradontózu). Tak se teď v noci ukáže, jestli trnky spíše staví nebo spíše projímají???
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 23:15
- Nahlásit
Fšem
To jeste neskončila Superstar, že tuna nikdo neny?
Loucím se s váma do pátku, ani si vás nepřečtu.
A zdar f pátek. PS: šetřete mě!
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 23:22 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit
Tommy Gun
už si viděl, aby tě tu někdo někdy šetřil ?
|
alli
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 06:25
- Nahlásit
Ola,Denisa
Náš Marťas taky ještě věří na Ježíška i čerty . Se onehdy ujišťoval, jestli ho budu bránit před čerty ... , v sobotu dokonce sám dobrovolně vysával. A lego je taky jeho největší přání od Ježíška...bionocel u nás taky jede.
Jinak máte krásné čertice .
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 08:06
- Nahlásit
nazdarek fsici!
tak co ja jsem to jenom chtela???
tak predevsim ohromne gratulace ( opozdene, priznavam ja ostuda) Mistrovi k svatku!! misto tebe jsem poprala druhe Ive, ktera me sprdla, ze je Ivana
a co noveho?
dalsi gratulace pochopitelne Tete k 1/3 zampiona polskeho a rychle rychle dodelejte co potrebujete, nebot pristi rok vyjizdi nase zatim skryta zlata hvezda takze si s jiz dlouho v chovu a vasim nuninkem muzeme vis co.....
info pro Corleonu: zcela prekvapive Katarzyne ta cuba nezabrezla...uz se musim jenom smat.... a jiz nikdy vice! timto jeste jednou hluboka omluva!
Ada tak kolik jich nakonec bylo???
a info pro fsechny: zatim nerodime....budouci matka se stale pretahuje o klacky a snida, svaci, obedva, svaci a veceri.... vcera me dokonce kousla do ruky skryvajici mobil, nebot si myslela, ze tam mam neco k jidlu a nechci se rozdelit....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 08:25
- Nahlásit
Hezké ráno,
neděláte někdo do numerologie, výkladů snů atd. Včera jsem byla kupovat dlažbu a kupovala jsem rozměr 33x33cm. Dnes v noci jsem se vzbudila a na digitálním budíku svítilo 3:33. Ráno vyndám balení kukuřičních bobků pro děti a tam cena 33,- Kč. Co to sakra znamená??
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 08:49
- Nahlásit
Ahojte,
alli
tak to je príma! to budete mít krásný vánoce!
tak přece jen ta dnešní "mládež" je ještě nezkažena, čisté dušičky!
ola
hm, zajímavé! ale 3 je prý šťastný číslo obecně... tak zkus vsadit třeba!
a kam kupuješ dlažbu? já budu tento týden taky kupovat. a obklady... u nás budou vánoce ve znamení úprav, neb jindy nikdo nemá čas a hodí se to, na svátky stejně jen jezdíme po maminkách a příbuzných
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 08:58
- Nahlásit
Denisa
Dlažbu jsem kupovala mezi okna! Máme špaleťáky. Už se těším, jak tam naláduju kytičky! Jinak sháním dlažbu do obýváku. Udělali jsme podlahové topení, tak teď potřebuju vybrat nějakou pěknou. Zdeněk by chtěl větší formát - min. 40x40! Nevíš, v Brně je nějaká firma Los Kachlos, ale mají tam dost mastný ceny. Nebyla jsi tam někdy?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:05
- Nahlásit
ola
achá!
tam jsem ani nebyla, stačilo mi vyjet si ceny u nich na netu... no ale kdybych si dělala dlažbu v obyváku nebo nové kuchyni, tak bych do lepší dlažby šla, to se pak vyplatí než ty dlažby z Bauhasů apod.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:18
- Nahlásit
Denisa
No, mezi ty okna jsem koupila českou klasiku RAKO. Mrkni na stránky. Nemají špatný ceny a dle odborníků je ta kvalita poměrně dobrá. Původně jsem si vybrala na podlahu od španěl. firmy Gresspania, jenže cena byla přes 1.200,- Kč/m2, takže mi to rodinná rada zatrhla! Chtěla bych nějakou teplou barvu, do hněda, béžova atd. spíš hladkou - kvůli údržbě. Co budete renovovat vy? Koupelku?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:24
- Nahlásit
Dobre rano vsem,
tady toho ale zase je
U nas o vikendu takova klasika. V sobotu jsem byla na te vtipne schuzi a nebyt tam zase dvou rypallu, schuze by mohla byt do tri hodin ukoncena, ale to se nam stat nemuze ze. Takze zase hadka, ktera byla naprosto o nicem
Pak jsme si to teda vynahradili nakupovanim darku a uz se nam to zacina na seznamu konecne plnit.
No a v nedeli jsem mela za ukol ukolat karbose, obalit je a usmazit. Ze zacatku mely teda spis velikost rizku, ale pak jsem je uz vychytala na patricnou velikost (Ondra pak dovezl babicku, ta je smazila a radila mi at je priste nedelam tak veliky...takze jsem se asi jako kucharka moc neosvedcila )
Odpolko jsme protahli pani Tinakovou a ta z toho pak hnedle usnula. Jo a vecer si pry u nas byl stezovat soused ze se bude muset zase natahnout nove pletivo, protoze ho pry to nase zvire cely vytahalo jak do nej narazi. No tak nevim...
A kdyz to zitra vyjde, tak by jsme se meli sejit s Ondrovym neco jako bratrankem a budeme se s nim dohadovat o koupi jeho bytu ktery uz nepouziva...tak nam drzte pesticky at uz neco dopadne a muzu se prestehovat a hlavne uz i s Tinou
A jinak zitra jakoz to andel svaty budu rozveselovat jeste ty uzasne verici deticky...vyfasuju blond paruku (no uplne bych si mohla jit stoupnout s kabelkou na nejakou tu ulici a jiste bych mela uspechy) a muzeme vyrazit. Akorat mam obcas problem byt vazna a nesmat se
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:29
- Nahlásit
Artroza
Moc díky k té jedné třetině
Tak to koukám že bychom si měli máknout.
Hele, byl tam včera na výstavě docela pěkný pes. Pak se na mě otočil a měl totální jednu nevybarvenou spojivku.
Hledala jsem ho v katalogu a s hrůzou zjistila že je ICh, Ch. PL, RUS a LT. Jak je toto možné? Prosím zkušenou chovatelku o vysvětlení?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:29
- Nahlásit
Paja s Tinou
Jo tak ty budeš za anděla? No to nevím teda...
Já byla vždycky za čerta. Malí smradi mi házeli sirky do kožichu! Pak mě v jednom paneláku objal jeden takovej starej čert se slovy :"Tak co kolego?" a já si málem cvrkla...
|