| Autor |
Zpráva |
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:16
- Nahlásit
Ada
Když si to někdo umí zařídit tak se pak má!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:26
- Nahlásit
Tož to je teda katastrofen co vy toho tu napsali. Ňák nemám vůbec čas to číst, tak snad ani nebudu na nic reagovat. Jen že posílám gratulaci mrňouskovi Alexovi a klíďo se hlásim k tomu že u nás by mohl taky najít na ten týden azyl. Vikoušek by z něj měl ohromnou radost a aspoň by měl někoho na hraní. Legouše bych radši neriskovala, protože po té co jsem viděla jak Viky reagoval v Třeboni na Joshuu, že na sebe docela spustili, tak tohle by mohlo být podobný. Ringáč jako Ringáč.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:40
- Nahlásit
Vcelka
A tos ještě neviděla jak to vypadá když se sejdou Josh a Legouš spolu. Už mají pár vzájemných rodiných jizev!
Takže moc díky za gratulace a k nabídce hlídání. Já to sem nadhodila z legrace ale začínám mít pocit že to všici myslí vážně. Buď jste tak praštěné anebo tak hodné, já osobně sázím na tu druhou možnost.
Když jsi neměla čas číst forum, tak musím nahlásit že nejdůležitějsí zpráva je že Cituska má 4 štěnata, 3 žíhané holky a 1 žíhaného kluka.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:42
- Nahlásit
Ada
tož ty tu děvčico moc nekrafej, prochajdu vem tak jako hodně zlehka a začni na mail sypat ty slibované recepty - prosím o sestavení jednoduchého menu na celý víkend. A mysli na to, že bydlím na vesnici - ne ať je tam spousta nesehnatelných ingrediencí, muší to bejt rychlý, jednoduchý a dobrý
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:42
- Nahlásit
Teta
To by si mohl od nás k narozkám ještě i cucnout!
VŠE NEJ!!!!!!
a máte stránečky, kde je možno jej zkouknout?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:48
- Nahlásit
Cituška
Stránky ještě nemáme, až časem. Ještě je to mimi?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:48
- Nahlásit
Cituška
cha chá - fotky Alexe - kde žiješ
ty jsou naprosto tajný, ty nezná vůbec nikdo
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:50
- Nahlásit
Teta
pravda, pravda na Citušku jsem zapomněla, takže Cituško ode mně taky moc velká gratulace ke štěňátkum a hlavně jim přeju zdravíčko aby byli všici v pořádku.
Já bych si klidně Alexe vzala aspoň by sme vyzkoušeli jak by u nás dva psi fungovali. A náhodou by to bylo pěkný spestření. Viky by ho asi pěkně pomuchloval.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:56
- Nahlásit
Vcelka a Krista
Je vám jasný že kdyby se Alexander náhodou někde stěhoval k vám na hlídání, že budete muset podepsat papír že nebude fotografován a žádné foto se nebude zde zvěřejňovat. (hlavně ne Blaženě!)!!??
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:59
- Nahlásit
Teta
no počkej budoucího vítěze Atiboxu si musim zvěčnit, abych se pak mohla chlubit že byl u nás na táboře.
Končim jdu domu, hurááá.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 15:06
- Nahlásit
Teta
jasně, sice zubaté mimi, ale přesto
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 15:09
- Nahlásit
Cituška
Ti nevím co by řekl na mateřské mléko.
Baští o 106, nejraději masíčko. Ale on vlastně žere opravdu všechno. Dal si i samotný prášek na odčervení. Upadl mi na zem a než jsem ho zvedla tak prášek byl fuč!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 15:32
- Nahlásit
Teta
Papír bych klidně podepsala...Hlavně,kdybych ho viděla já
Přejeme s Megginkou vše nejlepší k mini narozkám!!!
Za chvíli jdu dom,heč
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 15:43
- Nahlásit
Lidi jak to děláte
Jak jako jdu dom, heč a hurááá a tak.
To jenom já tady makám jak šroub či co?
Jak pak má vypadat ta naše ekonomie?
Burdel, burdel a ještě jednou burdel.
Tommy
Koukám že pouze bankovní úředníci poctivě pracují!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 15:47
- Nahlásit
hele nejakej brnak se tu najde, ze
sice dlouhe....
Pro Brňáky:
Kdo je Brňák?
1) Brňák je hrdý, že všechny historické památky svého města dokáže oběhnout za tři hodiny a stojí ho to dohromady padesát korun.
2) Brňák ví, že cena desetistupňového piva v běžných restauracích včetně centra nepřesahuje hranici 16 Kč a všechny nápisy jsou jednojazyčné - tudíž česky. Prská, když cena poledního menu přesahuje padesátikorunu.
3) Brňák cizince toleruje, i když je nevyhledává, a protože mu nic nepřinášejí, nijak se před nimi neponižuje ani je neodírá. Nejraději má Araby a Turky z pouličních směnáren.
4) Brňák miluje, že ať už se z centra rozeběhne na jakoukoliv stranu, vběhne do lesa či na pole dříve, než mu dojde dech.
5) Brňák pravidelně chodí na utkání svého oblíbeného fotbalového mužstva, i když už 20 let nedokázalo nic kloudného vyhrát. Když dost mrzne a je led, zajde si solidárně i do Ronda na Kometu.
6) Brňák je hrdý, že mluví normální češtinou. Nic nenatahuje, nic nezasekává. Používá deset slov, která nejsou známá zbytku republiky, která díky tomu pokládá za hantec. Brňák považuje každého, kdo hovoří pouze uměle vytvořeným, nesrozumitelným hantecem, za mimozemšťana a idiota.
7) Brňák se těší z toho, že může cestovat na povrchu, protože zná pouze padesátimetrový podchod pod Hlavním nádražím a i ten se dá obejít. Kdy už zatouží po podzemí plném vody, navštíví nedaleký Moravský Kras, kde nenajde průvan a koleje, ale pramičky a krápníky.
8) Brňák ví, že když v Brně hlásí dopravní špičku, jsou ucpány ulice Milady Horákové, Koliště, Pekařská, Husova, Cejl a výpadovka na Prahu. Samotné centrum je díky své velikosti ucpané pokaždé, když do něj vjedou více jak čtyři auta zásobování.
9) Brňák zná všechny zábavní podniky ve městě jménem a ví přesně, kde leží. Jediný zádrhel tkví v tom, že personál těchto podniků zná jménem také jeho.
10) Brňák se těší na každoročně pořádanou Velkou cenu silničních motocyklů. Sám ovšem stojí za plotem, protože nemá na vstupenku a kysele hledí na fronty před veřejnými domy.
11) Brňák je oprávněně přesvědčen, že se v jeho rodném městě nachází jediné opravdu použitelné výstaviště v České republice. Proto nikam nejezdí a čeká, až mu nové trendy ukáží ostatní na BVV. Sám má ovšem jen povrchní přehled o tom, která akce na veletrhu zrovna probíhá.
12) Brňák trpí panickou hrůzou z jedinců pilotujících auta s vyškovskou poznávací značkou. Toto malé moravské město se dvěma světelnými křižovatkami produkuje řidiče neschopné řešit elementární dopravní situace a způsobující dramatické řetězové havárie i při pojíždění na parkovišti.
13) Brňák celý večer zasvěceně hovoří o skvělé úrovni brněnského vysokého školství, aby se druhý den vztekal až k pláči, že ho nevzali na Karlovu univerzitu.
14) Brňák si pochvaluje možnosti koupání ve svém městě a nikdy
neopomene zdůraznit úžasné vyžití u brněnské přehrady, i když ví, že voda v ní dokáže během několika minut zničit kovový trup tamního výletního parníku.
15) Brňák má pocit, že žije ve velmi pěkném městě. Proto na všechna ostatní plive špínu a když se vrací po D1 domů, tváří se, že bohunické paneláky neexistují.
16) Brňák ví, že jeho město se rozhodně nevyznačuje anonymitou. Ať se vyhýbá, komu chce, a jak chce, dříve či později na sebe narazí na České. Je to pozitivní jev, pokud na dotyčného ztratil číslo a negativní v případě, že mu před
časem odloudil manželku.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 15:48
- Nahlásit
Teta
Já ještě makám...Ještě 15 minut!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 15:49
- Nahlásit
Cituška
Přidávám se ke gratulantům a přeju hodně zdraví malým i mámě. Tak ať rostou !
Teta
No vidíš, tak hlídání máš zajištěno! To vědět, tak svoje psy taky rozvezu po gaučích v ČR!!!!
PS: Akorát nevím, jestli v tom Krone už není plno, psala jsi tam kontrolní mail? My jsme totiž dlouho nemohli nic vhodného sehnat, všude už byl tento termín obsazený, už jsme byli zoufalí. Mezitím, než nám odepsali, tak kámoška ještě našla něco za solidní peníze tady http://www.kristall-zell.at (je to přímo Zell am See). Ale možná , že bude volno i v tom Krone, my jsme potřebovali ubytování pro 5 osob.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 15:53
- Nahlásit
Už jen 8!!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 15:57
- Nahlásit
Artroza
Jsem hrdý Brňák a je to moooooc pěkný!
A kdy Vy budete rodit, už brzy?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 15:58
- Nahlásit
Cituška
mohla by o vikendu... uvidime, dnes se k nicemu nechystala....
tak se tu mejte a hezky vikend vsem!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 15:59
- Nahlásit
corleona
Děkuju
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 16:01
- Nahlásit
Cituška žere jedna radost, před chvílí spořádala porci masa a zeleniny, a když jsem ji donutila jít se vyčurat, ve výtahu nazpět ječela jak šílená, že už chce domůůů
Ještě jedna zpráva, dnes mi přišel název stanice, vymyslel ho můj syn, odkojen Hvězdnými válkami a zní: STARBOX
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 16:24
- Nahlásit
Cituška
Starbox, to je moc pěkný
Corleona
Ještě jsem nikam nevolala, musím se první domluvit se strejdou!
Artroza
Moc dobrý fór, doufám žes to přeposlala i Petrovi
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 16:25
- Nahlásit
Ahojte!
Teta
no jasně, že to myslíme vážně, já teda určitě!
a troufám si tvrdit, že spíš bych tipovala na bod č.1, to je že jsme praštěné a pak až hodné
Paja s Tinou
jo jo, vystavovat budu
nebo kdo se mě to ptal ještě, jo myslím alli...no co my budeme mít taky zatemněno, obě určitě! tak pojďte taky!
Cituška
to vymyslel pěkně a ono stááááár, je teď populární, tak jste IN!
Artroza
jo, to znám jakožto rodilý Štatlák...
ale musím říct, že už hned bod 2 není dávno pravda, bohužel!
a nejpravdivější je asi ten poslední bod!
all
jsem dnes zdrhla brzo a hrrrr na stopu a lehce pocvičit a kurňa jak teď cvičí málinko, jen líce se psama, tak skvělá stopa a hlavně super aport... to je super, co by za to ovčáčkáři dali, ti vynechají jednou a pes jim to vše zapomene! chi chi, musíme si pochválit ty svoje tlamy ne?!
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 16:54 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit
Cituška
Gratuluju také k tomu čtvrtýmu štěníkovi, drželi jsme palce i ve spaní
Teta
Všechno nejlepší i Alexandrovi k velkým mini "miminarozkám" U nás se slaví každej Agáty měsíc dodnes jako významný den
Ještě někomu? Jo aha, mistr taky gratulace ...
Se tu dneska ugratulujem
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 18:15 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Teta
Jó! taky Šášovi (Alexandrovi) vše nej k 3měsíčnímu bejby výročí!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 18:20
- Nahlásit
Kristovanoho baby, co to máte za zaměstnavatele, že vás platí za to, že tu drbete na netu?! A všem upírům kříženým se zoombie (Tommy) zakazuji noční seance tady na diskuzce! Vždyť to není možný tolik stránek...
Denisa
Kdy že je ta výstava v Brně? Možná bych se zbavila smráďat a dorazila jen s "kabelkářem"!
Cituška
Moc, moc gratuluju! Super, že to šlo tak hladce! Teď to chce hlavně čerstvý informace a pokud možno i foto!
Teta
Gratulace k "čtvrtinám" malému princi Alexandrovi...
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 18:27
- Nahlásit
ola
Boxeři jsou v Brně 11.2.2007
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 18:31
- Nahlásit
kkathy
A hele,taky jeden z "upírů" - dnes vylézáš poměrně brzo!?
Jo, díky za info!
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 18:35
- Nahlásit
ola
no to víš, venku tma jak v pytli, spletla jsem si čas
|