Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:30
- Nahlásit

Teta
Taky moc gratuluju!!! Copak dělá prcek?

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:37
- Nahlásit

ola
roste jak z vody a zjistila jsem že je asi kouzelník?
Jsem se večer sprchovala a když jsem vylezla měla jsem tam jenom jednu bačkoru. Tu druhou od včerejška nemůžu nají. A mimochodem, nemáme zas tak velké bydlení

Artroza
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:38
- Nahlásit

Teta
co je ti na tom divneho???? tady je taky prece jedna ICh. a to bez obou spojivek ( no aspon to nerusi ta nesymetrie, ze?)

a jak se jmenoval?

nekdy spojivku vyndaj, nebo "stahnou" oko jednim stehem... Ve spanelsku je pes s vyndanou spojivkou okamzite vyrazen z posuzovani...v jinych zemich se to toleruje... nekdo na tom v pohode chova ( i v NL, ze) a pak neni divu... nekde se to proste drzi... ted je po jiz zminenem Kismetovi v CR vrh- 2 bily, 2 barevny- oba bez spojivky

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:38
- Nahlásit

Ola,
myslis ze se na andela nehodim? Ja takova cista duse Ale az uvidite foto s tou uzasnou parukou, tak si mozna taky cvrknes, ale smichy!!!
Loni jsme chodili taky (delame to pro Ondrovu tetu a ta nam sehnala dalsich x lidi...takze ted jsme spis jak nejaka firma. Mame presny rozpis kdy a kde mame v dany cas byt, tak jsem zvedava jak budeme presny Kdyz jsme kdysi jeste chodili se svarou a tatou, tak jsme byli v jednom panelaku a z vytahu vystupovali nejaky maly deti obleceni za certy a kdyz na ne otec promluvl, tak jsem se obavala o jejich zivoty

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:39
- Nahlásit

Tommy Gun
PS: pouze pro Blaženu - bylo mi blbý vytahovat foťák. Už u vchodu jsem musel odevzdat i mobil vybavený integrovaným fotoaparátem mizerného rozlišení.

Artroza
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:40
- Nahlásit

ola
jeden takovej starej čert se slovy :"Tak co kolego

taky jdeme vyjimecne strasit bratrovy deti.... no certa asi budem muset schovat....i kdyz si uz manza chysta vidle

ola
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:41
- Nahlásit

Teta
Jde o to, jak ses sprchovala dlouho!? Jestli měl čas ji sežrat...
Já zase včera nemohla najít vlastního syna! Slyšela jsem ho, jak poťouchle šeptá "mami!", ale nebyl nikde. Pak jsem zjistila, že je schovaný na FeeBeenčiným křesle pod froté návlekem a sleduje mě dírkou. Dírka byla původně cca 1x1cm a Jakubovým špízováním se roztáhla na 15x15cm! Měl z toho děsnou legraci!

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:43
- Nahlásit

Artroza
Jmenoval se Sharan Si... něco. Docela se mi líbil, až na tu spojivku. Myslím že jeho otec je nějaký P. Nostrum! Chápu (no vlastně nechápu) že udělá Ch. když byl třeba pokaždé sám v třídě, ale na ICh. už musel dostat CACIBa 2x???
Další dívná věc byla že se všema titulama se přihlášil do otevřené třídy, přitom třída šampionů byla prázdá. Asi měli strach a říkali si že otevřenou spíš vyhrajou?

articek
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:44
- Nahlásit

Artroza
No já vzpomínám na Wendulu, ta taky neměla vybarvenou spojivku, nevím jestli jednu nebo obě a CH. byla snad všeho, jsem ráda, že se nám aspoň tohle zatím neobjevilo u štěňat

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:45
- Nahlásit

ola
Tak tvůj případ byl horší! Lepší hledat bačkoru než dítě. I když dítě se ti ozve, bačkora mlčí

ola
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:47
- Nahlásit

Artroza
Můj drahý choť dělal za mlada Mikuláše (výška cca 2m ho k tomu předurčuje!). Jednou se zmazal tak, že vytuhl v tom mikulášským hábitu, a když se ráno vzbudil a dohonil autobus, tak se divil čemu se lidi chlámou. On se sice stihl převlíct, ale namalované rudé tváře a nalepené bílé vatové obočí mu zůstalo...

Artroza
Člen
- Nahlásit

Teta
to ale asi nemohli vedet, kdo prijede do sampionu....takze radsi otevrena, predpokladam...

Teta
Articek
Corleona

muzu dat Topganovi "semhamforaz" ?

articek
Člen
- Nahlásit

Artroza
A ten Kismet mě fakt překvapil, ani to nějak na tich fotkách není vidět. Když se kryje spojivková fena tak budiž, ale nakrýt zdravou fenou spojivkovým psem a ještě na to být pyšný k tomu nemám co říct

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:48
- Nahlásit

Corleona
Si mi snad kecala. Marně jsem po celé výstavě hledala nějaké prodejce sošek boxera. Měli tam pouze ty stejné hovadiny co mají u nás.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:49
- Nahlásit

Ola,
s tou zvetsenou dirkou si mi propomnela jak moje sestra kdyi spravovala svoje puncochace. Mela na nich malou dirku, tak si vzala nuzky a myslela ze ji jako vystrihne a tim se to spravi...akorat se strasne diviila kdyz ji pak upadla cela nohavice...
Tak to bude z Jakuba asi nejaky tajny agent!!! Ze by James Bond???

articek
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:49
- Nahlásit

Artroza
??????? ty myslíš vedle? Stejnak tam nechodíte!!!!!!!!!!

Artroza
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:50
- Nahlásit

ola

my prave byli asi 2 roky zpatky, manza se rozvasnil, dite dostalo skoro hysterickej zachvat a pak to andel musel rovnat od te doby jsme meli zakaz...vypada to, ze to s nama bratr letos jeste naposled zkusi
co malymu vubec nebylo divne, ze pes se nas vubec neboji a naopak porad na nas skace....jedine ceho si maly vsimnul, ze mikulas byla ona, protoze pry mela prsa

articek
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:51 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Ach jo, tak jsem objednala, mléko a kaši pro štěňata a vitamíny pro matku, začíná pěkně povolovat břicho
Jsem zvědavá, kdy se to vlastně narodí, kolikrát to stačili než jsme je viděli svázaný

ola
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:52
- Nahlásit

Paja s Tinou
Moje sestra zase na začátku svého manželství zašívala díru na špici ponožky tím stylem, že to obšila a pak stáhla. Vznikla taková - moje babička tomu říkala "slepičí p*del", se kterou se člověk ani nevešel do boty. Bývalý švagr to vždycky v práci ustřihl celý a bylo...

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:53
- Nahlásit

Artroza
Jasně že dej!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:54
- Nahlásit

Ola, Artroza,
tak to svara se tenkrat chystal na malyho bratranka a vymyslel si svitici rohy a vsechno mozny aby ho radne vydesil. Kdyz doslo na zacerneni obliceju, sli s tatou do sklepa a oba se namazali smiirem ze soustruhu a tak. Pak jsme dorazili k jeho bratrankovi a on jak sam prisel dolu podival se na nas, tak se otocil do dveri a zklamanym hlasem volal nahoru "jee mami, vzdyt je to Vosta to jeste sislal)". No a Rostovi chudakovi spadla celist a celou cestu domu to jaksi nemohl rozdychat... Ale na tatu alespon reagoval ze ten cert uz bude pravej...

blažena
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:55
- Nahlásit

Teta
tak já se tady snažím, pěstuju "řitní alpinismus" - jako první
gratuluju ZíZímu k úspěchu na výstavce - a jsem tady pro šprťouchlata, jo
ale náhodou nejmenovaní špehové mi hlásili, že Alexova sestřička se mihla Stříbrem při cestě do Dojčlandu - byla mi popsaná podrobně v živých barvách - tož jestli je Alex aspoň z poloviny tak hezké mimi - tak vím že to bude náramně hezký boxiš a fotku si nalož...., taky mám ňákou hrdost, ne

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:57
- Nahlásit

Ola, tak to je taky dobry zpusob zasivani. Me tohle nikdy moc neslo a kdyz jsem si naposled zkusila zastupovat ponozku a jeste peclive pres hribek, dopadlo to tak ze bych pres to mohla spis neco cedit

ola
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 10:00
- Nahlásit

Paja s Tinou
Já se teda musím pochlubit, že látám úplně skvostně! A baví mě to! (blázen, co?) Ale taky je někdy na Zdenkovo ponožkách víc látací bavlnky než původního materiálu...

blažena
fotku si nalož...., taky mám ňákou hrdost, ne

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 10:04
- Nahlásit

blažena

Paja s Tinou
ola
Artroza
Taky jsme se strejdou jednou dělali anděla a čerta. Pro jednou jsme to vzali za kámoše protože nemohly. Dali nám kostými a anděl měl uhořelá křídla a pěkně to smrdělo. Kámoš to chtěl vylepšit a nastříkal na to nejaký levný deodorant, a ono to pak bylo ještě horší.
Strejdovi čert šel výborně, děti se ho báli a pěkně koktal. Horší bylo že toho pak ještě asi hodinu potom co jsme dorazili domů nemohl nechat!
A ještě se stalo toto. Jedná roztomilá malá holčička se mě pořád držela a bála se Strejdy. Tento mikuláš se odehrál před naší svatbou. O rok později strejde vyrazil s klukama na velikonoce a podroušeném stavu dorazil do baráku kde bydlí tato holčička. Ta si samosebou už na mikuláše, čerta a anděla ani nepamatovala ale můj chlap jí pěkně vystrašil protože za ní poloopilí chodil a říkal "čert si vzal anděla, čert si vzal anděla...!

blažena
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 10:04
- Nahlásit

Teta
no ještě že tam neměli ty hezké sošky boxe co má Corleona - bych si rvala všecky chlupy na hlavě - kdyby jsi mi ji taky nepřivezla , no jo, ale vy jste tam byli "inkognito" - ste to úpně tutlali
tak to už máš u mě asi 3 černé puntíky

Cituška
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 10:05
- Nahlásit

Artroza
articek

mám dotázek, možná už máte vrhy dopředu zadané, ale mám 6 zájemců o štěňata, která nemůžu uspokojit, můžu jim dát na Vás avízo?

articek
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 10:10 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Cituška
něco tam volného ještě asi je, záleží kolik jich bude, děkuji za avízo, na stránkách se dozví všechno

ola
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 10:10
- Nahlásit

Teta
"čert si vzal anděla, čert si vzal anděla...!
A u nás by to bylo vůbec na hlavu postavené : "Mikuláš si vzal čerta..." ! (mnó, vlastně... je to vidět na dětech! )

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 10:10
- Nahlásit

Ola, tak to tedy klobouk dolu!!! Me tato cinnost teda moc nebere

Teda,
taky super zazitky!!! Si u techto akcich clovek docela uzije Ale chudak holcicka
Ja mam kridla z polystyrenu nastrikane na zlato. Je docela umeni ty tkanicky prostrkat mym mundurem a pak je zabecpecit tak aby pred zadnym ditkem neupadly...vetsinou to jisti uzliky, takze vsichni uz jsou davno svleceni a ja se tam pak vztekam s rozsnerovanim... Akorat jizda autem je trosku hordi...sedim tak jak nejvetsi shrbenec...
Jo a loni se pred nami vysekal nejakej typek na kole. Tak jsme zastavili jestli mu neco neni...no trosku nechapal co to na nej prislo....ale to bylo asi hlavne tim ze byl namol

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání