Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 17:47
- Nahlásit

Denisa
Giordi je teda super čertice!
My včera byli s klukama na místní mikulášské megašou spojené s obrovským ohňostrojem. Když jsme se vrátili domů, tak FeeBee koukala pořád do oken a brblala. Vrčela a nadávala až do večera.
Ovšem musím říct, že jedni pitomci tam s sebou měli štěnisko (cca 1/2 roční) goldena a ten na začátku ohňostroje nabral směr domov a táhl paničku (téměř po hubě) pryč! Byl totálně vystresovanej! Tyhle lidi fakt nechápu!

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 17:57
- Nahlásit

Denisa
supr tupr čertice Giordina
kolika kokiny jsi jí musela uplatit aby s tím na hlavě takhle pózovala

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 17:58
- Nahlásit

ola
obrovským ohňostrojem doufám, že z výrobků od nás..

ola
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:05
- Nahlásit

Přidávám nasratou čertici...
V galérce je ještě s klukama!

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:06
- Nahlásit

corleona
no to istě
u nás toho kluci po celém městě odpalujou už cca 14dní denně magatuny, kvůli hafům to nesnáším, ale pak si řeknu - no aspoň maj na Bašce kšefty

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:07
- Nahlásit

ola
Denisa
no a gde máte falešný soby - to je přece letošní vánoční hit číslo 1

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:08
- Nahlásit

blažena
Jo, jó, vždycky si říkáme, jen bouchejte.. jen bouchejte..

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:09
- Nahlásit

ola
jůůůůůůů, to je supér! a to jsou ty svítící? vypusť Fee před barák 5. a myslím, že se leknou i dospěláci!
...u nás už to lítá - ne ohňostroj přímo, ale ty prskavky od corleonů , lidi co mají na to citlivý psy, tak nadávají... ale u vás si zabrblá Fee sama a co Kuba, věří ještě na Mikulajdu a Ježíška?
blažena
stačil jeden piškot... ona je zvyklá zná povel - bude koko!

ola
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:09
- Nahlásit

corleona
To nevím, ale u náš je vždycky špičkově udělaný + hudba. Efekt fakt stojí za to. Až mi to kolikrát vhánělo slzy do očí! (asi jsem v přechodu!)

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:10
- Nahlásit

blažena
sobi byli už loni, ne? Jsem jednoho viděla u Denis
a Denisa byla jako Čtvrtníček - na saních, tuším..
Vodafone vůbec není origo..

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:10
- Nahlásit

blažena
no ani mi nemluv, vždyť oni mi to letos ukradli!
to nemůžu to moje přání letos vůbec použít, všichni by řekli, jé, to je trapný, se opičí...
pamatuješ?

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:12
- Nahlásit

corleona
jo! trapáci jedni!
zde je důkaz (místo slibů)
http://www.boxer-giordi.com/img/fotogalerie/2-3r/2 -3r44.html

ola
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:13
- Nahlásit

Denisa
co Kuba, věří ještě na Mikulajdu a Ježíška?
Kupodivu věří asi i Mates. Teda na Ježíška.
Kuba byl včera z čertů grogy. Musela jsem ho tahat v náručí (22kg - mám z toho hemeroid až u kolen ) a celou dobu mi tiskl tělo nohama, že mi spodek odumřel. Líbal mě na tvář a štkal, že se polepší. Byl tam jeden fakt hnusáckej čert s gumovou maskou a kopytem...bála jsem se i já!

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:20
- Nahlásit

ola
tak to je pěkný, že věří! si pamatuju jaký to byly moc krásný vánoce když brácha o 8 let mladší ještě věřil... no úplně jiný to bylo!
dneska cosi špekulujou o tom, že by se dětem prý nemělo LHÁT!, že pak dítě až se doví, že mu rodiče lhali z toho bude mít otřes, jako z toho lhaní! já myslím, že otřes mají oni! otřes mozku!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:24
- Nahlásit

Teta
...... gratulace k CiWýcímu Cypovi.

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:24
- Nahlásit

corleona
no já jednou měla chuť ty kluky zbouchat a vopravdicky - hodili mi přes plot obr světlici zrovna když tam pobíhaly holky, naštěstí to přežily ve zdraví, ale vzteka jsem měla parádního

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:26
- Nahlásit

Denisa
o pardonas, promiň sklerotické stařeně - já už na loňské P.F. Giorďasky zapoměla - já bych ty vlezlý Vodafony zažalovala

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:30
- Nahlásit

ola
jé tak to jsou kluci ještě sladce nevinní
našemu Juniorovi teď předvánočně na chvilku "srovná sandály"
jen hrozba , že nedostane ten jím vybraný model mobilu (ten 1,5rok starý je už tak "out" že ho ani nenosí do školy)
ať žije konzum a blbý reklamy

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:32
- Nahlásit

blažena
Bydlela jsem na sídlišti, takže jsem si to užila taky.. za tmy jsem už venčit nechodila a když tak až kolem půlnoci, kdy pubescenti už byli v kanafasu..

Znám psa, který byl v pohodě, než mu na chodbě domu hodili za zadek rachejtli. Kvůli reakci na střelbu nebyl schopen udělat ZCH. A to na tom makali.. Už ho prostě nespravili..

Tommy Gun
To je Certyfikat na Wniosek Championatu Polski, bambulíne..

ola
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:39
- Nahlásit

blažena
jé tak to jsou kluci ještě sladce nevinní
Jóó, jenže si s pocitem, že to cáluje Ježíšek, vybrali z katalogu Lega (nějakej zmetek nám to hodil do schránky ) zbožíčko za cca 18.000,- Kč!

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:42
- Nahlásit

ola
Já jsem šťastná, že u nás už Lego moc netáhne.. Máme v tom hotový majlant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A věčně mám nějaký dílek zaražený v patě!

Markét
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:46
- Nahlásit

Dámy,
Pardon, to jsou furt cvičáky, štěňátka, reakce na střelbu....
ale co banánovej chleba? To jste se před víkendem holedbaly, že vytvoříte a dáte reference a vono nic... Já jsem jej právě uložila do trouby, tak by mě zajímalo, co mám očekávat???

ola
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:48
- Nahlásit

corleona
Jo, jo! Zdeněk si minule, plížíc se do ložnice, zarazil přední zub z Bionicla pod nehet a řval jak tur! Některý ty příšery z toho jsou fakt hrozný! CO u vás táhne teď?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:48
- Nahlásit

prostě ten seznam neběhá a nekecám - ted jim tam visí todle:
http://email.seznam.cz/gate

Upozornění

Vážený uživateli,

Vaše schránka je v tuto chvíli bohužel nedostupná z důvodu výpadku jednoho z diskových polí emailové služby Seznamu. V krátké době po sobě tak řešíme stejnou závadu na stejném zařízení dodané společností IBM ČR., jaká se odehrála před několika týdny. Velice se omlouváme za vzniklé potíže a ve spolupráci s IBM intenzívně pracujeme na jejich odstranění. Vaše data obnovíme hned, jakmile to bude technicky možné.

Váš Seznam tým

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:50
- Nahlásit

ola
corleona
šmarjá Lego - ditě si taky kroužkovalo celý katalogy - vždycky si vybralo stavebnice, sestavilo je a přestalo se o dotyčný model zajímat, těch Bioniclů, vesmírnejch korábů...., teď už to s oblibou roztahujou tak štěňata - jo a velký čuby milujou auta na dálkový ovládání - ještě že ty psy mám, takhle ty hryčky postupně upotřebujem, ale prachy v tom jsou nekřes'tanský

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:52 - Změnil/a: blažena
- Nahlásit

Markét
sorry u nás si ditě vydupalo "krtkův dort"
s o to větším napětím čekáme - jak uspěješ ty, hned nakroj, koštni a referuj

Markét
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:54
- Nahlásit

blažena
Hm, ovšem to uznávám, krtkův dortíček, ten já taky můžu, jenže ho obvykle sežereme ve dvou na posezení a pak je nám z toho dost blbě, tak ho preventivně nedělám

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:56
- Nahlásit

Tommy Gun
tož to si nepokecáme, žádný švanda maily v práci nedostanu - co já tam budu dělat

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:59 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

corleona
Byla tam Maru, či co? ne, nebyla. Ale to téma taky padlo.

blažena
ěkdo na mě plivnul jedovatou slinu.... že ty sis po hrabošení v miskách v práci neumyla ruce.

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:59
- Nahlásit

ola
U nás táhne: mobily a PC (ale dostal loni oboje nové, takže letos si trhne, chlapec..) no a kuličkové zbraně všech typů.. např. s laserovým zaměřovačem, atd. Některé jsou k nerozeznání od normálních - jsou i tak těžké.. no pak vybavení k tomu - maskáče, kukly. K narozeninám jsem např. kupovala ten origo podpažní obal na na devítku.. Tudíž další dárky se odvíjejí od toho - loni dostal encyklopedii revolverů, za vysvědčení samopalů, letos dostane ostřelovacích pušek..
Mám zkrátka doma, já pacifista, malého militanta.

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání