| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 17:47
- Nahlásit
Denisa
Giordi je teda super čertice!
My včera byli s klukama na místní mikulášské megašou spojené s obrovským ohňostrojem. Když jsme se vrátili domů, tak FeeBee koukala pořád do oken a brblala. Vrčela a nadávala až do večera.
Ovšem musím říct, že jedni pitomci tam s sebou měli štěnisko (cca 1/2 roční) goldena a ten na začátku ohňostroje nabral směr domov a táhl paničku (téměř po hubě) pryč! Byl totálně vystresovanej! Tyhle lidi fakt nechápu!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 17:57
- Nahlásit
Denisa
supr tupr čertice Giordina
kolika kokiny jsi jí musela uplatit aby s tím na hlavě takhle pózovala
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 17:58
- Nahlásit
ola
obrovským ohňostrojem doufám, že z výrobků od nás..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:05
- Nahlásit
Přidávám nasratou čertici...
V galérce je ještě s klukama!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:06
- Nahlásit
corleona
no to istě
u nás toho kluci po celém městě odpalujou už cca 14dní denně magatuny, kvůli hafům to nesnáším, ale pak si řeknu - no aspoň maj na Bašce kšefty
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:07
- Nahlásit
ola
Denisa
no a gde máte falešný soby - to je přece letošní vánoční hit číslo 1
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:08
- Nahlásit
blažena
Jo, jó, vždycky si říkáme, jen bouchejte.. jen bouchejte..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:09
- Nahlásit
ola
jůůůůůůů, to je supér! a to jsou ty svítící? vypusť Fee před barák 5. a myslím, že se leknou i dospěláci!
...u nás už to lítá - ne ohňostroj přímo, ale ty prskavky od corleonů , lidi co mají na to citlivý psy, tak nadávají... ale u vás si zabrblá Fee sama a co Kuba, věří ještě na Mikulajdu a Ježíška?
blažena
stačil jeden piškot... ona je zvyklá zná povel - bude koko!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:09
- Nahlásit
corleona
To nevím, ale u náš je vždycky špičkově udělaný + hudba. Efekt fakt stojí za to. Až mi to kolikrát vhánělo slzy do očí! (asi jsem v přechodu!)
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:10
- Nahlásit
blažena
sobi byli už loni, ne? Jsem jednoho viděla u Denis
a Denisa byla jako Čtvrtníček - na saních, tuším..
Vodafone vůbec není origo..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:10
- Nahlásit
blažena
no ani mi nemluv, vždyť oni mi to letos ukradli!
to nemůžu to moje přání letos vůbec použít, všichni by řekli, jé, to je trapný, se opičí...
pamatuješ?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:12
- Nahlásit
corleona
jo! trapáci jedni!
zde je důkaz (místo slibů )
http://www.boxer-giordi.com/img/fotogalerie/2-3r/2 -3r44.html
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:13
- Nahlásit
Denisa
co Kuba, věří ještě na Mikulajdu a Ježíška?
Kupodivu věří asi i Mates. Teda na Ježíška.
Kuba byl včera z čertů grogy. Musela jsem ho tahat v náručí (22kg - mám z toho hemeroid až u kolen ) a celou dobu mi tiskl tělo nohama, že mi spodek odumřel. Líbal mě na tvář a štkal, že se polepší. Byl tam jeden fakt hnusáckej čert s gumovou maskou a kopytem...bála jsem se i já!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:20
- Nahlásit
ola
tak to je pěkný, že věří! si pamatuju jaký to byly moc krásný vánoce když brácha o 8 let mladší ještě věřil... no úplně jiný to bylo!
dneska cosi špekulujou o tom, že by se dětem prý nemělo LHÁT!, že pak dítě až se doví, že mu rodiče lhali z toho bude mít otřes, jako z toho lhaní! já myslím, že otřes mají oni! otřes mozku!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:24
- Nahlásit
Teta
...... gratulace k CiWýcímu Cypovi.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:24
- Nahlásit
corleona
no já jednou měla chuť ty kluky zbouchat a vopravdicky - hodili mi přes plot obr světlici zrovna když tam pobíhaly holky, naštěstí to přežily ve zdraví, ale vzteka jsem měla parádního
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:26
- Nahlásit
Denisa
o pardonas, promiň sklerotické stařeně - já už na loňské P.F. Giorďasky zapoměla - já bych ty vlezlý Vodafony zažalovala
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:30
- Nahlásit
ola
jé tak to jsou kluci ještě sladce nevinní
našemu Juniorovi teď předvánočně na chvilku "srovná sandály"
jen hrozba , že nedostane ten jím vybraný model mobilu (ten 1,5rok starý je už tak "out" že ho ani nenosí do školy)
ať žije konzum a blbý reklamy
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:32
- Nahlásit
blažena
Bydlela jsem na sídlišti, takže jsem si to užila taky.. za tmy jsem už venčit nechodila a když tak až kolem půlnoci, kdy pubescenti už byli v kanafasu..
Znám psa, který byl v pohodě, než mu na chodbě domu hodili za zadek rachejtli. Kvůli reakci na střelbu nebyl schopen udělat ZCH. A to na tom makali.. Už ho prostě nespravili..
Tommy Gun
To je Certyfikat na Wniosek Championatu Polski, bambulíne..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:39
- Nahlásit
blažena
jé tak to jsou kluci ještě sladce nevinní
Jóó, jenže si s pocitem, že to cáluje Ježíšek, vybrali z katalogu Lega (nějakej zmetek nám to hodil do schránky ) zbožíčko za cca 18.000,- Kč!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:42
- Nahlásit
ola
Já jsem šťastná, že u nás už Lego moc netáhne.. Máme v tom hotový majlant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A věčně mám nějaký dílek zaražený v patě!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:46
- Nahlásit
Dámy,
Pardon, to jsou furt cvičáky, štěňátka, reakce na střelbu....
ale co banánovej chleba? To jste se před víkendem holedbaly, že vytvoříte a dáte reference a vono nic... Já jsem jej právě uložila do trouby, tak by mě zajímalo, co mám očekávat???
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:48
- Nahlásit
corleona
Jo, jo! Zdeněk si minule, plížíc se do ložnice, zarazil přední zub z Bionicla pod nehet a řval jak tur! Některý ty příšery z toho jsou fakt hrozný! CO u vás táhne teď?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:48
- Nahlásit
prostě ten seznam neběhá a nekecám - ted jim tam visí todle:
http://email.seznam.cz/gate
Upozornění
Vážený uživateli,
Vaše schránka je v tuto chvíli bohužel nedostupná z důvodu výpadku jednoho z diskových polí emailové služby Seznamu. V krátké době po sobě tak řešíme stejnou závadu na stejném zařízení dodané společností IBM ČR., jaká se odehrála před několika týdny. Velice se omlouváme za vzniklé potíže a ve spolupráci s IBM intenzívně pracujeme na jejich odstranění. Vaše data obnovíme hned, jakmile to bude technicky možné.
Váš Seznam tým
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:50
- Nahlásit
ola
corleona
šmarjá Lego - ditě si taky kroužkovalo celý katalogy - vždycky si vybralo stavebnice, sestavilo je a přestalo se o dotyčný model zajímat, těch Bioniclů, vesmírnejch korábů...., teď už to s oblibou roztahujou tak štěňata - jo a velký čuby milujou auta na dálkový ovládání - ještě že ty psy mám, takhle ty hryčky postupně upotřebujem, ale prachy v tom jsou nekřes'tanský
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:52 - Změnil/a: blažena
- Nahlásit
Markét
sorry u nás si ditě vydupalo "krtkův dort"
s o to větším napětím čekáme - jak uspěješ ty, hned nakroj, koštni a referuj
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:54
- Nahlásit
blažena
Hm, ovšem to uznávám, krtkův dortíček, ten já taky můžu, jenže ho obvykle sežereme ve dvou na posezení a pak je nám z toho dost blbě, tak ho preventivně nedělám
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:56
- Nahlásit
Tommy Gun
tož to si nepokecáme, žádný švanda maily v práci nedostanu - co já tam budu dělat
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:59 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
Byla tam Maru, či co? ne, nebyla. Ale to téma taky padlo.
blažena
ěkdo na mě plivnul jedovatou slinu.... že ty sis po hrabošení v miskách v práci neumyla ruce.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:59
- Nahlásit
ola
U nás táhne: mobily a PC (ale dostal loni oboje nové, takže letos si trhne, chlapec..) no a kuličkové zbraně všech typů.. např. s laserovým zaměřovačem, atd. Některé jsou k nerozeznání od normálních - jsou i tak těžké.. no pak vybavení k tomu - maskáče, kukly. K narozeninám jsem např. kupovala ten origo podpažní obal na na devítku.. Tudíž další dárky se odvíjejí od toho - loni dostal encyklopedii revolverů, za vysvědčení samopalů, letos dostane ostřelovacích pušek..
Mám zkrátka doma, já pacifista, malého militanta.
|