Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Lenda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:02
- Nahlásit

Libka
Nikdo mi nechce odpovědět.

Cituška
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:04
- Nahlásit

Libka

Káju si vymyslela chovatelka Jitka Hermanová, byla u porodu a hned si vybrala fenu a taky si ji pojmenovala. Karibik je dílo mého chlapečka a je to jeho miláček, Kleopatru a Koru já, ale zároveň jsem budoucím majitelům nechala volnou ruku, jestli si chtějí sami vymyslet a nechtějí

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:05
- Nahlásit

Markét
Kupované perníčky jous bomba.V Plusu mají origoš německé a jsou fakt dobré a levné

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:05
- Nahlásit

Ada
no potěš koště 12 štěníků, to až začnou chodit tak to bude mela.
No švagrová ty maji 7 štěňat a zbývaji jim furt dvě fenky taky odběr před vánoci.
Teta
tak blahopřeji k úspěchu vašeho synka, máte to doma samýho krasavce.
ola,Denisa
my sme zase pro změnu o víkendu malovali, měli sme na to sice dva lidi ale stejně sme byli celý víkend na nohou, no ale výsledek stojí za to, sme moc spokojený. Viky ten jim moc pomáhal, furt jim kradl věci a pak s nima letěl hned na zahradu a vyměnil to až za kus žrádla, zmetek vychcanej. Taky byl trochu od barvy, je to prostě pomocník. Napřed k nim nechtěl jít a pak na ně dorážel. Tak já už mám naklizeno na vánoce, škoda že nejsou už za týden, protože to do vánoc stejně uklizený nevydrží.

Nekoukali jste někdo na toho tříletýho buldočka co mám na stránkách v nouzi? Sem ho o víkendu ukázala Zdeňkovi a ten pro něj chtěl hned jet. Strašně se mu líbí, no mně taky, ale furt nevim, hlavně je až u Břeclavy a to máme docela z ruky.

Lenda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:06
- Nahlásit

articek
Nemáš návod,jak mám Brauny naučit kousat?Ona je do všeho, co pochopí strašně žhavá/stopování,přeskoky/,ale vůbec nechápe,že má na figuranta štěkat nebo kousnout.Aby mi udělala radost,tak občas kousne do hadru,ale to je už rok stejný.

Cituška
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:06
- Nahlásit

Lenda

Já teda nemám moc zkušeností, ale tuším, že po druhém roce už kdykoliv, když vezmu, že dřív asi nemá smysl cpát psíka na uchovnění

CO NA TO ARTICEK A ARTROZA A TETA?

Lenda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:14
- Nahlásit

Cituška
Dva roky ji budou na jaře,ale příští rok nám to asi nehrozí.
Na cvičáku si z ní dělají legraci,že tak dva nebo tři roky a možná kousne.

blažena
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:17
- Nahlásit

Libka
Lenda
Cituška
no ale holky se ptaly na horní hranici pro 1.štěnda
to jako kdy může mít fenka poprve nejpozdějc štěňata - tak jak zkušené chovatelky????

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:17
- Nahlásit

Vcelka
Ještě jsem se chtěla zeptat má Viky ještě problémy?Byli jste to vy?S tím močením.bavila jsem se o tom stou tetkou a říkala že i v pokročilýchj případech můžou homeopatika moc pomoct.Kdyby jsi chtěla na nu tel tak pry ti ráda poradí.

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:18
- Nahlásit

Cituška
Já moc neporadím, já rozmaluji, krmím, hlásím na vystavý a tak. Cvičení dělá strejda, máme to prostě ideálně rozdělené. Jinými slovy, já plánuju a strejda chudák musí vykonávat. Zatím ale plán plní na jedničku!

Vcelka
Já jsem tento víkend již postavila stromeček abych měla veselejší pocit když ten strejda je ještě dva týdni na školení. Nevím ale jestli spodní větve přežijou útoky Italského Ďábla. Nejlepší je Legouš, který když malej provádí nějakou lumpárnu, tak nasadí výraz "proč to děláš, co je na tom zábavného, to je trapné?" Jen doufám že se nenechá časem strhnout ke stejným lumpárnám.

blažena
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:20
- Nahlásit

articek
měním trvalé bydliště - jestli Irisa vyprdne 10štěňat přijdou mi Artíčkovi zmalovat ciferník
Bucovi naložte co se do něj vejde - dědek vilnej - ten za to může

Cituška
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:20
- Nahlásit

blažena

aha, no jo, při práci to blbě stíhám, kdyby mě viděl šéf, tak

kamarád měl poprvé v šesti letech na maliňačce, měla jich 11 a všechny v pohodě, a pak za rok znovu, to jich povila 6

blažena
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:26
- Nahlásit

Cituška
jo nejni nad to bejt sám sobě šéfíkem a bacily nežalujou

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:27
- Nahlásit

Ada
jo vidíš já na to uplně zapomněla že jsi mi psala že mi můžeš dát číslo. Tak jestli mi ho můžeš poslat na m.dusinka@seznam.cz.
Díky. Vikymu ukapává furt, zítra jdeme na to sono, ale myslim že to stejně nic neukáže, ty homeopatika bych klidně zkusila.
Teta
tak už i stromeček? To bych asi neriskovala, nám loni Viky sundaval ozdoby a měli sme tam i takový měkký, nevim z čeho nebyli skleněný a ty nám rozkousal.
Já nemám ještě ani žádnou vánoční výzdobu to už sem nestihla, ale i tak toho nikdy moc nemám. Jiný baráky různě blikaji a my nemáme nic. Kousek od nás bydlí kolotočáři a ty to maji vždycky tak přeplácaný že to je děsný, zrovna sme si se Zdeňkem řikali jestli viděl ty obrovský zlatý měsíce co maji v oknech, to je síla.

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:27
- Nahlásit

Teta
Ale on se časem chytí
Naše Fatty se taky tvářila divně když Aida venku škubala převislou vrbu.A za pár dní na nu koukáme z okna a ona i s Aidou škubou vrbu.Sem je hnala s koštětem v ruce ale nepomohlo.Vrba umřela

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:29
- Nahlásit

ola
jo jo, koupelnu a tak trošku všechno (a nic) dole bydlí babi, takže jen mírné úpravy vršku...moc se toho dělat nedá, když to pak bude dispozičně zas jinak
Vcelka
ty fenky jsou pěkný! jak má každá stranově obrácený ty fleky bych si vzala obě!
a buldoček je pěkný, a trochu mi připomíná i bostona zároveň. Tak pořiďte Vikymu bráchu!
Lenda
a zkoušela jsi i nějaký jiný figuranty za tu dobu?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:29
- Nahlásit

Ada
já nevim že je ty převislý vrby tak přitahujou, my za ty dva roky co tam bydlíme máme už třetí a opět už je ohlodaná.

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:31
- Nahlásit

Teta
to Legouš je takový rozumbrada? to Giordi by škubala jako první, mám obavu... ještě by se od ní štěně něco nekalého naučilo!

Krista
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:33
- Nahlásit

Vcelka,Ada
To Meggi se na převislý vrbě houpe...A minule zkoušela rvát i třešeň.

jinak všichni
Vůůůůbec nestíhám!!Je tu nějak hafo práce,při pondělku.

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:33
- Nahlásit

ola
jsem dnes počítala kasu listopadovou (v práci jako) a normálka tam byla účtenka z papírnictví za 333,-!!!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:34
- Nahlásit

Denisa
no bráchu by sme pro něj chtěli, jenže nevíme jak se na něj bude tvářit to by sme ho asi museli vzít sebou. Včera k nám zajeli naši a vzali sebou jejich psa a byli sme docela překvapený jak si Viky hájil teritorium, by ho snad zakousnul, přitom když sme je pak pustili na zahradu tak byl v pohodě. A když byli doma tak na něj vrčel a šel po něm.

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:35
- Nahlásit

Vcelka
No jo, strejda byl v sobotu celé dopoledne pryč s obouma v lese a donesl domů stromek který dostal o hajného. Nějáký ktreténi z něj usekly větva (asi do vázy) ale tak nešikovně ze všech straň, že jsem usoudila že to musela být nějaká paní kráva která tam bydlí v okolí v takových těch nových vilách a ala Dallas.
Odpoledne šel pak s Legoušem na cvičení a malý usnul jak dřevo, tak jsem měla trochu času a snažila se ozdobit stromeček a dozdobit ty díry.

Ada
No nestraš, já jsem odjakživa zvyklá na rozumného Legouše který až na dvě věci za celou karieru nic nerozbil ani nerozežvýkal Prostě zlatej pes!

ola
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:36
- Nahlásit

Artroza
shanis stene? ...
Já sháním pořád! Už jsem z toho magor! Moc bych chtěla, na druhou stranu z toho mám i obavy. Už jsem tu psala, že bych ráda vystavovala. Bavilo by mě to. S FeeBee to jaksi nejde (křivá huba, depigmentace...)! Tak nevím...

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:36
- Nahlásit

Krista
jsme zkoušeli G. pověsit na větev jak se houpají vždy ti pitbulové! a taky ji to bavilo, jen já jsem se pořád bála, aby nespadla, ale kdepak držela se jak pitbul a chtěla větev ve vzduchu ulomit, až se rozhoupala s tou větví, tak jsem Martina prosila jak žid ať už ji radši sundá!

Artroza
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:38
- Nahlásit

ola
corleona ma nakryto....hned objednej !
tam by se mohlo neco zajimaveho vyvrbit...
a reference jsou na ne o.k.

Libka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:38
- Nahlásit

Krista
Tak to já se do práce teprve chystám, a to jsem totálně odrovnaná při pondělku. Měli jsme pěkně hektickej víkend. Skorotchánovi se udělalo v pátek blbě, tak ho Ondra vezl v sobotu do nemocnice, a hned večer ho operovali. Sesypal se mi comp, v so i ne cvičák, po obranách jsem jak zmlácená vždycky, no a dneska ráno jsem byla s Eliškou ještě na stopě, nejraději bych teď zalezla do postele a prospala celej den

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:40
- Nahlásit

Vcelka
Máš meil.

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:42
- Nahlásit

Krista
Vcelka
Teta
Fatty taky vždycky na tydle věci byla rozumná a nebyl problém.Ted už zas ani není.Ale nevydržela to a pustila se do vrby s nou
Ty vrby se holt na zahrydy pejskařů boxerkářů nehodí.Je to pro ně pokušení kterému nelze odolat

Krista
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:44
- Nahlásit

Denisa
To věřim,že se jí to líbilo.To M. se vždycky rozběhne,pověsí se za větev,zhoupne se kousek vzduchem,pak se to s ní urve,ona si namele,tím se ještě víc rozdovádí a jde do vrby znova...Je sranda ji pozorovat.Po pár držkopádech začne v tom ubohym stromu vidět nepřítele,kterej ji hodlá zničit a jde natvrdo,rve jí,přetahuje se s větvema...
Vůbec je to magůrek.Minule na stavbě lítala v bahně s klackem a jak nekoukala na cestu,tak se jí pod nohy připletla poslední růžička,která zbyla...No a malá ničitelka se otočila,s obrovskym pohrdáním se koukla na tu růži a začala jí rvát.My na ni řvali,snažili se jí odtrhnout a nic.V hlavě úplně vymetýno.Vzteky neviděla-ta hnusná růže jí chtěla nejspíš vzít ten klacek.Tak to dopadlo tak,že jsem držela vzpouzejcí se vzteklou placatku a Luky mezitim řůži vyryl a spálil...Pak jsme z pysků a jazyka vytáhli pár trnů a raděj jeli dom...

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:45
- Nahlásit

Denisa
Já jsem takhle Fatty pověsila na strom na řidítka.Taky se držela jek pitbull.Akorát jsem ju nemohla sumdat, bo jak mlela hlavou tak by mě domlátila a při nejmenším vymlátila pár zubů.

<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání