| Autor |
Zpráva |
blažena
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 17:36
- Nahlásit
corleona
jak znám přiblblý seznam - dřív jak zítra v poledne ho nečekej
ale nejni to nic životně důležitýho - keine stress
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 17:37
- Nahlásit
blažena
jo a jinak.. mám úplně novou ímejlovou súkromou adresu, eště je neposkfrněná, nikdo mi tam nepísal a nikdo nebude do mě dupati a ebati "Co si furt stim fauzrem pišete???" ? ib@maximusdeus.cz
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 17:51
- Nahlásit
corleona
ty taky
hele hned jdu ozkoušet tvuj novej adress, schválně za jak dlouho ti to přijde
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 17:54
- Nahlásit
blažena
Někteří chlapi jsou všichni stejní.. dyk to furt řikám!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 19:01
- Nahlásit
Cituška
ano opravdu je to super, že se to povedlo, ale když vidim, jak jí padá to břicho sranda mě přechází. Ani není skrmená, trochu je vidět páteř, takže to budou asi opravdu štěníci
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 19:02
- Nahlásit
blažena
Halo halo, mám zájemce na zlatého pejska, telefon je 737 030 558, o víkendu pochovali 13 letou fenku a teď by chtěli zlatého pejska, jsou tady od Brna, jediný prolém je, že se jich Jižní Čechy zdály daleko, ale možná by paní chovatelka pejska dovezla? Čekají na zavolání.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 19:04 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
corleona
To teď budete krýt ,,na dvoře,,? Jestli chceš pošlu manžu a bohatý úspěch je zaručen
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 19:07
- Nahlásit
corleona, artroza, blažena...
Jak u štěněte poznáte, že bude mít prostorný čenich -něco jako má Vadim?
corleona
Neměla bys už založit na vašich stránkách odchaz "odchovy" a štosovat tam fotky mimín vrhu A a dalších? Nebo už to někde existuje?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 19:07
- Nahlásit
corleona
blažena
Je mi kladena stejná otázka jako vám, čím to asi bude?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 19:37
- Nahlásit
corleona
Je fakt že tam fotografka lítala a fotila o život. Viděla že na Legouše mávám já tak mi ríká ať ho strejda otočí k ní aby ho cvakla. Toto mi řekla ve chvíli kdy nás posuzoval tak jsem dělala že jí neslýším. V tu chvíli byl pro mě důležitější postoj směr rozhodčí než fotografka. Holt její chyba, bylo moc pomalá.
Jinak tam byl Suchý se Šulcovou s Lucianem, Bijou a Idylle! Náramně si tam notovali s Iwonkou a tiborem
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 19:40
- Nahlásit
ola
No, vzhledem k tomu, že naše Unitka ho jako štěně měla a teď ho nemá, tak na tuto otázku prostě jaksi nejsem schopna odpovědět. Mohu nad štěnětem jen teoretizovat.. a i když ho jako mimi má, tak není řečeno, že tam prostě bude.
ad odchovy.. nevím jestli to vůbec založím, spíš, jestli bude někdo někdy úspěšný, tak mu založím stránku.. jinak asi ne - su totiž líná jak veš
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 19:47
- Nahlásit
ola
jinak fotos jsou v galerii, naposledy Angelina na gaučku..
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 20:03
- Nahlásit
Cituška
kuju. kuju, hned jsem paní chovatelce telefon předala, tak uvidíme co z toho bude - každopádně ti mám od ní vyřídit poděkování - mimi má stejného tatínka jako má Cituška
a co dělá tvoje mimi - jak mu chutná z flaštičky - už se zastavil váhový úbytek?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 20:20
- Nahlásit
Paja s Tinou
corleona
Tak,tak-u Corleonu si je od října prodávají a my pak na sále do rána šijeme.
Doufám,že si letos všici přečtou návod.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 20:54
- Nahlásit
Tak jsem skoukla Superstar a Česko je asi plné idiotů, co si myslí, že uvidí Hejmu v přímém přenosu žrát klobouk!!!!!
Jest mi blujno..
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 20:56
- Nahlásit
corleona
Taky jsem koukala jak puk!!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 21:00
- Nahlásit
corleona
Lenda
TO JE ŠOKINK
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 21:50
- Nahlásit
blažena
Mimi asi nepřežije, přestože na něm neshledali žádnou vadu, dnes dostalo glukozu a pro jistotu antibiotika a vitaminy, tak pít nechce, musím ho doslova krmit jak pštrosa, úbytek byl sice dnes poprvé malý, ale holčička nevypadá dobře. Dělám co můžu, opět dnes bude noc s budíkem po 3 hodinách, ale už jsem psychicky smířená s tím, že se to může stát...
Ostatní už přibírají a mají se k světu, ocásky jsou hotové
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 22:23
- Nahlásit
Cituška
Teda to mě mrzí.Ale stejně je ještě naděje.Držím palce.
Kdo dělal ocásky?Jindrová?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 22:25
- Nahlásit
Ada
Ne, přijela Jitka Hermanová a byla tu moje veterinářka. Té malé jsme ocásek nechali, nechtěla jsem ji ještě oslabit takovým zákrokem.
Já také pořád tajně doufám
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 22:31
- Nahlásit
Cituška
Třeba to zvládne.Je to přece boxík a jak je známo, boxíci jsou bojovníci!!!!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 23:32
- Nahlásit
Mrtvo jak v márnici.
Tak jdu taky na kutě.Dobrou
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 23:35 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Vidím, že je tu ještě docela živo, jsem se právě vrátila z Prahy z pracovní schůzky, tak se aspoň s váma trošku uklidním po té cestě (ČB - Plzeň - Praha - ČB)
Cituška
Bojuj, bojuj, ještě zdaleka naní nic ztraceno! Já jsem takhle dokrmovala jednu malou zlatou sviňuchu celé tři týdny. Nikdo už mi nevěřil, že to má cenu, ale byl to takový můj miláček a navíc vylezla jako první Aninky štěndo. A podařilo se, dnes je z ní naprosto zdravá, skoro třicetikilová boxeří dáma.
Ovšem přála bych ti vidět její pruhovaný/žíhaný svetříček, který dostávala, protože byla drobeček zimomřivý.
Takže pokud čubinečka nemá bolesti, zkoušela bych to co to de.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 06:31
- Nahlásit
Dobré ráno.Tu je vylidněno takhle po ránu.
No nic jdu vyvenčit zveř a zabít souseda.Od pěti rána tu dělá něco z autem.Ječí na celou ulici.Psisa se taky netváří moc nadšeně.Asi je pustím a nechám je at si to sním vyřídí ony.
Pač jestli ho doruk dostanu já tak se mu zle povede.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 07:09
- Nahlásit
Markét
Ada
Nechtěla pít už včera odpoledne, musela jsem ji krmit násilím, a celou noc proplakala až mi kránu umřela na dlani. Vůbec se na chov nehodím, brečím tu jak želva už od těch pěti a nemůžu přestat.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 07:28
- Nahlásit
Cituska, tak to je mi lito...taky jsem doufala ze to zvladnete. No ale mas jeste ostatni a ty tvoji obcasnou pomoc taky potrebuji!
Jsem si dneska privstala, protoze jdu odsud uz o pul teri...ale jak tak na sobe pozoruju, tak mam pocit ze se tu asi kazdou chvili svalim na klavesnici a budu tuha
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 07:30
- Nahlásit
Cituska, taky bych bulela jak blazen...mam pocit ze tady budu bulet uz jenom z tveho prispevku...na tohle jsem slaba povaha
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 07:34
- Nahlásit
Cituška
Taky si to vždycky říkám, že na to nejsem.. Mě takhle v červenci v ruce umřely dvě.. hrozné, hrozné, hrozné.. Máme nakrytou fenu a už z toho mám zase hrůzu, jk to bude probíhat.. Navíc, my jsme měkoni oba.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 07:35
- Nahlásit
Cituška
Tak to je mi líto , já bych taky brečela.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 07:44
- Nahlásit
Cituška
je to moc smutne....
|