| Autor |
Zpráva |
Teta
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:46
- Nahlásit
Vcelka
No to tedy počkej, a tos nabízela hlídání Alexandra jo A ono se pak ukáže že Vikouš je takovej nekamarád?
Denisa
Nevím jak se to stalo, ale Legouš je fakt rozumný. Nevím po kom to má.
I když, doma je hodnej a nic nerozbíjí, ale venku je to pěkněj hajzlík na ostatní psy.
Strejda hlásil právě tuhle sobotu, že má další zářez. Na cvičení tam s ním byl i chodský pes a Legouš na něj koukal tím svím zlým kukučem. Strejda ho měl na volno tak ho okřik, mno ale v tom choďák zaštěk a to neměl. Legouš se z 9 metrů rozeběhl a nabral ho do žeber tak že choďák letěl vzduchem. Než dopadl tak Legouš mu ještě ve vzduchu chytil hlavu. Celé to tvralo 5 vtěřin a vysledek je takový že Legouš nemá ani šrám a ještě větší ego, a choďák chudák má natržené ucho a víčko od oka.
Kluci budou nadále chodit na cvičení spolu, ale kámoši už nikdy nebudou a strejda a panička choďáka to budou muset dobře hlídat.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:46
- Nahlásit
Libka
To jediný,co mě těší,je,že za 3 hodinky budu u Meggušky,půjdem na prochajdu a asi cestou i trouchu zacvičíme...Pak si lehnu a zase usnu jak špalek a ráno budu nevěřícně zírat na budík...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:49
- Nahlásit
Krista
tak to je taky dobrá magorka!
Vzteky neviděla-ta hnusná růže jí chtěla nejspíš vzít ten klacek jako bych viděla svoji piraňu!
Ada
no a proč si myslíš, že jsem prosila Martina, aby ji sundal!?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:51 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
LendaLibka
Já nejsem zas tak zkušený chovatel, abych ti řekla do kolika můžeš mít první vrh, já myslím do 4 let, pak jsou už rizika, ale máš tu Blaženu a Artrozu
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:51 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
Denisa
To teda,občas mívám pocit,že máme doma schizofrenika...Chvíli miloučkej postelovej andílek a pak magůrek,kterej nevidí,neslyší...Ale je s ní hrozná sranda
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:53
- Nahlásit
Ada
mejl zatim nedorazil
Teta
no my sme byli překvapený že takhle reagoval ještě se to nestalo, ale našich pes u nás ještě nebyl až včera prvně, on se to Viky naučil od nich protože když přijedu k našim a je tam i bráchy pes, tak ten přesně tohle dělá na Vikyho že na něj vrčí a jde po něm. To se tam Viky vždycky bojí, ale za chvíli jsou v pohodě a hrajou si spolu. Na vašeho mrňouska by byl určitě hodnej.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:55 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Teta
To je zlé když se dva psi nemaj rádi moc.
U nás na cičák chodila stafordka.byla hrozně hodná na lidi i některá psysa.Jednou se rafly s Fatty a to bylo na život a na smrt.Naše Fatty měla sice vždycy na vrch ale byl to děs.Pak se sebe navzájem začali bát.Ale prostě se stalo že se několikrát k sobě dostali.Jednou skočila stafordka po mě a shodila mě.(nechtěla mi nic udělat)a to Fatty hodně naštvalo.Chytla stafordku za hlavu a normálně s ní to čila a házela vzduchem.Nakonec se sobě navzájem zakosli do držek.Dusili jsme je ,mlátili výcvikář je polil vodou a nic nezabíralo.Jen do sebe byly zakouslá a ani se nehli.Tak jsme je vyvěsily do vzduchu a čekali.Nakonec jsme je od sebe dostali.Fatty měla celou hubu od krve a nateklou, stafka taky.Už bych to nikdy nechtěla zažít.Brrrrrr.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:56
- Nahlásit
Zdar, zdar,
Něco vám povím, kdyby byl Daltonek fenka , je pryč už nejmíň třicetkrát. A to nepřeháním, zájemců bylo spíš víc. Ale já nemám co kecat, taky jsem prahnula vždycky jen po fenkách. Až jednou...... no nebudu to protahovat. Kdyby byli všichni boxeři Daltoni a Gastoni, snad by mi neva ani to věčný občurávání.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:56
- Nahlásit
Vcelka
Ono to někdy trvá.Kdyby nedorazil tak ti to napíšu sem
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:57
- Nahlásit
Teta
to je dobře, že má trochu rozumu!
heč a my už náhodou taky nemáme díry ve zdi, ani uhryzaný dveře atd.
no jo, tak nemá choďák štěkat, že jo... bůhví co štěkl!
Krista
no, tak to taky cítím... např. v sobotu na obraně se jí lidi co nás neznají a nějací začátečníci úplně strašně moc báli, když kolem nich šla, protože ji viděli na obranách co dělala! a když pak si dali říct, že je hodná a viděli jak se G. s nima šmajchluje, že prohlašovali, že vlastní pes je takovou láskou nezahrne... myslím, že o tom přemýšlí ještě teď jak je to možný! no já myslím, že úplně normálně...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:58
- Nahlásit
Michla
ze Stýnkou známe jednoho Gastona.A je to boxer.Jen toho by jsme ti nepřáli ani za darmo.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:59
- Nahlásit
Michla
hele a tak si ho nechte! to ho po takové době ještě pustíte do světa?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:02
- Nahlásit
Denisa
Taky myslím,že u většiny boxíků je to normální-teda doufám...
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:02
- Nahlásit
Cituška
Ahoj a neuspokojil by je žíhanej pejsek? Odkud jsi? Dík m. Můj mejl je kdyžtak astmatik@seznam.cz
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:04
- Nahlásit
Nový farář byl před svým prvním kázáním tak nervózní, že skoro ani
nemohl mluvit. Příští neděli, před druhým kázáním, se zeptal
přítomného arcibiskupa, co má dělat, aby se uvolnil. Ten mu
poradil: "Kápněte si do vody trochu vodky, uvidíte, že po
pár hltech budete trochu klidnější."
Farář poslechl a skutečně, cítil se tak dobře, že by dokázal mluvit i
ve vichřici. Po bohoslužbě se vrátil do sakristie, kde našel lístek
od arcibiskupa: Vážený Otče: Příště si nalijte vodku do vody, ne vodu
do vodky.
V dalším připojuji pár poznámek, aby se neopakovalo to, co jsem viděl
na dnešní mši:
- Na okraj kalicha není nutné dávat kolečko citrónu.
- Ty kabinky v boční lodi jsou zpovědnice, ne toalety.
- Snažte se neopírat o obraz Panny Marie, a už vůbec ji nemusíte
objímat a líbat.
- Máme 10 přikázání, ne 12.
- Apoštolů bylo 12, ne 7, a žádný z nich nebyl trpaslík.
- Našeho Pána Ježíše Krista a Jeho Apoštoly nenazýváme "JC & His
Boys".
- Ježíš Kristus byl pomazaný, nikoliv namazaný.
- Svatému Kříži neříkáme "Velký Téčko".
- David porazil Goliáše prakem a kamenem, není pravda, že by ho
"dojebal", ani mu nedal "lekci na kterou do smrti nezapomněl".
- Jidáše neoznačujeme za "zkurveného zmrda".
- Svatého Otce se nesluší nazývat "Papa Ratzi".
- Bin Ládin neměl prsty v Ježíšově smrti.
- Svěcená voda je na požehnání, nikoliv na osvěžení zátylku.
- Nikdy se nemodlete vsedě na schodech před oltářem.
- Hostie nejsou chipsy, tedy je nepřikusujeme k vínu, ale rozdáme
věřícím.
- Věřící vhazují příspěvky do pokladničky dobrovolně, nápis: "Vaše
spropitné je můj plat" je tedy na pokladničce zcela zbytečný.
- Hříšníci půjdou do pekla, ne do piči.
- Při otčenáši je možno zvedat ruce k nebesům, ale ne se kývat do
vlny.
- Vaši iniciativu, aby si všichni přítomní zatancovali, hodnotím
kladně, ale dělat vláček po celém kostele, to nemusíte.
- DŮLEŽITÉ: Ten, co seděl v koutě u oltáře, a o kterém jste tvrdil,
že to je "buzík v sukni" a "transvestita bez mejkapu", to jsem byl
já.
Doufám, že do příští neděle tyto nedostatky napravíte. Jinak na #
druhé kázání to bylo celkem dobré.
S pozdravem,
Arcibiskup
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:09
- Nahlásit
ola
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:13
- Nahlásit
Lenda
To je asi někde chyba, jestli jí budou na jaře 2 roky. To bych musela vidět, takhle se to nedá. Možná dráždění bez kousání by pomohlo, těžko říct
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:14
- Nahlásit
ola
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:15
- Nahlásit
Ada
To ale určitě není Gaston von Ungelt von Blažena. Tak to je Stýnka taky od někud z Vysočiny, když se znáte.... A jak dopadlo vrhání štěňátek. Nějak se ne a ne dočíst.
Denisa
Ty jsi chytrolín. Chudinka malej, co až by Aiduška hárala? Dáme ho, sice bude pláč a skřípění zubů..... Ale Dalek to zvládne určitě, je to pohodáříček, miluje všechny kolemjdoucí a na hodně starý dědečky a bábinky ani neskáče, když ještě občes uprchne, hajzlíček.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:17
- Nahlásit
blažena
Bohouš s Bučem každé ráno než odjíždí do práce promlouvá slovy ,, ty blbče podívej se na ní ( Irisu) jak jí to břicho roste,,
Tuhle volal Šimara a ptal se jak jde život tak Bohouš jen konstatoval, že co šlo to je doma nakrytý
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:19
- Nahlásit
Vcelka
Převislou vrbu zná od nás
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:21
- Nahlásit
Michla
no co, znám spoustu lidí co mají psa i fenu dohromady, vždy se to nějak dá...
a jak je vlastně starej už? se taky poptám tady u nás, tak ať vím přesně a je teda žíhanej jo?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:23
- Nahlásit
Denisa
U nás jsou tři.Na jednoho přesně ví,co má na ten hadr dělat.Hned skočí a drží.Ale u něčeho většího neotevře hubu-to si myslím je ten problém.
Toho druhého miluje a když zařve,tak si lehne na záda.Docela legrace.
U třetího jak kdy.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:24
- Nahlásit
ola
articek
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:29
- Nahlásit
Denisa
Starej není, dyk mu není ještě ani půl roku. 5 měsíců. Ale bude pořádnj, už teď váží dvaadvacet. Jó, halt Gasíček se nezapře...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:30 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:31
- Nahlásit
Michla
Jezdíme na stejnej tábor tak od tama se známe.Sem psala kolik mimi jsme přivedli na svět.O stránku nebo dvě do předu.Tak to určitě není Gaston von Ungelt von Blažena.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:32
- Nahlásit
ola
Fakt dobrý
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:36
- Nahlásit
Ada
Ach ták. A odkud teda je Stýnka? K vrhu gratuluji. Zažiješ srandy kopec. Starosti jsou taky, to je jasné, ale převládá legrace. Aspoň u nás to tak bylo. Hlavně asi proto, že smečka mohla být v létě venku, doma jen na noc.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:37
- Nahlásit
Ada
A co to je za Gastona, ten co ho znáš ty? Nějakej vostrej?
|