| Autor |
Zpráva |
blažena
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 09:40
- Nahlásit
někdo tady nedávno sháněl recept na vaječný likér - jeden jsem slyšela:
den před Štědrým dnem dejte vařit na 2 hodiny plechovku slazeného mléka, vařte 4 hodiny, flašku rumu vypijte hned po výbuchu
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 09:41
- Nahlásit
Cituška
Dneska mě čeká kontrola poradce vrhu
Ty máš svého vlastního poradce vrhu??? To jsi nějakej prominent ne? Protože my obyčejní chovatelé máme pouze poradce chovu, o kterého se musíme dělit s ostatními chovateli a jejich vrhy
Jinak železo kuj, prosím, já nechci strávit společné vánoce s pubertálním boxerem, který by nám určitě zničil interiéry i exteriéry našeho krásného nového domu
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 09:43
- Nahlásit
articek
covece nevim..... ja doma nebudu mit nic k jidlu a u vas uz ten hlad pak bude opravdovej
blažena
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 09:43
- Nahlásit
malý testík na odlehčenou:
Jihoamerický výzkumník z Argentiny po dlouhém studiu zjistil, že lidé s nedostatkem sexu čtou e-mail (ale i diskusi) s rukou na myši.
Jen ji tam nech. Stejně už je pozdě ............
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 09:44
- Nahlásit
Markét
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 09:46
- Nahlásit
blažena
Jo, jo, to je od Santa Krause. Máš dát vařit na 2 hodiny a na 4 usnout.
Cituška
Je mi strašně líto co se stalo, ale jak píše Denisa, přirodá asi ví proč to tak je
Corleona
A proč nedáš na PFko MeE Vidlacus nebo MeE Erektus?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 09:48
- Nahlásit
Markét
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 09:52
- Nahlásit
Teta
to by asi neprošlo schválením valné hromady Klasek & sons
No.. dneska to asi neudělám.. múza mi uletěla..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 09:54
- Nahlásit
Včera jsem viděla nezávisle na sobě 3 boxery, které jsem ještě neznala... Jeden byl největší jakýho jsem kdy viděla, bez PP, ale "čistej" a má prý lehce přes 50kg!!! Druhej byl klasika zlaťák, ale paní s ním prchala pryč vidouc mě a G., nechápu proč?! a třetí byl kráááááásnej bělouš, svítil v té tmě, trošku zaprasen, ale kráááásnou postavičku...! G. zrovna měla plno práce s trsem trávy alias bahnivou hroudou, tak ho jen umazala přivítacím objetím a šla si bahnit opět do pole...
to byla zas včera boxeří úroda!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 09:55
- Nahlásit
Teta
Určitě, nejspíš měla něco s jícnem nebo žaludkem. Budu doufat, že ty ostatní už budou v pohodě.
Markét
chybička se vloudila
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:00
- Nahlásit
Denisa
Mě ta moje "úroda" vzbudila už v 5:30. Ovšem způsob, jakým jsme otevřela okno, že jim vynadám, je natolik vylekal, že jsem už jen viděla zavření několika lítacích dvířek.. (A to neví, že v květináči v ložnici už mi došly šutry )
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:01
- Nahlásit
Tak jsme se právě shodly s kolegyněma, že nestíháme. Doma burdel, nenapečeno (jedna kolegyně upekla perníky a prý jsou tak tvrdý, že z toho udělá magnety na ledničku! ), optimismus někde v pr... A co vy? Máte už napečeno? Dárečky nakoupený?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:02
- Nahlásit
Kdo cukroví KUPUJETE, klidně se přiznejte, člověka to potěší...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:02
- Nahlásit
Teta
jj, posloucháme stejné radio
jinak přijmi mou nejhlubší omluvu - včera když jsem se chtěla doma přípojit na diskuzku - dycky mi to celé spadlo, po cca 4 pokusech jsem se na to vyprdla a jala se čumět na ČT 2 - prosím všimni - nee na potupné vyřazení B.Z.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:06
- Nahlásit
ola
to jste se byli juknout u nás doma - a ochutnávali i moje báječné ořechové perníčky
ráda jich pytel zašlu Corleoně - místo šutrů do květináče - no ale perníkovým kořením jsem nešetřila - voní báječně, k jídlu budou počítám tak v dubnu
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:07
- Nahlásit
ola
perníky přeci měknou časem..
A když chce aby změkly hodně, dají se do sáčku s krajícem chleba.
Věř staré perníkové bábě..
Já budu dělat těsto asi dneska večer a péct zítra. Každý rok to věším na stromeček a každý pes má několik ozdob a na něm je cukrovou polevou napsáno jeho jméno. Taky jsem vyřezávala z těsta boxeří postavy a hlavy ... perníkoví boxeři mušeli bejt. Možná to letos zopáknu.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:07
- Nahlásit
blažena
Já jsem se sem večer taky nemohla dostat a dnes ráno to taky zlobilo. Myslím že boxerkáři zahltili tyto stránky
Omluvu přijímám
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:09
- Nahlásit
Teta
Mě to taky blbne, ale až dneska..
ola
Tě nepotěším..
Cukroví peču a hodně. A pak to taky i žeru. A hodně..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:13
- Nahlásit
corleona
Boxeří hlavy? Tak to je mazec!
U nás je pečení cíleným testem, kolik toho je matčina nervová soustava schopna vydržet. Když už s krůpějema potu rozválím těsto a otočím se pro vykrajovátko, tak Jakub v těch dvou vteřinách udělá do těsta asi osm děr o průměru 10x10cm. Vyrvané kusy buď sežere nebo uhňácá do kuliček.
Na placku o velikosti stolu pro deset osob se mu vejdou cca čtyři tvary, přičemž mohutným vydloubáváním zničí zbytek těsta...
Už se na to fakt těším!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:13
- Nahlásit
corleona
jenže naše dítě žere perníčky hned , tož změknout nestačej
ola
pod 10druhů tradičně nejdu
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:14
- Nahlásit
Tak.. právě jsme synátorovi napěchovala Mikulášskou punčochu. Asi jako jediné dítě tam bude mít čínské polívky, paprikové chipsy a pistácie. On tohle totiž miluje a já mu to zakazuju a nekupuju. I za pololetní vysvědčení na náš dotaz, co by si za ty samé jedničky a jednu dvojku přál, řekl, že 4 čínské polívky. Tom byl nadšen a zvolal: "To je skromný chlapeček! Hurá do Teska!"
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:14
- Nahlásit
ola
jeste ze na nej dneska prijde ten cert a rekne mu, ze to nema delat ne????
|
Ardi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:16
- Nahlásit
Cituška
četla jsem tady tu smutnou zprávu.Mně se letos v květnu stalo to samý.Narodilo se nám 5 štěňátek a to poslední nemělo vůbec sací reflex.Ať jsem dělala co jsem mohla, stejně jsem ho nezachránila a umřelo mi.Byl to můj první a myslím, že i poslední vrh.Nemám na to nervy, nemám ani nervy na to loučit se se štěňátkama když jsou k novým majitelům.Dodnes to špatně nesu a když štěňátka vidím, strašně mi chybí.Přitom je jasný, že se musely prodat, ale prostě tohle není moje parketa.Každý mi říká, když jsem si to už jednou zkusila, že mi to nedá a za čas se zase do chovu pustím, ale já myslím, že ne.To loučení už zažít nechci..........
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:16 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
ola
Ano ano, to znám. Ovšem můj pomocník už je rok od roku naštěstí zručnější. Ale minule měl od mouky i počítač a TV ovladač..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:16
- Nahlásit
Artroza
Ani mi nemluv... V rámci rozkladu mozku jsem slíbila, že pojedu s klukama za bábinkou do domova důchodců, kde očekávají návštěvu Mikuláše s čerty. Budu tam jistě jediný kretén s dětma, takže stařenky budou mít o zábavu postaráno.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:18
- Nahlásit
corleona
To bychom si se synátorem notovali - já taky ty čínský s*ačky miluju!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:19
- Nahlásit
ola
Já už jsem se toho naštěstí přežrala.. ale jednu dobu jsem na tom byla snad i závislá..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:24
- Nahlásit
corleona
Závislost je sfiňa. Teď právě ujíždím na čokoládových kuličkách s kokosem a bílým rumem uvnitř. Ach jo!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:29
- Nahlásit
corleona
vy by ste mohli delat vymenej obchod: od cinanu brat ty polivky a vy za to rachejtle! to by vas synator pochvalil!
ola
V rámci rozkladu mozku jsem slíbila
tak dej vedet, jak to dopadlo
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:32
- Nahlásit
ola
já nestíhám vůbec... tento víkend jsem teprve myla okna, neb sousedi konečně dokončili fasádu. a stálo to teda za to! a navíc máme ještě staré dvojité okna (kdo to vymyslel)
|