| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:40
- Nahlásit
Michla
To jsou souseda mimi, já mu je jen pomáhala rodit.Taky jsme měli štěniky přes léto.A zahrada je pro ně super.Lítali jak o život.
A když od nás šla Abara pryč tak už uměla dát na jevo že chce ven jinak tu udělá loužičku.Druhou fenulu jsem si nechala
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:47
- Nahlásit
Michla
hned to hodím do placu, na pejska mám jen dva zájemce, ale jednoho klidně přenechám
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:49
- Nahlásit
Ada
Já už mám taky konečně zahrádku.
Brauny je z ní úpně hotová.Vůbec nechce být v chatě a v nestřeženém okamžiku si tahá pelech ven.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:53
- Nahlásit
Ola a Artíček
Se musím pochlubit, vypadá to že dnes vyjímečně zdrhu už ve 14:30 hodin. To znamená že po dlouhě době dorazím za světla doma můžu jít na pořádnou prochajdu bez hlídání neviditelných psů ve tmě
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:55
- Nahlásit
Teta
tak to se me dneska nepodari
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:56
- Nahlásit
Teta
To znám.Já mám taky neviditelného psa.U předešlé boxiny jsme měli hodně bílých znaků,ale tahle černá je do tmy nepraktická.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:56
- Nahlásit
ola
jsem se smála nahlas jak to pako, laborantky nechápou co že je na nové odborné literatuře o bacilech tak zábavného
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 14:00
- Nahlásit
Michla
kuju, že jsi se zastala Gastona von Blažena - máš to u mě
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 14:03
- Nahlásit
Ada, tak to si kamosova urcite dobra pomocnice, kdyz mu je i ohlidas. My meli nejvic stenat sedm a to uz byl taky docela narez. Jsem chodila domu z prace driv a vyvarela jsem jak to jen slo...no asi jako na matersky.
Articek, aha, tak to se mate tedy asi taky na co tesit. Dokud se to jen tak prevaluje v pelechu je to jeste v pihi, ale jak zacnou radit, tak to potes
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 14:05
- Nahlásit
Artroza
Tak to máš blbé Já myslela že už jsi fuč, protože tu od tebe nevidím žádné příspěvky, ale ty buď makáš, nebo děláš mrtvého brouka
Hele, udělej to co navrhuje Artiček a navrhny předsedovi o udělování této ceny
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 14:22
- Nahlásit
POMOC PRO TY , KDO CHODÍ JÍST DO ASIJSKÝCH RESTAURACÍ.
Slovníček č. 1
· BÍDEN - Dobrý den
· PANI MA VYSRÁNO ? - Vybrala jste si , slečno ?
· CO KOMU ? - Jakou si přejete přílohu ?
· SEŠUPEM - S kečupem
· HO ŠI CI - S hořčicí
· KPISÍ MÁSESO ? - K pití máte co?
· nebo NA PI ČI - Co si dáte na pití?
· ČUS - Džus ?
· SRAJT - Sprite
· DOUCHUT - Dobrou chuť
· DVASÁT ŠEST - Nutno usoudit podle cifry na pokladně , buď 26 nebo 96
· NAŠANOU - Na shledanou
POMOC PRO TY , KDO CHODÍ NAKUPOVAT NA ASIJSKÁ TRŽIŠTĚ.
Slovníček č. 2
· NEMIŠESKY - univerzální odpověď
· CICA PADE - univerzální cena
· KVALITA CHODINKY ,ŽLATO ,CIBRO ,CI MESICE DOU - prostě skvělé hodinky
· TET KABELU ? - chcete zboží zabalit ?
· ŠUŠI PANI, ŠUŠI - model je podle poslední doby
· TOJEMALO - za tuto cenu vám to neprodám
· POŽKEJ, POŽKEJ, TAKDOBŽE - počkejte pane , určitě se nějak domluvíme
· DITISOU - velikost akorát
· ČISLO DOBLÝ, VYVELKEJ - potřebujete větší velikost
Tak tohle mi přišlo teď. V předvánočním nákupním shonu to sedí!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 14:29
- Nahlásit
Teta
nevím jestli to stačila Artroza přečíst, raději jsem to smazala, manža míří z práce domů
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 14:32
- Nahlásit
ola
Teda,ty dneska perlíš....
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 14:33
- Nahlásit
Ada
mejl stále nedorazil. Kdyby nedorazil vůbec tak ti pak pošlu mejla, zítra tu nejsem tak až ve středu.
ola
tohle znám to je fakt dobrý
Nám teď přišlo na mejli taky vtipný hlášení
v souvislosti s plánovanou návštěvou vrcholového vedení a majitelů společnosti na zítřejší den, tj. úterý 5.12.2006, je třeba dodržovat následující pokyny:
- v době od 11.00 hod. do konce pracovní doby platí zákaz kouření ve všech prostorech uvnitř i vně areálu (tzn. prac. doba bez přestávek na kouření)
- ve stejné době je nutné maximálně omezit pohyb mimo pracoviště zaměstnanců
- současně je nutné využít přestávky na oběd (naobědvat se) v době max. do 11.15 hod.
Přijedou sem Ruští majitelé společnosti, tak je kvůli tomu pěkný tóčo, příde mi to vždycky vtipný a jak totální šaškárna. Minule tu málem dávali červený koberce. Ještě že tu zítra nejsem.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 14:38
- Nahlásit
ola
Fakt dobrý.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 14:46
- Nahlásit
Articek,
že co šlo to je doma nakrytý
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 14:48
- Nahlásit
Vcelka, tak to si docela vychytala ne
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 14:50
- Nahlásit
My mame na 21.12. naplanovanou firemni vanocni besidku, tak se pak uz nejak nepocita ze nekdo prijde nejspis do silvestra prace...jsem s ima firemni akci jeste nezazila, ale kdyz kolegyne slavila narozky, tak to byl narez...uz ted se toho uplne bojim...doufam ze si me tady pak Ondrysek nabere
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 14:52
- Nahlásit
Paja s Tinou
My taky na 21.12. a do práce opravdu nejdem...Jdeme nejspíš až 3.1.Se těšim,jak si užiju procházek za světla...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 14:52
- Nahlásit
Vcelka
Koukala jsem, že na těch stránkách, co jsou ty boxeří štěníci, mají i dospělou boxerku!
http://www.utulokdca.sk/databaze.php?stranka=3&sor t=prijato
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 14:57
- Nahlásit
ola
to je nějaký divný, dyť ta už tam byla a pak zmizela že už je pryč. to nechápu a datum přijetí tam maji 28.8.
Paja s Tinou,Krista
my prý budeme mít nějakou besídku 14.12 a pak 22.12 si jdem sednout s našima technologama do hospody.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 15:01
- Nahlásit
Paja s Tinou
My ji máme tento pátek.
Do práce musím i 25.12 a hlavně 31.12.Ach jo,zase se neopiju.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 15:18
- Nahlásit
blažena
Gaston je můj miláček.
Cituška
Tak dík moc, budu vděčná.
Ahoj zítra M.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 15:37
- Nahlásit
Krista, tak to mate super, ja tedy doufam ze taky nepujdem a navic mam jeste nejakych 13dni dovoleny a nevim jestli se tady vylozene dovolena prevadi, tak abych ji neztratila
Lenda, tak to ji mate docela brzo. Ty jo, tak to mas uzasny datumy na chozeni do prace...jakto ze i v takove dny musis jit?
Celkove je tohle obdobi silene hekticky...to jsou samy besidky...prace. party znamyh a podobne...kdo to ma prezit?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 15:49
- Nahlásit
Paja s Tinou
31.12 budu čekat,až si někdo zase ustřelí prsty.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 16:10
- Nahlásit
Lenda,
ty delas nekde na pohotovosti nebo v nemocnici???
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 16:54
- Nahlásit
articek
Stejně je super, že se Vám to spojení (i když neplánovaně ) povedlo
proč já nemám dům se zahradou a nemůžu mít aspoň 2 boxery!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 16:57 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Lenda
někdo zase ustřelí prsty.
Tomovýma rachejtlema - a ten zas bude do 1.1. trnout a čekat na policejní svodku.. a až pak si odfoukne.. a může si zapálit doutník.. a v říjnu hurá zase do práce
fšici
teda, pěkně mě smolíte.. už su tu hodinu a furt čtu..
ale směju se jak jelito - viz ola a articek
navíc jsem si ke kompu nalila panáka, tak se směju víc než normálně, až se Nunda vzbudil a stojí tu jak zombie..
Teta
Artroza
co máte proti víčkařům????????????
mě taky vadili (a hrozně!!!!!), do doby, než jsem si jednoho pořídila. Taky znám jednu CZ Ich, ale je jen jednostranně nevybarvená a navíc to tuším NIKDO neví.. A nikomu to ani nežéééééknu, kiš kiš..
No a v té Nové Rudě - to je malá výstava, jen národní, na ty ti soškaři moc nejezdí, spíš na CACIBovku.
Jsem se dívala na výsledky a jisuka tam řádily.. A ten s víčkama po Pavarottim byl podle výsledků V2, za Lucianem, nejl. psem výstavy a BOBem. Šulcka tam měla i Bižu?????? Nejlepší fena výstavy. To samozřejmě ano, ale měla jsem za to, že už PL Champ. má. Tak asi nemá...
Viděla jsem fotky z výstavy, ale Legouš tam nebyl..
ola
Jo, jo, máme sice nakryto, ale jestli zabřezla, ví Bůh..
A onědlho budeme mít nakryto znovu, progesteron stúpa, stúpa..
Jo a chovatelé jsme fakt jako skvělí.. fakt..
Ke každému štěňátku dáváme obojek, vodítko, mističku a pytlík granulí. Tak to se myslím vyplatí A někomu posíláme i rodokmen..
A je fakt, že kdyby jsme měli 20 fen, tak je udáme a na psa nula žádostí.. Vlastně jedna - a tam jsme ho nakonec i dali. A pak se až vysvětlilo, že sice chtěli psa-boxera ..ale fenu ale my už jsme žádnou neměli, tak si ho nakonec vzali
Artroza
Jsme zjistili, že to audi je úplně na renault. Se nám tam nevleze ani ta menší kennelka Ale asi ji koupíme a budem vozit rozloženou.. No budem si muset koupit toho hamra nebo začít chovat bišonky, jinak to nevidím!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 17:27
- Nahlásit
corleona
co máte proti víčkařům
máš tam ode mne mail ty vtipko
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 17:32
- Nahlásit
blažena
Agde??? Ja tam sijčás byl i tam ničevó..
|