| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:07
- Nahlásit
Teta
To má m popletené.Když vy ¨máte ty ringáče,kdo se v tom má vyznat
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:08
- Nahlásit
blažena
Byla jsem nepochopena. Ty nechápavé ksichtíky posílám Adě protože nechápu co píše Včelce: že jsem Teta jen jako????
Zádička bolí a rozlézá se to. To tak ale asi má být. Beru ty prášky a zítra jdu ještě jednou k doktorce jestli to nepůjde už donarovnat.
Nejmín to bolí v leže, ale to jaksi nezvládám. To bych musela na neschopenku a i tak bych si nepomohla, protože bych to doma nevysvětlila pejskům že se tam jen tak válím. No tedy Legouš by byl v pohodě ale malý by s tím asi nesouhlasil.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:09
- Nahlásit
Teta
A je teda fakt že něco bys vědět mohla ne???Tak co?Něco už se vylíhlo
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:11
- Nahlásit
Teta
Ne ne to je jiná teta.Né ty.Dávala jsem Včelce tel.na tetu co dělá homeopatii.A ona je teta jen taková ta nepříbuzná.Teda vlastně příbuzna,přes psy
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:14
- Nahlásit
Ada
aha, už chápu
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:15 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Teta
A nechceš taky homeopatika Já su hrozná ale oni fakt hrozně pomáhaj.A rychle.Navíc to ani není žádná chemie.Já tomu prvně moc nevěřila ale nedám na ně dopustit.
Dokonce se jima zabejvá nějakej pan doktor v africe a podával je dětem co nají AIDS a u těch dětí se ta nemoc přestala horšit a třeba zůstala dlouho ve stejném ¨stádiu.Samozřejmě vyléčit je nemůže ale učinky májí obrovké.I na epilepsii.To by jste koukali.Tak jestli chceš tel. stačí říct
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:20
- Nahlásit
Ada
Já bych spíš potřebovala nové záda, ubrat 10 let a 10 kilo a mít doma tak 4 kilové štěně!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:25
- Nahlásit
Teta
Snad tě to už přejde.Já jednou visela hlavou dolu z postele a zablokovala jsem si páteř.Taky to nebylo nic moc.Mi doktr. opíchala celé záda.Ale pomohlo to.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:27
- Nahlásit
Teta
záda jsou sfiňa - jsem si nedávno něco uskřípla na krční páteři, chodila jsem jak Quasimodo a ouplně mi ochrnula levá ruka, následovala intenzivní rehabilitace - ale 2prsty na levé ruce necejtím a už asi nikdy cejtit nebudu
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:28
- Nahlásit
Ada
vzhledem k tomu že "ringáčov" se nehlásí - tak myslím že asi jo
a ty Teto nemlž
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:29
- Nahlásit
Ada
plís, plís chci taky telefon na homeopata
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:30
- Nahlásit
haha, tak jsme se ráno snažili fotit, nejprve jsme se pohádali, kdo bude držet a kdo fotit, pak vznikla "dohoda" takže manžel držel, že je silnější a já fotila. Kdykoliv jsem blikla, štěně se pohlo, tudíž fotka k ničemu a na závěr, když se konečně nepohlo, tak zhasl foťák a vybila se baterka. Tak je v nabíječce a večer bude druhý pokus. Jinak nechápu, jak je vyfotit, melou se tak šíleně, že jedině si půjčím svěrák
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:32
- Nahlásit
Cituška
ti poradím. Lehce je klepní kladívkem nebo paličkou na maso přes šošulku a pak to určitě půjde
blažena
Tak to máš blbé, mě zatím vše funguje akorát to bolí. Hele, a bude pořád jenom hůř
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:32
- Nahlásit
Cituška
no nedávno tady byl odkaz na nějaké německé stránky - štínka tam byla slušivě zavinutá v ručníku - koukala jim jen hlava - tak to zkuste takhle
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:34
- Nahlásit
Teta
Já jsem si zase uhnala zánět kyčle, ale bolela mě záda a k doktorovi jsem šla samozřejmě, až jsem se doma plazila podél stěny z ložnice do koupelny (3 m) asi 10 minut
Ale pan doktor mě odhalil, a po dávce antibiotik to bylo O.K.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:34
- Nahlásit
Teta
tož vim ne - moje životní heslo je : nikdy není tak hrozně, aby nemohlo být ještě hůř.....
su rozený optimista
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:37
- Nahlásit
Vcelka
Tady je opravdu jednoduchý, chutný a rychlý recept:
MAROKÁNKY
1/4 litru smetany ke šlehání
4 lžíce hladké mouky
5 lžic krystalového cukru
- zahřívat ve vodní lázni do zhoustnutí.
Přídáme 50 gramů másla, zahustíme směsí nakrájených
rozinek
ovoce
oříšků
a podélně nakrájených mandlí
- dohromady asi 200 gramů. (já dávám možná ještě víc. Klidně co se vejde. ) )
Ve vyhřáté troubě pečeme placičky 5-7 cm. Měly by mít růžové okraje.
Když se dopečou, jsou hodně měkké a rozpadají se, nechte na plechu vychladnout a pak až ukládáme do krabice.
Můžou se ze strany, na které ležely při pečení potřít čokoládou ale i bez čokolády jsou dobré.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:38
- Nahlásit
blažena
Ano, a ještě jsi měla Citušce poradit, aby je do toho ručníku zavinula celé. Tož gdo sa má na to furt dívat..........
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:39
- Nahlásit
nazdar fsici!
tak.....nic!! jen muj pozdni prichod do prace.....
uz uz vypada, ale porad nic a nic nevypadnout...
ale dnes uz proste MUSI!!!!
jinak deti pana bratra se uz ve dverich dusovaly, ze uz budou hoooodne a drezely se taty za kalhoty, ktery na certa ( byl fakt hustej, mel na vidlich napichnuteho plysoveho psa) zurive gestikuloval, ze zas tak moc strasit nemame.....
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:39
- Nahlásit
Teta
tak jsem tě odhalila - to co navrhuješ Citušce s focením - doma praktikujete s Alexem - na fšech fotkách po mírném otřesu mozku šilhá a fotky jsou nezveřejnitelný
hele ale u Citušky by to fungovat mohlo - mrňata jsou ještě slepejši - tam by ty rozjíždějící se blinkry vadit neměly
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:40
- Nahlásit
Teta
Jéžiši - mňam! Já marokánky zbožňuju, babička jim říkala kočičáky, protože vzhledem připomínají kočičí h.... tedy exkrement. Už se jich nemůžu dočkat, ale my je děláme až tak týden před Vánoci. Vlastně my všechno cukroví děláme týden před Vánoci, jinak by nic nezbylo
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:42
- Nahlásit
Já věděla, že když se zeptám.....? Bude to bomba!
Poradím se doma, jestli ručník či kladívko, ještě by je moh podržet v hubě některý erdel
No každopádně držte palce
Artroza
taky to dělá napínavý!!!!!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:42
- Nahlásit
Artroza
čert měl na vidlích napíchnutýho plyšovýho psa:
tý vogo a fotku nemáte!!!!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:43
- Nahlásit
blažena
Si mě odhalila
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:45
- Nahlásit
Teta
jéééé to je supr trupr recept - etě něco, plosím
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:52
- Nahlásit
Teta
Marokánky jsou ok.Taky je máčím do čokolády.Ale ještě letos na ně nedošlo
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:52
- Nahlásit
blažena
fotky budou
a pak to dame do zpravodaje
Teta
takze do rucniku a nafotit
pokud budete chtit, tak by jsme meli mit volnejsi vikend, muzem udelat tu rodinou fotku cos chtela...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:53
- Nahlásit
Teta
skvělý, už si to tisknu a udělám to. Jen tak dál.
Markét
asi taky budu dělat cukroví až týden před vánoci, nechávám to všechno na poslední chvíli.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:54
- Nahlásit
Artroza
A nenápadně vyfotit a hodit sem foto Alexe by nešlo???
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:55
- Nahlásit
Artroza
Jo, jo, tento víkend plosím.
Strejda jde v sobotu ráno v 8:30 k zubaři takže hned potom. Jestli dostane nějakou injekci tak se třeba ani nebude vrtět Pak musíme na chalupu mámě pro stromeček a tak. V neděli mě pak čeká na oběd demoliční četa, Eelko+Lenka+Anča+dvojčata.
|