Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:35
- Nahlásit

Cituška
Dvě štěňata nám umřela 3. a 4. den, takže se nevědělo, jestli to je z mléka, proto jsme raděj ihned odstavovali. Krmili jsme mlékem RC, kaši ani nevím, jestli dělají, ve třech týdnech už jsem začla krmit naškrábaným syrovým hovězím. A ve čtyřech rozmočenýma granulema RC. Ale po tom masíčku jim pochopitelně ty granule moc nelezly

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:42
- Nahlásit

corleona

No projistotu si to mléko pořídím, protože se mi ty přírůstky moc nezdají, tak ať mám něco v zásobě

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:44
- Nahlásit

Krista
Jo, jo, bude. Je to celkem na 3 díly, takže ten ve vánočním druhý a pak v 1 čísle 2007 poslední!

Krista
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:46
- Nahlásit

Teta
Tos mě potěšila...

articek
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 16:33
- Nahlásit

Cituška
na Rychetách si po mateřské vítána, teď se přidalo střídavě několik boxerkářů, takže se udělá i kus práce. Mikulášský závod byl fakt peklo, bylo tam asi 5 pomocníků a 55 závodníků. Jelo se na dvou placech a měli jsme co dělat, aby se to do tmy stačilo.Díky moc za pochvalu stránek

articek
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 16:39 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Cituška
něco ti posílám, snad to k něčemu bude

Markét
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 16:56
- Nahlásit

Cituška
Já myslím, že pokud štěnda sajou, mají plný bříška, nekvíkají, prostě ten klasický koloběh - sání/spaní, tak je všechno v pohodě. Ani ty přírustky se nedají nalinkovat. Dej na selský rozum a ne na "malou Věrku".

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 16:57
- Nahlásit

Markét

tak nějak jsem si to přesně říkala, ale díky moc

articek
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 17:06
- Nahlásit

Cituška
teď jsem něco odeslala, uvidíš, kdyžtak to hoď do koše

blažena
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 17:14
- Nahlásit

Markét
Cituška
také si to tak myslím......

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 17:16
- Nahlásit

articek

Už jsem to dostala a přečetla a díky moc, máš mailíček ode mě. Teď musím na chvíli pryč se synem na vodní pólo, ale brzy tu zas budu

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 17:36
- Nahlásit

Cituska, vodni polo jo? To zni zajimave

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 18:37 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

blažena
Do Chebu????Nic nevím.A nejde mi otevřít pošta tak jsem nemohla odepsat.Sem si napsala co ti pošlu za hamu.To co jsem ti posílala je můj vlastní recept.A nikdo jinej ho nemá.Takže jsi první

kkathy
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 18:58
- Nahlásit

Ada
můžu taky poprosit o recept ? tu vítěznou zelňačku kujůůů

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 18:59
- Nahlásit

Paja s Tinou

To ne já, to můj syn, nejprve závodně plaval, teď hraje vodní pólo. Ovšem začíná to být dobrodružné se školou, tak nevím. Já bych mohla hrát ve vodě tak leda středně těžkou rybu s nízkým bodem ponoru

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 19:00
- Nahlásit

Ada

Já chci taky prosím prosím zelňačku

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 19:13
- Nahlásit

kkathy
Cituška
Teda.Udělejte obyč zelnačku.Z kys.zelí ale do zelnajdy nepřidávejte žádnej cukr.Dejte tam kysanou smetanu a hlavně uzené z žebírek.Kupte si takové ty malé chleby co se do nich lejou polívky.Chleba vyložte plátkama sýra.Nekdo do zelnajdy přidává i klobásu.To je celéŽádná věda..-)

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 19:53
- Nahlásit

Tak jsem si šla vytáhnout kontaktní čočky.. Jednu vyndám, dám do krabičky, druhá nejde a nejde. Oko rozdrásané, zarudlé. Čumím, koulím do zrcadla, žádnou čočku na oku nevidím. Asi blbě vidím. Znovu drásám oko. Můj závěr je, že čočka se mi v oku "někde" ztratila. Odcházím z koupelny a říkám si, že to je asi kravina.. Ale jiné vysvětlení nemám, tak si říkám, že můj oční ze mě bude mít určitě "radost".
PS: Před chvílí jsem úplně seschlou kontaktní čočku našla tady na klávesnici mezi písmenkem A a S. Jsem si odpoledne u kompu nějak asi třela oko a ona mi vypadla. To stáří, to je sfiňa..

ola
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 19:54
- Nahlásit

Tak jsem si dnes přísahala, že nebudu pouštět počítač. A vidíte jak to dopadlo.

Zítra jdu do školky na besídku. V ten samý čas má Mates rodičák, ale přinesl dnes lísteček, že to zatím má na samé jedničky, tak se půjdu s klidem pobavit do školky. Kubík mi oznámil, že hraje čerta v divadelním kousku "Čert a Káča"! Nevím, jak to máte vy - matky, ale já vždycky slzím dojetím. Maskuju to smrkáním, vyndáváním smítka z oka, nadáváním na alergii atd. Vždycky mě ale spolehlivě dojme šikovnost a snaha těch všech prcků a koneckonců i paní učitelky. Už se těším! (Zároveň se taky děsím trapasů, na něž je náš Kubíno expert! )

Lenda
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 20:02
- Nahlásit

corleona
To dobře znám.Taky se mi to nedávno stalo.

Markét
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 20:12
- Nahlásit

corleona
Já jsem si jednou umyla obličej neboli ksicht a čočka mi uplavala - to jsem si myslela. Naštěstí jsem měla ještě druhé balení, tak jsem si vzala zbrusu novou. Ale nějak, mrcha pálila. Tak jsem ji asi za hodinu vyndala a prohlídla oko - no a ta původní byla schmoustaná pod horním víčkem úplně nahoře v rohu...

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 20:19
- Nahlásit

Markét
takže to možné je..

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 20:24
- Nahlásit

corleona
A to když ti ta čočka vypadla tak si neviděla celý den na to jedno oko rozmazaně?

Ada
Taky čekám na nějaký zajímavý recept jako oplatu za buchtu a gulášek. Hlásím že strejda rád sladké, vepřové, česnek, česnek a česnek

blažena
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 20:25
- Nahlásit

Markét
corleona
jo nejni nad osvědčený blbý brejle
no ale to máte holky oči dost dobrý - já když zapomenu brejle - se netrefim ani do dveří
no a vy zvesela fungujete - i brejlíte na počítač

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 20:27 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit

blažena
No právě, já mám taky brejle a když je nemám tak je mi to hned jasné. Estli ty kočky nemají barevné čočky a ne dioptrické.
Jediné co jsem kdy provedla bylo jak jsem sem už psala. To bylo jak jsem jela večer autem v těch dioptrických slunečních

blažena
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 20:29
- Nahlásit

Ada
recept je moc fajn - kuju, kuju
o čubině z Chebu jsem psala o stránku před - jedná se o 3 letou feňulku, co je jí chtějí narychlo zbavit - objevila jsem ji na Včelky stránkách a snad se mi ji podaří zítra umístit do ověřených rukou
s paní homeopatkou jsem už mluvila, je mooooc fajn

blažena
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 20:31
- Nahlásit

Teta
jo holky jsou frajerky - a měněj si barvu očí dle oblečení
jo recepty - no a zkoušela jsi třeba palačinky zapečené s vepřovou nádivkou a v tom hooodně česneku - teda já ne - ale je tam vše co strejda rád

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 20:32
- Nahlásit

Teta
Já je mám na dálku a doma mám všechno blízko

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 20:34
- Nahlásit

corleona
Já mám taky na dálku, ale poslední dobou je už musím mít i na počítač. Dřív to bylo jen do auta, do kina a na tv, ale nějak se to horší

Přeju všem dobrou noc, jdu opět čučet na tv z postele. Je to jediné místo kde mě ty záda nebolí. Už se to trochu lepšilo ale potřebovala jsem navečer zvednou Alexe a hned se to zhoršilo. Hošík nějak moc rychle roste

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 20:36
- Nahlásit

blažena
palačinky zapečené s vepřovou nádivkou a v tom hooodně česneku

<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání