| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:55
- Nahlásit
Artroza
Kolikátý máte den u fretky? takových dotazů a ty nikde
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:56
- Nahlásit
Dámy, co banánová buchta anebo gulášek? Už jste to zkoušeli?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:59
- Nahlásit
Michla
psí Mikulášskou i člobrdí Mikulášskou-všechno všichni přežili, následky si ale musí nést každý sám!
Artroza
mel na vidlich napichnuteho plysoveho psa...ježišmarjá! tak to bych jako dítě nerozchodila!
ale příště radši ať napíchne nějakou pannu-mimino, to by bylo efektnější! a namalovat krvičku a děcka budou celej rok sekat latinu!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 11:00
- Nahlásit
Teta
hmm tak se domluvime, nevim jak presne s tim casem, ale snad by to slo...
jo jo vim, ze jde na zubarnu
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 11:01
- Nahlásit
Teta
banánová buchta - a je někde recepis?! a guláš je taky banánovej?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 11:02
- Nahlásit
Denisa
hele znamej chodil s jutovym pytlem z ktereho koukali puncochace s botama ( vycpane) a vevnitr mel kazetak s detskym brekotem.... a toho fakt deti nerozdejchavali
no priste manza vymyslel, ze je bude honit po zahrade, protoze letos uz to bylo tak na hrane, ze by nas mohli poznat- tak musime byt hustsi s lepsima kostymama
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 11:03
- Nahlásit
Denisa
Recepis je o několik stránek zpět ale už nevím přesně na které.
Jasně, zkuz banánový gulášek a pak dej vědět jaký to je
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 11:08
- Nahlásit
Teta
Já zkusila gulášek, byl super, manžel mě šíleně pochválil - a pak asi za hodinu u telky mě tak mile poplácal po ruce a říká, ale víš, ten tvůj segedin, ten je stejně nejlepší
Tak jsem ječela, že se nemá přetvařovat a příště že bude chleba s chlebem
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 11:12
- Nahlásit
Artroza
jůůů, tak to je bomba! si musím zapamatovat! ¨
Teta
é, tak to se mi nechce hledat...
a banánový gulášek zmáknu i bez recepisu, to bude určitě jako bramborovej, akorát se místo brambor do toho nakrájí banány! hned v sobotu ho má Martin na stole, pak poreferuju! jestli budu teda ještě naživu!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 11:13
- Nahlásit
Teta
Sem dělala gulage.A vinikající.K buchtě jsem se nedostala.Ale má dojet ségra tak ju mám v plánu
Ale ten gulage doporučuju všem.Fakt namka
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 12:28 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
blažena
Dík za tržbu. Máte to u nás!
Jaký guláš? Jaká buchta? To mi uniklo..
Já dnes peču u nás už klasiku.. kuře na zelí s rýží. Toho se nemůžem dožrat.
Dnes jsem se z Ostravy vracela s hyperaktivním Viktorem busem. S jedním přesedáním. Viktora měla poprvé náhubek a poprvé jela autobusem. Katastrofen. Nastupovala se zaseklýma drápama předních noh do náhubku - takže jsem ji do autobusu spíš vytáhla jak pytel brambor. U řidiče v tom malém prostoru předvedla něco jako tanec Svatého Víta. Jsem z ní byla tak mimo, co to blbne, že místo abych řidiči řekla: Jednou Frýdek-Místek plus pes, jsem řekla "Jeden pes a já Frýdek" No hňup.
V autobuse chtěla jet výhradně na sedačce, takže celá cesta sestávala z boje, kdy já jsem ji tlačila dolů seč mi síly stačily. Jsem i dvakrát prohrála. To se pak všichni cestující otáčeli, co to je za rány, protože Viki se pochopitelně chtěla dívat z okna a třískala náhubkem do okna. Se divím, že mě nevysadil.
Ach jo. A to nemluvím o tom pudlíčkovi na autobusáku, kterého jsem si nevšimla, že je uvázaný u automatu na Coca-Colu. Ale krev tam žádnou neměl..
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 12:41
- Nahlásit
corleona
opět jsi nezklamala
Viktorín je prostě pašanda!!!!
směju se tady jak trotl, až mi tečou slzy - jako bych v busu viděla sebe
tý jovka já už mám asi 4.generaci boxů co v životě neměli náhubek - my už ho teda ani nemáme
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 12:46
- Nahlásit
corleona
to musela být bžunda
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 12:48
- Nahlásit
a četli jste tohle ?
http://www.novinky.cz/koktejl/letoun-nouzove-prist al-kvuli-vetrum-pasazerky_103252_0q0va.html
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 12:51
- Nahlásit
Ahoj všici...Teď čtu jeden článek a nevim,co znamená německy übertypische...Nevíte někdo?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 12:55
- Nahlásit
Vcelka
taky dobrý
a co ten buldoček - dostane Viky brášku?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 12:56 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
blažena
Jo! A když jsem pak s oroseným čelem dojela na Bašku, tak jsem šla do řeznictví koupit to kuře. No a Vikinu jsem uvázala k okapu obchodu vedle takového toho stojanu na kolo. Bylo v něm jedno kolo. Koupím kuře, vyjdu ven, Vikina radostně mlátí ocasem a vedle ní vyvrácené kolo i se stojanem. Měla jsem to asi zvednout, ale nějak jsem zpanikařila, porvala Viktoru a metelesku blesku přešla přes cestu a prchala směr domov. Za zády jsem pak slyšela cinknutí zvonečku dveří vedlejšího obchodu a hlas nějaké babky: "Jezuzmááááááárja, to je vjeter, to je vjeter!"
Je fakt, že dneska fučí dost, květináče od dveří mi to odfouklo doprostřed zahrady, ale že by to odfouklo i kolo včetně stojanu, to asi chudákovi babce nikdo věřit nebude..
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:06
- Nahlásit
corleona
tak to musela byt hodne akcni jizda. Kdyz jsem jela s Tinou jednou busem, tak byl totalne narvanej...ja nahubek na batohu a ruce jsem zmoulala igelitovou tasku kdyby ji nahodou bylo nevolno...pri predstave jak tam tolika lidem bobluje boty...jsem vystoupila asi o tri zastavky dale a zbytek dosla pesky
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:08
- Nahlásit
corleona
To já když Aidu uvážu u stojanu na kola tak se ani nepohhe a ještě mi jeden strejček do obchodu přišel nahlásit že okolo Aidy propšel pán z ovčákem a že hrozně vyváděl a chtěl za Aidou.Ale že Aida byla vzorná a ani se na něho nekoukla a čučela na dveře jestli už jdu.Že prej de poznat že je slušně vychovaná.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:09
- Nahlásit
blažena
sem ti poslala meila
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:15
- Nahlásit
corleona
Já včera s klukama potěšila celé osazenstvo domova důchodců, neb Mikuláše jsme potkali rovnou na chodbě. Ten znaven řvaním do ucha stoletých babiček zajásal nad dvěma slyšícíma dětičkama. Kuba, který si celou cestu připravoval jakousi čertí píseň, s roztřesenou bradou spustil "Mikuláš je hodný pááán, dává dětem marcipááán...!!" Čert měl nechutný punčochy s vetkanýma chlupama a na xichtě gumovou masku, která se mu při nádechu a výdechu klepala, že jsem cejtila, jak Kuboj vlhnou
kalhoty. Naše bábinka pro ně měla nachystaný dva pytlíky, takže spokojenost na obou stranách.
V jídelně jsem s gustem pozorovala jednu babku, která za tu 3/4 hodinu naší návštěvy snědla celou igelitku nadílky a bylo jasný, že jídlo je pro ni středobod vesmíru! Chudáci ty sestřičky zítra... až půjde nadílka ven...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:16
- Nahlásit
Ada
mockrát děkuju za kontakt na p.doktorku - homeopatku, zavolám jí večer, i jsem slušně mailem poděkovala
ale hned jdu znova studovat poštu - co kdyby tam přistály ty slibované recepty
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:17
- Nahlásit
corleona
prostě holky máte dneska formu
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:20
- Nahlásit
Krista
typische je typický a uber je před, za, pod atd.
blažena
no ten buldoček asi nic, my se nedokážem rozhodnout, museli by sme tam prostě dojet i s Vikym a vyzkoušet jak se na sebe budou tvářit
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:22
- Nahlásit
Vcelka
Tak to mi moc neříká spojení übertypishe boxer...??
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:25
- Nahlásit
ola
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:30
- Nahlásit
blažena
Máš meil
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:34 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
blažena
My pojedem za paní doktr. s Kari zejtra nebo v pátek.Ta bude koukat co to máme.Žíhaná a ještě to má dlouhej čumák.To nám asi jen tak neprojde.Ona je rasistka Chovají jen zlaté boxery.Vživitě neměli nic žíhaného.Taky když jsou ze Zlatušky tak to je jasný.Naší Aidě vždycky říká.Tak pod ty péro žíhane ošklivé (ale myslí to samo z legrace)
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:43
- Nahlásit
TetaO banánové buchtě jsem referovala v neděli na večer. Byla vynikající, akorát po třech kouscích jsme byli strašně přežraní, je to ňáké syté!
Denisa
Corleona
Pro zapomětlivé si dovolím uvést ještě jednou (teda doufám, že na to Teta nemá copyright)
Banánová buchta
200 ml oleje
200 g moučkového cukru
2 velké vejce
260 g hladké mouky
3/4 čaj. lžičky jedlé sody
1/4 čaj. lžičky kypřícího prášku
1/2 čaj. lžičky soli
2 zralé banány (nejlépe když už hnědnou)
60 ml kysaného mléka (můze být normální mléko se lžící octa)
1 čaj. lžička vanilkového extraktu
Do třech různých misek smíchejte:
- olej, cukr a vejce. Elektrickým šlehačem rozšlehat
- mouka, soda, kyp. prášek a sůl
- banán, mléko a vanilka (já osobně banán první rozmačkám šťouchadlem, přidám mléko a vanilku a pak vezmu mixérem)
Postupně smíchetje (mixérem) všechny tři ingredience.
Vylijte do máslem vymazené formy vzniklou hmotu (forma jako je na biskupský chlebíček)
Pečtě na 175 stupňu tak hodinku.
Buchta nevypaá moc hezky ale je výborná, samotná i s máslem.
Američané tomu říkají banánový chléb.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:48
- Nahlásit
Krista
no tak to by mohlo být jako spojení typické pro boxera ne?
|