| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:31
- Nahlásit
Libka
Dík.Teprve dnes jsem přišla na to jak se upravujou fotky tak musím dát dokupy fotogalerku.Zatu se teda fakt stydím.Vypadá šíleně.Furt my ty stránky příjdou nudne tak něco musím vymyslet.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:33
- Nahlásit
Market, mrkla jsem do galerky a z Daltona je uz tedy poradny kousek
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:33
- Nahlásit
Markét
Fatky jsou pěkné.Pejsek kouzelnej.Já bych už taky chtěla štěndo.Jenže to stěhování co mě čeká mi to komplikuje
Ale aspon se mám na co těšit
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:39
- Nahlásit
Paja s Tinou
Taky jsem koukala jakej je zněj kus psa.Ale je k sežrání.Takovej plyšák.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:40 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Ada
Díky moc, vypadá to pěkně. Tak jen doufám, že se někdo ozve a odveze si toho puberťáka.
Libka
Také díky za ochotu, poslala jsem mail.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:44
- Nahlásit
Ada
Paja s Tinou
Díky za pochvalu Daltonka, zvlášť ta fotka, kde se kouká nahoru, tak to je celá moje Anča (jeho babička), jako by jí z ... vypadl. Bude mít trošku užší čenichovou partii a asi rovnější hřbet nosu, ale jinak je to fakt milousek. A navíc takhle řídký ale pravidelný žíhání se už dneska moc nevidí, docela tomu zčínám přicházet na chuť.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:46
- Nahlásit
Ada, je hezouckej. No ani nevis jak ja bych si domu privezla jeste jednu placatici...Ted jsme o tom zrovna mluvili s kamoskou na schuzi cvicaku. Pry ze za dva roky si poridime steniska, aby jsme je spolu mohli socializovat...vcera mi psala co uz v kvetnu 07 Bych ji asi zabila, jeste ona me takhle nahlodava, to je pak akorat na chocholouska
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:47
- Nahlásit
Market a kdo ho cvici?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:51
- Nahlásit
Paja s Tinou
Cvičí ho:
a) Michla (o víkendech)
b) jeho maminka Aida
c) naše maminka (ovšem podle toho to vypadá - už umí: hop do křesla, kokinko, no to je miláček-pojď se pomazlit atp.)
Ale už je čistotnej, chodí na vodítku, má nějaké přivolání, sedni, lehni, místo a tak.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:55
- Nahlásit
Vcelka
Tý jo, ty jsi taky rychlík, že jo? Teď se o Daltona zájemci začnou prát, to je jistý
Moc díky.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:58
- Nahlásit
a co nového u Artrozů, rodí se či ne?
Nevíte někdo?
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:07
- Nahlásit
My teď razíme na cvičák, tak dám Daltonka na stránky až se vrátím, třeba už bude odpoledne zadaný
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:14
- Nahlásit
Markét
jojo je to tam, trochu sem se poprala s těma fotkama aby se mi to tam takhle vešlo ale dobrý.
Taky sem tam teda opět přidala tu boxerku z Dubnice nad Váhom, nechápu ale co to mělo být na těch stránkách útulku, že tam kolik týdnů nebyla jakože už je pryč a teď je tam znova, s tim že jí tam maji už od 28.8. Dělaji mi v tom burdel a přidělávaji mi práci.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:21
- Nahlásit
Market,
takze se tak pekne stridate koukam, ale je mi jasny ze vychova maminky mu urcite asi bude vyhovovat nejvice
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 14:23
- Nahlásit
ola
Tu kolii jsem sháněla já.Ale spíš to štěně.Je to pro tchýni mé ségry.On jim v létě umřel pejsek a zbyla fenka.Tu se rozhodli připustit a ona nechtěla/bude jí asi 7/,takže by to asi nebylo moc rozumné.A tak je chtěla překvapit a koupit jim špunta,jenže nejsou.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 14:27
- Nahlásit
fšem závislákům na čatu
Tady je jeden fórek. V původní verzi bylo pohlaví opačně, ale přizpůsobila jsem to našim potřebám.....
Ve tři hodiny v noci se muž potichoučku vkradl do sousední místnosti. Kladivem rozbil 19-palcový monitor, cédéčka polil lepidlem,počítač vyhodil oknem a tiskárnu utopil ve vaně. Potom se vrátil do ložnice, do teplé postele a přitiskl se k boku své nic netušící spící manželky a usínal s blaženým pocitem, že už teď veškerý volný čas bude do konce života věnovat jejich lásce a do smrti se od něj nehne. A měl pravdu ... ... do konce života mu zbývaly ještě čtyři hodiny...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 14:47
- Nahlásit
Teta
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 14:48
- Nahlásit
Teta
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:03
- Nahlásit
Teta
to je super asi jako u nás, lítám z kuchyně kde peču k internetu, no jak blázen
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:04
- Nahlásit
Teta
Žijou Artrozovi? A nezapírej
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:09
- Nahlásit
Ada
pomooooc, došel mi plyn (na sporáku), potřebuju rychle uvařit obědovečeři teda asi v troubě, je nějaký jídlo, který se dá upýct komplet včetně přílohy, bez použití plynu, jen elektřiny??? blbý dotazy, co?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:15
- Nahlásit
Teta
MF už jsem četla.. Je to těžko vysvětlitelné, ale já Ostravu úplně miluju. Něco na ní prostě je..
Synátor se ovšem nepomamil a stal se "Prahistou". Byl tam minulý týden na 4 dny s tatíčkem a absolvoval znovu všechny památky, opět včetně Národního muzea. A to tam byl nedávno, když byl výstava na Bráníku.. Nezapomněl mi otlouct o hlavu, že když jsme tam byli my, tak jsme spali na vysokoškolských kolejích na Kavkách a teď prý spali centru v hotelu s výhledem na Hradčany a slyšel Loretu.
articek
už máte v Praze mimi já vím, 5 paní Tomovi volala. Ale fotky ještě nemají, že..
Děcka, mám nerv.. esli nespadlo letadlo.. se mi nehlásí. A to trnu od rána..
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:19
- Nahlásit
corleona
A kde ho máš, odkud letí. Mám známou na briefingu na letišti. Ta ví přesně kde je které letadlo atd. Staší napsalt čílso letu a odkuk kam.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:21
- Nahlásit
Teta
Praha-Madrid 11.00-14.00
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:22
- Nahlásit
corleona
Ale čím? ČSA?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:23
- Nahlásit
U Artrozů zatím nic, nerodí se!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:23
- Nahlásit
Teta
číslo nevim..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:25
- Nahlásit
Nééé, přeci Smart Wings..
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:26
- Nahlásit
corleona
Asi su mimo - jaký letadlo???
Ad Ostrava: Máme na Muglinově boxeří "štěndo" a když jsme tam byli krýt grifonku, nocovali jsme u boxeřích přátel. Večer jsme jim sdělili náš plán, že si druhý den dopoledne před překrytím půjdeme prohlídnout město.
A oni se nás ptali: Jak prohlídnout město?
My: No prostě centrum, památky a tak.
Oni: Ale tam nic není.
My: Tam přece musí něco být.
Oni: Fakt, tam nic není.
My: Hm, aha. (a v myšlenkách - v každým centru přeci něco je, oni to jen nevidí, když tu tak dlouho žijou)
My následujícího rána ve městě: Ty voe, ale tady nic není!
Fakt, to centrum Ostravy je v lednu naprosto zoufalé, to jsme čuměli. Ale ta památná fabrika je monstrózní, to jo.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:32
- Nahlásit
corleona
Za 5 minut budeš mít info! Jde to vyhledat ve svém chytrém systému.
|