Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:49
- Nahlásit

corleona

Cita s košíkem předvádí epileptický záchvat, skoro vždycky přemýšlím, jestli ho fakt nemá
A teď mě dostala, už stojí u ohrádky, když chce jít ven, tak jsme šli a po vyvenčení jsem se rozběhla směrem ke vchodu, závodíme, kdo tam bude dřív, a Cita mi skočila rovnou na záda, pak mě chytla za rukáv a prej si budem hrát, tak říkám, holka, ještě pár týdnů a to buď ráda, že ji máš krátkou, my máme mateřskou někdy celej život

Krista
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:51
- Nahlásit

Vcelka
asi...Ale nevim,jak to přeložit...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:53
- Nahlásit

Markét
a ten vanilkový extrakt to je co?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:55
- Nahlásit

Krista
tak sem napiš celou větu.

ola
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:58
- Nahlásit

Vcelka
Předpokládám, že to je něco jako rumová tresť, ale vanilkový, nebo ne?

Markét
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 14:00
- Nahlásit

Vcelka
No já bych řekla, že to je Vanilkové aroma pro použití v potravinách, to jsou takové malé flaštičky.
Ačkoli přiznám se rovnou, že jsem místo vanilkového aroma použila vanilkový cukr. A dala jsem trošku Hořkomandlového aroma, které mám původně na tiramisu. Ať žije improvizace!

Krista
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 14:02
- Nahlásit

Vcelka
Was halten Sie von übertypischen Hunden? Kann der moderne Kopf das Verhältnis 1:2 halten und dennoch im Ring konkurrieren? Beispiel?
Der Kopf mit dem Verhältnis 1:2 kann manchmal ausschlaggebend sein, dass der Hund nicht platziert wird, wenn viele übertypische Hunde im Ring stehen. Hier sind die Richter gefordert, nicht die übertypische Erscheinung vor einen Hund mit normalen Proportionen zu stellen. Aber meistens gewinnt der übertypische Hund. Die Leute sind sich nicht bewusst, dass ein grundsätzlicher Unterschied zu machen ist zwischen den Prinzipien Zucht und Ausstellung Auf der Ausstellung soll der am besten balancierte Hund mit „normalen“

Úryvek z článku...

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 14:03
- Nahlásit

Vcelka
Je to jak píše Markét, je to vanilkové aroma. Je to v malé láhvince a je to tekuté. Občas se to blbě schání ale teď kolem vánoc to budou mít určitě všude.

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 14:15
- Nahlásit

Krista
Já asi vím odkud to máš, haha!

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 14:17
- Nahlásit

Prosím prosím

máte někdo zkušenosti s tím, kolik by zhruba mělo štěňátko denně přibrat g a kdy je možné začít přikrmovat nejdřív, je-li to třeba?

Krista
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 14:19
- Nahlásit

Teta
Jak to víš?Jsi to taky četla?Já dneska brouzdám a hledám něco na čtení...

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 14:19
- Nahlásit

articek

tak jsem zase koukla na vaše stránky, jednak jsou fakt bombastický a jednak jsem tiše záviděla účast na Mikulášském závodě, na Moravě fakt chcíp pes, když se sjede 10 závodníků, je to velká sláva, ach jo.
Už se těším, až si k Vám přijedem zatrénovat na Rychety

Krista
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 14:21
- Nahlásit

Cituška
A kolik už prťouskové přibrali?

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 14:22
- Nahlásit

Krista
No nevím, ale tipuju

Krista
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 14:26
- Nahlásit

Teta
A?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 14:56
- Nahlásit

Teta
ty umíš neměcky ne? Tak to Kristě přelož.

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:02
- Nahlásit

Vcelka
Teta
A ju su teš vřiti, bo panímáju tóľka parúski..
Já si zas počtu např. na ruském fóru. Třeba loni tam probírali zoofila v klubu. A ať už mu proboha nikdo neprodává štěňata. Dokonce byl i nějakým funkcionářem v ruském svazu chovatelů boxerů
Vot ljubóv!

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:08
- Nahlásit

Krista

No, první dva dny šli dolů, pak stály a 5. a 6. den už přibírají zhruba 12 - 20 g. Ale včera mi dcera paní Jindrové řekla, že by měli přibírat 60g denně, přitom se paní Jindrové nezdáli hubení ani mimo kondici, tak jsem z toho jelen

blažena
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:09
- Nahlásit

Vcelka
zítra odpoledne je jedu podívat na fenečku z Chebu co ji máš na stránkách boxera v nouzi....
jedna paní už ode mne měla 2 boxerky - tu druhou pochovala tento pátek.... je ´úplně na dně, je sama, vdova - na další štěňátko si už netroufne....
toto je 3letá fena, dávají ji pryč z důvodu narození dítěte - tak držte palce, ať se mi dobrý skutek podaří.....

blažena
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:14
- Nahlásit

Cituška
pokud přibírají aspoň trochu - já bych nepřikrmovala, jsou jen 3, fena by to měla utáhnout sama, vydrž aspoň do 10 dne života než se jim dotáhne imunitní systém - kojení je pro ně nejlepší!!!
jinak přikrmovat lze už i úplně novorozená štěňátka - ale já bych to opravdu v tomto případě nedělala, nikdy nic nejde podle tabulek - pokud mají prcci plná bříška, nejsou neklidná a tak - opravdu bych to nechala být.....
ale možná co chovatel to názor

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:16
- Nahlásit

Cituška
nám přibírali 80 až 100 denně. V desíti dnech vážili kilo. Ale jestli to tak má být, tož to nevím. Od feny byli odstavení 4. den a krmili jsme Royal Caninem.

blažena
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:17
- Nahlásit

Krista
Vcelka
počkejte si na vánoční číslo bulváru

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:20
- Nahlásit

blažena
Cituška
Jo, jo.. mléko feny je nejhodnotnější, žádné i superdobré nemá to, co má mléko matky - s mlékem získávají potřebnou imunitu..

Krista
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:20
- Nahlásit

blažena
Že by se mi dostalo vysvětlení v pokračování článečku?A já se tu s tim mořim a překládám si to...

blažena
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:21
- Nahlásit

Cituška
no říká se že 10.den života by mělo štěně zdvojnásobit svou váhu - takže když mělo porodní 0,5kg, tak by v 10 dnech mělo mít opravdu to kilo
sem ti moc neporadila, viď

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:25
- Nahlásit

blažena
corleona

přibírají teď už pořád, a bříška mají plná a neklidní nejsou a feně mlíko teče, jen mě zmátlo to číslo.
A royal caninem proč? A kaší nebo mlíkem nebo čím?
Asi vypadám jak tupan

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:29
- Nahlásit

Tý jo, stránka 600!

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:30
- Nahlásit

Krista
blažena
Vcelka
Jestli si myslím správně tak to bude v našem bulvárním plátku, ale až v 1. čísle 2007!

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:32
- Nahlásit

Denisa
Já vím a já jí začala, heč. Není tak dlouho co Tommy psal že jsem na straně 500! Ten asi bude nadávat

Krista
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:32
- Nahlásit

Teta
A teď bude nějaký pokračování?Se na to těším od minulého čísla...

<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání