| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:34
- Nahlásit
a péct budu jako už třetí rok např. linecké ve tvaru kostičky a pak ve tvaru hrušky no samé vánoční! ale kostičky jsou protože Giordinka a hrušky jsou protože náš holčičí spolek KPH-Klub přezrálých hrušek!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:40
- Nahlásit
corleona
Jéžiš, to je mi sympatický, Pavlík totiž miluje sýry a hranolky, a tak ho berou jednou za rok za vysvědčení do mekáče a salámy vůbec nekupuju a čínský polívky taky miluje
Jen na nadílku letos přibalím i uhlí a brambory, neb má ve škole stále poznámky, že něco zapomněl. Naposledy mi sdělil ráno, že potřebuje zámek na skřínku a prý je to poslední den, co ho můžou donést. Tak já udělala ze sebe blbce a zavolala třídní,jak jsem to neschopná a že bude zámek zítra. Jela do města, zámek koupila a 2 klíče. Další den čekám před školou a čekám a čekám a pak synáček s přeštípnutým zámkem v ruce, že ztratil klíček (na krku připnutý ke kartičce na obědy) a pan školník musel zámek kleštěmi přervat. A paní učitelka vzkázala, že je bez skříňky a vše bude tahat v ruce.
Takže tentokrát bude zámek, brambory, uhlí a deníček na zapsání si úkolů
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:41
- Nahlásit
Market
doufam ze v tom nejsem jedina
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:43
- Nahlásit
corleona
máš teda tu ourodu vycvičenou!
Ardi
hm, já se do toho budu teprve pouštět, ale už dopředu vím jak to budu těžko snášet, co píšete... původně jsem ani chovat skrz různý věci nechtěla... ale nakonec převážilo, že do toho půjdu...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:43
- Nahlásit
Taky ještě nemám napečeno,ani jsem nezačala, ale okna už máme oblepené vánočními obrázky neb minulý týden jsem byla se synkem na OČR, tak se bavil malováním obrázků (a já s ním :tongue . Dnes se mu do školy vůbec nechtělo, bál se, že do školy přijde čert .
Jo perníky je dobré dát do mlhčího prostředí nebo přidat k nim jabko - natáhnou vlhkost a změknou...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:44
- Nahlásit
Paja s Tinou
ne, to určitě nejsi!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:44
- Nahlásit
Artroza
Vzhledem k tomu, že to Ťamani berou po kamionech, tak by jsme se asi polívek užrali k smrti a předávkovali glutamanem..
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:45
- Nahlásit
Ardi
Úplně Tě chápu, je těžký na to zapomenout, ale aspoň ty 4 jsi v pohodě odchovala, já ještě čekám, až přestanem to kritické období 14 dnů a modlím se, jestli to nebyla nějaká infekce nebo tak něco
Ale taky na to nemám nervy, manžel mi ráno vynadal, že jsem hrozná cíťa
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:48
- Nahlásit
Cituška
Mišan včera odemykal třídu a zlomil klíč v zámku. Školník to tam hodinu páčil.. Za domácí úkol se ma naučit odemykat.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:50
- Nahlásit
Cituška
My jsme to minule podcenili. Měli jsme to mrtvé hned odvézt na pitvu. Neumřelo by pak to další.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:51
- Nahlásit
Cituska,
tak to se tedy synator bude mit
Jee cinsky polivky, kdyz na to prjde, tak jsem schopna se po nic utlouct. Ale chutnajii mi ty nejlevnejsi...maji na obalu takoveho cinanka a placaty nudle
Jinak ja letos nic nedelam...doma moc nejsem, tak tam at si to zaridi tata u svych pritelkyn...preci to nebudu delat vsechno ja za ne (vecne posloucham jak rika ze udela tohle a tamto, ale vzdycky zatim skutek utek) a to spis pomuzu babickam s pecenim a vykrajovanim... jo kdyby jsme uz meli kde bydlet, tak to bych se asi cinila. Delat si ve svem je nejlepsi! Dneska se mame sejit s tim klucinou, tak jsem zvedava co na nas vybali a co bude za byt chtit...
Bych treba i neco jeste letos stihnout mohla
Jinak darky uz se nam postupne na seznamu odskrtavaji, tak mam radost...jen penezenky nejak slabnou a slabnou
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:52
- Nahlásit
Denis,
tak to jsem si oddechla
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:52
- Nahlásit
Cituška
hmmm, já když si vzpomenu co jsem byla schopná dělat kvůli andulákovi... a jak jsme ho vezli na uspání a do ordinace musel jít Martin sám... jsem si taky vyslechla - jsem ještě neměla auto, tak mě vezl na ptačí kliniku kde byla operace andulky a hospitalizace... no ale nepovedlo se, pak se jí nádor obnovil... no a když jsem se ho zeptala co jako teda s tím stvořením mám udělat, jestli mu zakroutí krkem, aby se netrápil, tak to byl pan Tvrďák najednou v koncích!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:54
- Nahlásit
Denis,
tak to jsem si oddechla
Nador u andulky jo? Tyjo, tak to jsem jeste nezazila. To by me vubec nenapadlo...jsem jich za detstvi mela strasne moc
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 11:05
- Nahlásit
Denis,
tak to jsem si oddechla
Nador u andulky jo? Tyjo, tak to jsem jeste nezazila. To by me vubec nenapadlo...jsem jich za detstvi mela strasne moc
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 11:09
- Nahlásit
corleona
taky mě to napadlo, ale musím zaklepat, ostatní zatím zdatně pijou a přibývají na váze, proti herpesu jsem očkovala fenu a pes byl taky naočkovaný, ale bát se budu ještě dlouho, dokud nebudou u budoucích páníčků, tak se pořádně nevyspím, to je mi jasný
A co to bylo? To asi nevíte...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 11:10
- Nahlásit
Koukam ze to nejak blbne...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 11:11
- Nahlásit
Cituška
E.coli
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 11:19
- Nahlásit
corleona
ještě tohle, no, fakt další krytí zvážím
A jak se to projevuje?
abych byla v pohotovosti
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 11:24
- Nahlásit
corleona
Nedávno dávali na National Geographic pořad o epidemii E.Coli co byla před léty v Anglii. Začalo to celé u jednoho řezníka. Byl to tedy děs.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 11:29 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Cituška
Příznaky jsou u tak malých štěňat stejné, jako u všeho: laxnost, spavost, nepije, pak naříká, nakonec krev z nosu (otok plic), a konec..
Teta
Poláci se na fóru rozčilují, že Bižu vyhrála nejlepší fenu výstavy. Prý vypadala hrozně - žebra a páteř ven, někteří si prý mysleli, že je to veteránka. A to oni bývají poměrně tolerantní a netepou do nikoho..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 11:31
- Nahlásit
Teta
Někdo teď dokonce napsal, že vypadala jak z útulku..
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 11:34
- Nahlásit
Cituška
Je mi to taky moc líto.Ale určo na to trochu zapomeneš při péči o ty ostatní.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 11:35
- Nahlásit
corleona
No ono se i Lucianovi dají spočítat všechny žebra.
Jak říkám, nastoupili jsme o nej. psa a když viděla jak to dopadlo tak jse na feny a boba nečekali a raději odjeli aby neviděli náš výraz který se nedal kamuflovat!
Držte mi palce, letím k doktorce. Blokla jsem si něco v zádech (tipuju nervík). Včera jsem to lečila ale nezabralo, do toho se mi motá šiška ale tlak je v normálu (proto tipuju ten nerv) a dopadlo to tak že jsem sebou večer doma švihla na schodech. Normálně to bylo jako bych v sobě měla hodně rumu. Nejlepší byl Legouš který slyěel tu ránu a z obýváku mě letěl zachránit. Když mě našel na těch schodech tak me celou umyl, fakt bomba!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 11:39
- Nahlásit
Teta
už je to tady, stáří a nemoce.. pomalu přesedláme na rozhovory, kdo co bere a na co..
Doufám, že mě se dnes neskřípne na badmintonu nic, ale kolikrát - mozek ještě cítíc se mladý vrhá se a míčkem a staré ztuhlé tělo s ním, neznaje jakého dopadu to může míti..
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 11:40
- Nahlásit
Teta
tak dej vedet jaks dopadla!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 11:41
- Nahlásit
Teta
Legouš záchranář
Teta
corleona
no jo, jenže to je vždy rozdíl ta výstavní a pracovní kondice že jo!? některý ty sudy v kruhu, to už jsou snad lepší ty radiátory! ale nejlepší je něco mezi radiátorem a sudem, takový spíš oplácaný radiátor se mi líbí!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 11:47 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
corleona
netepou do nikoho
tak to nejsou jako madari... to co si od nich vyslechl jejich rozhodci po vystave, to bylo husty!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 11:53
- Nahlásit
Denisa
takový spíš oplácaný radiátor se mi líbí!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 11:56
- Nahlásit
Teta
tak to chce teplo, klid a možná ten rum
Ať to dobře dopadne!
|