Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Krista
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 10:00
- Nahlásit

Budu psát postupně,jinak pak zase všechno zapomenu-klasicky...
articek
To je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratuluju

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 10:18
- Nahlásit

Paja s Tinou
hm, to je teda smůla s těma nožkama... v Brně je víc odborníků, ale jestli myslíš Jaggy kliniku tak tu jsme zde nedávno drbali, ale určo operatéři tam jsou a výsledky mají a jinak já preferuju Veterinární fakultu a tam jsou taky špičkoví operatéři... neví jméno doktora?
ano, boxíci jsou až 11.2., takže dojeď určitě!
articek
jo jo, tu už mám vyplněnou, jen jsem se chtěla ujistit, díky!
Artroza
taky držíme pěsti-štěstí!!!

vsichni chtej vetsinou jen zlate feny no ano, ty jsou mezi lidma nejoblíbenější!
Hm, tak doufám, že až třeba G. bude rodit zlaté fenečky, tak všichni budou toužit po žíhaných psech!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 10:29
- Nahlásit

Denisa,
kliniku Jaggy jsem urcite nemyslela, myslela jsem vas vet. kliniku. No oni jeste uvidi. Spis by totiz chteli aby jim ji nekdo odoperoval tady v Pardubkach aby mohli byt s ni. No uvidim jestli nekoho sezenou kdo na to ma tu techniku ci co...

S tou vystavou to musim nejak vymyslet...to vis ze bych chtela prijet...loni to bylo super a treba by se nas tam ted seslo jeste daleko vic! Snad to vyjde no

articek
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 10:31
- Nahlásit

Denisa
všichni budou toužit po žíhaných psech! to si teda piš

alli
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 10:41
- Nahlásit

Cituška
Velká gratulace ke štěníkům , ať jsou zdraví a dobře rostou !

Krista
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 10:44
- Nahlásit

Cituška
To je bomba!!!!!!!Gratulace mamině a hodně zdravíčka prcínkům...Zvládli jste to perfektněMám fakt radost.Kolegové mě už pozorujou,proč se nad rozpočtama tak usmívám...Moc se těšim na fotečky,tak až budete mít chvilku volnou,tak je vyfoť

Je pravda,že skoro každej chce zlatou fenečku,ale třeba mě,kdybych si brala štěndo,by to bylo šumák.Hlavně aby bylo zdravý,silný a s bílejma znakama.

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 10:46
- Nahlásit

articek
tccc, si poradím, tak jim přidělám nějaký bimbátka a namaluju tmavé proužky a bude to!
Paja s Tinou
hm, to si budou muset pozjišťovat... třeba by to šlo i tak, že ji tady odoperují a pak si ji budou moct vzít rovnou?! nevím.
Doufám, že vám to vyjde! Viděla bys nás poskakovat v kruhu, to je zážitek na celý život, tak ho nepropásni!

alli
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 10:50
- Nahlásit

Denisa
Takže budeš vystavovat? Já se furt nemůžu rozhodnout, jelikož Allis má vždy na výstavě "zatmění mozku".....teď už je jasné, že tam bude mít Allis nejméně dvě konkurentky...

Od začátku října čekáme, že bude hárat a furt nic, si to asi schovává na vánoce...to bude fakt bezva .

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:00
- Nahlásit

No tedym, noční můry na fóru mě tady pěkně štou, kdo to má číst. Jsem si normálně vzala tužku a papír a postupně psala co komu chci říct!
Takže:
Ada a Denisa
Díky za nabídky na hlídání, jste fakt moc hodné. Zatím to není nutné, musím nejdřív ukecat strejdu a přesvědčit ho že se nám chce

Blažéna
Takže hlídání u tebe definitvně padá, pánové v kotcích bydlet nebudou. Mají to zakázané od maminky a tatínka, jsou prý rozmazlený.

Tommy
Hele, proč mě pořád oslovuješ když jde o korektury bulvárního plátku?! Nejsem v redakční radě a ani nechci být. A ani si mi nic neposílal

Mist
Gratulace, gratulace

Cituska
Huráááááááá, 4 žíhanci. Gratulace a pozdravuj šikovnou mamku.

blažena
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:08
- Nahlásit

makám jako šroubek - ňáko mi to dneska neodsejpá
no kucí by si po pobytu u nás začali považovat dobrého bydla u Tety a Strejdy - bylo by to výchovný - ještě to uvaž

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:21
- Nahlásit

blažena
Kdepak, Legouš trávil v létě u tchyně dny v kotci (noci doma). Přestavovala a měla tam dělníky když byla přes den v práci, a raději ho dávala do kotce. Tak děsně smutnej výraz jsem u něho ještě nikdy neviděla, a láskou jsme ho musela se strejdou léčit celé 3 dny neýž to byl ten starý sebevědomí Legouš!

Libka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:23
- Nahlásit

Teda, tady toho je!! Jste pilný včeličky.
Cituška
Véélikánská gratulace Bylo to pěkně napínavý
Ola
Jsem moc ráda, že nejsem konečně jediná, kdo nestíhá diskuzi v pracovním procesu Ale ta obhajoba, nic moc.
kkathy
Ada
Že vy ještě spinkáte
Paja s Tinou
Denisa
Tak my asi taky do Brna dorazíme, odvoz se teda zatím moc netváří, ale ještě ho zpracuju.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:23
- Nahlásit

Denis,
jejda tak vy se tentokrat bude vystavovat taky jo??? No o to bych vazne ale nemela prijit!!!

Artroza
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:38
- Nahlásit

Teta
nazdarek bobino!
nezkusilas bys jeste jednou ten e-mail, please????

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:39
- Nahlásit

Artroza
Jdu hned na to. Jinak dnes mezi 5 a 7 můžem zkusit volat!?

Artroza
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:40
- Nahlásit

Teta
jo jo vim.... budem to zkouset...

Ada
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:41
- Nahlásit

Dobré ráno.Tak s ponocováním u počítače je konec.Už mám mít uvařenej oběd a místo toho jsem ted vstala
Cituška
veliká gratulace
Teta
U nás by legoušek spinkal na gauči.Tady se maj všeci pejsci jako v bavlnce.Ani by se mu nechtělo domů

Artroza
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:43
- Nahlásit

Teta
ty jo, takovejch holek co ti nabizi Ada...to by se Legovi libilo! blby by bylo, jestli by se vubec jeste na tu postel vesel....

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:44
- Nahlásit

Ada
Věřím že by se u tebe měl jak v bavlnce. Možná by jeho návštěva ale nebyla milá pro vašeho kocoura. Kočky zná zatím přes plot a na slovo "kočička" dělá moc pěknej, naježenej a důležitej výstavní postoj.
Mno, možná by se skamarádil. Oni ty kočky ho před tím plotem vždy děsně provokujou protože vědi za nimi nemůže. Monžná když by se seznámil s kocourom v baráku, a k tomu s jedním co se nebojí psů, tak by to mohlo fungovat! Chceš to risknout?

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:47
- Nahlásit

Articek
Tak ty máš pro nás takovou mlaďounkou nevěstu? To musím dnes večer oznámit Legolasovi, ať si má o čem nechat zdát erotické sny

Ada
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:48
- Nahlásit

Teta
Náš kocour je odolnejKdyby něco Lego měl tak ho vyfackuje a jeto.Když jsme přivezli Kari tak šel rovnou k ní a otřel se jí o hubu.Ale musíte ho přivézt už někdy v prosinci.To Fatty bude hárat

Ada
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:49
- Nahlásit

Teta
Dnes budu dělat tu banánovou buchtu.Sem si sehnala i ty nahnědlé banány.Tak se mi snad povede.

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:50
- Nahlásit

Ada
Hele, tak zejtra se zastavím a 22. ledna si pro něj přijedu jo?
Sakra, tak ještě někam "uklidit" Alexandra!
Blaženo, opovažuj se přihlásit!

Artroza, Mistr a Corleona
Vypadá to že příští týden budu ještě bez strejda ale i bez psů (viz diskuze) takže bude mejdan!!!!!!!

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:52
- Nahlásit

Ada
Tak to musím pak dát vědět jak buchta dopadla! A to co nejdříve jo?

Artroza
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:53
- Nahlásit

Teta
no jenom aby ti ada v pondeli nezavolala, at si pro nej prijedes

Libka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:55
- Nahlásit

Ada
Já se na ní taky chystám. V neděli jedu k mamce na oběd, tak abych nedorazila s prázdnou. Takže koukej poreferovat, jak to dopadlo.

Krista
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:55
- Nahlásit

Teta
Žíhaňáka můžeš dát klidně k nám...Ani yste to neměli pro něj daleko.Ubytování v posteli,žíhaná kamarádka...

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:58
- Nahlásit

Artroza
Mobil nebudu zvedat, zruším internetové připojení a odhlásím pevnou linku.

Jéééééé, musím ti nahlást bezva pomstu kterou bubu mít na toho idiota souseda!
Mál piano, ale půjčila jsem ho známým na 5 let protože kluk dělal konzervatoř. Kluk skončil a piano se bude vracet k nám domů. Tak jsem včera koukala kam ho vlastně postavím a nejlépe mi vyšla stěna za jídelním stolem. Takže, až ten kretén bude někdy ještě bouchat tak já budu tak hoďku každý večer mlátil něco falešného do pianá. I psy my budou moct pomáhat!

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:59
- Nahlásit

Krista
Tak díky

A+A+C
Vypadá to že mejdan platí!!!!

Libka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 12:00
- Nahlásit

Jo jinak my kočičky taky moc nemusíme, včera jsme zrovna jednu potkaly, šla asi deset metrů před námi, Elina začala funět, nabírat na rychlosti, ta kočka se vždycky zastavila, otočila a vyloženě Elišku provokovala. Když už jsme se k ní blížily, tak vyskočila na sloupek u plotu, a čumměla na Elinu, bylo to, jak když se jí ta kočka vysmívá. No a minulý týden, si Elinu odvezla "babička" na chatu, a zapoměla, že je na terase kočka, ta se lekla, skočila z terasy, výška asi dva metry, a Elina málem za ní

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání