Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Markét
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:28
- Nahlásit

articek
Denisa
,, jen by mě zajímalo, co si o nás myslí. Třeba to jsem Ti to zase nandala?
Vzhledem k povaze bych si spíš myslela, že to budou myšlenky typu: " ...to byla zas dneska prdel, ne? Jsem se pobavila... sem toho šupáka hnala... tak nechápu, proč se taky nebavíš???"

articek
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:40
- Nahlásit

blažena
na veselém drátku" - celkem bez efektu To i chápu, že bez úspěchu, ale to si asi Denise měla říct už při odběru G

articek
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:42
- Nahlásit

Denisa
Do 10 let času dost

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:46
- Nahlásit

Všem

Ach jo, závidím Vám, my se pomalu koulíme, tedy já pomalu a
Cita honí šišky, skáče a já ji buzeruju, aby neporodila v lese na mechu....
Jinak mám taky problém s ovladatelností, poslední "legrační" příhoda byla na Zbraslavi (u Brna), kdy mě figurant uklidnil, že vyvoláme chybu, aby při střežení napadla a on jí to pak vysvětlí, ať se nebojím!
Vyvolali jsme tedy chybu, čuba napadla, pak velké zmítání, pořád a pořád, nakonec figurant s rukávem za zády a fena s ohrnutými koutky vrčela jak motor a říkala - jen se hni a já Tě sežeru i s obuškem! To se fakt nas....
A figurant jen vrtěl hlavou a říkal, ale to není možný, já jsem vždycky všechny psy sundal a vysvětlil jim to, tak nevím, co s tím
Nakonec jsem si poradila sama, ale na ten výraz v "tváři", že teda pro ni už ta sranda skončila , na ten nezapomenu
Nakonec jsem přistoupila k tomu, že jsem si vzala figuranta na plac bez rukávu, ale oblečenýho a jen jsme chodili a chodili, dokud nebyla aspoň při smyslech
Tohle docela zabralo

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 13:05
- Nahlásit

articek
...no to teda neměla, já bych stejně jinou než G. nechtěla!
Do 10 let času dost...ehm... ale tak však jo...
zase co se naučím na G., třeba pak zúročím s G. potomkem maybe.
Cituška
pozdrav pro akční mamču!
to G. je oproti C. sporťáček v tom, že se nikdy nenas... na člověka ať jí dělal co mohl... však víš, je to vlezdoprdelka lidem oproti C.
jsme chodili a chodili, dokud nebyla aspoň při smyslech
Tohle docela zabralo
...taky mi přijde, že G. se umravní ovčáčkářským drilem... jakože ji drilem ubezduším a pak až "se vychodí" a "vyleží" a ..., tak je schopná i vnímat.

ola
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 13:30
- Nahlásit

Mám pro vás novinu:
V odvětrávacím kanálku cca 10x15cm se nám usadila krysa (nebo potkan, nevím). Zjistila jsem to celkem šokujícím způsobem, když začlo vytékat mléko z deseti krabic, vytratily se veškeré skořápky, obsah pytlíku polévkové zavářky zmizel bez udání důvodu atd. V otvoru odvětrávání bylo naskladněno cca 14ks brambor velkých jako pěst. Po tomto zjištění se z mého manžela stal lovec na život a na smrt! Já v noční košilce svítíc baterkou do otvoru a můj choť s namíženou vzduchovkou položenou na vršku mé hlavy coby opěrce.... Nic! Včera sestrojil důmyslný drátový systém, jež napojil na stěny plechového otvoru s tím, že tam "tu svini" prostě upeče. Celý den do díry šlo 220. Nastražená mrkev večer netknuta nás ukolébala v domění, že krysa je tuhoš. Ráno jsem Marťase poslala do sklepa pro pití, načež se vrátil se řevem, že krysa ručkuje ve sklepě po trubce!
Dnes jsem koupila past na krysy a jsem zatvrzele rozhodnuta tu mrchu dostat! Kdybyste měl někdo nápad, či radu, jak na krysu, tak honem sem s ním!

blažena
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 13:54
- Nahlásit

ola
sem si tady smíchy málem pomočila spoďáry
muj choť s namířenou vzduchovkou položenou na vršku mé hlavy coby opěrce
radím ti dobře sekni s prací v kanclu a daj se na spisovatelskou dráhu
etě, etě něco napíš....

ola
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 13:57
- Nahlásit

blažena
Neboj, pokračování bude až přijedu dom!
Ráno jsem doslova vecpala za brekotu dětí do sklepa naši kočku! Zdeněk mi to poradil (o ji nesnáší! ). Mám obavy, že až dorazím domů, tak bude uprostřed sklepa krysa velikosti vietnamského prasátka a z naditého pupku se bude ozývat "mňau" naší Miciny...

blažena
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:11
- Nahlásit

ola
no a co tam zavřít Fee

ola
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:16
- Nahlásit

blažena
Krysa je moc mazaný zvíře! Až by slyšela funět Fee do díry, tak by nevystrčila nos. Fakt je, že Fee o ní asi ví, protože čmuchá u dveří do sklepa jak divá. Ne, ne, dnes nastražím past a uvidíme. Kdybych nepsala, tak jsem bez prstů, protože síla té pružiny na krysí pasti je poměrně slušná...

Ada
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:29
- Nahlásit

ola
Jéé určitě to je potkan.Krysy u nás jsou vyhubené.Potkani je přemohli.K nám se jednou dostala sice jen myš ale neměla šanci.Kočka je kočka.Potkani jsou velice inteligentní zvířátka.Na ty jen tak nemůžeš.A myslím že nějaká pastička nezabere.Ale třeba jo.Ta kočka by mohla zabrat.Nebo krysařík.Ti jsou na to exprtiSi pujč nějakého od sousedů a uvidíš jak tě ho zbaví. .-)

Ada
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:32
- Nahlásit

Tommy Gun
Přesně

ola
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:36
- Nahlásit

Ada
Sakra, krysaříka má paní učitelka našeho Matesa. Nedovedu si předtavit, že bych si ho půjčila a potkan (nebo krysa) by mi ho ve sklepě zardousil. To bych už na třídní schůzky ani nemusela chodit!

Ada
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:43
- Nahlásit

ola
Krysaříci jsou na to super.Náš Marvin jednou taky jednoho potkana chytil.Jsou pěkně mrštní.Taky né nadarmo jsou to krysaříci

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:52
- Nahlásit

ola
vy tam máte na baráčku nezvaných návštěv hele a co tam nalákat všechny ty kočky od vás jak jsi řešila tu jejich "likvidaci" - teď by se jejich přesila aspoň využila...
Jinak ale je to strašný, představa, že se vám může dostat výš... brrrr... ty nemoci co prý přenáší...
no a my jsme měli na chalupě tu KUNÍ rodinku, jestli jsem vám psala... G. se z nich mohla zbřídit, když večer dupali po půdě a nepomohlo nic, vždy se na chvilku přestěhovali a pak tam byli zase! až jednou jsme otevřeli do kůlny co sousedí s půdou a strašnej smrad a jeden kuňák tam pošel... málem jsem z toho smradu taky pošla... a kuní rodina se nadobro odstěhovala, asi že tam ztratili druha...
Jo, vidíš a potkana jsme vlastně taky měli na chalupě, ale asi byl blbej neb se utopil v sudu s dešťovkou... G. z ní chodila pít a najednou se dívám, stojí zaraženě packy opřený, ale nepije (se divím, prasátko) a on už tam nacucanej!!!
tak ty "naše" mrchy páchají naštěstí sebevraždy!

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 15:21
- Nahlásit

Tommy Gun
Poslal Ti to? Respektive: Došlo Ti to?
Jsem se Alberta zapomněla zeptat a už mi odfičel na dva dny do pryč.

Tak můžu konečně psát (pokud tuto zprávu teda odešlu..)
Po třech dnech se umoudřil náhradní modem zn. High Speed (Made in Korea) - a to si s tím názvem nedělám řiť. Spíš by se měl jmenovat "Dead Snail" nebo "Fucking Box". Firma Kyslik (ou-tů) mě teda pěkně sele. Půjčili mi náhradní modem a chtěli za něj jistinu 4 tisíce! Za takový šmejd, co víc nejde, než jde! Zvěř neuvěřitelná, kapitalistická. Doběhne smlouva a prchám s internetem jinam.

Gratulace úspěšným!!!!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 15:28 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

ola
Měl bych pro tebe řešení, jak se jednou a pro vždy zbavit myší nejen u vás doma, ale i v "širším" okolí. URL

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 15:33 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

corleona
Nedokážu říct, zda to Alberto poslal, ale s jistotou tě mohu ubezpečit, že v mailové schránce to dosud nepřistálo. Jestli to taky nebude tím, že mail bloumá třeba v zemi původu tvého modemu, jelikož včera mi blažena v 10hod. poslala mail a přišel mi dneska v poledne. Ty freemaily jsou fakt nějaký fríííííí, jak jsem tu už výše naznačoval. Ale přesto dík za snahu (pokud nějaká tedy byla) než Alberto pláchnul někam na sjezdovku. Případně si zavolej na call centrum do Koree, že potřebuješ poslat inzerci do bulváru pochybnýho spolku v ČR a že ti to nejde, že chyba bude možná na jejich kontinentu. To mi připomíná příhodu, kterou mi včera vyprávěj můj kamarád a spolukomínolezec, jak telefonoval hodinu do Belgie na linku podpory za 30 Kč/min., aby si tam pokecal se Slovenkou, která dělala podporu českým klientům a nic se stejně nedověděl. Poslední věta poté, co se slovenská operátorka běžela přesně 5x zeptat do zázemí byla: "Tak nám to pošlete mailem."

Ada
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 16:06
- Nahlásit

Ty jo.Sem se pěkně zapotila.Soused přijel ve velice dobré náladě a posilněn alkoholem autobusem domů.Sme s Fatty byli kousek před ním tak nás doběh a chtěl si povídat.Jenže si ani tak nechtěl povídat semnou ale s Fatty.Naklonil se k ní chyt jí za hlavu.Když jsem mu asi po 3ti řekla že ju má nechat tak nic.Škubnout sem sni nemohla bo z jejího výrazu vypadalo že mu každou chvilku skočí po ksichtu.Chytil ju za bojek a něco jí vykládal.Fatty už měla vyhrnuté pysky vrčela a on nic.Pořád ju držel.Sem se mu snažila vysvětlit že ho kousne jestli ju nenechá.Najednou se postavil a začal mi říkat jak to s psama umí.Začal se úplně vytočené Fatty dívat do očí, jako že ju skrotí a ta to už nevydržela.Chnapla po něm ale nic mu neudělala.Jen ho varovala.Tak dopadl dobře.
Ale jen co jsem otevřela dveře dom tak slyším řev.Kouknu co se děle a veselého souseda si do parády vzala jeho manželka.
Asi bude bez večeře.

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 16:12
- Nahlásit

Ada
Tak to mě pobavilo, chudák Fatty, nevím jak jí, ale našim psům alkohol vyloženě smrdí a všichni opilí jsou hustě podezřelí
To vydržela ještě dlouho
a jelikož je pivo tekutý chléb, tak pán stejně večeři nepotřebuje

articek
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 16:13
- Nahlásit

corleona
my máme taky ou-tů a hrůza, taky čekáme až vyprší smlouva s tímhle jsme teda šlápli vedle

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 16:22
- Nahlásit

articek
vedle a přímo do .....
Tak to jsme ráda, že nemám ty boty od hoven sama

Tommy Gun
vyřizuju nevyřízenou poštu za ty dny a signál překvapivě stále drží, tak jsem Ti to chtěla poslat eště jednunc. Ale jsem teď mluvila s Albertem a ještě Ti to neposlal, zapomněl ale je ještě v továrně, připravuje se ještě na výjezd nach Prag, tak Ti to prý "zachvilu" pošle..

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 16:26
- Nahlásit

Tommy Gun
nemáš v databázi nějaké historické boxer cz black & white fotos? K tomu výročí, víš..

kkathy
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 16:30
- Nahlásit

Libka
ještě jednou s agátou móc gratulujeme tobě i elišce, rádi /y/ jsme vás zas viděli /y/ a snad se brzo potkáme, třeba někde na coursingu (na výstavě radši nééé ) ...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 16:34
- Nahlásit

corleona
ok, může posílat - jsem v očekávání.
no ould sízet box blek end wajt žalbohu nemám. poradíš si?

ola
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 16:35
- Nahlásit

Tommy Gun

Mno, tak jsem dorazila plna očekávání domů a světe div se - kočka si sedí u dveří. Nevím, jak k tomu došlo, ale mám tušení, že krysa vyrazila s kočkou větrací okénko! To se totiž válelo na zemi. Ve sklepě jsem nezaznamenala žádnou změnu! V koutku duše doufám, že krysa vylezla okénkem ven taky! Přesto jsem tam nastražila past! Uvidíme....

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 16:46 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Jsem dnes byla na veterině s Nunýkem (půjde plombovat zub) a Vikinou. Sama. Bylo to utrpení. Myslím tím Viktoru, protože Nunýk si v plné čekárně hned lehl, protože se asi strašně unavil cestou v autě a do třech vteřin usnul. Vikina byla naopak šťastná, že jsme ji z vesnice vzali někam mezi lidi a podle toho se taky chovala. Nejdřív se cca 10x vrhla zabít ridžbečku, pak nějakého vořecha, pak uvítala nově příchozí paní a ocasem shodila všechny letáčky a to způsobem, že lítaly všude a sbírali je všichni lidi.. Pak jsem se nějak zamyslela a ona si na ten stoleček s letáky i vylezla. letáky zase lítaly všude.. Byla jsem za neschopného psovoda, bylo mi horko v bundě, cedila jsem mezi zuby zbytečné povely a završila jsem to tím, že jsem se ohnula, že se podívám mrtvolně ležícímu Nundovi, jak se mu zahojil ten polštářek na tlapě, jak se porvali s Kerdou a Vikina mi vyskočila na záda.. Lidi se bavili skvěle.
Pak si je Tomáš odvezl do kanclu a po půl hodině mi volal, že ho z nich trefí šlak, že mu tam furt chrchlají a on se nemůže soustředit na práci, tak že radši pojede 25 km domů a pak zase zpátky do práce, ale že od nich bude mít hlavně klid.
Já jsem potom šla k rodičům a jejich boston Fifin mi ochrchlal novou bundu, nablil mi do kabelky a při odchodu mi ještě poblil i ponožku. Mamka to omlouvala tím, že má radost, že jsem přišla, tak prý blije.. No nevím.
Dnes jsme rozhodně milovníky psů nebyli..

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 16:52
- Nahlásit

Tommy Gun
budu si muset jaksi poraditi..

Alberto mi právě hlásil splněný úkol. Doufám, že Ti ta kvalita bude stačit, hlavně ať to není úplně katastrofen, úplně supr-tupr ten inzerát bý nemusí. Vždyť je to jenom pes

ola
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 16:53
- Nahlásit

corleona

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 16:55
- Nahlásit

corleona

2 inzerce dorazily. Jeste platby. Dík.

Jak to vidíš s titulkou časově?

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání