Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 20:29
- Nahlásit

articek
Taky mám obavy.No ale snad to nebude tak hrozné.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 20:40
- Nahlásit

blažena
No to si děláš srandu. Nic nedorazilo ani teď. Ti říkám, že se mi ten mail nějak kraví. Tak doufám, že někdo poslal něco do bulváru a ono to nedorazilo. Chjo.

Ada
Jednalo se o nelegální výstup. Protože pouze člen SČK je oprávněn k výstupu na jakýkoliv komín v ČR. V zahraničí musí jednat v součinnosti s místní organizací, pokud tato existuje. Tak to máme ve stanovách.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 20:44
- Nahlásit

Fšici + Vcelka hlavně
kříženec francouzského buldočka, nalezen 30.10.2006 v Topolčanech. Je v útulku Topolčany. KARANTÉNA KONČÍ 20.11.2006 - PO TOMTO DATUMU BY MĚL BÝT PES UTRACENÝ
http://www.boxeri.estranky.cz/stranka/Buldoci-a-bu ldocci
http://www.utulok.websnadno.cz/index.php?menu=1

To snad není možný, že ho po skončení karanteny utratěj, jako všechny ostatní, co maj na webu a končí jim karantena. To maj na Slovensku takovýhle zákony, vyhlášky či nařízení??????? Nechápu.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 20:45
- Nahlásit

blažena
..... hele Blážo, a neposíláš mi to náhodou do práce, ten mail? Mrkni na adresu, kam to vůbec posíláš.

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 21:07
- Nahlásit

Tommy Gun
To je děs.To je jako kdyby chtěli u dětí co jsou v děckejch domovech víc jak 30dní provést eutanázii.Fakt toto nepochopím.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 21:22 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Fšem
Tak abyste viděli, že takovej rapl není jenom náš Kulekouš, zasílám vám odkaz ze setkání Kulekoušových sester - viz. tři fotky nahoře (poklikáním je lze zvětšit): http://boxer.name/aldebaran.htm

Ada
..... bohužel také to jde mimo mé chápání.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 21:39
- Nahlásit

blažena
..... už je 21:40 hod. a nic od tebe nepřišlo !!!!????

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 21:40
- Nahlásit

Tommy Gun
nesu blbá - posílám ti to do kasliku seznamu, ale kulekoušovo ségry teď od tebe dorazily, ňáko mi to hlava nebere

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 21:47 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

blažena
..... no pořád nic. Nechápu. Tak vidíš, že chyba není ve mně.

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 22:31
- Nahlásit

Tommy Gun
To jsou takové agresorky jo?Sem si myslela že jsou to takoví mírumilovní puntové.Co maj od nás sestru Aidy a toho Orion chovnáka taky mají buldočka.A to je zlatíčko.Ten si zas hraje s každým.
Nám vykládali jak ho slyšeli jednou v životě zavrčet.A to prej vrčel na misku bo mu zapoměli dát nažrat

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 22:32
- Nahlásit

Blažena
Jestli to spíš nebude něco s mailem na tvé straně. Pamatuješ že mi předevčírem taky od tebe furt nešel mail do práce ale ke mě domu se ti to povedlo odeslat?
Jestli ty nemáš doma v pc nějaké ty mikroby z práce, nějaký streptopícíkok, haha

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 22:53 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Teta
...... myslíš, že by si Blažena nosila jako praci domů, jo?

blažena
.... furt nic. Posíláš to přímo ze Seznamu nebo přes Outlook?

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 22:55
- Nahlásit

Tommy Gun
Já jsem ti taky posílala meila asi 10x než ti došel.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 22:57
- Nahlásit

Ada
..... a to se jako vracelo či co? Kdypak jsi ho posílala? A co v něm bylo - dostal jsem ho vůbec? Nebo máš na mysli ten novej článeček v "long" verzi - ten jsem dostal.

Fšem
Zajímavý web: www.boxerklub.com
A ještě zajímavější rodokmeny u těch psů:
http://www.boxerklub.com/%7Ekansai/jourboxers.htm# Agir

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 22:59
- Nahlásit

Tommy Gun
ten článek...oznámilo to že to odešlo a k tobě se to nedostalo.Až po několikátém pokusu.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 23:00 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Ada
....... no, občas ty frímejly blbnou. Asi jsou moc frí. Asi vobčas smotnou njáky "brčko" a pak neví čí sou.

Na 15 min. mizím - jdu na cígo a uklidit auto do garáže, jelikož jsme ho zapomněli nějak uklidit, když jsme přijeli z dáči. Mezitím se nám aspon opláchlo - trochu víc tu před chvíli sprchlo.

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 23:05 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Tommy Gun
Asi občas smotnou njáky brčko a pak neví čí sou

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 23:27
- Nahlásit

http://www.super.cz/vtipky/5439-ach-ti-americane.h tml

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 08:44
- Nahlásit

blažena
...... je ráno a mail od tebe pořád nikde!?

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 09:36
- Nahlásit

Tommy Gun
no doma z Otlooku, v práci ze Seznamu....tak nevím
nejde o nic zásadního, tak to necháme - třeba se časem ty dráty uvolněj

Anelka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 09:44
- Nahlásit

Ahojky vespolek
DOTAZ, máte někdo zkušenosti s prodejem štěňátka do zahraničí?? Jak je to s PP a legalizací štěňátka??
Naše štěňátka se narodila 4.9. 2006 jak jsem již psla dříve pro jednu fenečku si přijeli češi, kteří bydlí ve Francii. Fenka byla v 7 týdnech naočkovaná na základní očkování a natetovaná (čekali jsme až dosáhnou 4,5 kg). Majitelé si ji odváželi v 8 týdnech s tím, že odmítli čip i mezinárodní pas, který jsme jim chtěli vystavit. náš veterinář napsal do očkovacího průkazu že další očkování má proběhnout v 10-ti týdnech. To jsme s našema štěňátkama (co zbyla ještě doma) také učinili. Z Francie přišel mail, že veterinář odmítl štěně očkovat, že je příliš brzy. A že nejde přečíst tetování. To jsem proto začala projednávat s poradcem chovu a s veterinářem, co se s tím dá dělat. Dali jsme majitelce návrh, že štěně očipujeme, u doktora, který prováděl tetování a ať se ozve kdy by mohli opět přijet (pravidelně do ČR jezdí - mají zde rodinu). Dnes tj. asi 11 týden mi přišel mail:
"Takze, vcera jsme byli u veterinare a on rikal,ze tu mame Angie nelegalne. Pry tady nemuze byt bez ockovani proti vztekline(pritom jsme meli to potvrzeni od vaseho veterinare) a tak ji to naockoval taky. Nas ockovaci prukaz vyhodil a dal nam misto neho francouzsky. Vzteklina se ale tak brzo ockovat nemuze, proto ji do noveho ockovaku napsal datum narozeni 12.8. Uplne to nechapu,ale je to tak (myslim si,ze to zbytecne komplikoval,ale pry to byla jedina moznost,jak Angie zlegalizovat) Ale aby mohl ockovat, musela mit nejake oznaceni a jelikoz tetovani nejde videt,udelal ji ten cip. Takze uz ho mame,dal nam k nemu cislo: 250269200087090.Pro jistotu to jeste oskenuju(jestli jsem se nespletla). S tema papirama nevim,jak se to bude resit. Pokud jsem to dobre pochopila,tak se musi pockat az ty papiry prijdou a pak pozadat o zmenu."
Celé to nějak nechápu, tak napřed jim veterinář odmítně štěně očkovat a pak si jen tak posune datum narození a naočkuje jej rovnou proti vzteklině. Nemůže štěňátko onemocnět, když se má proti vzteklině očkovat až bude mít 12-14 tádnu (tento údaj je alespoň v očkovacím průkaze). A nevím jak to bude s papírama, vždyť na každé výstavě musí mít štěně platný očkovací průkaz a jestliže na PP a novém očkovacím průkaze bude úplně jiné datum narození tak je jasné, že tu něco nehraje. A jelikož veterinář platný očkovací průkaz vyhodil, tak jsem zvědavá, jak budou očkování prokazovat. Jsem z toho jelen, co si o tom myslíte?? PP nám ještě nepřišli.

Anelka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 10:00
- Nahlásit

Jinak v pátek si byli pro posledního pejska Sašu tak nám tu Aimee (fenka kterou si necháváme), poplakává. Alisa (maminka) ta o ničem neví. Bohatě ji stačí Aimee.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 10:03
- Nahlásit

blažena
..... zkus to poslat ted jeste jednou. Poslal jsem ti kontrolni mail. Dorazil?

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 10:54
- Nahlásit

Tommy Gun
no kontrolní mail dorazil, posílala jsem "odpovědět"
taky jsem poslala SMS na 777 ... ..., ta došla?
asi tě budu úkolovat SMSkama a ty mi budeš odpovídat maily - jo technika to je sfiňa

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 10:56
- Nahlásit

blažena
sms dorazila, za chvili posilam.

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 11:10
- Nahlásit

Tommy Gun
moc děkuju, aspoň se budu mít čím kochat za nevlídného podzimního dne

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 11:20
- Nahlásit

blažena
25 megabajtů boxerů je na cestě.....
Byl jsem línej to zmenšovat, tak si z to můžeš nechat vytisknout a vytapetovat tím trojčatům domeček - vyvěsit jim tam pořádný chlapáky stejně jako mají chlapi ve skříňkách v práci rozcapený nahotinky.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 11:38
- Nahlásit

blažena
..... jeste se mi to odesílá. Celkem bys měla dostat 4 maily s fotkama.

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 11:42
- Nahlásit

Tommy Gun
no přesně to chci udělat - tapetky svalnatých fešáků nad každou postýlku svých holčiček - tož i za ně ti děkuju
to víš pubertální děfčata musí mít své vysněné idoly

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 12:16 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

blažena
..... furt se to odesílá z Outlooku - mám připojení 2560/256 - no a to odesílání moc nejede. Jsem to měl trubka poslat ze Seznamu - to bys to tam měla hned.

DOŠLA MI TRPĚLIVOST - POSLAL JSEM TI TO PŘÍMO ZE SEZNAMU. UŽ BYS TO TAM SNAD MĚLA MÍT.

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání