| Autor |
Zpráva |
Markét
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:42
- Nahlásit
Ola
Dodatečná gratulace k první zkoušce! Jsem byla trošku mimo, tak pardon za zpoždění.
blažena
Nejen Rumun, dokonce i Makedonka, ta loni (shodou okolností též v Praze) nebyla o nic mírnější. Ach, ten Balkán.... oni tam prostě asi nemají tak vyvinutou kynologickou kulturu a tak nepoznají opravdovou krásu
Ano, jsem taková trubkoidní, zejména co výstav týče. Lempluju, lempluju, pak nestihnu přihlášku a pak si rvu vlasy, když vidím, že bych opět byla sama ve třídě.....
Ale dala jsem si závazek a do jara to snad vyřídím???? No a pak bych možná "skočila do města" při MVP ČB, když to mám teď před čumákem.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:42
- Nahlásit
Ada
jo, ale je to na h..., má ho natěsno za ušima, takovej ten střední (vel.), ale pravda není nabroušenej... jenže mi figoši říkali, že u ní je to těžký... že ji to spíš ještě nabuzuje... takže já ho u něčeho používám, jindy ne... teď jsem se k němu vrátila, ale vůbec nemá efekt, takže ho zas uklidím do šuplíčku
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:46
- Nahlásit
Ada
Ani moc nezáleží na věku jak na povaze, jestli je vůbec ostnáč vhodný a fenka ho vydrží. Aby se neudělalo víc škody než užitku.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:47
- Nahlásit
Denisa
Já začínám mít podobný pocit, že Charley je při obraně "rozbzíkaná". A když si to těk probírám, trošku začínám mít podezření, že to je tím způsobem kousaček, které vychází z IPO. Třeba kousání v plentě se mi zdá úplně kontraproduktivní a ono je to teď docela normálka, jak zjišťuju (měla jsem v kousačkách 5 let pauzu). Charley se jeí dost vyrovnaně, razantní zákusy, pěkné pouštěčky, ale jakmile začneme plentou - vyštěkání - zákus, zopákneme to třikrát, tak je úplně rozhozená a blbne. Má zmatek kdy kousat, jestli už jo, jestli teď ne... prostě divný.
Zítra to zkusím bez zákusů v plentě a uvidím, zda docílím lepšího soustředění...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:47
- Nahlásit
Denisa
Ha, Henry by asi byla ráda, kdyby jste jí to narušili, tento víkend sice udělala další těžkou záchrannou zkoušku, ale při poslušnosti nebylo poznat, jestli cvičí Jitka s Henry nebo naopak
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:48 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Artroza
Já vím, je to problém, kdyby aspoň ty puťáky dovolili, ale moc si nedovedu představit zrovna Huclovou jak píská kupíráky. Proč zrovna Ringáči musí mít ořezaný? A co mladý již v chovu. Máš na výběr. Ještě jsem Mirku přemlouvala na IPO1, ale nakonec to nevyšlo. Takhle budu jen fandit, jak to Irisa s manžou zvládne
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:53 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
articek
zrovna Rigáči musí mít ořezaný
protoze pak vypadaj jako boxeri
mladý již v chovu
kdyby sel se mnou tak jedine na obveseleni osazenstva
uz se pod nama rozpadlo Acko, diky me to narval do vratek.... mam pokracovat??????
takze diky, mozna na cumendu....
hele a jak ti je?? uz jses v pohode??? doufam, ze jo!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:55
- Nahlásit
Denisa
Tvůj trénink jsem neviděla tak nevím, u nás to taky nemělo ze začátku efekt, dali jsme nabroušený, ale tady musí být fakt citlivá ruka. Po čase je vidět trochu pokrok. Nechce to tlačit na pilu, být důsledná, ale i ostnáč dovede udělat víc škody než užitku. To že ho jednou má a pak zase ne si myslím, že je blbí, buď furt nebo nic, i když zrovna neděláš ovladatelnost
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:58
- Nahlásit
Markét
...no tam problém nemáme, G. ví i líp než já kdy kousnout kolikrát prostě figoš se hýbe nebo ne...
ale problém je ta chůze u nohy když je na obzoru figoš! to prostě se nedá a to se mi u IPO zdají některý věci divný, ani se G. nedivím... třeba jak psi vrcholový Ipaři při poslušnosti u obran čumí na psovoda... to G. přece šupáka nemůžu pustit z očí! kdo kdy viděl, aby se šupák nemusel střežit pořád, i u chůze, obratů, odvolání k noze od makety... já toho psa plně chápu! jenže holt podle IPO toto nelze... ale tak viděla jsem jak toho i u takových magorů docílit, jenže to už není jaksi v našich možnostech asi a ani to nemá u nás cenu...
Cituška
ale tak udělali, to je hlavní, velká gratulace! jo, i v tréninku teda jsem jen furt slyšela burácet Henry! Hen! Henry! museli to slyšet až na Vinohradech
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:01
- Nahlásit
Artroza
mě se taky líbí víc ořezaný, ale začínám si zvykat, co nadělám máme to 1:3. Buče si nedovedu představit neořezanýho, to by byla hrůza.
uz se pod nama rozpadlo Acko, diky me to narval do vratek Nemá manža z tvého výcviku vředy?
Už jsem v poho, začínám normálně žít a likviduju resty co se během blicího období navršily
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:03
- Nahlásit
articek
...no já si na nabroušenej netroufám z důvodu, že cit jsem dávno ztratila, ještě bych ji zapíchla... to už chce asi fakt umět s tím...
buď furt nebo nic... no já vím...achjo.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:05
- Nahlásit
Denisa
Mě by stačilo, kdyby šel ART jen u nohy, ale taky nechápe, proč by měl jít od figuranta, když se jde na kontrolák, no a teď cvičíme IPO2 a ten doprovod je fakt hrůza to bych zrušila, máme s manžou totálně vytahané ruce a efekt je nula
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:06
- Nahlásit
Denisa
To chce klid
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:11
- Nahlásit
articek
no počkat, aby jsi nenabyla dojmu, že jsme tak daleko, že nutím G. aby se na mě při chůzi dívala!!! ona taky nechce jít ani u nohy, když už jde, tak aspoň metr zase předbíhá!
proč by měl jít od figuranta, když se jde na kontrolák ANO! a to mám problém ji tam dostat na vodítku!
To chce klid
no já jsem klidný, vyrovnaný člověk! nebýt ovšem Giordinky! ne, má fakt štěstí, že má mě, protože nerv k nervovi, tak jeden z nich tu už není!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:19
- Nahlásit
Tak jsem přečetla resty víkendové a bohužel opět mám v hlavě guláš, ale chci (snad správně) pogratulovat k úspěchům - ole, artroze, libce a všem ostatním pokud má skleroza na někoho zapomněla!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:20
- Nahlásit
Denisa
jelikož je po Iven tak se nedivím, že máš takové problémy, trochu se ti pomamila. No tak když předbíhá tak dej povel a drbni a to furt opakuj dokud za pár let nepůjde tak jak má. To dívání na psovoda u obran je extrém
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:22 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Artroza
ozve se ti..... ..... už se ozval. Ale jeste potřebuju info ohledně "písací rady". Tak už vlastně nepotřebuju, už to přišlo. Mažu jobovat, přišel jsem od dochtora, tak jsem si tu jeste neco vyřídil.
Ada
Můj poradce je Věra Jindrová ......
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:28 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
blažena
.... tak zkušební mail dorazil - zdá se, že už jsou naše mailové schránky "kompatibilní". Ale tobě to nechodilo přece z domova a z práce ti to jde? Divný. Zkus pak poslat jeste kontrolní mail z domova, at zjistime, kde je chyba.
.... jo a zda se, že kombinace ATB a Baypamun začina zabirat - trochu se ty pazoury začinaj lepšit. Ale bude to asi běh na dlouhou trať, jaks psalas.
Teta
...... kde sou? Žeby dnes výjezdní zasedání představ. nejmenovaného konkurečního bank. domu a bez přístupu k netu? Doma ok?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:30
- Nahlásit
Tommy Gun
jaks psalas
tak tohle posli eve, urcite se z toho vopupinkuje
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:32 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
Tommy Gun
teta spi na vavrinech - urcite !!
Teta
tak ted jeste schh1-3, zvv1-3 a tak... 30zkousek prece neni problem....inspiruj se v boxerklubu ne? udelej si plan
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:36
- Nahlásit
Artroza
..... já vím, že píšu jak prase a to i maily, ale to jen v zájmu ušetření drahoceného času a špatně nastaveného time managementu. Fšem se vomlouvám, že to po mje vůbec čtou.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:37
- Nahlásit
articek
za pár let nepůjde tak jak má... o ty šprýmařko!
no aspoň mám vždy zadostiučinění, když už jsem na konci obran se silami v koncích, tak do toho vždy figuranti "rožnou", že mi ji pochválí, že co chci, že je to BOMBA!, že jen TROŠKU zapracovat na ovladatelnosti (jenže jak?!)... tak já pak jdu tu bombu z posledních sil hodit do odkládačky a nejradši bych jí tam nějakou odjištěnou bombu-granát přihodila a když na mě ještě vytlemí ten svůj vysmátý ksicht, jakože to zas byla sranda, že Denis... no a normálně je to takovej plyšáček roztomilý, na každýho přemilý a nejhodnější...
no včera mě zas naštvala, tak jsem ji tu pomluvila, doufám, že doma aspoň šťuká!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:39
- Nahlásit
Artroza
Nakonec nám Teta splní podmínky na rozhodčího
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:41
- Nahlásit
articek
Nakonec nám Teta splní podmínky na rozhodčího - by zapadla do party - spousta rozhodčích rum rádi.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:41
- Nahlásit
Denisa
Jak říká jeden nejmenovaný ,,Boxer to je napůl člověk ,, jen by mě zajímalo, co si o nás myslí. Třeba to jsem Ti to zase nandala?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:45
- Nahlásit
Tommy Gun
se vomlouvám
omluvy netreba, jen jsem se fakt pobavila, jaka je ta cestina ohebna
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:49
- Nahlásit
Artroza
Tak už jsem se hodil do gala, "vázanka" se blembá na krku , tak letím. A neska mám krátkou, heč. Takže za chvíli jsem tu zas, ale to asi moc číst nebudu - budu dělat bulvár.
Chtěl bych ho příští pondělí mít už od písací rady okorekturovaný a hozený do tiskárny abych ho mohl první sobotu v prosinci hodit do práglu na postservis, když už tam pojedu.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:54
- Nahlásit
articek
...ježiš, to bych si asi vyslechla...
jsem Ti to zase nandala?
...to určitě něco takovýho, nebo spíš mi přijde, že bere vše jako príma legraci... právě, kdybych ji aspoň někdy viděla, že si moje "výtky" bere k srdci! já jsem u ní ještě neviděla takovej ten provinělej ksicht jak někteří psi umí udělat když dostanou hašte, nebo takovej ten podlízačskej jak u NO třeba... ne, to je prostě permanentní vysmátost a já jsem nejlepší, všichni se ze mě po.erte! neb nic jinýho vám stejnak nezbyde...
však je to super pso-člobrdí rasa, po takovým psovi jsem toužila (ale někdy co je moc, je příliš )
Tommy Gun
ty musíš být čínanej!!!
(doufám, že rozumíš, aby to nebylo jak s kokinama!) já zase sem píšu jakože spisovně neb spustit svou moravsko-brněnsko-rodinnou hatlamatilku, tak mi půlka z vás asi nebude rozumět...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:12
- Nahlásit
articek
blahé paměti - Zjenda Š. dělal s Ivn i poslušnosti " na veselém
drátku" - celkem bez efektu
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:28 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
blažena
...no tak to už su úúúúplně v klidu! tak pak su spokojená jak to je a ámen!
(G. se zvesela veselila na 2 veselých drátcích - jeden byl ten jak sa do psa púšťa, tak se ze psa ozývá (prej, u G. sa neozývalo) a druhej byl jak sa pesan hópá nožky na zemi nemaje, ve vzduchu sa klimbaje... a já se divila, že ta kobyla...
|