| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 23:21 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Ada
Artroza
Slovo čérmena, zahr. usp., krytí - kdepa sou?
|
alli
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 06:53
- Nahlásit
Ada
Zrovna minulou sobotu jsem si pochvalovala, jak je dobře, že Allis nemá ocas neb u nás byli na návštěvě naši s jejich "přerostlým" štěňátkem BSP a já ho musela několikrát chytat za ocas, abych v poslední chvíli zabránila "úklidu" kafe,atd. z konverenčního stolku. A to mi zvládl ještě "oklepat" kapradí a pozhazovat kvítka, co máme na zemi
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 06:58
- Nahlásit
Ada
to je různý a záleží na psovi, s Bučem jsem musela chodit před závodem každý den, s ostatníma před akcí tak jednou týdně, jinak když psa připravuješ tak myslím, že 2 týdně stačí, nějakého psa otrávíš častou stopou nějaký čím častěji čuchá tím je to lepší
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 06:59
- Nahlásit
mistr
v jeho domě?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 07:00
- Nahlásit
Ada
Ale ještě dodám, že jsem od Justitz nebyla, ladíme formu na zahradě
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 07:05 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Tak ted ráno Orioník chovík nateklá papula (pysk tlustej jak moje dlaň), nábytek od krve, podlaha o krve a chuchvalce černý sražený krve v misce s vodou. Ale muj rohlík k snídani by mi býval s chutí sežral.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 07:20
- Nahlásit
Tommy Gun
Ada
Ještě k těm ocasům - tety boxer si jednou při nepovedeném doskoku na zadní část těla nalomil ocas (kupírovaný), ale co víc, jak si ho zalomil směrem k zádi, tak si doslova "natrhl prdel". Zní to hrozně srandovně, ale bylo to na pěkné šití a nepříjemné hojení.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 07:35
- Nahlásit
Markét
..... ajajaj.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 07:37
- Nahlásit
Tommy Gun
chudak panicka... ze s ni citim....
potrebuju s tebou mluvit, jses na mobilu ted?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:35
- Nahlásit
Tommy Gun
Reklama MD na dvoustranu, ale kufa nestíhám.. A titulka dneska určo ne-e. Mejby zítra. Dělám co můžu! Ráno vstávám a večer chodím spát!
A psal Ti Alberto Kerinova krytí? Nemám u sebe Zpravodaj, Alberto ho má asi v továrně, tak nevím,co bylo naposled.
A do zahraničních úspěchů V1, CAC, Jubilejní vítěz SK 2006 či jak se to jmenuje.
a..
To by Ti pověděl Alberto, že zvedat nad hlavu jednoho, je téměř jisté, že ten dole to veme na ruku. Taky už měl Heduš na paži - kousanec parádní a ta modřina kolem byla teda řádná -přes celou paži.
Mopy nekupujem, jen násady. Ty vždycky o ty hazly přerazíme. A kupujeme zásadně ty kovové. Naposled padla násada z venkovního smetáku na Kerina. Dost dobrý je ten bazén, to se fakt vyplatí, ta investice. Dokud jsme neměli zastřešení, tak to byla i taková velká miska. Sice potom plaveš mezi chrchly, ale život s boxery s tím už asi souvisí. Když nám dělali to zastřešení, tak jsme pracovníkům kladli na srdce, aby to šlo fakt RYCHLE otevřít. Když jsme jim řekli proč, tak se po sobě divně dívali..
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:46
- Nahlásit
corleona
tak to me tesi, ze jsem mela pravdu
ja uz nic opravovat nemusim, sundala jsem to...
se po sobě divně dívali
se nedivim
|
bubáček
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 09:35
- Nahlásit
Prosím o radu,
už si nevím rady co s tím naším marodem. Po granulých má průjmy tak mu vařím. V poslední době bylo vše OK, ale od soboty má opět průjmy a k tomu ještě poslední dva dny, co s ní to vyzvrací. Nevíte o co by mohlo jít??? Venku je plný elánu, doma je línější- spíš jen spí. Už jsem sem psala o jeho nemocném srdíčku, tak si myslím jestli mu to nedělají třeba ty prášky (enap)
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 09:57
- Nahlásit
bubáček
hmmm tezko radit, tady zadny vet neni...
zkus brnknout na veterinu, jestli ty prasky nedelaji nejake zazivaci potize ( Blazeno nevis to nahodou???), jak dlouho ty prasky bere? pije?
a co presne davas za varenou stravu? kolikrat denne?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:31
- Nahlásit
tady snad fsichni spej ne????????
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:39
- Nahlásit
Všichni pracujou...Třeba já teda určitě
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:40
- Nahlásit
Artroza
já pracuju jak šroubek..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:41
- Nahlásit
Artroza
Jaký je ten pixelový rozměr pro Zpravodaj? 1748 x 2480?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:46 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
corleona
z hlavy nevim
ja to delam na A5+2mm po stranach a 300DPI
nemam tu photoshop....tak se ti nepodivam
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:49
- Nahlásit
Artroza
corleona
Hele, mluvte tady na čatu prosím nějakým srozumitelným jazykem jo! Já tu taky jentak nechrochtám. Pixel? DPI? Nevím co to je ale uráží mě to, určitě je to sprostý
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:54
- Nahlásit
Tak já už mám dneska po stopičce a poslušnosti. Taky už jsem stáhla kočku z kůže a teď se budu muset jít asi trošku učit..... Do čehož se mi teda moc nechce...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:00
- Nahlásit
Teta
Taky téhle divné řeči nerozumím
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:01
- Nahlásit
Artroza
Já to dělám v Corelu, ale pak to musím převést do jpg, Tommy zas bude chrochtat, že je to málo kvalitní
Poláci to mi to berou v tom .cdr, tam nemám problém. Ach jo, ach jo.. ach ten český boxerklub..
Teta
došla Ti sms? Při odeslání mi chcíp mobil!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:05
- Nahlásit
corleona
tak to delej ve photoshopu ne?????
ja delala v Corelu z donuceni, jedna inzerce mi bohate stacila cely den no nejsu moc sikovna.....
|
Ada
Člen |
- Nahlásit
corleona
Sem dnes informovala tátu o nebezpečnosti dlouhoocasáku a tvé málem vystřelené čočce.(ještě se směje),pomláceném nábytku a modřinách na nohou.Nic nezabralo.
|
Teta
Člen |
- Nahlásit
corleona
Dobrý, sms došla, poslala jsem i odpověď.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:10
- Nahlásit
Artroza
Já zas umím líp v tom druhým..
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:10
- Nahlásit
Teta
Artroza
corleona
taky se přimouvám za používání výhradně české mluvy...
Dannie
co žes to udělala s tou kočkou???
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:12
- Nahlásit
Stýnka
Ahojky!! No stáhla jsem ji z kůže.... To vy u vás neděláte? Co to je za kraj proboha...
Večer nebo odpoledne pošlu mailík se stopama,jo?
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:15
- Nahlásit
Dannie
To vy u vás neděláte?
no mi teda zvířátka nemučíme a už vůbec nééé s potěšením (když teda nepočítám ty naše čtyřnohý příšery...)
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:15
- Nahlásit
Stýnka
To je jak v kasárnách.K obědu je králík a po kasárnách zmizeli kočky.
|