Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Teta
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:31
- Nahlásit

corleona
Jaký kyt u oken. Přece máte dost boxerů, pak až ten kyt!

corleona
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:31
- Nahlásit

Stýnka
No a co chceš slyšet? Jakého jsme vybrali ženicha?

Ada
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:32
- Nahlásit

Teta
Prosím prosím nějaké foto.Máš.Jsem na toho mrnouse zvědavá.

Krista
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:34
- Nahlásit

Teta
Tak se přece nenech prosit

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:34
- Nahlásit

Lenda
Jo jo, Legouš je zlatej pes. Včera jsem je třeba pozorovla jak si asi 40 minut neskutečně hrajou, bylo to lepší než tv.
Teda, občas mu dá jendu výchovnou, ale fakt jen malou. To víš, pořádek musí být.

corleona
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:35
- Nahlásit

Teta
Dík za prsopohled!!! Tom vůbec nechápal, CO TO JE. Přinesl mi to ze schránky aříkal mi "Píšou ti z obchodky." A pak uviděl ten pohled a nechápal. Den před tím přinesl z Komerčky láhev červeného vína (dárek klientům KB), tak si myslel, že ČSOB zase rozesílá klientům kozaté fotky..

Teta
Člen
- Nahlásit

corleona
Mám ti vyřídit od strejdy že bobři dorazili do Prahy!

Stýnka
Člen
- Nahlásit

corleona
No a co chceš slyšet? Jakého jsme vybrali ženicha?
to ani tak neee, protože stejnak vím, že to budeš tutlat až do poslední chvíle
Ale tak celkově, jaký zvířata se ti líbili, nějaký nový objev na obzoru zda se vyskytl. Který pes se s kterým porval a tak...

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:37
- Nahlásit

corleona
Jo jo, kientům, to by asi čuměli!

A to vás ještě čeká malé překvápko z holandska

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:38
- Nahlásit

Ada
Fotky nebudou, nemáme foťák a i kdybych ho měla tak bych to určitě neuměla sem dát.

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:44
- Nahlásit

Teta
jééééé, no to je bombaááá! se máte! ještěže se ola zeptala, ty bys nám to snad ani nepráskla! Legoušek jedináčkem teda už není, chůďátko! je to super, že si vyhrají!
nemáme foťák ... no to snad nemyslíš vážně! vždyť musíš zachytit miminkovský look na památku ne?! valte koupit foťák a kámeru!

corleona
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:48 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Teta
Jací bobři???????

Stýnka
Tak kdo mě zaujal?
Zaujal mě Světový vítěz, ale ten mě zaujal už v Potugalsku. Má sice fest křivé nohy a valí lokty, ale fešák je to náramný. No a konečně jsem viděla Ferrariho de las Arillas. Ten zaujal asi více lidí (kromě rozhodčí), protože i když skončil V3, tak kolem něj byl houf lidí, všichni ho fotili a obdivovali. Až mi bylo líto těch V1 a V2..
No a z fen mě zaujala Ukelele z nekonečného kopce. Ta Světová vítězka se mi líbila už v Portugalsku, ale do gatí jsem si z ní teda necvrnkla..
No a při shlédnutí konkurence u žíhaných psů jsme se bili do hlavy, že jsme nevzali Stupída. I Artroza asi litovala, že nevzala Mumínka.. Mezitřídu nebo otevřenou by vyhráli. Ale zase jsme viděli šampiona Moldávie.. Vypadal jak "šampion Moldávie".
Další postřeh je, Lacoste-Torsten to patrně kříží s bostony, neb jeho boxeři mají tak tenké nohy a i celkově jsou velmi subtilní. U fen to ani tak nebije do očí, ale psa v mladých tam měl téměř průhledného.

corleona
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:53
- Nahlásit

Tak k počítači museli zavolat odborníka
Jsem u dalšího a než zamrzne, budu se to tam snažit naládovat..

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:54
- Nahlásit

corleona

Vypadal jak "šampion Moldávie

bobři? Mno, žrouti dřeva atd. Malej fest okusuje dveře když je na chvilku venku. Se Italovi asi nelíbí 5 stupňů nad nulou.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:59
- Nahlásit

corleona
Ale zase jsme viděli šampiona Moldávie.. Vypadal jak "šampion Moldávie".

Lenda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:00
- Nahlásit

corleona
Já jsem taky klient KB a nic mi nedali.

Teta
Tak to je fajn.Já bych asi měla strach z toho žárlení,ale kluci si to asi tak neberou.
A taky asi platí,že čím zlatější,tím hodnější.

corleona
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:01
- Nahlásit

Teta
ad bobři - achááááááááá
Tak to su ščasná, že v tom nebudem sami..

Jo a Viktorka nám hárá a my furt nevíme, čím ji nakryjem.
Jsem včera ráno vypustila část smečky na zahradu, stojím v kuchnyi nad varnou konvicí a čekám až mi zavaří voda na kafe, koukám z okna a říkám si: "Ty dvě žíhané šukálistky se tam zas nakrývají... Ale ta Unity má nějaké špičaté uši... Kveróóóóós!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" a valila jsem v ponožkách ke dveřím, v zatáčce u vitríny s poháry jsem hodila držku.. na zavolání přiběhli. Nebyl ani moc stopořený, ale zajímala ho teda eminentně.. Zatím z ní ani nic nekape. Pak jsme pustila Maxíka a ten se o ni zuačal zajímat až po dvaceti minutách.. on má delší vedení.

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:03
- Nahlásit

corleona
teda máte veselo!

Stýnka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:03
- Nahlásit

corleona
no tak to si s tím konečným výběrem kokejte pospíšit abyste zas nejeli pozdě...

corleona
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:04
- Nahlásit

Lenda
To je divné. Tom je teda klient ČSOB a v té Komerčce má už jen takový pidi pidi účet. Jakože takový, že když jdu nakupovat a chci platit kartou, tak se nemůžu někdy ani pořádně rozjet Taky to okomentoval slovy, jestli ON je teda nějaký lepší klient, tak to je Komerčka pěkně v prdeli..

Stýnka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:05
- Nahlásit

corleona
a co říkáš Ratita de las Arillas???
Já už jsem jí teda dlouho neviděla naživo, ale ta podle mě je eňo ňuňo mňamky mňam

corleona
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:08
- Nahlásit

Stýnka
Hmmm, moc pěkná.. na tu jsem zapomněla.. Ta měla vyhrát třídu bez diskuzí. Iwona měla jiný názor. Možná je na ni moc velká, ona bazíruje na těch výškách.

Lenda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:09
- Nahlásit

corleona
Tak to bude asi lepší klient než já.I když za ty poplatky by se slušelo dát občas nějakou lahvinku.
To bude asi nějaký větší výlet za ženichem?

corleona
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:13
- Nahlásit

Fakt ještě nevím, kam pojedem. Včera už kvůli toho byla hádka Jsme omezení zkouškou a kvadrátem do 2. generace, což je pjobjém, Uďo..

corleona
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:15
- Nahlásit

Máte to tam. Ale fotky nic moc, byl problém dorvat se přes lidi k focení a nemám tak dobrý foťák na dálku, navíc to blbé světlo v hale.. No a výsledky jsou neúplné, neboť na výsledkové listiny to psali jen do 3. místa - což teda nechápu, co mělo znamenat..

corleona
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:20
- Nahlásit

Tímto gratuluji ke skvělému umístění i jedné krkavčí matce
Umístění EX OF SPACE je fantastické, v takové velké konkurenci!!! Taky ta Ukelele mohla zůstat doma, co.. A Světová juniorská vítězka by byla z Čech!

PS: Doufám, že už se k nám připojíš

Krista
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:25
- Nahlásit

Fakt?Tak to taky obrovité gratulace!!!!!
Jdu to hned omrknout..

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:50
- Nahlásit

corleona
Tak přijeďte nakrýt se ZíZím a za odměnu vám ukážeme naše bambino bobro.

Ne, dělám si legraci. Ale koukejte něco vybrat abyste to nepropásli.

Krista
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:57
- Nahlásit

Koukám,že jsme měli ještě další 2 české úspěchy,tak pokud to dotyční čtou,tak taky gratulace

Krista
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 15:41
- Nahlásit

corleona
Fotky jsou super...Ale...vy jste tam nebyli do konce?Nebo se ti zrovna nevyvedly fotky dospělých fen?

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání