Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 12:46
- Nahlásit

articek

Tak to ho musím prásknout, trénoval jak o život a pes byl skvělej!

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 12:48
- Nahlásit

Teta
Nám to Jiřík Suchý přečetl všem třem fenám na zkoušce chovnosti tak, jak to měl napsané.. no mě se kudla v kapse otvírala..

no a ola má taky příběh s Dolejšem a Fééééééé Béééééé

articek
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:04
- Nahlásit

Teta
Artroza
Už jste zdolali tu flašku?

mistr
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:20
- Nahlásit

Teta
čauky......ty nereaguješ na sms?!?!?!

ola
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:33
- Nahlásit

corleona
příběh s Dolejšem a Fééééééé Béééééé
Jo, v tu chvíli bych ho taky nejradši kopla do kotníku!

Byla jsem včera cvičit. Taky tam byla jedna nejmenovaná paní a cvičila s boxerem. Boxer měl "korále". Nevím, co si o tom myslet!? Jak se na to díváte vy?

Teta
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:43
- Nahlásit

mistr
Počkej, počkej, jsem ti odpověděla, a to hned ráno?

articek
Na žádost strejdy to nesmím moc rozebírat. Prý až kdyby s toho něco bylo. No a manžel se musí poslouchat, ne. Mno, alespoň občas

Jo, flaša ještě stojí u mě v kuchyni ale chystáme se na ní. Čekáme na vhodnou příležitost.

Cituška
Más e-mail?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:44
- Nahlásit

corleona
Článek je napsaný, na titulce se pracuje.. - dík za info a za práci pro pochybný placatkový klub.

No to krytí s taliánským supersportem s tvrdým y na konci - tý woe, to by bylo zajímavý!!!!!!!!!
Jak je na tom vůbec zdravotně - jsem to nehledal a hledat se mi to nechce - reps. ted na to nemam cas.
Ale ta dálka - to je zralý na ejroplán.

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:47
- Nahlásit

Tommy Gun
beztak jako všichni nula-nula-nula

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:50 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Teta
jsem byla v Praze a trénovala s pánem - to zní "zajímavě" ..........

corleona
Nám to Jiřík Suchý přečetl všem třem fenám na zkoušce chovnosti tak, jak to měl napsané..... - co je psáno, to je dáno. Mě se zas otvírá kudla v kapse, když se mi nechtějí jména vašich fen vejít na jeden řádek a písmo musím zmenšovat.

ola
nejmenovaná paní a cvičila s boxerem. Boxer měl "korále". - a nebyly ty "korále" takový hranatý a nabroušený?

corleona
beztak jako všichni nula-nula-nula - .... jo, to máš pravdu.

Markét
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:52
- Nahlásit

Cituška
Ahoj Soňo, konečně jsem se dostala domů, potažmo k síti, tak zdravím do Brna. Jede někdo od vás na PJ do Želiva, když to máte tak blízko?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:54
- Nahlásit

Čágo. Letím džobovat. Budu večer - to si "vás dočtu".

ola
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:57
- Nahlásit

Tommy Gun
Bingo!

Ada
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:01
- Nahlásit

Teda lidi kdo už nejste v práci upalujte ven.Je tu nádherně.Svítí sluníčko a je teplo.Já mažu na stopu.A pak dlouhá procházka.Už mám práce plné zuby.Končím a dřív jak pozdě večer se kní nevrátím.

Cituška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:02
- Nahlásit

Teta

sabackasona@seznam.cz

Tommy Gun

nebyl tam jen ten pán
byly tam i holky

Markét
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:04
- Nahlásit

ola
Já jsem kdysi taky pořídila slušivé korálky, akorát jsem je nenechala nabrousit. (Teď doufám, že se tu neschází nějací úzkoprsí ochránci zvěře) Občas jsem to použila na Aninu při poslušnosti, když byla moc rozveselená a kravnula. Stačilo jí obojek nasadit, už se do něj sama cpala (nekecám!), a veselila se dál, akorát najednou dělala přesné a rychlé obraty, změny poloh byly okamžité a aporty bez překusů. Dlužno však podotknout, že to měla na sobě poprvé až tak ve 3 letech, kdy řesně věděla do má dělat. Takže ne při nácviku nových prvků, ale při pilování toho zvládnutého.
A moc se mi líbilo, že zatímco na vodítku táhla jako husky, na korálkách stačilo mít couračku mezi palcem a ukazováčkem.
Ovšem s použitím se musí opatrně, mně (tedy spíš Anče) stačilo tak třikrát do roka

Cituška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:05
- Nahlásit

Markét

Ahojky, máme pátek i sobotu IRO zkoušky, tak všichni buď zkouškují nebo pomáhají, ale nemá tam myslím od nás ani nikdo přihlášku, možná Yvonka Rumpíková, ale ta má fenu ješte v rekonvalescenci.
Jakpak se máte?

mistr
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:05
- Nahlásit

ola
jak se díváme na korále?!?!? když jsou pěkný, tak to psům sluší

Teta
nic mi nedošlo............kdoví kam si to poslala?!?! asi do chrochtákova

Markét
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:08
- Nahlásit

Cituška
Hm, tak to máte perný víkend na krku.
Jinak my se máme skvěle - v novém domečku.... akorát Aninka mi v létě odešla - v Želivu na překážkách. Tak jsme teď "na třech čubách".

Cituška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:10
- Nahlásit

ola

mám také jedny doma od Gappay, dělají několik velikostí, nebrousila jsem a použila jen jeden měsíc na spravení ovladatelnosti u obrany, protože do té doby jsem měla namožené všechny svaly, modráky na nohách, figurant na mě řval, že jsem úplně neschopná, a fena měla stále zelené oči upřené jen do jednoho místa
Nepoužívala jsem je dýl, brzy by zjistila, že je na akci nemá, ale ten měsíc stačil, není to ideál, ale jde to

Cituška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:12
- Nahlásit

Markét

Vím, dostala jsem zprávičku. Kendík má 11 a teď je na dietě, má močový kameny, který nejdou rozpustit, jedině operovat, a má je v ledvinách, takže bez šance. Vypadá super, jen musím venčit i v noci, nevydrží dýl jak 6 hodin, tak si natáčím budíka na čtvrtou ráno a se slepenýma očima bloudím sídlištěm

Markét
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:32
- Nahlásit

Cituška
To víš, to jsou ti psi. Čubiny jsou v tomto ohledu určitě lepší
Ačkoli můj dávný přítel měl fenu špringra po operaci ledvin a ta nevydržela dýl jak 3 hodiny. A navíc "ucvrkávala" i při chůzi. No, těch posledních pár měsíců s ní bylo fakt hodně práce, takže přesně vím, o čem mluvíš.

articek
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:52
- Nahlásit

mistr
už bydlíš?

mistr
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:00
- Nahlásit

articek
zatím bydlím v jeho domě.....asi do pátku
jestli se tady tomu říká teda ještě bydlení.....je to tady jako holobyt

Ada
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:44
- Nahlásit

articek
Jak často chodíš na stopy?Zme se dohadovali s kámošem,on tvrdil že jednou do tejdne stačí.Já tvrdim že aspon 3x do tejnde.Tak chcu slyšet názor někoho zkušenějšího.

Teta
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 16:05
- Nahlásit

Cituška
poslala jsem ti maila.

Ada
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 17:16 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Ty jo.Zvoní zvonek tak jdu otevřít.Stojí tam chlapík s paní a pán na mě spustí německy.Tak jsem mu něco málo řekla on se usmál a paní spustila po našom.Že jestli máme boxery.A já že jako máme co by potřebovali.Tak mi pán odpověděl, štěně.Něco málo po našom uměl.Tak jsem mu řekla že nemáme ale budem krejt.Tak šli na kafe.Fatty mě udivila.Jak si každého potřebuje omrknout tak k pánovi šla bez zaváhání.I Aida ale to není nic divného.Za chvilu pán říka že jde vyvenčit psa.Tak mu říkám at ho pustí na zahradu.Vyvalil se do dveří nádhernej boxoš.Zlaták.Ale lidi ta hlava byla bomba.Ale pejsek nemá nevím jak to napsat.No nemá prstíky na noze.Kousek nohy mu chybí.Prej měl ůraz.A navíc má nemocné srdce.Ale ta hlava fakt nádhera.

Cituška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 18:12
- Nahlásit

Teta

Já už taky

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 18:46
- Nahlásit

Artroza
Psal mi Francisco Ivan Solar Suarez. Vůbec se s tím nesere a píše mi španělsky. Ta fotka, jak jsme společně tápaly, co to může být za pruhovaného psa, tak je to ten, co jsi říkala TY. Tak abys věděla..
Jdu to opravit a odepíšu mu, samozřejmě česky: Tak dík, Franto. A stav se na kafčo, až budeš mít cestu. Zdraví Ivana.

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 19:19
- Nahlásit

Tommy Gun
Chtěl jsi článek.. máš ho mít. Ale následky si poneseš sám A to jsem pisatele VELMI mírnila a dvakrát to přepisoval..
Máš to tam.

ola
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 20:20
- Nahlásit

mistr
korále?!?!? když jsou pěkný, tak to psům sluší
Já proti nim nic nemám. U nás na cvikoši je několikero psů, kteří se jimi pyšní. A nemít je na krku, tak chudák psovod. Sama jsem to nikdy nezkoušela, asi i díky tomu, že mi je výcvikář furt předhazoval.

Jo, abych vás nepřipravila o čerstvou legraci :
Můj dnešní návrat z práce byl opět po delší době "šoking"! Pohled z okna na zahradu mě ujistil, že něco není v pořádku. Rozškubaný pytlík se točil spolu s listím ve větru. Vylezu ven a koukám na zemi - brejle, jdu dál - další brejle, tentokrát bez skla, vedle - další brejle - jedno sklo venku! V šoku sbírám čtvrté obroučky, několikery skla o síle dna od půllitru... Celkem devatero brýlí, obroučky alá Urbánková! Volám Zdenkoj! "Někdo nám naházel na zahradu brejle!" "Cože? Co´s pila?" "No, nekecám, nasbírala jsem pytel brejlí...!?" Chvíle ticha! Pak vysvětlení. Prostě si nachystal pytel starých brejlí po babičce a bůh ví kom ještě na vyhození a naše FeeBee to vytáhla na světlo bóží! Neuvěřitelný! Ještěže nechytla tráva - skrz ty lupy by ji slunce podpálilo jako nic!

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání