| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:04
- Nahlásit
corleona
..... nemám ho tam a ani ho "tam" mít nechci.
Nic zatím nedorazilo.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:10
- Nahlásit
ola
FeeBee je koumák co. Tak u nás jednouz na dvoře Fatty vyklopila popelnici a rostahala bord..po celé zahradě.A rozhryzala slunečník.Soused nám pak líčil jak na nu ječel přes plot že je to fuj.Fatty ho samozřejmě ignorovala.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:18
- Nahlásit
Tommy Gun
Nerob se řiť..
Dyk jsem ti ho tam šoupla..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:20 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
Fakt ho nemám, teda mám, ale ne ten článek. Fakt.
Neposílej mi to na mail Banky roku 2006 , ale na soukromý - dík.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:27
- Nahlásit
Tommy Gun
nevím, která banka je letošní Jahressieger..
Ani fčil nic nepřišlo? Že by upchaté druóty?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:31 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
přišly číčy - až ted.
odeslané tebou ve 21:09 hod.
20 minut zpožďo - zapchané kabely.
ja myslel, že posílaš článek.
jdu se nějak umrtvit, abych si ho mohl přečíst.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:33
- Nahlásit
Tommy Gun
Kocuři su bonus, přišli mi od tamtud, co u nás maju komin visoki jak cyp, z Nove huti Klementa Mittala..
Článek jsem přikládala rovněž..
Tosemblázen..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:36
- Nahlásit
Tommy Gun
Je TAM a neřikej, že ne-e.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:44
- Nahlásit
Lidi ono nějak vadí když má boxík na ocase bílou špičku?To snad ne?Sem četla že chce někdo kuoírovat stěně ve 4 měsících.To už je dost síla ne?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:46
- Nahlásit
Ada
jestli to je kvůli bílé špičky, tak je to ydyjot.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:48
- Nahlásit
Ada
corleona
No a nemohla by se teda useknout jenom ta bílá špička???
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:50 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Corleona
Mám ho - i článek. Jdu se umrtvit a číst.
Ada
někde jsem četl, že špička ocasu je typický místo pro bílý znak!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:51
- Nahlásit
Markét
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:52
- Nahlásit
Markét
A próč? Dyk je to PARÁDA !!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:54
- Nahlásit
corleona
Tommy Gun
Já když jsem to četla tak jsem se nestačila divit.Ale ve 4 měsících nechat amputovat ocas to už je fakt síla.
Chudák pes.
corleona
Souhlasím
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:58
- Nahlásit
Ada
Dnes jsem taky hledala sekeru, dostala jsem od Viktory takovou šlehu přes nohy jak pendrekem.
Ale my bývalí disidenti jsme na to zvyklí a něco vydržíme..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 22:04
- Nahlásit
corleona
Jak jsme prodavali Abaru tak si pro nu přijeli i s jejich druhým boxíkem,nějakej Orion chov.A taky měl ocasisko.Když praštíl do stěny kde je sklo tak jsem myslela že to vymlátí.To byly pecky.Tak si dokážu představit ty monokly co musíte mít po nohách.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 22:07
- Nahlásit
Ada
Náš Orion chov ocas nemá a než si svůj kupírovaný ocas nadvakrát zlomil , tak ho nosil taky nahoru a vrtěl s ním (ted má páhýl téměř mrtvý). Kdyby ho měl dlouhej asi bychom taky měli sklizeno ze stolu, omlácený nábytek, jelita na nohách, vyražený voko apod.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 22:09
- Nahlásit
Ada
Všechny tři mají dlouhé ocasy, ale hlavní mlátič je Viktora. Ta když vejde do baráku, tak je to hotová spoušť - všechno z konferáku letí na zem, nebo tak tluče, že neslyšíme televizi. Za chvíli nás přejde trpělivost a vyhazujeme ji.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 22:10
- Nahlásit
Tommy Gun
vyražený voko Ty brďo, to není prdel, jsem jednou myslela, že mi vystřelila čočku! S tím Wichterle nerátal!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 22:11
- Nahlásit
Tommy Gun
A kdy byl kupírovanej?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 22:12
- Nahlásit
Ada
v září 1999
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 22:14
- Nahlásit
corleona
Si asi raděj žádného dlouhoocasáka pořizovat nebudem.J ak to tady tak čtu tak je to životu nebespečné.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 22:17
- Nahlásit
Tommy Gun
Já myslela že si sním něco udělal už jako velkej ,tak musel jít dolů.Aidě šel ocas kupírovat hodně blbě.Veterinářce to nešla.Fatty ju taky málem pokousala.
Bylo to pořádné ocasisko.Tak jsem ráda že ho nemá.Vystřelená čočka,v baráku jak po výbuchu.Ježiši.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 22:22
- Nahlásit
A já jsem viděla pěkně načerveno vymalovanou předsíň v paneláku, když si majitelé nechali ze svého chovu nekupírovaného psa (boxera, samozřejmě) a pak se divili, že má ocas pořád domlácenej a krev z něj cedí až na strop. Toho se docela děsím.
Ale co, až zakážou i ocasy, tak si pořídím jednoho boxera-gaučáka, nechám ho fiknout i na hlavě a cvičit budu s bostonkem....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 22:24
- Nahlásit
Tommy Gun
Zlomit si kupírovanej ocas ,ty jo to je koumák.To se povede málo komu.To jsem ještě neslyšela.Samo u těch nornálně kupírovanejch.Takové ty polodlouhé krátké ocasy nepočítám.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 22:31 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
Jdu spát.. titulku ještě nemám. Z toho Corelu už mám oči jak korela. Tak mosíš vydržať.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 22:44 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Dnes jsem po 17 hod. přišel z džobu. Čtvrt hodiny na to, přijela paní Kulekoušová od rodičů, přišla za mnou a z jejího hlasu už jsem poznal, že se něco stalo: "Pojď mi pomoct vyndat psy z auta, jsou pokousaný a podiv se co mi ten debil udělal". Cestou k autu jsem se dozvěděl, že se naši blbouni servali "jako psy". Kulekouš si pyšně seděl na zadní sedačce, ani nedutal a byl podezřele hodný, orioník chovík byl v kleci. Vyndali jsme psy z auta, netvářili se na sebe zrovna vlídně. Pak jsem si vyslechl, co se stalo. Jelikož se Kulekouš nesnese s boxerem rodičů slečny Kulekoušky, přenášela ho přes zahradu od dveří ke vstupní brance. V náručí jí Kulekouš zavrčel na boxera, ale tím byl naneštěstí Orioník chovík, který si to vzal osobně. Začaly chvíle napětí. Naneštěstí je chvíli na to dala sl. Kulekouška oba do autoklece a v tom začala mela. Vyrvala Orioníka chovíka z klece, který právě v hubě aportoval Kulekouše. Snažila se mu vyrvat Kulekouše z huby, Kulekoušovi při tom rupnul řetízkový obojek.
To už měla raflou ruku a prst, na kterém má cca 1,5 měsíce napůl stržený nehet od řezáků Orioníka chovíka (taky z rvačky). Zvedla Kulekouše do výšky. Když nemohl Orioník chovík na Kulekouše, zavěsil se aspon paničce zubiskama na paži (říkala, že prej má dobrý a pevný zákusy). Výsledek, jedna pokousaná ruka na hřbetě a na prstě, pořádný otisk zubisek a jelito jak prase na paži sl. Kulekoušové + skoba na nepromokavé bundě + zakrvavený kalhoty. Psiska - Kulekouš lehce kouslej do brady a krvavý šrámy na hřbetu rypáku. Orioník chovík - hrubě dokousaný a natržený pravý pys zvenčí i zevnitř (naštěstí nikoli na šití). Orioník chovík si doma lehnul na pelech a ukáplo z něj pár kapek krve. Utřeli jsme je a nevěnovali tomu pozornost. Pak se začlo chystat jídlo a Orioník chovík si stoupnul pod linku a začal slintat krev. Z děr na vnitřní straně pysků se mu valila krev - takže metr čtvereční + kuchynska linka hrubě zadělaný od krve, jako když mu pustí žilou - prostě jatka. Hodinu po rvačce Kulekouš Orioníkovi chovíkovi olízal rány a před chvílí jsem je zahlédl jak se k sobě tulí na jednom pelechu a sladce spinkají. Voni ty rvačky maj jak sport, ale pokaždý to nejvíc odnese sl. Kulekouška nebo Orioník chovík.
Asi budu musek k Vánocům koupit sl. Kulekoušové příruční kapesní mop. (Corleona - kde jste kupovali ten váš spešl model mopu na boxery? To normálně přijdeš u Vás v Bašce do Smíšeného zboží a řekneš: "Jeden mop na boxéry."????? )
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 22:48
- Nahlásit
Ada
á myslela že si sním něco udělal už jako velkej ,tak musel jít dolů - .... zlomil si ho cca před 2 lety, tedy v jeho pěti letech věku.
corleona
.... tak brou. Článek je ok - děkuji Albertovi a korektorovi.
Dokoreluješ tu titulku během čtvrtka? Chci na bulvarním plátku dělat od nevidím do nevidím od čtvrtka od večera do neděle do noci, at to mám z krku.
Budete chtít nějakou inzerci MD, jak si mi před nějakým časem psala? Mám s váma počítat?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 23:05 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Tommy Gun
Teda to jsou hovádka.A chudák pánička.Bych ho zrubala to by viděl.Mě jednou německej pinč prokous nos.A německej ovčák kous do nohy.A doktr mi na tu nohu řek že mě kousl z lásky.Že kdyby chtěl tak mi lejtko ukous.Z nohy mi trčely svaly,mamka na mrtvicu a já prej celou cestu do nemocnice vykládala že ten pes za to nemohl že to já.Bylo mi 8 let.
|