| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:16
- Nahlásit
Dannie
zdár, že jsem tě tu chytla! prosímtě, pátek nestíhám, tak Lucku jen pozdravuj a Míšu kdyby tam byla!
a jinak jsem ráda, že jsme aspoň chvíli skecly a chi chi, hned jak jsme se rozloučily, tak jsem se v šalině srazila s mou mamkou ... potkávací den!
all
už se těším jak si vás přečtu až budu stíhat... tak jen zdravím!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:22
- Nahlásit
Stýnka
Však já ji nemučím.. Ona je ráda, že ji stáhnu z kůže..Teď mi tu spokojeně leží na klíně a chrápe...
Denisa
to je škoda, že ti to nevyjde... Bude tam jen Lucka, Míša ne.. a pozdrav vyřídím... To zase bude zítra mazec za všechny ty naše chyby při cvičení.... ale snad Lucka bude hodná..
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:30
- Nahlásit
Dannie
teda to fakt nechápu...Ale bacah aby za chvíli nezačala zapáchat - zvířátko stáhnutý z kůže se přeci časem začne kazit ne????
P.S.: Do mailu nechci vysvětlení jen co se stopiček, ale už i kočiček týče
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:37
- Nahlásit
Stýnka
co se stopiček, ale už i kočiček týče
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:38 - Změnil/a: Dannie
- Nahlásit
Pokud máte někdo zájem, ráda kočičí kůži na požádání zašlu Zájemci se mohou hlásti zde.... Teď mě omluvte, jdu vykoupat zbytek kočičky
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:49
- Nahlásit
bubáček
vámi zmiňované léky na srdíčko myslím žádné zažívací problémy nedělají, buď má pejsek nějakou střevní chřipku, v horším případě se může jednat třeba o podrážděnou slinivku.
Pokud budou problémy trvat déle než týden, já osobně bych navštívila veterináře a asi nechala udělat rozbor krve.
I pokud by se jednalo např. o podrážděnou slinivku - žádná tragedie - jen se musí dodržovat určitá dieta.
Ale myslím že se srdíčkem toto opravdu nesouvisí.....
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:51
- Nahlásit
Dannie
já chcu kočičí kůži
naše čuby kočky z duše nenáviděj - bude to ideální motivace na stopy, ale i ve výstavnám kruhu - zasílat na dobírku - zájem je permanentní, množství neomezené
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:53
- Nahlásit
Dannie
a jsem první registrovaný zájemce - ne že je ze známosti pošleš
S TYNCE
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:55
- Nahlásit
Teda vy jste milovníci zvířat.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:56
- Nahlásit
Dannie
Taky máme o kočičí kůžičku zájem
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:59
- Nahlásit
Ada
Meggi miluje kůže všeobecně...Třeba u rodičů na návštěvě se vždycky zabalí do kozí kůže,válí se v ní a pak z ní trhá chlupy...A když jsme byli u babičky,tak si lehla na kůži z berana(a to normálně by si na zem nelehla) a spala na ní celou návštěvu.A kočky miluje.Bere je jako dobrou hračku,honí je,občas připlácne pacinou
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 12:00
- Nahlásit
Zbytek kočičky dokoupán..ale byl to boj, bylo to jako živý....
blažena
Krista
Začnu si teda sepisovat zájemce a pak začnu rozesílat... První zájemce samozřejmě dostane největší kus!!!
Teď mě zas omluvte, jdu obstarat zbytek kočičky.... Nějak se to mrská v koupelně....
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 12:05
- Nahlásit
Dannie
teda bacha abys nemusela kočičky krást i sousedům
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 12:06
- Nahlásit
Krista
blažena
Bacha se určitě u Dannie narodilii kotata nemůžou se jich zbavit tak vám je pošle živé ze vskazem at si je stáhnete sami.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 12:08
- Nahlásit
Dannie
Legouš by taky bral jednu kočka, ale celou, ne jenom kůži. Taky by se na to dobře vystavoval. Kdybyste viděli jak ho s*rou za plotem a jak on pak parádně stojí, hmmm, bašta!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 12:14
- Nahlásit
vůbec nechápu, vo co gou..
Jeké kočky? Jaké kůže?
Já znám jen živé kočky a pak "kočku", co je obyčejně králík (tzv.ledvinový pás)
Jsem byla prohodit psiska v kotcích a venku je pažák jak sviňa, je to na triko s krátkým rukávem, že by to globální oteplování?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 12:16
- Nahlásit
Ada
To doufám ne!!!!
Dannie
Hele...Klidně za příplatek,ale už jen kůžičku!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 12:19
- Nahlásit
corleona
To teda nevim,tady je kosa jak sviňa!!!Mlha,asi 5 nad nulou...Prostě podzim
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 12:22
- Nahlásit
Krista
Hmm.. tak to k nám dojde zítra. No potěš.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 12:23
- Nahlásit
Teta
máš tam vyzvědačský mail - odpověď čekám obratem
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 12:27
- Nahlásit
Dannie
mno eště by se nám šikla slepice - v okolí už došly, ale tu jedině živou - pomučánkujem a oškubem....
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 12:28
- Nahlásit
corleona
Třeba ne...Ale je fakt,že včera jsme měli 17 a jasno...Jak na jaře.Škoda,že jsem byla až do tmy v práci(krom oběda)
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 12:38
- Nahlásit
Dannie
no a my stále scháníme toho kohouta a nemůžem ho sehnat. Na oplátku bych mohla poslat kůže z králíka
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 12:46
- Nahlásit
no to už je jak burza s drobným domácím zvířectvem
Vcelka
no my berem i tu kůži z králíka - adresu najdeš na stránkách,ale musí být trošku vyčiněné aby nesmrďánkovaly
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 13:24
- Nahlásit
Teda tohle číst Srstka a Kubiška tak je vezou Stahování koček,výměna kůží ...a až se do toho vloží Ola ta se marně zbavuje doma sousedovic koček.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 13:25
- Nahlásit
Dannie
Vypadá teď tvoje kočičta asi takhle?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 13:34
- Nahlásit
blažena
Ať hledám kde hledám tak nikde žádný mail?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 13:42
- Nahlásit
Teta
no jak to sakra kur*a
se ti píšu s mejlama a NIC, to už je druhej
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 13:44
- Nahlásit
ola
je to je hnusná kočičta - tý by se snad i moje holky bály, ale svetříček má epesní
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 13:45
- Nahlásit
blažena
no babička je vždycky pověsí za něco na půdu aby vyschli a pak když přijede výkup kůží a peří tak je prodá. Za každou kůži dostane krásných 7-12 kč
|