| Autor |
Zpráva |
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 12:40
- Nahlásit
Tommy Gun
kuju, kuju, mám všecky 4maily - tý wo*e, to je fotek
senkjů very mač
kochat se budu až večer, valím na cvikoš - chybí mi spousta odp.hodin - miluju brigády
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 12:53
- Nahlásit
corleona
....... tak jak to vypadá s tím vším? - už jsem z toho na prášky!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 14:34 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Tak klucí jsou po procházce s buldočkou Adulajdou. Kulekouš jí chtěl vojíždět, Adulajda začala ječet, připletl se k tomu Orioník chovík, opět si to vztáhl osobně na sebe a začla mela uprostřed louky, kde okolo chodili lidi a jezdila auta. Kulekouš opět aportován boxeří tlamou - výsledek: já ok, Kulekouš pouze oslintán, panička stinka na malíčku od obojku, Orioník chovík vytahaný slabiny + natržení koutek a huba od krve, já jen psi chlupy za nechtama s boxerich slabin. Podruhe se servali ctvrt hodiny po prvni rvacce, kdyz jsme je sli udobrovat na louku. Kdybyste chtěli někdy vidět psí zápasy live a zadáčo, přijdte někdy k nám.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 14:47
- Nahlásit
Ted jsem si tady http://www.cmku.cz/ vsiml , kdo má na starosti chov. stanice a exportní PP - ten Lacoste má taky prsty ve všem.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 15:21 - Změnil/a: ola
- Nahlásit
Haló, haló,
tak jsme v sobotu úspěšně složily ZZO!!!!
(Hned po zkouškách jsem odjela na sraz střední školy, tudíž jsem se vzmohla napsat až teď! )
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 15:45 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Teta, Artroza
Gratulace k víte čemu !!!!!!
Výsledky z Letňan - máme?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 16:33
- Nahlásit
Tommy Gun
Lacoste má taky prsty ve všem
Díky za gratulace
Výsledky jdu písat, ale prozradím že BOBa získal Lucian Jisuko
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 16:34
- Nahlásit
ola
Gratuluju
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 16:49
- Nahlásit
ola
gratulace k ZZO!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 17:36 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
blažena, artroza, denisa
..... poslal jsem Vam komplet. vysledky z Letnan, se kterými se nadřela "na přepisovanou" chudák Teta. Nemám bohužel čas to sem psát - tak sem písněte aspon res. CACIBy, CACIBy a BOBa. Dík. Tetě díky za výsledky.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 17:39
- Nahlásit
Anelka
No já vím, že při žádosti o papíry už rovnou píšeš, že chceš mezinárodní s přesnou adresou nového majitele. Když mají kupní smlouvu, kde jsou všechny iniciály, tak by to mělo být legální. Otázka je proč není vidět tetování, to by asi v tomhle věku prostě být mělo vidět.Při exportu si na internetu najdu podmínky za kterých je to štěně možné převést. Ale určitě Ti přené info dají Corleona nebo Artroza, ty mají mnohem větší zkušenosti.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 17:41
- Nahlásit
Tommy Gun
A já nic? Pěkně na mě se**š! Jsem taky zvědavá.
Teta
A taky by si mohla prásknout, jestli máme gratulovat Artrozům k dalšímu IPU.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 18:19
- Nahlásit
Teta
Big gratulešn, a díkes za přehledné výsledky z Letňan - ano takhle se to píše, vzorné, vzorné
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 18:20
- Nahlásit
Artroza
taky veliká gratulace
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 18:23
- Nahlásit
libka
gratulujeme Elišce k získáná CAJC - jsme rádi že zůstal "v rodině"
my jsme ze strategických důvodů nedorazili(y)
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 18:24
- Nahlásit
ola
jste s bobulínou šikulky
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 18:27
- Nahlásit
Tommy Gun
no hele obrať se na Včelku , tá má kontakt na paní, která ráda odebéře Orion Chovíka i s mládětem a vy si kupte něco normálního
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 18:31
- Nahlásit
ola
taky moc blahopřeju, bylo to s Citou moje první zkouška, a docela jsem se zapotila při dlouhodobém odložení, učila se samostatně plazit
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 18:55
- Nahlásit
articek,
děkuji za informace, už jsem mylsela, že mi nikdo neodpoví. máme teprve první vrh a tak se v tom tak moc nevyznáme, co, kdy, kde, jak. Při žádosti o PP jsem adresy nových majitelů nepsala, mám za to že si to vyřizují sami. Když jsme kupovali naši fenku tak se to do rodokmenu napsalo prupiskou a přihlašovali jsme ji až teď při vrhu. Tetování provedl veterinář a právě u této fenky jde vidět nejhůř, 2 jdou přečíst s obtížemi a jedna bez problémů. Ptali jsme se co se s tím dá dělat, tak prý přetetovat nebo očipovat. Očipovali si ji ve Francii, takže teď to budeme muset nahlásit, jen nevím jestli to hlásím já jako chovatel nebo oni jako majitelé, když si to udělali sami.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 18:56
- Nahlásit
blažena
..... mno Kulekouš momentálně chodí po špičkách, aby náhodou zas k něčemu nedošlo. Ted bude mít cca 24 hodin z Orioníka chovíka vítr, a pak to zas bude starý dobrý nevotesaný Kulekouš.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 19:07
- Nahlásit
articek,
Jinak smlouvu, kde byli napsaní oni jako majitelé a my jako chovatelé a označení psa - včetně tetovacího čísla dostali. A očkovací průkaz byl mezinárodní. Čip i pas odmítli. Můžeš mi prosím napsat, kde bych našla informace o převozu do Francie?? Děkuji.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 19:10
- Nahlásit
Díky za gratulace! Já vím, že to není nic extra, ale já jsem šťastná jako blecha, že jsme to zvládly. Je to pro mě velká motivace a pohon pro další výcvik. Kupodivu se moje ranní nervóza na FeeBee vůbec nepřenesla, takže to probíhalo v pohodě. Z těch deseti, co dělali zkoušky, jsme byly s Fee druhé nejlepší.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 19:56
- Nahlásit
Blažena
Díky, vyřídím strejdovi a Legoušovi.
Artiček
IPO výsledky už jsou na webu u Artrozů.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 19:59
- Nahlásit
Teta
Už jsem viděla a gratuluju
blažena
Taky gratuluju
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 20:05
- Nahlásit
Anelka
No my jsme nejdřív taky nehlásili export, ale bylo nám to celý vrácený s tím, aby jsme napsali úplnou adresu. Jinak budeš platit dvakrát stejné papíry. To info je na veterinární správě a Francie by měla být v rámci převozu v EU. To, že si jí očipovali je už jejich věc, ty tam hlásíš jen tet. co přišli ze svazu
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 20:15
- Nahlásit
Anelka
tady máš URL http://www.svscr.cz/index.php?art=930 , nečetla jsem to celý, ale nějaké info by ti to mohlo dát, tenkrát jsme kolem toho docela lítali, bylo to poprvé tak jsme se všude 10krát ptali, aby se všechno podařilo
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 20:24
- Nahlásit
Ahojte,všem dnes úspěšným moooc gratuluju.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 20:28
- Nahlásit
Teta
A jaký je ten web s výsledky, ať se můžu taky mrknout, prosím
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 20:44 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Anelka
A jinak si myslím, že hodně záleží na poradci chovu, jak se o tebe stará a jak Ti případně radí. U nás byla vždycky Olina Petříková, vždycky ochotná na všechno odpovědět hlavně co se týče toho papírování a i exportu. Věřím, že lidi musejí v začátcích hodně tápat co kdy jak a kam poslat
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 21:06
- Nahlásit
Mám dotaz.Můžou se štěnata už tetovat do ucha?Sem slyšela že jo.Tak abych byla v obraze
|