Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 21:31 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Ada
Jo, můžou už jsem viděla a je to lepší a rozhodčí to při zkouškách a závodech i rádi viděj, my máme naše psy přetetovaný do ucha a u dalšího vrhu už budem asi taky tetovat do ucha

Libka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 21:56
- Nahlásit

ola
Teda holky, tak to jste jedničky Velká gratulace!!!

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 22:15
- Nahlásit

articek
My jsme chtěli tetovat štěnata do ucha taky a poradkyně nám řekla že se to nemůže(minulej rok).Sice jim jde tetování vidět perfektně.A le jak píšeš.Na zkouškách je to v těch uších leší.

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 22:18
- Nahlásit

Jdu spát.Celej den mě bolí hlava a zejtra musím jet do práce a makat v kanclu.Navíc mám zítra anglinuSe mi tam vůbec nechce.Se dostanu domu večer.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 22:37 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Ada
Tetovat se smí do ucha i do slabiny. Kdo je tvůj PCH?

Budu po půlnoci - jedu na komíny, pak Bulvár, spát a džob. Šílená kombinejšn.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 01:29
- Nahlásit

Jsem zpět - dnes podlehly opět dvě panny (panenské komíny) cca 21 km od JH směr Pejřimof. Zajímavý bylo, když nás míjela motorizovaná policejní hlídka (prostě benga ve Felcce) a mě z pod bundy vypadly cca 3 metry lana (k dojitění nástupu). Jeli dál, asi jsme vůbec nebyli nápadní.

blažena
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 07:15
- Nahlásit

Tommy Gun
jste cvoci
teta
máš kontrolmail na pracovní adrese, jestli to zas nedojde se picnu a budu mít klid
fšem
no gde ste????

blažena
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 07:22
- Nahlásit

libka
no a gde maj aktualizaci
takovej ouspěch - a reportáž - nic
fotky - nic
máte černej puntík

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 07:28 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

blažena
..... sem tu, ale mažu venčit a do prace. Na 10 hod. jdu k zubari. Budu tu na skok v poledne.

Markét
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 08:01
- Nahlásit

blažena
Já su tu.
Jsem včera v Praze chtěla provést identifikaci, tak jsem se pídila u slečny Baskervillové-Buddohvé-Tajpanové, která mi sdělila, že jste ještě nedorazili(y). Pak už jsem musela šupajdit ke grifonkům. Ale teď je mi to jasné - my jsme ze strategických důvodů nedorazili(y)

Možná dobře, že jsem placatku nepřihlásila, když nastala taková situace. To u grifonků jsem si spravila náladu. Ve třídách otevřených i v mladých nejlepší dostávali VD1, no a "déček" bylo taky jako máku. Jsme všichni jen koukali, jak rumunský rozhodčí vidí náš chov "opiček".... Takže TV hvězda Cilla VD1, pak posoudit 16 bonitací a tradá domů.....

Krista
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 08:18
- Nahlásit

Ola
Gratulace!!!Jste holky šikulky

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 08:22
- Nahlásit

artroza
zdar, včera jsem vám posílal mail s činnostma "písací rady" a slovo boží - koukali jste na to s Big E.? Nějaký komentář? Příp. písni mail až budeš moci. Dík.

Artroza
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 09:44
- Nahlásit

GRATULACE OLE!!!!!!
a diky vsem za gratulace...

Tommy Gun
ozve se ti.....

blažena
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 09:47
- Nahlásit

Markét
tý vogo, vod kdy se rumunský rozhodčí vyzná v grifoncích???
mno s CH. jsi pěkná "roura"!!!! - jak to že nemáš vyběhaný
pracovní certifikát - letošní podzim se odvíjel zcela bez žíhaných pracovních fen - to by bylo CACů, to by jste lopatou
přehazovali(y) - už jste mohli mít "zaděláno" na šampiona ČR.
Tož tak to vidím já, ty děvčico nezdárná, nezvedená a hrubě nedbalá

Artroza
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 09:58
- Nahlásit

Anelka
docela slozak co???
s PP- ty jako chovatel mas povinnost vyridit mu Exportni papiry - tzn. az prijdou obyc ( protoze jste to zrejme nenahlasili uz dopredu- ale to je bezne), tak bud zajedes nebo posles na CMKU ( T. Lemerová,chov. stanice, exportní PP,email: opatrna@cmku.cz, tel. 234 602 276) a oni ti za poplatek vystavi exportni- musis mit presnou adresu a jmeno noveho majitele. pak si tam vlepi cislo cipu.
nevim presne, jestli Francie vyzaduje ockovane stene na vzteklinu... pokud ano, tak ho mohli teoreticky privezt az po ockovani, pokud si to oni nezjistili tak bud v klidu... ono to nejak dopadne predpokladam, ze mu udelaji Pet passport a tam pak daji spravne datum narozeni. ted ma zrejme francouzsky ockovak, na ktery muze fungovat...jinak na vystave jsem nezazila, ze by kontrolovali datumy narozeni...
nic se mu nestane, kdyz je ockovane brzy ( sice to moc chovatelu nedela...), ona je to stejne urcite nejaka steneci vakcina
tak si z toho nedelej hlavu!
smlouvu maji, ockovak taky meli... a papiry dostanou..

Artroza
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:01
- Nahlásit

Anelka
hele co jsem tam nasla.... takze vet mel pravdu:

Členské státy nedovolující přemístění mláďat mladších 3 měsíců na své území:

Itálie
Kypr
Lotyšsko
Polsko
Francie

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:04
- Nahlásit

Ahojte všici!
Tak já celý víkoš nezapla kompl a teď mě čeká počteníčko na diskuzích a asi 150mejlů...
Jinak jsem zjistila, že čím víc volných dnů, tím víc si toho namyslím a tím víc nestíhám... člověk podlehne dojmu, že bude času a ono prdláááájs!
Jsem hotovson!!!
Jinak Giorďadlo je u obran čím dál víc magorovatější, spolu zápasíme na ovladatelnosti... je to fakt kruťárna, boj na život a na smrt...

articek
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:13
- Nahlásit

Artroza
Jo, jo dala jsem se do čtení té stránky na vet. správě co jsem sem dala a konečně je to tam trochu srozumitelně, tenkrát když jsme to dohledávali to byla hrůza
My jsme o víkendu udělali Irise trénink, tak snad jsme ty štěňata vyklepali, nikdy bych nevěřila, že ta cista měla vliv na zákusy, před tou operací začala docela překusovat a teď je to pevný. Měla teď 10 dní volno tak byla jak blázen. Konečně s ní Bohouš začal něco dělat.
Nechcete někdo dorazit na vánočák na Rychety? tady je odkaz http://www.rychety.cz/mikulasky%20zavod.doc

articek
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:14
- Nahlásit

Denisa
ta ovladatelnost je na té obraně to nejhorší

Ada
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:15
- Nahlásit

Ahoj všem,šéfík se konečně zdekoval.Tak koukám co jetu nového.
Tommy Gun
Můj poradce je Věra Jindrová

articek
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:18
- Nahlásit

Ada
Můj poradce je Věra Jindrová jsem si to myslela, bohužel v tomhle fakt pravdu nemá

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:19
- Nahlásit

Denisa

velmi s Tebou soucítím, občas mám dojem, že trénuje Cita se mnou, kdo dýl vydrží, a o tom, co si o mě musí myslet figurant, když se tam neustále přetahujem, to ani nemluvím. Normálně má člověk pocit, že ho to zvíře bere a má ho rádo, ale na obraně jsme jedna na Zemi a druhá na Marsu

Artroza
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:20
- Nahlásit

articek
vet. správě jo jo, nekdy tam neco dohledat, je slozak

vánočák
berete kupiraky??????

Ada
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:25
- Nahlásit

articek
Nevím proč nám to tvrdilaAle fakt mě to už se...Zůstávám v té pobočce pač nějak furt doufám že se tam něco změní.Ale stím přístupem jí tam stejně nikdo nezbude.A je to škouda.Brnenská pobočka je velká.

Dannie
Už jste vymysleli něco s těma stránkama?

articek
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:25
- Nahlásit

Artroza
Asi odpověď znáš, my jo, ale pískaj to rozhodčí ČKS, takže je to asi jasný, tich lidí by bylo mraky s kupírovanýma, ale i tak je to tlačenka, bude tam Mošna atd.

Ada
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:30
- Nahlásit

Já to balím a jedu dom.Šefík chtěl at mu udělám pořádek v papírech pač v tom má neuvěřitelnej bord...A jedu sem zas až v pátek.

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:31
- Nahlásit

articek
no... a mně už došly "argumenty"... ona vydrží všechno, jí to za to stojí, tak já nevím...
Cituška
tak tak... když já už fakt nevím... jako určitý posun tam je k lepšímu, ale furt je to málo...

Ada
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:34
- Nahlásit

Denisa
Používáš ostnáč na obrany?
articek
Je brzo u 17měsíčni fenuly používat na poslušnos u obrany ostnáč?

Tak za pul hod.Tu budu ted už fak mizím.

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:36
- Nahlásit

Cituška
jo, viděla jsem Cituščinu mamču na Zetoru trénovat... jsem si odložila jako vždy batoh a aport atd. na jednu z těch "beden" a ona tam "Henry" zrovna došla na plac a že bude hópat po těc "bednách" říkala její psovodka... tak jsme si sbalili svých pět švestek málem jsme narušili záchr. výcvik

Artroza
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:39
- Nahlásit

articek
hmmmm tak to my asi neprijedem

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání