| Autor |
Zpráva |
Vitej
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 21:36
- Nahlásit
[imgs]//http://album.volny.cz/show_image.php?file= /v/vitej/bd218e57d05ab4f81d1a496f2a35f93e[/imgs]
|
Vitej
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 21:45
- Nahlásit
Ada
Díky. Já jsem chtěl sem přenést jednu fotku a nějak se mi to nedaří
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 21:47
- Nahlásit
Vitej
Taky sem neumím dát fotku.Jen odkaz
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 22:32 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Teta
No teda, co si o nás myslíš! Jako že bychom chalstaly na výstavě? Alespoň jedna z nás bude sichr na sucho protože bude muset řídit! A vůbec, co to tady jsou za důvěrnosti? Hele Corli To tedy ne, koukej brzdit jo?
Tetičko, něco od Corli potřebuju - tak na ní musím bejt hodnej jako jsem na tebe.
Ada
Taky nemumím vložit obrázek.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 22:55
- Nahlásit
Tommy Gun
A ty ode mě taky něco potřebuješ? Nebo to mám chápat že na mě si hodnej doopravdy a "Corli" jenom naoko. Dávej si pozor, abys nebyl na tenkém ledě.
Jo, vyřiď kongretulejšns slečně úče Kulekoušové. Kolegové vyhráli test národů! Já to měla s bezva komentářem a nezkutešnejma počtama bodů strejdy, který v sobě má půl láhve pana Jamesona a po kterém "děsně schytřel"
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 23:04
- Nahlásit
Tak já dnes byla v práci a nálet kobylek zažila na vlastní kůži Měla jsem naplánováno spoustu práce v zázemí, no a nakonec jsem kolegy nemohla nechat ve štychu a celý den likvidovala fronty!
Ada
To je teda kočičková idylka
Vcelka
Moc hezký fotky.
Teta
Gratulace k novému přírůstku!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 23:21 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Teta
No od Tebe jsem potřeboval a obdržel včera a dnes - BB a AT. Takže musím bejt na tebe taky hodnej.
Jj, vím na Corli si musím dávat majzla, je to vostrá mafiánská děfčica. Její Alberto už taky něco poslal, ale Corli má jeste neco u sebe, co potřebuji. Ona nejlíp ví, co. Titulku.
A - tak test národa jsem taky neviděl. Radši jí nic vyřizovat nebudu aby nezpychla. Já akorát viděl v upoutávkách, že tam mají být Češi vs. Slováci. A to bylo jeste rozdělený podle povolání?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 11:04
- Nahlásit
Bré ránko, kdepak všici lítate? Že bych vás vystrašila tím vánočním amokem ze včerejška a teď raději už nakupujete?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 11:39
- Nahlásit
Fšem
Tak kde je kdo. Já jsem doma osiřela. Strejda a Legouš odjeli a malej usnul. Nechce se mi jít žehlit atd ale když tady není s kým si psát tak mi asi nic jiného nezbyde.
Pro zítřejší vystavovatele
Asi jste si již všimli, ale kdyby ne tak boxeři budou v Hale 1, kruh č. 2. Přihlášených jedinců je 34 a začátek v 9. hodin.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 12:04 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Teta
Nazdar Tetičko. Právě dělám korektury příspěvků a za chvíli jedu na chatu zahazovat rygol a proběhat psy. Večer pak budu sedět opět nad bulvárním plátkem. Artroza se taky fláká doma (resp. užívá slaměnného vdovství) a hlídá hafy - jsem s ní právě před chvílí mluvil.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 13:35
- Nahlásit
Tommy Gun
Teprve teď jsem četla maily..
S titulkou jsem se jakosi zadrhla jsem zjistila, že jsem ztrátou svého původní PC, ztratila i datábazi různých fotek. Což mě celkem dost serinká a skomplikovalo mi to práci.
Psala Ti Paulina, to už se vysvětlilo. Je to typical blondies. Má sice dvě vysoké školy, ale z těch řečí to jaksi vidno nejest. Taky rychleji mluví než myslí. Ale je to hodná holka
Poslední věta (patřila Albertovi): byla jsem u vás pro fenku alcaponu.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 14:10 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
Tommy
S Artrozou o sobě víme, ale bohužel každé z nás zůstalo doma něco na hlídání
Máme dámskou jízdu až zítra do letňan.
fšem
Hurááááááááá, Katka první, Lukáš čtvrtký. To bude zase bezva sezóna, když jim to tedy vydrží
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 15:16 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Teta
Nevíš jak na Slováči dopadly zkoušky?
No my jsme se dneska na skok byli podívat na Chodově ( tam kde mají u Lakoste místo ceny výrobní čísla ) a fakt to už propuklo. K tomu vyhrávají vánoční koledy, no hrůza. Lidi nakupovali jako šílený, ruce prověšený od tašek. Tak jsme si dali koktejl s kafem a radši zdrhli pryč.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 15:47 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Ahoj všem
Tak jsme byli na kousačkách a dnes su mimořádně spokojená.Figurant byl moc šikovnej.
articek
Zejtra taky jedem do Brna nakupovat.Ale jen novej gauč.Asi do Ikei.Shodli jsme se na koženém.Jen mám strach jestli ho holky nepoškrábou.
Jo a taky jsme se stavovali do Tesca a tam mají u prostřed obchodu mega Santu co svítí a paří na koledy(anglicky)mě stím ser....My máme přece ježíšla a české koledy.Tak co sem furt cpou santu
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 16:53
- Nahlásit
articek
O žándých zkouškách na Slovači dnes nevím? Vím že jsou ale nějaké zítra.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 17:36 - Změnil/a: blažena
- Nahlásit
Teta
doletěl ti mail....?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 18:03
- Nahlásit
Teta
acha, jsem posununá dopředu
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 18:06
- Nahlásit
Ada
No toho koženého gauče bych se trochu bála, no uvidíš. Já už si na toho santu i zvykám, ale koledy v angličtině by mě taky sra**
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 18:18 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
articek
na Chodově ( tam kde mají u Lakoste místo ceny výrobní čísla ) a fakt to už propuklo - tý woe, já v tom krámu byl taky. Šupky hupky jsem byl pryč, než se ke mně stačila přiblížit prodavačka a něco mi bídnout. No vono už to vánoční šílenství začalo koncem léta - hnus.
corleona
..... no víš, ted už fakt škemrám. Tak titulku nech zatím být, ale potřebuju poslat aspon krytí a zahr. uspechy. Kdyžtak napiš, že nic není. Bulvar bude asi hodne obsahly a nemohu si dovolit skákat sem a tam. Musím to začít dělat od začátku. Brzdí mě vaše krytí a zahr. uspěchy. Tak mi něco písni, kurňa. Posléze tu titulku a pak tu inzerci. Platí 2xA5 ? No, ale polská Paula Wild je pěkný polský "zboží" - ne jako z polský příhraniční tržnice. Pak jsem si říkal, zda jsem to měl vůbec posílat na společný mail , zda jsem tu fotku radši neměl poslat na Albertův soukromý mail - kterýžto nemám. No nic, jdu poslat polský Paule svoji fotku.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 18:52
- Nahlásit
blažena
..... žiješ vůbec?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 19:28
- Nahlásit
Tommy Gun
já jo, ale o tebe jsem se bála jestli jsi nezústal v tom výkopu,
jak to že neodpovídáš na maily - zjevně na mě kašleš
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 19:45 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
blažena
..... jaký maily ??????????????
Na všechny maily, co přišly jsem odpovídal.
Fakt je ale, že ve st jsem měl nějaký problem s přijímáním mailů - ale chyba byla na straně seznam.cz pravděpodobně. Tak mi písni znova, plís. Ď. A neškleb se.
Dnes jsme zahazovali s našima a Kulekikinou metrovej výkop - kořeny nám na chatě prorostli odpadnima trubkama a chuchvalce kořenů kanaliz. trubky uplně ucpaly - takze se to muselo vykopat, vyměnit a znovu zaházet. Chtěl jsem jít dnes na komín, ale bolí mě tak ramena a zápěstí, že bych se asi neudržel. Takže komín se bohužel odkládá.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 19:56
- Nahlásit
Tommy Gun
No mi v tom krámu ani nebyli, šli jsme kolem, ale na tvoje dojmy jsem si hned vzpomněla
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 19:58
- Nahlásit
Tommy Gun
Kolik chystáš stránek v bulváru? Tam bude tolik inzerátů, že se tam ten náš ztratí
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 20:01 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
articek
nene - loni tam bylo myslím 21 nebo 24 stran inzerce - letos jich bude cca o třetinu méně a z toho jeste asi 3 stránky budou krmiva. no koštuju to cca na 60 stran. vždycky do dvou čísel 1 a 3 není skoro co dát a pak 2 a 4 jsou narvaný - vždy po jarní a po podzimních chovatelských, výstavních a závodních akcích. škoda že to nejde rozložit nějk více rovnoměrně.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 20:21
- Nahlásit
Tommy Gun
Tak dnes u nás v Kamenici sumdávali dvě 16leté děvčise s komínu na lihovaru.Nahoru to šlo ale dolů to bylo horší.Sem si na tebe hned vzpoměla.Děvčata se vsadila prej o kilo že tam vylezou.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 20:22
- Nahlásit
Tommy Gun
sem ti ten mail posílala dneska ráno, tak ho tam máš znova
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 20:23
- Nahlásit
Ada
amatérky....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 20:23
- Nahlásit
articek
At si santu nechaj v americe.Já chcu ježíška.A né santu z umělé hmoty co bliká jak na díze a ještě mu ktomu hrajou anglicky koledy.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 20:25
- Nahlásit
blažena
To jo.A ještě se prej rosčilovali kteréj deb...zavolal hasiče
|