| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 14:00
- Nahlásit
teda mrkám... co tu tu je za téma?!
Vcelka
a pak když přijede výkup kůží a peří... u nás na chalupě taky jezdí (kóóóóóóžkýýýýý, kůůůůůůůůžééééééé...) a Martin vždy říká Giordině, že si přijeli pro její kabátek a že když bude zlobit, tak se s nima domluví na ceně...!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 14:42
- Nahlásit
Denisa
No vidíš, to já zas říkám Legoušovi když očuchává můj kožich (který nosím pouze na plesy atd.) že když bude zlobit tak takhle skončí!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 15:03
- Nahlásit
Teta
sem ti psala "odpověď"
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 15:15
- Nahlásit
blažena
A já tobě taky, heč!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 15:40
- Nahlásit
fšem
tady má už každý víkend, či co?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 15:48
- Nahlásit
Všem
přidány nový fotky na www.cituska.websnadno.cz, anebo podzimní romance týden před porodem
vyrážím do lesa se smečkou a přeju všem krásný odpoledne
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 15:57
- Nahlásit
Cituška
No to je romantika.
Já hlavně nikdy nechápu jak si tolik psů může pohromadě tak pěkně hrát aniž by se sežrali????
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 16:08
- Nahlásit
Cituška
Krásné foto
Já se takhle těšila na štěnata,Fatty byla jek sud dokonce i začala rodit a štěnata furt nikde.Nakonec prej to byla falešná březost
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 16:13
- Nahlásit
Teta
To v Polné na cvikoši běhá 20 psu na volno a úplně v pohodě.A není tam problém.Nějakej pes občas zavrčí ale tím to hasne.Je tam i rotvík co když je a vodítku tak na něho nesmí nikdo šáhnout,ani pes se k němu nesmí přiblížit.A jak mile je na volno tak je to ten nejhodnější pes,co si nechá líbit úplně všechno.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 16:16
- Nahlásit
Ada
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 16:22
- Nahlásit
Ada
Hele, nech si to sci-fi, jo..
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 16:27
- Nahlásit
corleona
že to zní neuvěřitelně viď. Nevěřím jí ano slovo. Asi měla moc těch čajů s rumem
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 16:30
- Nahlásit
Teta
To by mě zajímalo, kdo by mi zůstal, kdybych to tady vypustila všechno najednou. Každopádně tentokrát mop..
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 16:38
- Nahlásit
corleona
Jako že Baškovská soutež o gladiátora jo? Aby ti nakonec nezůstal jenom Tom a bazén? No. ale alespoň byste měli čas k nám jezdit do Práglu na mejdany a tak. Zrovna dnes o jeden přijdete. Strejda měl včera 18 a pak ještě jednou 18, a dnes to s Artrozovejma a majitelkou Interšamp Genny oslavujeme.
Hele, mastím dom než mi opět zadrnčí telefon... pozdě........zase někdo řešil něco na poslední chvílku před víkendem
Tak teď už fakt prchám a přeju krásný dlouhý víkend fšem. Pro ty co mají nějaké akce, tak přeji mnoho úspěchu.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 16:41
- Nahlásit
Teta
corleona
No počkejte.Vám to v neděli nafotím.To budete koukat jak si 20 psů po hromadě může hrát A možná mám něco v kompu.Jdu to najít.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 18:12
- Nahlásit
Se koukněte že je to možné.Ale v neděli sem dám foto jak jsou všeci úplně na volno pohromadě.URL
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 18:14
- Nahlásit
Ada
Cha, já se taky moc těším, až uplyne 68 dní a nic a bude to falešná březost. Já se na to už psychicky připravuju
Teta
To je jednoduché, Cituše má ráda jen psy z naší záchranné brigády, všechny ostatní žere a chodí s košem
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 18:15
- Nahlásit
Klikněte na tu hned první fotku a otevře se vám galerka fotek.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 18:17
- Nahlásit
Cituška
Určitě tam budou mimka
Aida se snese s každým.Když na ní zautočí tak se serve ale sama nezačíná.Hraje si s každým kdo má zájem a konfliktům se spíš vyhejbá.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 18:20
- Nahlásit
Cituška
Aida měla koš jednou v životě.Ale já jí ho prostě dávat nemusím.Zato Fatty té joo.I když ona na přivolání poslechne a tak se věčinou nic neděje.Ale člověk nikdy neví.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 19:52 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit
Ada
U nás to chodí takto: Jdu li s ní sama, je úplně v pohodě a nerve se, jdu li s celou smečkou, je z ní divá šelma, občas mám pocit, že jsem schizofrenní a mám boxerky dvě, jaká je to změna
Jinak koše mají naši psy na sídlišti pořád, aby se ostatní lidi nebáli, v lese běhají navolno a bez náhubku
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 20:30
- Nahlásit
Jeden legálek - 80MB:
http://labts.troja.mff.cuni.cz/~podds9am/files/mem orial2006.mpg
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 22:23
- Nahlásit
Cituška
Tak Fatty není hodná nikdy.Na cvikoši si už psů nevšímá a venku by je sežrala.Kromě bullíku,ty miluje všechny.Od nich si nechá líbit všechno.Nevím proč.
A zase stafíky nesnáší.Když je vidí tak má zatmění.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 10:02
- Nahlásit
Corleona
Strejda vyřizuje velké díky a zdraví další Husákovo díťko!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 10:20
- Nahlásit
Dobré ráno všem,sem si dnes nějak přispala.A kdyby mě nezačali budit psisa tak nejspíš chrním dál.Jdu si uvařit životabudič a proběhnout psisa.Už ted jsou naprdnuté že se jim už od brzkého rána nevěnuju.A pádím k holičce.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 10:57
- Nahlásit
Ada
Jééé, ty budeš krásná jo? Co proběhně, stříhání?
Já teď mažu za strejdou do lesa. Jel tam i s pesama, zacvičit si ten svůj timbersport.
fšem
Jinak, kdo bude v neděli v letňanech?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 11:08
- Nahlásit
Teta
My jsme tam chtěli jet na boxery v sobotu, ale protože jsou v neděli a máme trénink tak z toho nic nebude
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 11:09
- Nahlásit
Ada
Heč mám taky novou hlavu a dneska si na ní kydnu barvu a bude to snad ideál ( snad nebudu do žluta )
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 11:49
- Nahlásit
Teta
Jen jsem si to nechala prostříhat a dát tomu nějakej tvar.Mám od přírody lokny a navíc husté.Takže afro.Nechávám si narůst dlouhé.
articek
Já si ještě na střední dala na červené vlasy blond a vznikla s toho růžová.Bylo to hrozné.Mamka si země dělala srandu a nechtěla mi zajít do obchodu pro novou barvu.Já bych s tou hlavou nevylezla ani za nic.Nakonec mi ju dovezla.Ale to kdyby jste videli.Sem vypadala jak pankáč.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 13:06 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Ada, articek
No ja tudle taky barvil - slečnu Kulekoušku - ale jenom vlasy na elegantním úzkém temeni a v týlu.
Teta
..... jo ode mě taky gratulace Strejdovi. At to v nedeli klapne!
všem letňanským
Teta a Artroza jsou zaukolovaný obšlehnout výsledky z nedělnich Letňan, potřebuji je do bulvárního plátku. Takže kdyby se Teta s Artrozou vožrala, prosím vopište je někdo taky, at je v bulváru co ostisknout. Děkuju.
|