| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 18:12
- Nahlásit
corleona
Prodala ho nějakejm lidem z děckama.Maj ho jako mazlíka.Necvičí ani nevystavujou.Je to škoda.Byl to dobrej pes.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 18:13
- Nahlásit
corleona
Jo a tu Plzen tak tu jsem si ktomu kolenu taky dala.Protože bez pivka by to ani nebylo ono.Já a tatka pijen jedině plzen a taky mám ráda Velveta.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 18:16
- Nahlásit
Ada
Hmm. Tak snad se má aspoň dobře. Vadí mi, že o něm básnila a pak ho prodala.. Chápu, že už by nemohla na závody a zkoušky. Ale.. kámoš se neprodává.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 18:21
- Nahlásit
corleona
To jo.Byl to skvělej pes.Ale jestli je v té rodině s děckama tak se třeba nemá zle.Prej ho mají v baráku.Já bych taky nemohla dát holky pryč.To by mě zabilo.Už bych bez těch tlam placatejch nemohla bejt.
Ilona měla svoje důvody.Ale taky to nechápu.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 18:40
- Nahlásit
corleona
Kdepak koleno, ať žije sushi a maki.... a hlavně k tomu ta bezva sojovka s wasabi, mňam
Mno, ale teď jsem dostala šílenej hlad tak si jdu něco uklohnit. Sushi to ale nebude protože kromě sojovky a wasabi nemám doma ani ingredience a ani to neumím dělat. Viděla jsem že se na to prodávají takové sady ale ještě bych potřebovala k tomu i nějakého učitele. Nechceš přijet do Práglu dát mi lekci vaření sushi?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 18:49
- Nahlásit
Teta
Teda sushi jsem nikdy nejedla.Ale asi to udělám někdy.Když vám to tak chutná.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 18:52
- Nahlásit
corleona
ty máš psy na pilinách celoročně nebo jim něco ještě na zimu přidáš?Mám zkušenost se slámou s pilinama ne
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 19:06
- Nahlásit
articek
Ale ne.. My máme psy na dekách! Každý má poskládanou larysu v boudě a já to furt co 3 týdny peru jak trubka..
Ale piliny tam dělají ty ludry, jak furt hlodají ty boudy!
viz stará fotoreportáž, kterou jsem tady už jednou s velkým úspěchem prezentovala: www.maximusdeus.cz/bobri_utoci.htm
Jo a Unita, tím, jak si rozkousala ty dvířka, tak vlastně vyhrála. Leží mi teď pod nohama. Bude na noc v domě tak dlouho, dokud se jí nenainstalují plechové dvířka, protože už rozkousala troje plastové a kvůli úniku tepla jsme to provizorně zadělali polystyrénem.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 19:08 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
articek
hm... ta adresa je asi blbě... ale nevím už, jak byla
Jóóóó, už víííím: www.maximusdeus.cz/bobri.htm
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 19:08
- Nahlásit
Ahojte all!
...musím si postěžovat aspoň zde, neb doma by se mi pochopení nedostalo, toho NEkynologa to akorát tak pobaví...
Teď jsem dojela ze stopy! Jak víte, ve 'Statlu je to s terénama na hovno, jeden cvikoš dokonce teď zrušil zkoušky, že fakt není KDE! Mno, tak já v minulých dnech sjezdila okolí Brna, kde by se jako dalo a na jednu radu si dnes zajela kamsi... mno, musela jsem zdrhnout z práce, pak jet hodinu přes celý Brno, zacpaný, potkala jsem "jen" 3 bouračky... Dojedu na ono místo, tam policajti na stopách... hm, tak nic, jedu o kousek dál, sice blbější terén... tak tam hejna křepelí a bažantů, no nic, aspoň dobrej trénink... našlápnu... tu se přes stopu přežene stádečko koníků... ehm, tak dobrá, trénink bude tedy obzvlášť vypečený... vracím se k autu, že nechám stopu odležet... kde se vzal, tu se vzal uprostřed polí nějakej čokl!!! naštěstí teda na mé zařvání se klidil, že stopu nepřešel... no, zkrátím to, stopu jsme došli, bylo to na podmítce, ale tráva semo tamo, takže spíš hlína a stopa teda stála za prdlačky... pak hoďku nazpět přes centrum... a u baráku nebylo kde zaparkovat...
no a takto je to obden!!! jinak klasicky není na koho kousat, mluvila jsem se Soňkou, ta už 10 dní si nekousla...
takže takový super podmínky... já jsem tak nas...nááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!
Tak pardón za výlev...
No myslím, že dnes to někdo pěkně schytá... G. ne chudák, ale Marťan se má na co těšit!
Jdu si přečíst co jste vyplodili...
Jo, plátek dnes došel! Pěknej!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 19:13 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Jsem to fotila v době, kdy jsem OPRAVDU netušila, že Unita je schopná UŽRAT SI POLOVINU DVÍŘEK za jeden den (noc)
Byli bychom šťastní, kdyby to vypadalo alespoň tak, jak na fotkách tenkrát.
PS: Gauč je už ve věčných lovištích..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 19:17
- Nahlásit
Denisa
No myslím, že dnes to někdo pěkně schytá... G. ne chudák, ale Marťan se má na co těšit!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 19:24
- Nahlásit
Denisa
A u Libora v Pozořicích se nekouše? Chce to sice skousnout ty chytrolínské řeči ale aspoň bys měla kde kousat..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 19:33
- Nahlásit
artroza
Mám dotázeček : v pražské pobočce boxerklubu jsou zatím uvedeny výsledky ZCh, ale mě by zajímalo, jestli na svodu dorostu nebyl nějaký pes z CHS Apeiron? Jsem zvědavá baba, zajímalo by mě, kam se poděli FeeBeenčini bratři!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 19:37
- Nahlásit
ola
no už je tu Itálie...! Uf, to je úleva! ještě tak něco rozfákat a bude mi fajn!
corleona
jó, prdlajs! on už se dištancuje... jen na Dnech boxera občas zafiguruje, ale jinak pořád říká jak už končí a že dělá už jen v zahraničí... není tam vůbec pravidelně... já s ním ve spojení jsem občas, i přes kamošku, ale...
na tento týden jsme domluvená s Makovským...
jenže ono by bylo potřeba taky kousat tam, kde pak budu dělat zkoušku... jednou, třeba, možná, snad...
símtě, já jezdím pravidelně po 4 cvikoších...na 1 jsem členem a na 3 hostuju... jenže...
myslím, že se dám na agility, to má v Brně takový zázemí!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 19:41
- Nahlásit
Artroza
mrkala jsem na váš web, gratulace všem úspěšným Z R.!!!
Tequily
téda, ten sraz a ty obvazy a sanitka atd. - to teda bylo asi dost akční co?!
no ještěže jste všichni vyvázli ve zdraví!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 19:41
- Nahlásit
Denisa
A co u Libora v Pozořicích?Tam se přece cvičí pravidelně.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 19:43
- Nahlásit
Mě se vaše příspěvky zobrazujou až něco pošlu já.To je nějaké divné.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 19:44
- Nahlásit
Ada
už jsem se ptala.. Liborkovi se nechce.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 19:53
- Nahlásit
corleona
Nechce.No on ted figuruje v tom zahraničí no.Asi stoho ma vic prachů.On hodně jezdil s Polákama.Byli snáma 2x na Ošikově.Ale tábor už taky dělaj jinde.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:04
- Nahlásit
corleona
Aha, já jenom sbírám info na zimu, protože ta sláma mě už se*e, ale nic jiného se zatím neosvědčilo
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:09
- Nahlásit
corleona
Bobři útočí
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:11
- Nahlásit
Ada
Já vím, v Lukové. Tam v Ošíkově šlo hlavně o problém s paní majitelkou penzionu. Což je mimichodem hrozná Renault. Nevím, jaký měla problém s Liborem, ale nějak se škrtla s Luďou Šilhavým. Luďa ji jednou řekl, že ji zabije a kdo nezná luďu, mohl by se i bát.. On je takový zvláštní. Když jsem se s ním potkala poprvé, měla jsem taky šok.. A jeho to baví, šokovat lidi.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:12
- Nahlásit
Ada
mě taky, pořád musím klikat na aktualizovat, aby tam naskočily nové příspěvky
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:13 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
articek
Říká se, že sláma je nejlepší. Ale já z toho mám takový všelijaký pocit. A říct mojí mamince, že naši psi spí na slámě, tak se zhroutí.. Ona už mi vyčítá, že jsou chudáčci v kotci..
A bobři teda vůbec nejsou k smíchu! Vy nemáte bobry? To jen my????,?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:15
- Nahlásit
Ada
...z Pozořic jezdí taky na Zetor, znám se s 1 holkou odtam...
hele, jednou bych se chtěla ukázat i u vás u těch Ipáků když mi to domluvíš...
jinak prostě budu kombinovat různý cvikoše jako doteď no... nic jinýho mi nezbývá... teda ale až půjdou do důchodu i ti figuranti co teď dělají ještě, ale už vyhrožují všichni, že chcou končit, tak pak fakt nevím vždyť tady nikdo mladej není?! no to bude zajímavý ještě!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:18
- Nahlásit
corleona
naštěstí bobry nemáme, i když příležitost by se našla. Celý kotce jsou ze dřeva od jedné firmy.Zatím je máme asi 5 let a jsou jak nový.
Sláma je dobrá, ale toho prachu po ní to je hrůza
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:21
- Nahlásit
corleona
řekl, že ji zabije a kdo nezná luďu, mohl by se i bát.. ... chudák paní no tak to mě pobavilo
no naposledy mi stačilo jak se rozeřval při figurování Libor na kohosi, pak si dosadila jedna paní (netušíte jistě která) a dotyčný pán byl úplně k.o.! já jsem se tam dusila smíchem... no je fakt, že pozorovat to někdo-nepejskař necvičákovec, tak dost nechápe a volá asi i o pomoc pro toho nešťastníka!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:24
- Nahlásit
articek
Jo, přesně. Psi jsou ze slámy zaprášení. Ale prý je fakt nejlepší, pes se do ní zahrabe a má rychle teplo. Jenže my těm našim topíme (už dva dny), takže jim ty deky stačí. Akorát je s tím práce. Buď likvidují deky - nadělají z nich cáry, že je to na vyhození, nebo je vytáhnou z boudy ven, aby mohli sedět venku na měkkým (nebo proč), pak je pochčijou, pak přijdu já a peru a peru a peru. No, nenudíme se s těma mrchama. Všechno dělají feny. Kerinek má každé ráno deku jak list. A feny mají v rohu boudy kouli a spí asi na prknech. Fakt nechápu, to mi mozek nebere.. jak pes uvažuje.
Ach jo, proč zrovna my, máme tak nevděčné čokly!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:30
- Nahlásit
Denisa
Dovedu si představit.. Mě tohle celkem sere. Přijdou lidi, třeba úplní začátečníci a dostanou kolikrát takové kapky.. To některé měkčí povahy úplně odradí. Měli by se ti lidi v pobočkách víc hýčkat a ne je odrazovat, takhle se na to vykašlou a budou množit bezpapíráky. Protože proč by se měl někdo nechat od nějakého maskáčového panáčka (např.) jebat?
Si pamatuju, jak jsem chodila se staženým žaludkem já na cvičák.
|