| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2006 17:26 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
Čeče, tam já ani nechodím, do podobných obchodů.. Tam člověk neví, esli to je cena, nebo výrobní číslo. Jsem minule omylem zabrousila do Benettonu, prodavačka se na mě hned vrhla, co potřebuju.. Už jen, aby mi řekla, jak říkají Ťamani, jenom když člověk projde kolem jejich stánku: "Tadý mamé fšeskó na tebé. Fšeskó dobrý, není drahý, udělám ti senů.."
Ale hoši od boxerů, měli byste se teda už konečně hodit do růžovýho.. Torsten i Pedro jedou v růžové už od léta!
A Bulvár je teď růžový, jo? Ty brďo, to se asi Tomík pobleje do schránky.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2006 17:46
- Nahlásit
corleona
Já do podobných krámů taky nechodím, případně chodím, ale jen když maj sezónní slevy. "Fšeskó na tebé" - u nich pracuje moje teta, takže na domácí a psí hadry od nich mám taky.
Abych byl "in", asi si koupím růžový legíny s krokoušem - to budu určitě světovej a nikdo na mě nezapomene.
jj, bulvár je tentokrát pink.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2006 17:57
- Nahlásit
Tommy Gun
růžový legíny? To abysis změnil nick na Harapes
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2006 17:59
- Nahlásit
corleona
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2006 18:02
- Nahlásit
corleona
To abysis změnil nick na Harapes
Nebo Hárápes!
Tommy Gun
Chytit tě v růžových elasťáčcích cajti na komíně, tak tě ani nezavřou...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2006 18:08
- Nahlásit
Sestra mé švagrové se pořád nemohla seznámit, tak si dala inzerát. Na rande ten hoch přišel v černých lesklých elasťáčích. Bylo jí to divné, ale řekla si, že je to asi nějaký vášnivý cyklista.. Po půl hodině v restauraci se ho pak ptá: "A kde máš to kolo?" A on:"Jaké kolo?" Tak odešla.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2006 18:12
- Nahlásit
corleona
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2006 18:26
- Nahlásit
corleona
Škoda, že se ho nezeptala, kde má baletní piškotky...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2006 18:48 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Ježiš není nic horšího jak chlap v růžové.Náš soused nosí růžové tričko No fakt děs.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2006 19:57 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Ada, corleona
....... mimochodem, mám 2 růžový košile i světle růžovou kravatu.
corleona
růžový legíny? To abysis změnil nick na Harapes - to bych si musel ještě z naší petangueový sady půjčit dvě ocelovo-betonové koule a vložit je do růžových legín na patřičné místo - abych byl vopravdickej Harapes se "vším" všudy !!!
ada, corleona
tady je máte - kluky jedny růžový - německý a portugalský: http://www.dewandas.com/videos/atibox_2006_600.wmv
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2006 20:07
- Nahlásit
Tommy Gun
Ono záleží jaká ta růžová je.Jsou růžové různé.Ale když vidím ty chlapy, v těch křiklavě ružovejch hadrech tak se mi chce smát.Ale to jsou takové ty šílené růžové.
Dnes už neusnu.Sem nějak nervozní.A to si pořád říkám že si jedem jen tak zacvičit a že o nic nende.A ani jsem nevydržela nejít na stopu.A váhám jestli jí mám dát nebo nemám dát nažrat.Tak dostala jen tak trošku.Asi blbnu.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 09:35
- Nahlásit
Tommy Gun
Jó!!! Jsou tam oba, kucí naší!!!! Tóťa i Péťa!!!! A za Velkým zubem sedím já s Tomem. Taky tam vedle nás čouhá orange noha Big E. !!!
Neviděl jsi někde na netu nějakou fotku z toho rautu nebo té opulentní večeře? To snad nikdo nefotil, to je škoda. Přitom tam chodili kolem stolů s kamerou a natáčeli, jak sedíme za stolem a tlemíme se jak ten Čepek při myslivecké hostině ve Slavnostech sněženek, když ho natáčí Hanzlík.. Byli jsme totiž zmatení z toho množství příborů na stole a rozhodně nevěděli, který z nich je rybí.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 10:24 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
jsem se ještě víc pročetla těma stránkama Dewanda´s a lituju teda, že neumím španělsky. V Viajes Dewandas, je spousta článků s postřehy z výstav. Jsou asi dost šílení. Sednou do auta a jedou 2500km na výstavu.. Mrkla jsem např. na článek o letošním ATIBOXu a zaujal mě odstavec, kde píšou o jejich Unfugovi (Kerinův syn), byl ve třídě s Tóťou. V závěru je, že to vyhrál Tóťův Orgon. Poslední větu jsem si přeložila, nějak jsem tušila, co v ní je..
"Musím k očnímu lékaři."
Měla jsem totiž ten den stejný pocit..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 11:01 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
jj, jsou tam oba. českého zastoupení jsem si všiml také. no o tom rautu jste tu už debatili, taky bych rád viděl nějakou foto, o co jsem přišel. vašemu zmatení se nedivím. mě když dá někdo na stůl něco víc než lžíci, tak si taky skoro nevím rady. no a dostat místo příboru hůlky, tak si je musí ořezat do špičky nožem a všechno napichovat.
"Musím k očním lékaři." Měla jsem totiž ten den stejný pocit..
2 all
pokud tady píšu všem, tak ve shodě podmětu s přísudkem vždycky píšu měkké, i když bych měl asi psát tvrdé, pokud se tu zrovna nevyskytuje tequilly, jelikož jste tady samý ženský. zase pokud se tu vyskytuje tequilly, měl bych psát ve shodě podmětu s přísudkem íčko měkké, co? No to je bordel. Mě jebne!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 12:04
- Nahlásit
Tommy Gun
Tak s hůlkama umím. Můj bývalý manžel pracoval rok v Japonsku a po návratu míchal dokonce i guláš v hrnci takovýma obříma hůlkama - oni je tam používali v kuchyni při vaření. A synátor jí hůlkama jak starý Žaponec - bodejť, jí s nima od 4 let. No a Tom, tím, že lítá už deset let minimálně jednou ročně pracovně do Číny, tak s hůlkama taky umí dost dobře. My jsme prostě ve fan klubu Hůlky
Ňam, dostala jsem chuť na sushi. Asi bude v pondělí k večeři..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 13:11
- Nahlásit
Artroza
Tak si tak surfuju a heleme se..
Z Připravujeme do chovu už je Taky v chovu.
KONGRATULEJŠN!!!!
Rovněž pak Dženise k obdržení bumážky Interšampiona!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 13:34 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona, artroza
..... připojuji se ke gratulaci.
corleona, teta
....... kdo dá lekci v umění pozřívání jídla tradičními asijskými hůlkami? Hledam lektora či lektorku. PS: Dávám přednost rychlokurzu klidně i v zemi původu tohoto jídelního náčiní.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 13:54
- Nahlásit
Začni jíst veškeré jídlo jenom hůlkama a uvidíš, jak ti půjde rychle!
Ad příběh mého manžela: Po práci chodili celý pracovní kolektiv někam posedět a popít - Japonci a 2 Češi. Bylo tam zvykem objednat plný stůl talířků a mističek jídla a pak z toho všichni jedli a na závěr platil každý stejný díl útraty. Byl v šoku, že držel v ruce talíř a najednou mu tam nějaký Žaponec z jedné strany hůlkama začal bleskově ujídat a pak i další z druhé strany. On totiž moc obstojně s hůlkama neuměl, tak si myslel, že když si ten talířek vezme do ruky, tak si něco zachrání. Říkal: "Ty k...y šikmooké mi všechno sežraly a nakonec jsme ještě platili stejně!!!"
Jo, jo, i v Japonsku platí: KDO ZAVÁHÁ, NEŽERE.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 14:05
- Nahlásit
Tommy Gun
přišel ti ode mně mejl jak sem ti posílala co mi odepsali ty lidi co chtěji toho buldoka?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 14:20 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Vcelka
nee, nepřišlo nic.
corleona
jo to je pravda - kdo zaváhá, nežere. Jdu si do sklepa useknout 2 třísky a jdu pilně trénovat - jdu si dát jabko a banán.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 14:38
- Nahlásit
Tommy Gun
|
ola
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 14:52
- Nahlásit
Ahojda lidi,
právě jsem dodělala lívance s ušlehaným tvarohem + čerstvé jahody a do kluků to padalo až FeeBee u stolu nervózně brblala, že na ni nic nezbude. Brzy nastane doba, kdy nás hošánci sežerou. Dneska jsem na cvikoši tak vymrzla, že si dám snad velkýho ruma, abych trochu roztála.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 14:59
- Nahlásit
corleona
poslala sem ti výsledky té boleslavské klubovky bostonků - to jen aby ses nenudila...
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 15:03
- Nahlásit
ola
teda nedělej mi tady chutě!!!dyť si naslintám do klávesnice...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 15:05
- Nahlásit
Stýnka
Chutě na lívance nebo na ten rum?
Dala jsem pár foteček do galérky (ze Žernova) - pochopitelně hlavně Brauny, Tinu a Quorečka.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 15:12
- Nahlásit
ola
no jasně, že na lívance
A jak ste vůbec dopadli všichni co ste byli v Žernově - nevím jestli sem to jen nepostřehla, ale myslím, že tady vůbec nepadla zmínka o výstavě? A kolik bylo přihlášených zvířat. A co vítězové? No prostě cokoliv...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 15:14 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Stýnka, ola
.... ano, co žernov, co dobřany, co velký vont a jan tleskač?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 15:22
- Nahlásit
Stýnka
Tommy Gun
Já byla v Žernově jen na čumendu. Jeli jsme domů dřív, protože jsme měli s sebou Jakuba a tomu bylo za chvíli zima, takže finální výsledky moc nevím. Jen vím, že Lenda chytla VD4, ikdyž nám se líbila Brauny nejvíc. Její třídu vyhrála tuším Livia Jisuko. Quoreček si odnesl pohárek a VN1 (byl ve třídě sám), jo a moc se mi tam líbil jeden štěník z Optima Graty. Psi tam byli nádherní, ikdyž výjimky se samozřejmě našly.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 15:25
- Nahlásit
ola
A Quoreček je kdo? (zase sem trochu mimo, takže jestli to je pasen někoho odtud tak se předem omlouvám)
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 15:26
- Nahlásit
Stýnka
Oukej, díky!
PS: Nevíš, co se stalo s tou mladou fenkou od Dunji, proč umřela? Na stránkách má, že až najde odvahu, napíše to.
Tommy Gun
Ty trénuj s hůlkama, Zelený Raule..
|