| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:31
- Nahlásit
corleona
No ale Šilhavec je debil.Já jsem většího kreténa nepoznala.Jeho chování k lidem je opravdu zvlášní.Jediný s čím mě překvapil bylo,když si rozuměl s mojim bráchou(bráška je postiženej) Fakt si sním povídal.Pořád za ním chodi a choval se k němu fakt pěkně.A paní hospodské neřek jen že jí zabije.Bylo toho víc.
Denisa
No tak to si dokážu představit uplně živě.On někdo na to aby se po něm řvalo není stavěnej a rozklepe se stoho.
Na mě když někdo řve tak jsem pak nervozní.A nemůžu se pořádně soustředit.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:34
- Nahlásit
Jo lidi mám dotaz.Nevíte někdo co to p.Bratková sepisuje za petici?Něco jsem zaslechla.Nevíte o tom někdo.Karban prej se nechce vzdát trůnu a chce bojovat?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:34
- Nahlásit
articek
máme asi 5 let a jsou jak nový
Naše jsou daleko horší než na loňských fotkách, i když se to snažíme průběžně opravovat.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:36
- Nahlásit
corleona
taky dělám pradlenu, než začnou mrazy, pak přijde ta sláma.Třeba letos nebude zima
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:36
- Nahlásit
Ada
Ajajaj, odkud máš tu info? Asi to nebude petice za propuštění jejího manžela z vazby..
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:38 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Ada
tak si přečti zápisy ze schůzí na boxerklubu a budeš v obraze. I na pandoře je něco, zbytek ti napíšu do emailu, který nemám
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:41
- Nahlásit
corleona
Nechci nikoho jmenovat,ale na lize se o tom bavili.Já něco hledala kde bych se něco dověděla ale nic jsem nenašla.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:42
- Nahlásit
Ada
No ale Šilhavec je debil. Není. Já jsem z něj byla původně taky zděšená. Ale je to strašně fajn člověk, sedí mi. Je to navíc naprůměrně inteligentní člověk. Naposled jsme spolu řešili problém vyvraždění polských důstojníků sovětskou armádou za II. světové války..
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:42 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
ty boje v boxerklubu snad nikdy neskončí, trvá do od dubna a už toho mám taky plné zuby. Připadá mi to jako v politice akorát tady jsou jiná jména, ale výsledek je stejný
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:46
- Nahlásit
articek
Jo, jo, "Paroubek" se nevzdává..
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:46
- Nahlásit
čau všichni !!
Ada
liga byla fakt super, i lidí celkem hodně oproti minulým ročníkům. Škoda těch tvých 10 bodů, měla si je jinak v kapse....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:48
- Nahlásit
mistr
No kde si ... čoveče.. kojíš či co? Já sice kojila do 15ti měsíců...
|
Ada
Člen |
- Nahlásit
corleona
No tak s tou inteligencí souhlasím.Ale on si občas prostě nevidí do pusy.Možná kdybych ho poznala víc tak bych změnila názor.Byli sním i momenty kdy jsem se za břuch popadala.Lidi asi musí jeho smysl pro hůmor pochopit.
|
mistr
Člen |
- Nahlásit
Ada
articek
corleona
jo přesně .....Paroubek......... já jsem byla osobně svědkem toho, jak v neděli v Dobřanech buntoval lidi proti nové vládě !!!
|
Denisa
Člen |
- Nahlásit
corleona
no to je fakt zase...
mně konkrétně to přijde fakt srandovní, občas fakt nemůžu...to ti lidi snad nemůžou ani brát kolikrát vážně...
Protože proč by se měl někdo nechat od nějakého maskáčového panáčka (např.) jebat?...no ledaže má co říct, co dát... pak jsem i ráda, že mě někdo seřve na 2 doby... ale jen když je to ku prospěchu Giordinky!
ovšem já to přijmu s úsměvem a jebavému panáčkovi můžou ze mě leda tak naskákat jebáky ...
měkčí povahy musí ztvrdnout, jinak to v kynolóóógii nedotáhnou ani k té ZCH...ale to je vycvičí 1.figoš a 1.cvikoš!
jo jo, bez drsných chlapáků a drsných ženštin by to nebyla ta pravá kynologie... Marťan na to má vždy komentář "...a s takovýma divnýma lidma ty se scházíš!" no jasně, že jsou vidět vždy nejvíc tady takoví...
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:50
- Nahlásit
corleona
no kojím..........skoro mezi tím pracuju a ještě trénuju a ještě se učím...... a tak....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:52
- Nahlásit
Ada
...hele, ty závodnice, tebe přece už ale teď nemůže nikdo vytočit! Pamatuj na to!
|
Ada
Člen |
- Nahlásit
mistr
Děkuju to potěší.No ale aspon jsem si ověřila že je Aida typ na závodění.Byla úplně v klídku.Já sem spokojená.Ale zamrzí to těch 10b.Blbé odložení.
Napíšu o lize do bulváru.Fakt to tam bylo super.I ti lidi.
A Lucinka opět ukázala že je pořád veselá.Radost pohledět
|
mistr
Člen |
- Nahlásit
Denisa
to máš teda pěkně blbý, že nemáš kde cvičit, tak se musím pochlubit, abych vám trošku zvedla mandle !!!
já mám cvičák asi 4,5 min. od baráku, stopy jsem všude kolem kam se podívám (tráva, jetelina, osení, hlína...) a figuranti sem jezdí asi 3x týdně a můžu si vybírat
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:54
- Nahlásit
Ada
no lucinka vyrostla na cvičáku, takže mezi psama je jako doma. A hračky???? nejlepší sou vodítka, aporty, obojky......
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:56
- Nahlásit
Ada
jo ještě připomínka k té aktualizaci. Aby se ti ukázaly nový příspěvky, tak musíš kliknout na ikonu "Aktualizovat" - to je ten papír se dvěma zelenýma šipkama !!! samo se to nedělá
|
Denisa
Člen |
- Nahlásit
mistr
ehm... no tak na to fakt nemám co napsat...
|
Ada
Člen |
- Nahlásit
mistr
A jak pěkně holka uklízela na cvičáku.Smetáček v ruce a jela.Fakt je to super,takle v pohodě dítě.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:57
- Nahlásit
mistr
Neblbni, to Denisa nerozchodí, takovou info.. Chudák partner
Denisa
Je to pravda.. "s divnýma lidma se scházíš"... nakonec jsem si musela najít taky kynologa..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:58
- Nahlásit
mistr
To já vím ale mě to právě nenaskakuje ani pak.Musím but něco napsat nebo se odhlásit a znovu přihlásit.A to je otrava.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:58
- Nahlásit
Ada
corleona
no co píšete o Liborovi, tak to přesně sedí. Ale toto už dělal před pěti lety, co jsem bydlela ještě v Brně......je fakt super figurant, jen už je "starej" a "línej", a to se asi už nezmění.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:59
- Nahlásit
Ada
tak když to nejde, tak navrhuji kladivo nebo hodit z okna......třeba se písí vzpamatuje
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:00
- Nahlásit
Denisa
No to né.Ale prostě nemám tohle řvaní po lidech ráda.Ono to spoustu lidí odradí.Od nás pán co tam chodil to řvaní nezvládl a už tam nejezdí.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:00
- Nahlásit
mistr
hlavně ho teď baví Poláci.. Visí mu na ústech a mají ho za Boha. Komu by se to nelíbilo. A známe Liborka..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:02
- Nahlásit
mistr
To máš pravdu.Libora znám 6 let a jiného ho nepamatuju.Už prostě na to nemá roky.
|