Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:10
- Nahlásit

Ada
A teda co jsem se ptala lidí s ÚP-Brno,tak o ničem neví.Nikdo nám o ničem nedal vědět.Já jsem se taky ptala členů v ÚP Střední Čechy a ÚP Louny a jenom se děsili. Asi by se měli členové tihle poboček zamyslet, koho si to zvolili, že jednají za ně

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:11
- Nahlásit

Artroza
Jo. můj Akinek... moje srdcofka... ach jo..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:15
- Nahlásit

V útulku v Třebíči je krásný boxer

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:27
- Nahlásit

Vcelka
nevypadá na bezpapíráka..
ale nejsou asi blbí a dívají se, jestli nemá tet. číslo. I když jak jsme se bavili, ty tetovací číslo moc dlouho nevydrží. Moje štěňata v Polsku je prý už skoro nemají.

Tom jednou v Ostravě našel boxera (viděl ho zmateteně pobíhat, tak se ho ujal) a podle tetovacího čísla se přes ČMKU dohledal a našel majitel.

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:04
- Nahlásit

Vcelka
Pojedu se na toho krasavce podívat.Kámoška chce boxíka ale zatím si s PP namůže dovolit.Tak se pojedu podívat s ní.Hned jsem jí to volala.Tak si ho třeba vezme.

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:07
- Nahlásit

Ada
Chci se zeptat na tu petici. Ona už v těch Dobřanech kolovala, nebio se o ní jen bavili?

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:08
- Nahlásit

Artroza
Rum del Master Tampecc

Díkes za foto, už jsem to taky viděla.

Tak kdy se uvidíme?

Corleona
Velká škoda že nedorazíte! Mno, ale alespoň zbyde více řízku a rumu na Artrozu a na mě.

Ještě k těm psům s PP v útulku. Měli jsme holku dogu z útulku a byla papírová. U ní tetování vydrželo (to asi jenom u boxéru mizí) ale někdo si dal tu práci to "přetetovat" na samé nuly. Manžel říkal že na to existuje mašinka kterou to přepíšou. Volali jsme tenkrát poradci chovu protože dvě čísla se dali ještě dobře rozeznat. Ten ale poradil abych po tom alespoň pvrní rok dva nepátrali.

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:10
- Nahlásit

articek
No a u nás o tom nevěděla ani poradkyne chovu.Je prej stoho celá špatná.Ale máme myslím příští tejden den boxera tak se budu ptát.Vždycky jsme byli ticho když se něco děla a jenom jsme na to doplatili.Tentokrát budu chtít vysvětlení.A

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:10
- Nahlásit

Ahojda, tak ten boxlisek je ale krasnej, toho musim ukazat Ondrovi. Tak snad zitra se pokusim uz dohazet nejaky ty fotky z vystavy

Tak jsme vcera vyzkouseli Hill's a musim tedy zkonstatovat ze tak jak ho Tina bastila jsem ji jeste u zadnych granulek nevidela...tak premyslim ze bych koupila pytel a treba by ji to fakt jelo...

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:13
- Nahlásit

Artroza
Mno, hezké jméno sice má ten rumík ale to je asi tak vše. Můj typ to rozhodně není! Ještě ke všemu má ušiska! To raději zůstanu u té láhvičky s plachetničkou.

Jo, rum za odměnu od Tommyho za hod rakví dochází. Musíme dát nějakou novou soutěž kterou mám šanci vyhrát!

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:15
- Nahlásit

Teta
řízky a rum pošlete DHL: Baška 452, PSČ 739 01 !!!!

Ada
Člen
- Nahlásit

corleona
Četla jsem jí na stránkách Boxerlkubu ČR.Je tam podepsaná ÚP-Stankov,ÚP-střední čechy,ÚP-Brno.Možná jich je tam víc.Vyzívají tam přecedu at odstoupí s funkce.A nechápu jak se tam Brno mohlo podepsat.Nikdo o tom nevěděl.A o tom by se mělo hlasovat.Ten Karban je fakt už otravnej.

Lenda
Člen
- Nahlásit

Vcelka
Je teda pěknej.Toho si snad někdo rychle vezme.

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:16
- Nahlásit

Paja s Tinou
Já bych ještě s kupováním celého pytle počkala. Než jsme zakotvili u jedné značky tak pesan docela s granulema zlobil. Vždy když jsem zakoupila pytlíček jiné značky tak baštil ale po dvou až třech dnech zase nic. Myslím že to hlavně jedl a že mu to chutnalo protože to bylo nové, ale za pár dní ho to přestalo bavit.

ola
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:18
- Nahlásit

Ada
Dej pak vědět, jak se ten boxík choval, a jak to dopadlo!!! Je to fešák - byla by ho škoda!

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:18
- Nahlásit

Teta
Jsem včera dělala na veču to suši.. Tom pak říká "Tuš to je cosig jak taka normalni bučkova rolada, ni. Akurat tam něni buček, ale ryža. A hešči to vypada."

Artroza
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:19 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

Chci se zeptat na tu petici. Ona už v těch Dobřanech kolovala, nebo se o ní jen bavili?
to by nam taky mohl rict Mistr ne? hola hola, kde jsi?

Ada
Tentokrát budu chtít vysvětlení tak to ma byt

articek
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:20
- Nahlásit

Teta
ale někdo si dal tu práci to "přetetovat" na samé nuly jo,jo tohle prý hodně probíhá u kšeftů se psy, ani pořádně nevíš co kupuješ, slyšela jsem o tom docela story

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:20
- Nahlásit

Ada
Myslím tu aktivitu Vlaďky Bratkové..

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:22
- Nahlásit

Ada
Nejsem moc politik/diplomat ale nemůžou členové poboček kteří o něčem nevědí a nesouhlasí s tím že se píšou petice (na jakékoliv téma) jménem celé pobočky napsat stížnost, nebo vyvolat schůzi ve své pobočce? Vedení pobočky je vaše zastoupení a nemůžou dělat věci jménem vás všech když o tom nevíte, nech být nesouhlasíte!

Petice už je venku ale jde o ten princip že vaše vedení pozná že si nenecháte takové věci líbit. Dříve to bylo zvykem a mělo by se dát najevo že takové chování neprojde. Každý má nárok na svůj názor, a jestli někteří lidé nejsou spokojeni s vedením tak at napíšou pod svým jménem Franta nebo Pepa, ale ne jménem celé pobočky!

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:22
- Nahlásit

Teta
Ještě že ty naše příšerky baští včecko.Nikdy jsme neměli problém že by nechtěli granule.NO vlastně jednou jo.Poslala jsem vímečně tatku at je koupí a dovezl delikan za 300kč.Jsme s mamkou šli do mdlob.Tak jsme pro ně raděj jeli osobně.

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:25
- Nahlásit

Teta
No jdu volat a informovat se nato.Dám vědět.

articek
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:27
- Nahlásit

Teta
ta diplomacie mi taky moc nejde jsem stejného názoru a asi by ty výbory měly odstoupit a členové vyvolat nové volby v pobočkách, protože na tohle prostě výbory nemají mandát, ale v určitých pobočkách je výbor jeden člověk a ten všechno určuje za výbor i členy

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:31
- Nahlásit

Ada
Nejsem ještě tak zkůšená kynoložka ale co jsem tak vypozorovala tak mám pocit že lidičky co mají doma více psů (a na rozmazleného jedináčka) líp žerou. Bude to asi tím že ten jedináček nemá strach že to někdo zbaští.
Když je nás pes u mé mamči tak prý i na její dvě ovčandy vrčí při jídle. Samozřejmě, ne když jsem u toho já. Asi pak má pocit že v mé přítomnosti nehrozí že by měl hlad. Stává se to pouze když ho tam necháme na hlídání.

articek
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:34 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Teta
lidičky co mají doma více psů (a na rozmazleného jedináčka) líp žerou. to máš pavdu, u nás by sežrali i ho**o.Někdy to žrádlo ani nekoušou, hlavně aby to měli dřív sežraný

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:38
- Nahlásit

articek
No u nás to sámé. Např. Viktora je schopna rohlík spolknout!!! Jí ho vteřinu, už jsme jí to měřili. Ona ho vůbec nekouše. Jediný normální je Nunda, ten ještě jí jak "člověk", dá si rohlík mezi tlapy a pomalu jí.. Ale ostatní jsou jak magoři, jak bychom je trápili hladem, nebo co!!! Když jsou v bytě, tak sežerou i cibuli, která při krájení spadne na zem. Jak cvoci..

Artroza
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:39
- Nahlásit

Ada
Členská schůze se schází nejméně dvakrát do roka. Požádá-li o to nejméně jedna třetina územní pobočky, je výbor územní pobočky povinen svolat mimořádnou členskou schůzi a to ve lhůtě do jednoho měsíce.
viz stanovy boxerklubu , clanek 25

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:41
- Nahlásit

corleona
Ale je pravda, že Nunda teď ve smečce dobře žere. Kdysi přišel k misce, vzdychnul a šel zase spát. A pak vypadal jak radiátor. Tomášův Max taky měl v době růstu nežravku, tak mu prý z granulí dělal koule a kutálel mu je po garáži, Max je chytal a jedině tak se nažral..

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:43
- Nahlásit

articekcorleona
Vám tiše závidím!
Za to já to s tím žraním za našeho psa v pohodě doženu!

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:44
- Nahlásit

Teta
... nesouhlasím neb náš rozmazlený jedináček žere vše...od syrové cibule a citronu až po delikatesy a dokonce i tak, že jí dáš salám a pak třeba papriku... prostě na pořadí nezáleží... a má vždy misku v mžiku zhltnutou jako kdybychom MY jí to měli sežrat!
já spíš myslím, že platí jak k jídlu, tak k dílu! a obráceně!

Jinak co se to zase děje?!
Achjo!

Jo a četla jsem si teď v rychlosti na BK v zápisu zas o těch kupíracích... co má robit když mi z Gappaye poslali nedávno novou vestu s hlavou boxera a kupírovanýho?! Až budu v té bundě někdy dělat zkoušky, tak si pod to mám nalepit větu, že kupírování je zakázáno zákonem či tak nějak onak, no to je ovšem věc!

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání