Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
mistr
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:44
- Nahlásit

articek
no ráno mu jdu udělat chuťovku na louku.......tak pak dám vědět, jestli to přežil nebo ne

Ada
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:45
- Nahlásit

Jdu kukan na super star.

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:46
- Nahlásit

Ada
nechoď je reklama.. te´d jsem tam byla..

Ada
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:51
- Nahlásit

corleona
Sem si všimlaAle těd už je

mistr
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:53
- Nahlásit

corleona
Ada
na co že to civíte???? ach jo...........mě baví jen ti mentálové

articek
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:57
- Nahlásit

mistr
prosim tě už takhle je málo lidí na justitz. vydrž s tím zabíjením až po závodě

mistr
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 22:02
- Nahlásit

articek
to si jednou pamatuju, jak manžílek ladil ascota tak, že jsem ho pak honila po poli a chytala aby nevběhl pod auta
jojo, ten byl taky kliďas

articek
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 22:06
- Nahlásit

mistr
aspoň víme koho máš školu

mistr
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 22:15
- Nahlásit

articek
no to právě naopak..........když jsem to vždycky viděla, tak mě jímala hrůza, pak skotík dal pahýlek ocasu mezi nohy a šel co mu nozdry stačily

articek
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 22:20 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

mistr
aha, já proto taky moc nejsem

Ada
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 22:21
- Nahlásit

mistr
No ti jsou fakt děsný.Třeba ten já takovou pout´na kole nechci to je fakt síla.

mistr
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 22:30
- Nahlásit

Ada
naopak, ti jsou skvělý !!!!! člověk se fakt zasměje !!!

Ada
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 22:33
- Nahlásit

mistr
Sranda to teda je to jo.Ale třeba mamce to trhá uši.Hraje totiž na housle a na to je potřeba hudební sluch.Vždycky se směje že jí stoho bolí břuch

Ada
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 22:49
- Nahlásit

Já jdu chrnět.Zejtra musím makat.Dobrou

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 23:19
- Nahlásit

Já mám dva favority.. ten fešný dlouhovlasý blondýn s pokusem o knírek a ten šlapající si na jazyk (měl někde i kovbojský klobouk) - to je pro mě vítěz. Ten Exhibo-dement s čuníky mě nerajcuje.. ten si přišel evidentně pro vítězství, co mu beztak 99 lidí ze 100 řeklo, že je exot. Některá děvčata taky nejsou špatná - prim hraje růžová "hmmm héj" a pak ta obrýlená, co vypadá mezi 30 a 50 lety a nakonec jí je snad něco před dvacet.. No kurňa řádný vzorek obyvatelstva!
No nic, musím si sama pro sebe spravit svůj osobní profil a musím dnes vyvážit to sledování komerčního pořadu na komerční televizi a naliju si Rulandské šedé s přívlastkem a jdu si pustit na DVD Gogolova Revizora. Kultura musi bit!

alli
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 06:59
- Nahlásit

Ahoj po ránu, tak bulvár doputoval tentokrát i k nám do schránky!
Denisa
měkčí povahy musí ztvrdnout, jinak to v kynolóóógii nedotáhnou ani k té ZCH...jsem Allis říkala,že se do toho musí víc obut, jinak tu ZCH nikdy neudělá .
U nás na cvikoši řve občas jen výcvikářka a akorát na psy

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 07:55
- Nahlásit

Jak jste se tu bavili o té Iloně, tak jestli je to ta co myslím, tak tý jsem začátkem července psala mejla, protože na svých stránkách hrozně vychvalovala svýho psa a pak sem zjistila že ho prodává a protože vim že to takhle praktikuje často tak sem se jí na to zeptala.
Tohle je co psala na stránkách o Assamovi, tak to jsem jí zkopírovala a zeptala se jí proč ho teda prodává a dává pryč.
Lidičky, řeknu Vám, že tak skvělého psa jako je Assam nemá nikdo z vás, ale myslím to úplně skutečně vážně. Oponujete ? To klidně můžete, protože si můžete říkat co chcete a já stejně vím, že ASSAM JE TEN NEJLEPŠÍ !!!!!!!! Sam je můj 12tý boxer.
A ona mi odpověděla tohle Někdy se v životě naskytnou situace kdy si člověk musí vybrat, i když se mu nechce. Takže ze závažných osobních důvodů.
Nicméně na tom, co jsem psala na svých internetových stránkách se tímto nic nemění. Je to ten nejlepší boxer co jsem zatím kdy měla.

Takže tak, její jednání ale stejně nechápu, kdyby se jednalo jen o toho jednoho tak ještě neřeknu, ale tím že takhle prodala a prodává víc svých psů, tak to neni ze závažných osobních důvodů

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 08:36
- Nahlásit

Vcelka
Většinou je prodávala, protože měli těžší stupně DKK nebo spondylózy. Tak to vysvětlovala.
Každý se může dostat do problémů, nicméně pak nechápu, proč si nechala další dvě mladé feny.. To pak postrádá logiku..

ola
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 09:35
- Nahlásit

Tak jen pro kontrolu : kde všude byla ráno námraza jako u nás ve VČ? Já škrábala okna u auta a Kubík pravil "Maminko on není podzim, ona už je zima, že jo?" Pak se dožadoval palčáků...

Teta
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 09:35
- Nahlásit

corleona
Jaká je kosa v Bašce? Už i v na Praze 10 dnes ráno sousedé vytahovali škrabáky na okna aut? Teploměr co mám na baráku hned za oknem ukazoval 0 stupňů, takže asi bylo ještě tak o dva méně! Je to v řiti, asi budu muset začít přemýšlet o dárečkách k vánocům

Ada
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 09:46 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Vcelka
corleona
Protože se tim živí.Má to jako zaměsnání.
ola
U nás byla taky námraza.

A Zase mi nedošel zpravodaj

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 09:48
- Nahlásit

Teta
Ráno bylo -3 Sluníčko svítí, ale kde je stín, je ještě úplně bílo. Muškáty na oknech dnes pravděpodobně padly. A oleandr už asi taky nevykvete.. A kura, kam dám to obří aloe na zimu, to teda fakt nevím..

Artroza
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 09:52 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

to all

neda mi to nereagovat vzhledem k tomu, ze uz to bohuzel zasahuje i do meho soukromeho zivota.... ano A. Karban se chce jistojiste vratit k moci. cast mate na pandore. jinak bude prohlaseni predsedy boxerklubu, ktere bude zverejnene na obou pandorach a vsude mozne. opravdu nechapu, proc ti co prohrali nepockaji 3 roky a pak znovu naprosto cestne nekandiduji? treba se lidem nebude libit smer, ktery si novy vybor vybral. pak by mel AK moznost se znovu uchazet o prizen boxerskeho lidu. podle meho neni umeni hazet novemu vyboru klacky pod nohy a pak rikat, ze nic neudelali spravne... myslim, ze nejmarkantnejsi vec, kterou novy vybor udelal ( a neni jedina- o tom vsak bude prohlaseni) je svoboda slova, ktera za stareho vedeni nebyla mozna- nevim vsak, jestli si lide jeste vzpomenou na nevybirave mejly a telefonaty pri vyjadreni sveho nazoru.
chapu, ze nejsem nestranny ucastnik tohoto deni... doufam vsak, ze boxerkari a chovatele oceni smer, kterym se za noveho vedeni boxerklub ubira a nenechaji si znechutit kynologii jako takovou. je mi lito, ze se musime vsichni zabyvat takovyma nesmyslama....
doufejme- bude lip

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 09:53
- Nahlásit

Ada
NO má na kšeft. Ale boxery už taky?
My s Ilonou máme špatnou zkušenost. Tím u mě hodně klesla. Kryla naším psem a štěňata ji pomřela. Když jí Tom volal, co se stalo, tak řekla, že jí to nevadí, že ty štěňata pomřely, že má štěňat dost, že má jiný vrh. Iloně už nenakryjem.

Ada
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 09:53
- Nahlásit

corleona
Vcelka
Ono v tu dobu co Samíka prodala ale problémy měla.A nebyly zrovna malé.Už se to sice spravilo ale tehdá to nevypadalo moc růžově.
Nechci jí omlouvat.Já bych to taky neudělala.Ale tehdá chtěla prodat všechny pesany.Ale dala se za nějakej čas do kupy.

Ada
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 09:56
- Nahlásit

corleona
Aha tak to jsem nevěděla.Tak to bych do ní neřekla.Teda si mě zaskočila.

Dannie
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 09:58
- Nahlásit

Denisa
Ahojky Denčo!!!
Teď jsem na mailíku,ale od tebe tam žádný nemám... Můžeš mi ho prosím ještě jednou přeposlat na dannienka@seznam.cz??? Díky moc!!!!

Ada
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 10:00
- Nahlásit

Artroza
Já si myslím že Karban tím co dělá si hází pod nohy klacky sám, jen si to neuvědomuje. Když jsem mu jednou telefonovala(potřebovala jsem se na něco informovat) tak se choval tak že jsem se zděsila.Arogantní, odměřený.No prostě děs. A neumí prohrávat.

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 10:01
- Nahlásit

Ada
Poslední věc k tomu: Nemám ráda, když se kšeftuje se psy, nemám ráda, když psi bydlí ve špíně a bordelu, nemám ráda, když někdo chová iks plemen a všechna jsou "jen" průměrná.. jen je zkrátka množí..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 10:03
- Nahlásit

Ada
no to bych právě ještě pochopila že když měla nějaký větší osobní problémy že by dala psa jinam aby se měl líp, jenže ona má inzeráty každou chvíli že se zbavuje psa, takže tam je to asi o něčem jinym. Nechci jí tu pomlouvat, protože jí osobně neznám, ale tohle jednání se mi fakt nelíbí. Jak už tu někdo psal kamarád se neprodává a pro mně je to prostě nemyslitelný abych se piplala se psem, prožívala s nim dobré i zlé a pak ho prostě jen tak dala jinam. Prostě já svýho psa miluju a chci aby byl u mně až do svý smrti.
ola
ani nevim kolik bylo u nás, já sedla v garáži do auta a pak šla tady z parkoviště do práce jen kousíček, takže sem tu zimu ani moc nepostřehla. No ale na nule asi bylo taky. Jojo podzim krátký, zima dlouhá.

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání