| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 10:06
- Nahlásit
Vcelka
corleona
Tak to svámi souhlasím. Taky na tohle nemám žaludek.A teda ani jsem nevěděla že je to až takhle.Stěma štěníkama to mě dostalo
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 10:12
- Nahlásit
Jo a nová zprávička Fatty má pacinu ok.Měla podvrknutej prstík.Vyfasovali jsme homeopatika a Fatty je už fit.Navíc se nám rozhárala Aida tak se nejspíš rozhárá i Fatty a bude se krejt.Ono se nám to stalo i minule.Aida hárala a začla i Fatty.Tak by to aspon dobře vyšlo.Jezdit v prosinci do plzně by se mi moc nechtělo.
corleona
Necháme jí vzít krev jak jsi mi radila.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 10:16
- Nahlásit
Vcelka
Před několika lety přišel za Tomem jeden chovatel a rozhodčí od boxerů, že má pro něj výbornou nabídku. Že prý má kupce na jeho Maxíka. Do Ruska za deset tisíc EUR. Vůbec nechápal, jak mohl Tomáš takový skvělý kšeft odmítnout.. On prý by za tuto částku prodal kteréhokoliv ze svých boxerů.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 10:18
- Nahlásit
corleona
Ani za milion bych moje zlatíčka neprodala.Nikdy nikomu.!!!!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 10:34
- Nahlásit
corleona
no jo co na to říct, takový lidi bohužel stále jsou a budou. Hlavně prachy to je pro ně důležitý.
Mně momentálně pěkně s*re naše sousedka, má bez papírovou fenu retrívra a už po třetí čeká štěňata, tenhle rok už po druhý. A ona je taky jen prachy, prachy a co všechno si za ty štěňata už pořídili a že potřebuje ještě na támhleto, tak jí nechala po třetí nakrýt a obávám se že to stejně nebylo naposled. Přitom k tý feně taky nemá nic moc vztah, na procházku s ní nikdy nešla, to občas jde její manžel, do baráku nesmí, na zahradě má jen vymezený místa kam může, protože tam má přece okrasnou zahradu. No prostě krize, je to kráva a když jí člověk poslouchá tak by jí nakopal. Tý feny je mi líto, příde mi už taková apatická, když jí srovnám s Vikym kterej furt běhá po zahradě a dělá kraviny tak ona celý den proleží.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 11:37
- Nahlásit
Mám zpravodaj.Už došel
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 13:18
- Nahlásit
corleona
je fakt, že někdy ty částky jsou ohromující. Bohoušovi před lety za Lorda Italové na Atiboxu nabízeli 70000 Marek a neprodal. Za půl roku ho musel nechat utratit. Za kvalitu jsou lidi ochotný dát neuvěřitelný částky. Tady jde o cit, který k tomu psu máme.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 13:20
- Nahlásit
Artroza
Držíme palečky a ať už je konečně od něj klid
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 14:44
- Nahlásit
articek
Pochybuju že Karban dá pokoj.Už by se měl smířit stím že dokraloval.Jemu už nejde o psy ale jen a jen o sebe.Asi si chce něco dokázat.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:34 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Ada
blbí je, že do toho trochu zatahuje i nás a to se nám fakt nelíbí. pokoj nedá nikdy, problémy lidem dělá rád, proto jsme s té pobočky taky odešli
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:39
- Nahlásit
Artroza
máš tam email, tak si ho přečti, za chvíli jdeš domů
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:45
- Nahlásit
articek
uz jsem ho cetla
uvidime se v sobotu
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:49 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Artroza
Budu se snažit,pokud nebudeš rodit
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 16:00
- Nahlásit
articek
No a to jsem se dověděla že Brněnská pobočka prej něco taky podepsala.Jenže Jindrová to nevěděla.Bylo to za jejíma zádama a úplně se stoho prej zhroutila.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 18:48
- Nahlásit
Ada
to je přesně to co jsme napsali na pandoře, myslím, že to bylo za zády většiny členů poboček, které se podepsali
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 19:35
- Nahlásit
articek
No mě bylo divné jak se za to mohla brněnská pobočka podepsat.By se mělo snad nějak hlasovat ne?A teda co jsem se ptala lidí s ÚP-Brno,tak o ničem neví.Nikdo nám o ničem nedal vědět.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 20:23
- Nahlásit
Ada
osobní aktivita Toma Makovského..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 20:31
- Nahlásit
corleona
Osobní jo.No ale on to přece nemůže podepsat za všechny.Taky jsem slyšela ža v tom má tomáš prsty.To přece musí projít nějakým hlasováném ne?
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 21:11
- Nahlásit
2all
Kde v praze je ten Justitzův memoriál ? Můžou se tam přijít podívat i "normální lidi" ?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 21:20
- Nahlásit
kkathy
Můžou se tam přijít podívat i "normální lidi" ?
Je to na cvičáku v Braníku, Praha 4. Jestli jsi byla na Pražské klubovce tak je to to stejné místo. Jinak adresu a tak najdeš na www.mydog.cz, odkaz ZKO Braník.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 21:33
- Nahlásit
Jo a už jsem vám psala o novém sousedovy?Má boxíka.Šla jsem se nenápadně projít okolo plotu a ten boxík nevypadá zle.Je fakt pěknej.Má nádhernou hlavu.Ale ze sousedem jsem nemluvila.Zistím co je to za psa.Je tmavě zlatel.No fakt krasavec.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:01
- Nahlásit
Hola, hola - kde jste?
Tak jsem včera konstatovala, že nám začíná Fee nějak "puchnout", takže nás asi čeká háračka. Uvidím v neděli na cvičáku, jestli budeme středem zájmu samčího osazenstva. Jelikož výcvikář dělá zkoušky, tak to tam budu mít na povel. To bude mazec.
Ada
Naši sousedi mají taky boxa. Je mu tuším už pět a je bez PP, ale je to mazel k pohledání. Minule mi přes plot vlepil hubana, že jsem si musela umýt celý obličej. Je nedávno kastrovanej, takže začíná být jako kule a když hopsá za míčkem, tak to působí tak neohrabaně, že dostávám záchvaty smíchu.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:37
- Nahlásit
ola
My tady máme v dědině nejblíž kolem sebe kromě sousedova vlkošedého NO, samé chlupáče (balamuta, 2 akiťáky, 2 leoše, 2 azijaty, 2 fundláky, 2 pyrenejce), pak spoustu hysterických malých křižovatek, které už máme i pojmenované: Psychotik, Cholerik, Hysterik, Taktik a Chroptič. Jsou tady i dva boxeři - oba zlatí psi. Občas je potkáváme na procházkách. Já se svým přísným okem odvracím raděj hlavu k lesu.. A to se mě jedenz těch jeho pánů ptal, na krytí, když viděl, že vedu dvě fenečky. Ježišinki...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:39
- Nahlásit
Teta
Můžou se tam přijít podívat i "normální lidi" ?
No a právě proto letos zůstáváme doma
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:42
- Nahlásit
corleona
Já se svým přísným okem odvracím raděj hlavu k lesu..
Ty si teda, pročpak jsi mu nenabídla Viktorku nebo Unitku na nakrytí?!?
Jo, už máte nakryto? Nebo ještě neháráte?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:44
- Nahlásit
corleona
Psychotik, Cholerik, Hysterik, Taktik a Chroptič
Tak přesně tohle všechno se vejde do psa našich (naštěstí) vzdálenějších sousedů. Jde o křížence čivavy a krokodýla. Je to fakt přírodní úkaz. Navíc nenávidí boxery. Hlavně toho sousedovic chlapáka. Občas si ho splete s naší FeeBee a už se mu stalo, že se seznámil se špičkou mojí boty....
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:00 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
cau Teto,
nasla jsem psa pro tebe ( teda hledala jsem jenom podle jmena, ale treba by ho prodali )
Rum del Master Tampecc
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:05
- Nahlásit
ola
čivavy a krokodýla Tak jeho bratr z vrhu je náš Cholerik!!!
Nakryto nemáme, nehárá to a nehárá. Tom minulý týden v autě prohlásil, že máme nějak málo těch fen. Jsem pak málem vystoupila za jízdy..
Nejdřív má hárat Viktora, ale tam vůbec pořád nevíme, čím ji nakryjem..
Heduš hárala poslední a bez výsledku. No a Unitka snad bude hárat v lednu. Ta vypadá, jako by nikdy žádné štěňata neměla. Taky se o ně starala asi jen pět dní..
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:05
- Nahlásit
jeste jednou pro tetu:
http://www.amareilboxer.com/2manag/index.php?secti on=3776
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:08
- Nahlásit
corleona
nebud na ni voskliva....5 dni! celejch 5 dni s vlastnima detma, vis co to musi bejt? plne ji chapu
snad uz se vam to rozhara! chceme znova takove pekne steniky jako byl vas attaka ve vranove!
|