| Autor |
Zpráva |
mistr
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:02
- Nahlásit
Denisa
v sobotu jedeme s impísem na justičák, tak jsem ho chtěla už nechat. Včera že mu našlápne kámoška poslední stopičku a pak už bude ležet. No jenže kámoška si nepamatovala lom......tak jsme ho tam trošku "poladili" a už nestopuje vůbec !!!! takže fakt paráda !! v sobotu to bude fiasko
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:05
- Nahlásit
Ada
Přesně. Mě těch lidí bylo vždycky líto. Dá se to dělat i slušně. Tam, kam chodím teď, to tak probíhá. Ve slušnosti a to absolutní. Akorát, že když je tam nějaký "človíček-mantinel" (pomaleji chápe, je tupší začátečník..), tak náš figurant, jej sice nezjebe jak psa, ale pomalu polopatě mu všechno znovu vysvětlí, ale pak přijdu na plac třeba já a mě si na něj stěžuje, jaký je to kretén, jak nadějného psa kazí a jak mu to říkal už 100x a jak se mu chce brečet... a vlastně se vyventiluje.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:05
- Nahlásit
corleona
jo jo Poláci, to už kdysi vyprávěl, že už nefiguruje normálním lidem, že už jezdí do "zahraničí"
a jak znám kynologii v Polsku, tak tam by byl i jednonohej Libor králem
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:06
- Nahlásit
mistr
No já sice vím že s váma se nemůžem rovnatale Aida před ligou, taky předvedla něco hrozného na stopě a dopadlo to jak to dopadlo.A přeju hodně štěstí.Budu držet palce.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:06
- Nahlásit
corleona
partner již odešel "na jedno"
hele, ale on už po těch 3 letech kdy občas někde se mnou byl, rozlišuje dokonce "normální" pejskaře a ty "obzvlášť divný" kynology! Já jsem prej zatím někde mezi...ale prej mi už chybí málo... si ze mě dělá prdel furt... včera říkal, že prý už se začínám podobat boxerské tlamě... že za chvíli s G. splynu v jednou tělo a duši... no hlavně, že on má pojmenované ty svoje smraďomotorky...
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:08
- Nahlásit
Denisa
a partner není psékař ?:!:?!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:10
- Nahlásit
Denisa
Jo a klidně můžeš někdy dojet Ale nevím jestli ti to bude vyhovovat.Poslušnost si každej cvičí sám a na obrany jezdí figurant s Tábora.Bere 100kč. A můžeš na něho jít kolikrát chceš.Je fakt dobrej. Mi hodně pomáhá s Aidou.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:10
- Nahlásit
Ada
dík za palce..........ony ty cizí stopy jsou děsně psycho.....člověk jde vlastně se psem po poli a vůbec neví, kde ten šlapač šel, to si někdy vyzkoušej, musíš se spolehnout opravdu jen na psa...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:11
- Nahlásit
mistr
Cipísek to zmákne!!! Ti ho zase nafotím jak ryje čumáčkem v zemi a šlape jak hodinky!
že už nefiguruje normálním lidem, že už jezdí do "zahraničí"...mno, tak to je přesný, tak to je...
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:12
- Nahlásit
Denisa
jo taky můžeš někdy dojet i k nám, ve středu je tady zrovna Marcel Mareček a dělá i 3 kola !!!! supééééér
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:12
- Nahlásit
mistr
To já mám občas i na vlastní stopě..
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:13
- Nahlásit
mistr
jo přesně .....Paroubek......... já jsem byla osobně svědkem toho, jak v neděli v Dobřanech buntoval lidi proti nové vládě !!! to víš třešničky nezapře, i když ta podoba s Paroubkem , jsem z toho zmetená
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:14
- Nahlásit
mistr
...ne partner je "jen" milovník Giordinky S G. se milují vášnivě každý večer u bedny na gauči, to jim jde náramně... , jinak ho psi nezajímají...
Ada
vyzkúšám a uvidím!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:14
- Nahlásit
mistr
No já s Aidou tu cizí stopu šla.A psycho to bylo pro mě.Aida šla jak na té lize.Ono jí to hrozně baví.A mě tím pádem taky.Ale zatím chodíme vlastní.Jen jsem to chtěla skusit.Ale už děláme 3hodinové. Střídám to.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:15
- Nahlásit
corleona
dotaz k té Iloně??? ona fakt prodala Sama? ani se mi nepochlubila....
kdo zná Ilonu, tak se není ani čemu divit, za svůj život koupila a prodala tolik psů, že už to nejde ani spočítat.....
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:15 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
corleona
tak si dej po stopě stovky, schválně kolik jich najdeš
Mistr
Já nerada šlapu cizím, je to zodpovědnost
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:16
- Nahlásit
mistr
hm, až nebudu vědět co s lovema je to trochu dálava... však víš ne?!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:16
- Nahlásit
mistr
Marcel je dobrej.A je sním sranda.Dělá u toho kolikrát takové opičárny že ani pesani neví co si maj myslet.Ale fakt je dobrej
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:18
- Nahlásit
articek
je mi z té situace v klubu fakt zle...........normální člověk když není zvolen, tak se rozloučí a odejde, pokud to má v hlavě srovnáno ale toto???? je vidět, že o psy mu opravdu nejde....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:19
- Nahlásit
mistr
Prodala.Už docela dávno.Trošku jsem doufala že jeho si nechá.Byla z něho tak nedšená.No ale jak říkáš.Není s čemu divit.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:21
- Nahlásit
articek
jo, to znám a místo předmětu celou peňu..
Mě radili, ať si dělám stopy bez psa. Ať se naučím "číst" terén..
Já na výcvik nejsem. Jsem lenoch líný a navíc nedůsledný. Otřesná kombinace..
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:21
- Nahlásit
articek
já si celkem stopy pamatuju, tak mi právě není moc jasný, jak někdo může zabloudit........když už je to fakt těžkej terén, tak si to kreslím......tam pampeliška, tady krtinec......
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:22
- Nahlásit
mistr
Přesně.O psy mu nejde.Začala jsem se o to zajímat docela nedávno ale souhlasím.A navíc my ani není sympaticej.Je arogantní.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:23
- Nahlásit
mistr
to máš recht, moc dělá prostě určitým lidem dobře
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:24
- Nahlásit
mistr
Ilona - no comment.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:26
- Nahlásit
To mě cvičení zas baví.A mohla bych cvičit furt.S Fatty mě to chytlo i když to ze začátku(první tři roky) nebylo vůbec jednoduché.Začátečník no.A navíc s takovou fenou.mistrví že?Fatty zná a párkrát viděla jak se sní trápím.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:26
- Nahlásit
mistr
pokud člověk nešlape zas tak často tak je to problém. Já jsem teď na dvou až třech ,,erkách,, a to je asi maximum, ale na jaře se musím nejdřív vyšlapat, abych si zase troufla.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:28
- Nahlásit
Ada
víš on stejně první pes je takovej zkušební a nic moc se s ním nedokáže. Tak ses na ní aspoň naučila a teď zkušenosti zúročíš a vidíš??? už se daří !!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:29 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
corleona
když jsem před lety začala šlapat první stopy, tak jsem je fakt dělala bez psa, protože je blbí, když se to učí pes i psovod. To pak vznikne takový to kde je ta stopa?A jeden na druhého kouká
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:33
- Nahlásit
mistr
To jo.Taky mi všichni říkali proč se nato nevy...a byli i lidi co jsem jim byla k smíchu.Měli země srandu.To bylo nejhorší.Ale neodradili mě.A ted se mi to vrací v Aidě.
|