Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:02
- Nahlásit

ola
...tak všechno je jako něco... však právě třeba hledat symboly v tom je sranda!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:04
- Nahlásit

Tak co Olo, uz vis jestli zitra jedete???

Si rikam ze me zacina pronasledovat nejaka smula, vzdy kdyz se chystam na nejakou boxeri akci, tak se o me pokoousi nejaky bacil, ale ja mu dam, v kapse mam coldrex a jedu i kdyby nevim co

ola
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:04
- Nahlásit

Denisa
Třeba Cofee Feebox! Ale to JakuMa-box zní docela dobře, ne? A hlavně na FCI jsem to nenašla!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:06
- Nahlásit

Tak to me se symbolama a vyznamem nasi rodiny napada Optibox a nebo Tipobox...akorat nevim kolik lidi by si pak tiplo vzit od nas stene

ola
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:06
- Nahlásit

Paja s Tinou
Ještě stále nevím! Zdeněk volal, že mám být ve čtyři na cvikoši, že budu kousat, ale jestli dorazí nevěděl! Snad, doufám,že jo! Ještě taky nevím, jestli zrovna nemá v sobotu přijít topenář! S chlapama to je někdy fakt hrůza!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:11
- Nahlásit

Jo a kdyby jste chteli, tak mrknete na: http://www.veteranklub.wz.cz/index_fotogalerie.htm l a jsou tam nejake nove fotecky z vikendove akcicky...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:12
- Nahlásit

No tak snad topenar nedorazi a vy dorazite

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:16
- Nahlásit

ola
Cofee Feebox...no jo, ale to by se vám hodilo až na 3. vrh!
JakuMa-box-A hlavně na FCI jsem to nenašla...
No jo, ale nebylo by líto Martinovi, že má v názvu jen 1 slabiku a Jakub hnedle 2?
Paja s Tinou
Optibox a nebo Tipobox...to taky není špatný!
a uzdrav se ať můžeš v pohodě jet!!!
je fakt, že si tě taky pamatuju s nějakým nachlazením, ale statečně jsi dojela!

ola
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:17
- Nahlásit

Denisa
Taky mě to napadlo. Navíc, co kdybychom měli ještě třetí dítě...
Máš recht, v Brně byla Pája taky nachcípaná - nos měla jak žárovku, že jo?

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:20
- Nahlásit

Paja s Tinou
fotky prohlídnu asi až doma, neb dnes už to tady balím neb stejně jsem dnes prdlačky udělala... jo jo, bude krušný pondělek zato...

Jsem zvědavá, zda už bude doma Marťas neb byl odjetý 2 dny na výstavě motorek kdesi v Německu, jel přes tisíc kiláků tam a snad teda i nazpět a tento panáček mi bude něco povídat o vyšinutí až já si pojedu někam takhle daleko kvůli výstavě!!!

Lenda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:21
- Nahlásit

Tak jsem letěla do schránky pro bulvár.K nám na východ ještě nedorazil,místo toho volební lístky.Ach jó.
Jinak jsem dnes poprvé koupala Brauny-aby zítra byla krásná a zbývá jen moje hlava a můžeme vyrazit.

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:24
- Nahlásit

ola
...tak leda přidat rt a .... (4tečky)! Když se vám ještě dítko narodí, vybereš jméno aby se vám hodilo do názvu ch.s. a dáte návrh na změnu, no a když už nebudete mít mimi, tak tam necháš ty čtyři tečky a budeš to mít nejoriginálnější!

a jdu!

Lenda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:25
- Nahlásit

Denisa
ola
Hezky vymyslete ty názvy-ty co vám nevyjdou,si koupím.Já to asi nejsem schopná vymyslet.
Kde hledáte ty schválený?

Paja s Tinou
Dej si svařáka,ať si zítra fit.

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:25 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

a nejdu...

Lenda
no jó vlastně, tak ať tam zítra zazáříte, hodně štěstí!!!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:33
- Nahlásit

Denisa, Ola,
Asi jak myslim na ty boxeri tlamicky, tak z toho hned onemocnim, to uz je asi boxichripka a nebo boxoangina...jo do Brna jsem uspesne dojela v horeckach...si pamatuju jak na me v patek mamka Ondry kooukala a rikala at nikam nejezdim..ja samozrejme nemohla odolat tolika setkani s vami, tak jsem v sobotu rano delala ze desna poho, ale doopravdy to uplne o.k. nebylo...ani nevim jestli jsem potom nebyla 14dni marod

Lenda, myslim ze si ted dam svuj slavny coldrex...vnutila mi ho lekarnice, ale jak je uciny to zatim netusim. Svaraka bych si dala, ale ridim
A jak ze vas to zitra poznam?

Ada
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:43
- Nahlásit

Ahoj,tak dneska je fakt dobrej den.Zpravodaj nedorazil,Došel mi akorát učet za telefonAida dnes šla tu nejhorší stopu co jsem kdy viděla(v neděli je liga)a od rána mě bolí hlava.Cvičit už sní do něděle nebudu.

Všem co mají o vejkendu nějakou výstavu,závody atd...přeju moooc hodně štestíčka

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:45
- Nahlásit

Ada,
neves hlavu Aida ti to jiste v nedeli vynahradi plnym douskem!!!

Chodka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:50
- Nahlásit

Paja s Tinou
Moc hezký fotky koukám,že to jezdí i dost ženského pohlaví.Jó a veteráni vždyť já v některým jezdila jako v našem rodinným autě a veterán to ještě nebyl.Teda už i já se cejtím jako vetránka.
U nás na západě se taky každý rok pořádaj veteránský závody a jsou super vidět hodně starý autí a motorky je to taky fajn koníček ale asi dost drahej.

Lenda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:52
- Nahlásit

Paja s Tinou
Budem ve zlatých mladých/asi nejlepší/.Co budu mít na sobě ještě nevím.Budu mít sebou staršího pána a skákající boxerku/černošku/.Hlas se,já taky nevím,jak tě poznám/možná podle čevenýho nosa/.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 14:18
- Nahlásit

Lenda,
jo jo srandicky, hee cerveny nos jeste nemam, ale co neni muze byt Jo a nevim jestli se zacina zlataky a nebo zihanci??? Hmm to bude zajimave...mas tady vubec galerku? Ze bych pro jistotu treba jeste mrkla Jsem zvedava jestli nakonec nebudu fotit uplne nekoho jineho...a nebo pro jistotu budu fotit uplne kazdeho a pak se na nejaky fotce budes muset rozpoznat
No ale me by si poznat mohla, zase tak se prehlednout asi nedam a navic jestli tam bude chodit boxerice s nahubkem a nebo bude viset na mem batohu nahubek, tak je to uplne jasne

Chodka, vsak nektery stroje tam tak stary nejsou a ted uz se veteran uznava od roku 82 tusim, takze to i ja patrim uz mezi veterany!!! Jo a kde se jezdej akce u vas? No musim rict ze ted v klubu je i mladych holek docela dost, ale jsou to taky hodne bud nneci pritelkyne co je to taky chytne a nebo nejaky rodinny klany...jinak drahej konicek to docela je...uz ted setrim na opravu toho svyho vysisovanyho rudocha...

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 16:12 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Nazdar vespolek!

Herdek, proč tam v tom názvu chcete to BOX????
Dosť bolo boxou!!! Něco bez boxu.. to tam dává každý.
Jo, a propos Jakuza už je. Sice Yakuza, ale je. V Polsku.

Artroza Teta mistr
Justičák ohrožen. V pátek máme rodinnou oslavu, Tomův švagr slaví narozky. Sice jsme minulý týden projeli pod vlivem celým Slovenskem, ale podruhé už osud pokoušet nebudem. Tak nevím, esli teda dorazíme..
Stejně už nemáme na machrování toho BMWáka a museli bychom přijet tou naší starou šunkou

Chodka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 16:21
- Nahlásit

Paja s Tinou
Vždycky v srpnu jsou u nás v Domažlicích Chodské slavnosti a týden po nich se konají ty veteránské závody.Je tu hodně Němců a opravdu hodně pěkných aut.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 16:40
- Nahlásit

Chodka, je to vzdy podivana co

No tak ja za chvili mizim domu...tak se tu mejte a vsem preji pekny vikend.
A na zitra nabiju fotacek a bude to

ola
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 19:02
- Nahlásit

corleona
No - box tam musi byt! Když je to o boxérech, ne? A nebyla to Jakuza, ale JakuMa! Mno, ještě to není finální. Jak jste vůbec vy vybrali vás Maximus Deus?

Paja s Tinou
Můj choť ještě není doma!!! Takže vím stále prdlajsky!

Jinak jsme byli kousat (píšu měkké i, protože se mnou byli bohužel i kluci). FeeBee to šlo dobře. Kikin ji chválil. Dělala jsem si i poslušnost a začátek byl příšernej (Ada - asi nějaký "erekce" na slunci... ) Fee dělala jako debil, táhla jako kůň, čuměla do země. Paradoxně to potom bylo lepší bez vodítka. Někdy mám chuť s tím seknout...

Stýnka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 19:07
- Nahlásit

corleona
díky moc za aktualizaci.
Snad se mi povede dát během víkendu do kupy tu klubovku v MB.

articek
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 19:16 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

corleona
účast na Justitz. je v tvém případě povinná a je to, i kdybys měla přijet vlakem počkáme na tebe na nádraží v Braníku

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 20:26
- Nahlásit

2 all

KUK

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 20:29
- Nahlásit

2 all
Tak vás po dlouhé době zdravím. Toste toho zas napísali. Musim tady veřejně seknout poklonu Tetě. V tomto týdnu se mi dostalo výborné večeře u Tety a Strejdy a svezení v ZíZí budce. Teta šoféruje fakt jak Šumachr.

Ada
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 21:45
- Nahlásit

Tommy Gun
Jak Šumachr?Taky tady máme takováho řidiče šumachra.Jezdí prostředkem silnice a víc jak třicítkou nejezdí.Je mu asi 85let.Jednou mu nejelo auto a stoupl si doprostřed silnice a zastavil nás.Že jestli ho rostáhnem.No tak jsme se pokoušli.Prvně si auto neodbrzdil.Pak mu nastartovalo a my museli celou cestu asi 2km jet za ním, pač nás nenechal předjet ho.Jel si tou svojí třicítkou prostředkem silnice.Fakt zážitek.

Dannie
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 22:05
- Nahlásit

to all
Tak už se nám přehoupnul další rok... Ach jo, je to hrozný jak ten člověk stárne....
Dneska jsem ten svůj včerejší další rok navrch chtěla jít zapít,ale bohužel mi onemocněla sestřenka, se kterou jsem měla jít...Ale my si to vynahradíme někdy příště....

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání