| Autor |
Zpráva |
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:10
- Nahlásit
ola
neboj nejseš jediná, já ho taky ještě nemám.
Leda, že by se na poště kochali boxíkama, ale o tom pochybuju....
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:13
- Nahlásit
Dobré ráno!!
ola
My ještě zpravodaj taky nemáme Určitě dorazí dneska. Aspoň se máme ještě na co těšit.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:14
- Nahlásit
Stýnka
Já už v pátek skřípla chotě, jestli mi ho náhodou neschoval a nechce mi ho dát k vánocům! Taky jsem projela dětem pokojíček, jestli někde nenajdu vystříhaný boxeří hlavičky, ale nikde nic. Tak uvidíme dneska!
Jo, kdy budou bostoní miminka?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:33
- Nahlásit
Ahoja, konecne se na chvili hlasim, ikdyz prispevky jsem jen tak proletla...
Denis, myslim ze jsme se nasly v poho, uz od vrat jsem tak tusila kde je Lenda a nastesti to ona byla a Ola si me nasla sama, vzdy jsem videla jen jejiho manzilka
Olo, tak my jsme drazili v pohode. No teda, ja jsem rekla ze zpatky budu ridit, ale jaksi jsem si par kiilasku pripadala jako naprosty zacatecnik. Co udela par mesicu jezdeni jenom s brouckem Vsechno najednou v te fabii slo tak lehce a ten volant, no nadhera
Jinak Bubaci dostali VD3, ale ziskali pohar, tak byli stestim bez sebe. Hnedle jsme je, teda spis Ondra zdokumentovali a fotecky sem dam jak to jenom stihnu
Bubakovi pak za odmenu koupili nove voditko
Jinak nez jste odjeli, jak jsme posuzovali ty zihane feny, tak hadej ktera to vyhrala. Presne ta o ktere jsme rikali ze se nam nelibi ani za mak...ta na tom cervenem voditko, jak by sezrala snad kazdou fenulu. Auterak ji tam vychvalil do nebes a titul ji nezadal jenom kvuli tomu ze se jeste neumi tolik predvest...tak to jsem tedy cucela...
No nic jdu pracovat, dnes uz se sem asi nedostanu, kazdou chvili nam maji prijet na korekturu casaku, takze je budu mit stale za zady
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:38 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
tequily
teď jsem koukala na nějaký fotky ze želivky a jak tam sedíš s Mery ty jsou boží
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:43
- Nahlásit
ola
termín má až za 14 dní, ale podle toho jak je kulatá, tak myslím, že to bude dřív. Jen doufám, že ne až moc dřív...
Ikdyž ještě je pořád hodně veselá a chtěla by chodit i na pořádné procházky. Jen už neví jak si s tím panděrem lehnout.
Třeba v pátek jsme šli do lesa a já ji nechala doma (bojím se aby si někde to panděro nepropíchla - tahá ho už pomalu po zemi...). No a ten její pohled když jsem jí řekla, že zůstává doma a nikam nejde...To bylo boží umučení.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:55
- Nahlásit
Stýnka
Jací vůbec jsou povahově? A co zdravotně? Mámin známej je taky chová a nemůže si to vynachválit.
Paja s Tinou
Tak to Bubákom pogratuluj za nás! Mojí kámošce RAdce se Bubák moc líbil.
Vcelka
Super fotky!
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:02
- Nahlásit
Vcelka
No koukám, že se ty fotky šíří po celém cz-psovi. To měla Mery v nohách 20 km, to ještě nikdy nešla, takže kamkoliv sem jí položil, tak usla.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:04
- Nahlásit
ola
Odpovím Ti za Stýnku: Jsou to paka Aspoň teda náš Fifin..
Dr.Kvapilová, které dělám stránky - Insurance Bohemica, jim neřekne jinak, než "ty moje hyeny"
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:12
- Nahlásit
corleona
Jako jak "paka"?
Vždyť vypadají tak neškodně a roztomile. Obzvlášť mimísci...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:16
- Nahlásit
tequily
je ale skvělá
Četla jsem že vás pár navštívilo nemocnici v Pelhřimově, to by z vás měl Zdeněk radost, ten je tam už taky jako doma.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:17
- Nahlásit
corleona
ola
No ono se o nich ne nadarmo říká "Anděl s ďáblem v těle"
To myslím mluví za všechno....No prostě bomba supr trupr pes ochotnej doprovázet tě kamkoliv, kdykoliv a za jakýkoliv situace.
Boxerkám v pohodě stačí, někdy je i dokonce rychlejší, protože umí kličkovat a to boxerky se svejma halamáckejma tělama nezvládaj.
Co se zdraví týče tak taky úplná pohodička. Za celou dobu co tu naši bostonku máme jsme s ní byli na veterině jen jednou (teda krom očkování) a to proto že si udělala břišní kýlu protože lítala na cvičáku po překážkách jak divá (příkrý áčko je prý nejlepší sranda).
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:19
- Nahlásit
Vcelka
No mě neodvezli do Pelhřimova, ale po stabilizaci zpátky do kempu...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:22
- Nahlásit
ola
No to je právě ta zrada. Jsou to teriéři. Náš Fífa změní během deseti vteřin deset poloh. Lítá jak šus, skáče po opěradlech křesel.... pim.. pim.... chvilku je tam.... chvilku támhle.... Ale na druhou stranu je pravda, že mí rodiče v důchodu teď s ním nějak víc ožili. Oni měli totož moji poslední starou boxerku, která byla navíc nemocná, takže ani skoro nechodila ven a když, ušla pak jen dvacet kroků, vyčurala se a pak se tlačila zpátky domů, lehnout si na gauč.
A pak je ještě Fifin děsný provokatér. Dovoluje si na naše boxery. Když je tady u nás, tak je jeho nejoblíbenějším sportem běhat kolem plotu výběhu a dráždit je - viz galerie 13. Baví ho, že na něj útočí - v plotě už jsou z toho úplné boule. Bojím se, že se mu to stane osudným..
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:25
- Nahlásit
Artroza
Velké gratulace ze zahráďáku. Tak už máte před barákem frontu nevěst?
Artroza a Corleona
Nevíte proč Tommy poslal to prohlášení záchranářů zrovna nám. Je trochu drzej ne?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:32
- Nahlásit
Teta
Ty brďo, tak ale jedno máme jisté, k zachranářům nemůžem..
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:35
- Nahlásit
corleona
jo na těch fotkách provokuje skvěle až jednou ten plot nevydrží tak bude Fifinek nejspíš na dvě půlky
A když by jste Corli a Stýnko mohli porovnat bostona a buldočka co vám příde povahově lepší?
tequily
jo tu fotku ležícího tě v sanitce sem taky viděla, vždycky se najde nějaký dobrák který to vyfotí.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:37
- Nahlásit
ola
No ale samozřejmě bostona vřele doporučuju.. Je to fajn pes, rychle se učí, je hrozně moc temperamentní, ale na druhou stranu se z něj stane kočka, která se vyhřívá na sluníčku a hlavní nejoblíbenější místo je na klíně.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:40
- Nahlásit
nazdarek all...
diky za gratulace, taktez vsem uspesnym gratulujem
to tequily- dost dobra foto u nas mate ted fotky panu bratru ze svodu..
k zachranarum tedy take nejdu, musela bych vsechen rum odevzdat Tete...a to ne ne ne .....
to Teta: jak dopadla svatba? vzali se?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:41
- Nahlásit
Vcelka
Povahu buldočka neznám osobně, to by nám řekl spíš Tommy. Uvažovala jsem pro rodiče právě mezi buldočkem, bostonem a mopsem. V povaze mi nejlíp vyšel mops, ale mamce se nelíbil ten ocásek nahoru. Buldočci prý bývají někdy morousi. Ale to mám jen z doslechu. A bostony chová už deset let můj známý v PL a MVDr.Kvapilová mě pak nalomila totálně..
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:49
- Nahlásit
Artroza
No jo, řekli ano, vyměnili prsteny a políbila. Prostě klasika. Děsná romantika v děsně romantické radnici ve Vysočanech a hlavně opravdu příjemná a romantická matrikářka!
Vybavení radnice tak asi začátek 70. let, paní Matrikářka se taky v té době myšlením, chováním a oblečením zasekla.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:54
- Nahlásit
Teta
některé radnice stále zůstaly Národními výbory. A pochopitelně s těmi soudruhy a soudružkami..
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:55
- Nahlásit
corleona
my když sme právě mluvili o druhym psu k Vikymu, tak Zdeněk chtěl buldočka protože měli fenku buldočka asi 13 let a měli jí moc rádi, já jí zažila posledních pár měsíců a zas tak uplně mi k srdci nepřirostla. No a když sem se pak koukala na netu na buldočky tak sem narazila na bostona a ten by se mně osobně možná líbil víc.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:03
- Nahlásit
Vcelka
corleona
Já mám taky několik favoritů : buldoček, bostonek, mops, grifonek... Nevím, co bych doma obhájila nejlíp. Pochopitelně v úplném čele je druhý boxer, ale to už by mi vůbec těžko prošlo. To se chystám zlomit, až bude mít Fee štěníky! Takový rozvrh domácího psychického nátlaku - výhledově jako pětiletka!
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:05
- Nahlásit
Vcelka
corleona
já osobně taky nemůžu zas tak moc porovnávat bostonka a buldočka, nikdy sme buldočka neměli ( a doufám ani mít nebudem, k srdci mi zatím moc nepřirostli ikdyž jsou to placatky). Boston mi příjde mnohem sportovnější, takový atlet oproti buldočkovi. A ani tolik nechrochtá jako buldoček a mops.
Mě příjde povahově hodně jako boxer, teda aspoň ta naše. Občas řikám, že ta naše je boxer co se mi srazil v pračce...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:09
- Nahlásit
Kristovanoho Tequily, co jsi to na tom srazu dělal???? (viz. foto v sanitce)
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:15 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Stýnka
To chrochtání je asi pes od psa. Fifin chrochtá děsně. To si ani neumíte představit. Při nádechu je to chrocht spojený s pískotem a výdech je spíš výchrocht. Nechápu, jak s ním mamka může spát. Navíc ZÁSADNĚ spí pod peřinou v nohách, ale NA NOHÁCH. Nechápu, proč. Musí to být pro něj hrozně nepohodlné, ale on tak zkrátka nejradši spí - přes obě nohy.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:22
- Nahlásit
corleona
No mě zase Cherry spí u břicha. Jakmile se v noci hnu, tak do mě začne kopat jako kdyby mi nadávala ať se nechruju.
Ale zato nechrochtá, ani moc nechrápe, spíš jen teď když už neví jak si lehnout.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:23
- Nahlásit
ola
Kristovanoho Tequily, co jsi to na tom srazu dělal????
No trošku jsem jim tam zkolaboval...jsem diabetik.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:31
- Nahlásit
alli
ola
Děkuji.
No ale kdyby neodběhla za smějící se paní, mohli jsem bejt první.To docela zamrzí.Aspon ale vím že povahu na závodění má. Byla uplně v klidu.A já pak už taky.Po stopě to ze mě opadlo a byl klid.Jsem spokojená.Dám jí ted dva dny klidek a pak se na to zase zvolna vrhnem.
Ale musím říct že tam bylo fajn.Super atmosféra,lidi.Fakt příjemně strávené odpoledne
|