| Autor |
Zpráva |
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 15:30
- Nahlásit
corleona
no četla sem to tenkrát, když se to stalo. Ale přeci už jen je to delší dobu a moje chorá mysl asi nebude až tak dobrá.
Vím, že tenkrát se jí objevil někde v těle nějaký krevní výron a tak šli na operaci a fenku domů už nedovezli. Nevím, ale tenkrát jsem to pochopila tak, že veterináři neco zanedbali, že po operaci byla celkem OK. Ale už je to fakt dávno...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 15:34
- Nahlásit
Stýnka
Quoreček je mimi od Artrózů, který chodí k nám na cvikoš.
corleona
Co oslavenec? Jak mu šmakovalo kuřátko?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 15:40
- Nahlásit
Tommy Gun
nepřišlo? Tak ti to posílám znova. Je to ještě vůbec aktuální?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 15:45
- Nahlásit
Stýnka
Hm.. muselo je to pěkně zlomit. Teď ale mají krásné bejby, jak jsi psala - princeznu , tak předpokládám, že si ji nechají.
ola
No jasně, že šmakovalo.. Ale šmakovalo všem, kupovaly se v Tesku hned tři grilované kuřata. My vždycky kupujem i ostatním. Oslavenec dostává jedno celé a ti ostatní se podělí o dvě zbylá. Společně s náma, samozřejmě.. Zkrátka.. slavíme všichni!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 16:28
- Nahlásit
corleona
Musím ti taky říct, že jsem na výstavě viděla psa, který mi strašně připadal jako naše FeeBee. Říkám Zdenkoj : "Koukni na něj, ten má tvar hlavy a xicht jako naše Fee!" Nelenila jsem a dala se s paní majitelkou do hovoru a ptám se jí, jestli není náhodou tatík jejich psa Yéké? A ono JO!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 16:48
- Nahlásit
ola
Tak už podle "ksichtu" poznáte rodinu!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 17:43
- Nahlásit
Stýnka
My jsme dopadly tak,jak psala Ola.V dostali jen psi na prvních místech,jinak se VD nešetřilo.Asi se rozhodčí dohodli,že budou přísnější.Škoda,že jsem to nevěděla dopředu,mohla jsem si ušetřit nerva a ty prachy raději propít.
Jinak asi vše co šlo vyhrála ta fena od paní Šulcový.:
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 17:59
- Nahlásit
Ahojte,
musím se s vámi podělit o "zážitky" ze včerejší svatby... byli jsme už asi na 50. tento rok, ale na té včerejší se ženil profipsovod, a tak měli svatební oznámení s pejsky , na kravatě měl odznak s NO hlavou , vytrácel se ze svatby venčit psy a témata hovorů samozřejmě taktéž občas kynologická... no kdyby tam ještě před kostelem čekala banda hafanů a měli secvičené nějaké to hafací číslo, tak je to dokonalý! Docela jsem se inspirovala!
A tak jak jste všichni dopadli?
Lenda
gratuluju a příště to třeba bude i lepší!
ola
Pajus
a našly jste se všechny? Asi jo, že jo... podle fotek, pěkná fotodokumentace!
Ada
...a co vy závodnice?
Dannie
napíšu ti asi mejlíka, ale jen abys věděla, že je ta Praha domluvená, cesta i ubytko, a jen se musíme spolu ještě na něčem domluvit a počítej se srazem v pátek ve 14.30 na Krpolským nádru, konečná šalin 6,7... Už se těším!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 18:07
- Nahlásit
Denisa
Kynologická svatba-to musela být špica. Takže budeš mít taky takovou?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 18:14
- Nahlásit
Lenda
...
no ono to úplně kynologická nebyla... to právě bylo tak uměřeně ještě...
to třeba jsem viděla fotky od kamošek kynoložek co se vdávaly než jsem je znala, takže jen zprostředkovaně vím, že třeba jedni měli hostinu přímo na cvikoši sele atd., druhým zas byli na svatbě i psi, jakože došli před kostel... a spousta holek měla na svatbě i psy, jednoho jsem viděla i v obleku na míru a jiní měli třeba jen mašle... ale byli i u obřadu třeba...
No nevím, to by asi skorochoť nepřežil, ale zas na druhou stranu jeho kamoši motorkáři měli svatbu, že jim v koloně aut jeli vepředu motorky, motorkáři prděli!!! před kostelem atd., takže u nás když už tak by to musela být moto-kyno svatba!!!
No ale tento profipsovod je JEHO kamoš dokonce, to ani neměl kecy, zajímavé!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 18:28
- Nahlásit
Ahoj,tak jsme 3 z 5.Měli jsme nejlepší stopu.49 z 50.Obrana taky fajn.45b.Poslušnost jsem zkazila já na odložení.Odepla jsem jí z vodítka předčasně.Někdo z diváku se začal smát a Aida se šla podívat kdo to byl.Ale jinak jsem spokojená moc.Všem pejsanům tam bylo přes 2roky a nám 15měsíců.mistrfotila jak o život já taky něco mám.Tak to dám na stránky.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 18:38
- Nahlásit
Ada
moc gratuluju, jste šikuly
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 18:39 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Ada
tak gratulace k umístění a bedně !!!!
fotky nemazat - ty povedené by se mohly hodit do "bulvarniho platku" 4/2006 !!!
corleona, artroza, teta
.....tak sem se ani neopovažujte hlásit. nebo jo - budou vás mít jako odstrašující případy. doporučuji k přečtení zj. body 2 a 3.
http://www.zachranari.cz/formulare/rozhod/rp09.doc
vcelka
jo, ted mail dorazil. jdu zjistit bližší info.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 18:41
- Nahlásit
Ada
Supééér!!! Veliká gratulace!!! Tak další nadějná dvojice závodnic!!! Těším se na fotky!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 18:44
- Nahlásit
Tommy Gun
...co to má být, to je jako fakt prohlášení co podepisují členové před vstupem?! zajímavý teda...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 19:00
- Nahlásit
Tommy Gun
Denisa
Stýnka
děkuji.Děkuji děkuji
Tommy Gun
No mazat nebudu.A chtěla bych napsat o lize takovej malej článek do bulváru.Můžu?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 19:47
- Nahlásit
Ada
Gratulace!!!
Tommy Gun
Ty brďo! To sou vjecy..
Není jak si dát jointa, kopnout štamprlu, zapít pivkem, típnout cígo a jít vystavovat..
ZLATÝ BOXERKLUB!!!!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 19:57
- Nahlásit
Ola
Neviděla jsem tě ve zprávách bylo Opočno a Miss a ty s klukama a Fee nikde.
Ada
Gratuluju
Lenda
Nedělej si hlavu z umístění možná příště se zadaří líp.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 20:04
- Nahlásit
denisa
..... přesně tak, podepisují. divný, co?!
Ada
... piš, piš, piš !!!!!!
čím dřív, tím líp - dojmy jsou ještě živé!
corleona
ZLATÝ BOXERKLUB!!!! - že by nový bod k odsouhlasení na PZ?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 20:06
- Nahlásit
Tommy Gun
tak já jdu na to
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 20:08
- Nahlásit
corleona
Chodka
Děkuji za gratulace
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 20:24
- Nahlásit
Ada
.... no stačí v průběhu týdne, nemusíš hned.
Já si to stejně přečtu nejdřív příští pátek. Ted koukám na Pána Prstenů - Návrat krále, pak jdu chrnět a zítra brzo ráno frčím na školení. Takže fakt stačí až v průběhu týdne. Ale aktivitě se meze nekladou.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 20:49
- Nahlásit
Tommy Gun
No to mě se právě chrnět nechce.Tak to napíšu.Ale nejspíš usnu u toho psaní jak se znám Takže tak nějak během tejdne
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 21:37
- Nahlásit
Ada
Teda holky, jste fakt šikovný, na to jak je Aida mladá, tak bomba
Lenda Ola
No a co posuzování??? Odůvodnil nějak to "védéčko"?
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 21:45
- Nahlásit
[url=www.volny.cz/boxerplzen][/url]
ještě horké výsledky z dnešního závodu.....
a já su tak vyřízená, že du spat !!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 21:46
- Nahlásit
jéje....nějak se mi nepovedl odkaz......to bude asi tou únavou
šak všeci víte, kde to hledat
tak brou noc
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 23:50
- Nahlásit
2 all
čágo v pátek.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 06:23
- Nahlásit
Ada
Gratuluji, jste fakt šikulky !
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 08:47
- Nahlásit
Chodka
bylo Opočno a Miss a ty s klukama a Fee nikde
Vždyť já na to koukala z okna! Ten Mariánský kostelík je hned naproti nám! Číhala jsem s foťákem, že vám Táňu vyfotím, ale nastala zrada, když pro ni hned ke vchodu přijelo auto, nasedla a byla fuč. Ale náš hospodář ze cvičáku (takovej šedesátiletej obšourník jak by řekla moje bábinka) byl v sobotu večer někde v Újezdě na zábavě a Táňa tam byla. Říkal, že tak zblbnul ochranku, že jí směl políbit ručku. Strašně jsme se tomu nasmáli! Divím se, že ho z toho neklepla pepka!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 08:48
- Nahlásit
Ada
Taky gratulujeme! Vidíš - dřina se vyplatila. Stopičku máte teda super!
Tommy Gun
čágo v pátek. Jak to???
Hele jsem jediná, komu ještě nedorazil růžovoučkej Zpravodaj nebo je nás vícero????
|