Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
mistr
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:03
- Nahlásit

Teta
1000 ?!?!! tak na to kašlu......to ji dám radši Artroze i když je to spojené s rizikem

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:04
- Nahlásit

Denisa
má stafordširský bulterierky www.stafici.estranky.cz
a stanici jí schválili BEE-MASTER to je v překladu včelař je to odvozeno asi od našeho příjmení. Tak za 14 dní už budou mít první štěňátka.

Teta
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:07
- Nahlásit

mistr
Haha, můj cíl byl dosažen!

mistr
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:09
- Nahlásit

Teta
to bylo zákeřný..... 1:0 pro tebe

Artroza
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:09 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

Teta
to jsi teda ku*va draha...

tak ja ti ji teda :smirkohlidam ....
a pak si ji necham, kdyz prej uz je vycepovana ke psum...ja mela vzdycky pocit, ze by se meli dat deti koupit treba v Makru....

a k te ch.s. - vetsinou daji to, co je na prvnim miste, pokud maji pocit, ze podobne nikdo nema. uprednostnuji to, co je napsano na vyssich mistech..

Teta
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:11
- Nahlásit

Artroza
Inge už má štěňata, jsou na stránkách. Už jsi to viděla!

Artroza
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:15
- Nahlásit

Teta
jo jo, uz jsem ji psala....
je z nich nadsena...se nedivim 10 stenat

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:30
- Nahlásit

Vcelka
super, tak jsem prolítla jejich stránky, ti si to pejskařství taky náramně užívají jak koukám!
chi chi, má z jejich stránek inspiraci pro mistr nebo spíš chůvy Lucinky Tetaa Artroza... takhle by to neměl být problém ne?!
viz. obrázek ze stránek od Vcelčiné švagrové a s komentářem opička
http://www.stafici.estranky.cz/fotoalbum/vylety/na vsteva-_-____/683
Teta
"... od Váhalů"...no to zas teda taky váhám, myslíš jo?! to spíš od váhavého střelce tedy... ale já nejsem ani váhy, ani střelec, jsem beranisko a Giordi má beraní povahu, že je sice beránek, ale taky jde hlavou proti zdi... no tak asociace... jo, už to mám, takže Od Barbánka... Hm, dám vymyslet něco prvnímu dětskému klientíkovi co dojde...

Artroza
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:38
- Nahlásit

Denisa
tak nejak si to hlidani predstavuju...ale nerikej to mistrovi

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:45 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

Artroza
no já bych se ani netahala s tou klecí, myslím, že odkládačky tam máte ne...?!

no já už aspoň vím, že nemusím v budoucnu utrácet za ohrádku pro děťátko, neb klec doma máme a velikou a nepoužívanou, tak ta mu bude stačit až do 1.třídy...

jé a jak je tam dítko spokojené, ještě mu tam dali i pár čipsů či co to papá, jé to se má...!!!

blažena
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:47
- Nahlásit

Teta
jůůůů, tak když hlídáš psy ráda, dobře a zadarmo - kdy ti mohu dovalit těch svých 5 jezinek ? Já byla naposledy u moře v roce 1991 a ZíZí bude mít kamarádky
už listuju na netu zájezdy a balím kufry
já tak těším - dovolená na obzoru

Artroza
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:49
- Nahlásit

Teta
a to mas za to, zes mi nacpala Lucinku

ted te strejda zabije v primem prenosu hi hi hi......

Teta
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:55
- Nahlásit

blažena
Tak aby bylo jasno, ta nabídka hlídání psů zadara platí pouze pro ringáče! .......tedy platila pro ringáče, ale ty Artrozy už taky neberu za to jak je jízlivá ve svém komtentáři
Si koukej ty kufry zase hezky rychle vybalit, foťák vyndat z nabíječky a vrátit se do normálu. Vlastně ti uštetřím starosti a depky. Jestli si na tom jako ostatní ženské, tak bys musela kupovat nové plavky a pak bys měla depresi!

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:57
- Nahlásit

Vcelka
jé a píše tam švagrová, že jim to trvalo 4 měsíce, ups, to je teda mazec, co na tom trvá tak dlouho?!
jinak stafbulíci jsou jedni z mých oblíbených plemen, i jsem o nich přemýšlela, že si je pořídím, no boxer to vyhrál! ale taky super pesani!

Teta
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:57
- Nahlásit

blažena
Jo, a ani nevím jestli bys měla radost z mého hlídání těch tvých jezinek.
Já jsem takzvaná "teta ňuňáňková" a to znamená že by se ti vrátili pěkně rozmazlené potvory!

Artroza
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:58
- Nahlásit

Teta
si naka vybirava! jenom prej pro ringace....
boxer jako boxer!

Denisa
jo jo odkladacky tam jsou, musim dat pozor abych ji nestrcila k nejakymu boxerovi, aby ji neulizal k smrti..to uz by asi Mistr nerozdejchala

blažena
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:09
- Nahlásit

Teta
jo diskriminace boxer jako boxer
a depku z vybírání nových plavek bych neměla, bych se nacpala do těch starejch, při mojí maličkosti je to stejně jedno
to si teda houby kamarádka a budu si to pamatovat
a a hlídala by jsi aspoň polovičního ringáče?, pro ostatní najdu výhledově hotel....

blažena
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:12
- Nahlásit

a vůbec ,jedu dom
a schválně jestli už je ve schránce Zpravodaj....

Teta
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:16
- Nahlásit

blažena
Tak dobře no, mužeme to zkusit. Nechci tě naštvat a fakt je že boxer jako boxer, všichni stejně praštěný, ustlintaný, uprděný a vyčůraný.

Se přiznám, nevím jestli bych zvládla tolik boxerů, jelikož jsem zvilká pouze na jednoho. A čubu jsem ještě vůbec neměla. Bych na ně asi musela pustit strejdu abychom se s toho já i ZíZí nesložili!

Teta
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:18
- Nahlásit

Artroza
Neměla jsem v plánu se dnes na cvikoši zastavit, mno ale když tam bude Mistr tak bych na chvilku mohla. Co ty nato? Nebo jí chceš pro sebe?
Jo, a byla by tam dnes Dáša? Že bych jí tam hodila tamto, dala jedno kafe a pokračovala v jízdě?

Artroza
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:24
- Nahlásit

Teta
zalezi na tobe
vubec nevim, brkni manzovi... pripravujem tam na zitra veci, tak nevim jakej ma plan s obranama ( erman)

ola
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:42
- Nahlásit

Denisa
Hele, mě taky napadají většinou názvy, který něco znamenají pro mě a rodinu, ale okolí by asi koukalo. Hoď sem nějaký tvoje, ať vím, jestli to máš taky tak! Já mám zatím např. StandBox (naše příjmení), StoBox, JakuMa-box, FeeBox.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:49
- Nahlásit

Tak co se deje, tady uz je zase nejak mrtvo...a zrvna kdyz jsem si dodelala svoji praci

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:51
- Nahlásit

Aha tak nic, nejak mi tu blbne aktualizace a neukazuji se mi nove stranky...tak sva slova beru zpet

Lenda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:51
- Nahlásit

ola
Nejlepší je určitě FeeBox,ale JakuMa-box by neměl chybu.

articek
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:52
- Nahlásit

Bulvár právě dorazil

alli
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:53
- Nahlásit

ola
Se mi nejvíc líbí JakuMa-Box

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:55
- Nahlásit

ola
no tak to máme trochu jinak... já tam sebe-jména, příjmení- to ne, nad tím neuvažuju, já hledám cosi co bude vypovídat o prdlé Giorďasce a nebo boxerech obecně...
něco jakože s energy, bombastic, fantastic ne, já nevím, ale tak takový jako energy a spirit a action, active a atractive a s box atd. to už tam v nějakých podobách je... tak hledám něco spešl... ale zatím jsem moc nepřemýšlela... to bolí...
ale Giordibox jsem taky vymyslela!!!
pokud budu v tvůrčí krizi, tak Giordibox je taky řešení!
třeba Azor Giordibox a Asta Giordibox!

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:59
- Nahlásit

ola
ano, JakuMa-Box zní jako nějaký východní bojový umění! to by se hodilo!
a FeeBox by byla klasika, ale taky dobrý! pak bys mohla dát štěňatům jména jak jsme vymýšlely ty FeeGio a GioFee, tak třeba AhaFee Feebox no prostě něco Fee a Feebox!

ola
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:00
- Nahlásit

Zdeněk mi řekl, že JakuMa-box je jako JAKUZA. Moje odpověď zněla : "Viď? Však taky jo, vždyť o tom to je!"

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání