| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:44
- Nahlásit
Artroza
Taky se připojuju ke gratulaci
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:56
- Nahlásit
corleona
no furt lepší když ti leží na nohách bostonek než když ti tam leží boxer, což je náš případ, mám Vikyho v noci na nohách furt, nejradši leží stylem že je natažený přes celou šířku postele, takže já ty nohy kolikrát ani nemám kam složit. Hrůza. To takovej bostonek by byl oproti tomu jak peříčko. No ale Viky ten aspoń zase nechrochtá ani nechrápe, tak teď si vyber.
Ada
uplně sem zapomněla na gratulaci ke třetímu místu, koukala sem na fotku moc pěkný umístění.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 12:13
- Nahlásit
Vcelka
Děkuji.Ta fotka na nešich stránkach je stáhnuta ze stránek ÚP - Plzen. Fotil to mistr.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 12:18
- Nahlásit
A máte už všichni zpravodaj???Já nee
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 12:38
- Nahlásit
Tybrdo, jsem se nasla v galerce Oly...jezis...jeste tedy ze koukam jinam a pak je tam jen Tina z blizka...by jste se jinak zhrozili
Dneska se snad mrknu na ty svoje fotecky a neco hodim do svy galerky na mujpes... Doufam ze tam mam i Olu...
Olo, Bubakum urcite popreji, me pohar dokonce zapujcili, tak jsem s nim chvili take pozovala, no krasa...
Jo a voditko si koupili uplene stejne jako ma FeeBee ten obojek s tapickama, akorat v piskove cerne barve.
Jinak pak Tina cestu zpet celou prospala, ale jinak byla docela zpruzela
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 12:58
- Nahlásit
gratuluju všem k výsledkům, Artrozu jsem viděla v akci a dobré, je to prostě ještě nˇuňánek ( nevím jestli jsem se trefila do přezdívky )
Artroza
Jak to dopadlo celkově? My museli pak už jet, tak nic nevím. Jinak ty salámy kdyžtak spotřebujte, vzpomněla jsem si na ně až doma . Jinak máš tam email na mydog
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 13:02
- Nahlásit
tequily
Tak to musel být teda mazec. Mno, hlavně, že tě dali odborníci do pořádku. Četla jsem, že tam někoho pokousal pes, je to tak?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 13:58
- Nahlásit
Hlásím všem, že dnes dorazil Zpravodaj i na Bašku, tudíž už je opravdu všude, když je i u nás na kopcu.. Ale měl na mále, protože paní listonoška s kulichem na hlavě a na horském kole vypadala, že "to nedá". U branky ji ohrožoval Kerda. U nás hrajou pošťačky hru "Vhoď a zdrhej". Vyskakoval jí do výšky očí a přitom cvakal zubama.. Určo věděl, že ve Zpravodaji je článek z přednášky té pomatené Australanky, co má bludné představy o korektní délce čenichu.
PS: Až mě střeplo u té pravé fotky, která hlava že je korektní. Brrrrrrrrrrrr..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 14:07
- Nahlásit
corleona
To se tak někdo má - sedí si doma, špízuje z okna, jestli chudáka pošťačku pravděpodobněji sklátí infarkt nebo zda bude zahlušena krvelačnou bestií, a pak tu ještě rozebírá obrázky, který si my ostatní pracující prohlédneme až po čtvrté hodině odpolední po příjezdu z kolbenky!!!!
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 14:20
- Nahlásit
ola
corleona
a pak tu ještě rozebírá obrázky, který si my ostatní pracující prohlédneme až po čtvrté hodině odpolední po příjezdu z kolbenky!!!!
A to jenom možná - my sme taky pěknej zapadákov, tak nevím jestli už bude doma nebo ne...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 14:30
- Nahlásit
ola
Náááááhodooouuu, jsem v pracovním procesu již od půl osmé - každé ráno nasadit gumáky, jít uklidit piliny po bobrech, exkrementy a vystříkat kotce vodou. Ale je pravda, že jako malé holčičce se mi to líbilo, když jsem viděla ty ošetřovatele v ZOO a když jsem to říkala mamince, že tím budu, tak ta se křižovala. Tak to teď mám, jsem zaměstnaná v palivonu bobrů
Jedna bobřice dnes dotala od páníka fest vodítkem. Za tento týden už totiž po třetí (!!!!) vylomila lítací dvířka a on je zrovna včera asi dvě hodiny spravoval. Nejvíc ho prý vytočilo, že když k ní ráno do kotce šel, tak tam ležela, ohlodané plastové dvířka mezi tlapama a ještě na něj vrtěla ocasem. Tak dostala vodítkem a příští týden dostane dvířka plechové. Je to kráva, teď jim tam všem táhne jak sviňa a v noci už je pěkná zima.
Takže nevím, jestli by se mnou někdo měnil. Chodím tu od rána v gumákách, vábný pohled na mě zrovna není. Do toho mi smskama chodí pokyny, co mám změnit na pyro webu, takže pracuju průběžně i doma, teď sedím v gumákách i u stolu, protože zároveň seču zahradu. Takže lítám mez kompem a sekačkou Ale zas na druhou stranu.. před chvílí jsem si šla natrhat jahody a ostružiny a tlemila se do sluníčka.. Kolem mě se honili psi a tahali se o nějakou větev.. Vlastně, co víc si můžu přát?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 14:38
- Nahlásit
corleona
když to je taky nápad od těch výrobců dělat ty lítací dvířka plastový. My jsme momentálně taky bez nich, jak jima Viky proskakoval tak uplně praskli, a to když sme je tenkrát měli nový tak je Viky, nakousal a zohybal, takže pak blbě tesnili. Tak čekáme jestli nám tchán vyrobí nový, prý budou z nerezu. Doufám že si o to Viky nerozbije kebuli.
No a jinak že se nehambíš nám chudákum pracujícím v továrně popisovat jak si trháš lesní plody a gebíš se do sluníčka. Ach jo já chci taky pracovat doma.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 14:39
- Nahlásit
corleona
zároveň seču zahradu
Jo, to mi připomíná, že včera Zdeněk šel posekat trávník na obecním pozemku, který je okolo našeho domu. Nejdřív motorovou sekačkou rozjezdil tři hromady cizích psích ho*en, což pak sundaval z koleček šroubovákem, aby mohl se sekačkou vůbec zaject do garáže, u čehož příšerně nadával, no a nakonec strunovkou chytil kočičák. Smrad příšernej! Pravil, že vyvraždí všechny kočky v okolí a začne tou naší, protože se mu tlemí ze střechy...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 14:44
- Nahlásit
ola
Bingo! Mezi příspěvky jsem šla séct a najela jsem do zapomenuvšího exkrementu. Ale ještě mám před sebou cca 200m2, tak snad to rozjezdím..
Vcelka
Nám ty boudy i lítačky dělal známý a když tady byl nedávno " na opravy", tak se mu chtělo usedavě plakat, když viděl tu spoušť. Ptal se nás, proč to ti psi koušou. No není blázen?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 14:48
- Nahlásit
corleona
Nazdar ty nechutnej pracante z domácího prostředí. Nevím jestli ti ale máme co závidět. Ono pracovat doma může být někdy složitější než dřepět v kanclu. Asi bych makala doma jednou tolik protože tam je i ta domácnost kterou člověk v práci nemá, a doma ti to asi nedá se o to starat. Mno, vyjádřila jsem se jako hotentot ale asi to chápeš.
Taky jsem chtěla okomentovat tvůj názor na článek Australanky, ale rozhodla jsem se že mlčeti je zlato.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 14:50
- Nahlásit
Vcelka
My máme ty dvířka taky od Barona, ale ty hliníkové. Sice jsou dražší, ale zato (musím zaťukat!) vydrží všechno. Fee je teda vůbec nekouše (taky není co!), lítačka je gumová (plastová s kartáčkem dole) a dokonce ještě stále funguje i magnetické dovírání plácačky,takže nám domů netáhne. Nemůžu si je vynachválit!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 14:51
- Nahlásit
corleona
Tak toho známýho co to stavěl a pokládá tak blbé otázky dejte na jeden celej den a jednu celou noc ke psům do kotců. Třeba mu pejskové prozradí proč to koušou
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 14:52
- Nahlásit
corleona
hmm to je dobrý otázka proč to ti psi koušou
Chápu že ten plast je lehoučkej, ale pro psi je to fakt na h*vno. Mělo by se to dělat z něčeho co něco vydrží a zároveň to toho psa nepřizabije když tim proskočí.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 14:54
- Nahlásit
ola
já vim že máte tyhle, my tenkrát udělali chybu že sme nezvali ty samý, my máme taky od Barona, ale právě plastový a ta lítací část nám už uplně odešla. Viky se tim naučil docela rychle proskakovat, že to prasklo.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 15:31
- Nahlásit
Teta
Hele, hele, jen to kliďo okomentuj.. Se tě nebóóójim.
No a k té práci doma.. Tos vystihla dobře, já jsem to napsat chtěla, ale nevěděla jak. Kdo pracuje doma, tak nic neudělá pořádně. Sedím u kompu a rozčiluje mě, že není uklizeno. Tak jdu uklidit a při uklízení, mě zas píchne u sdce, že něco nestihnu dodělat, tak vysavač nechám vysavačem a sedám k počítači.
Zas na druhou stranu, si pamatuju, jak jsem dojížděla denně do kanclu a viděla v buse furty samé ksichty, navíc na furt stejných místech, bylo mi na blití. Ten stereotyp a hlavně ranní vstávání (přitom mi prac. doba začínala až v osm!) mě ubíjelo.
PS: Mám posečíno. A kolečka od hoven. A gumáky taky... jsem najela do dalšího maskovaného a ještě do něj šlápla.. Mé gumáky MADE IN ITALY jsou od hovna pravděpodobně rovněž od autora MADE IN ITALY nebo MADE IN FRANCE. Češi chodí totiž kadit jinam, do rohu nebo křáčků. Zkrátka Czech Made..
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 15:40
- Nahlásit
corleona
Koukám že je to jedno estli Baška nebo Praha, prostě cizinec (turista) je prase. Čech taky, ale alespoň to po sobě maskuje
Tak dorazíte na Justičkák?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 15:59
- Nahlásit
Teta
My Češi jsme staří vyscánci...
Justičák? Toš nevím. Prý není problém, říkal Tom. Ale už ho vidím, jak v pátek pije "enom žlutu zodofku", končí na oslavě ve 20.30 s tím, že ráno jedem do Prahy.. Tomu teda nevjéééééřim.
A vůbec, já stejně nemám co na sebe.. Leda že bych šla "profarat" Šokink Park a fšecky ty Orsaye, Tarry, Kenvella, C&A a H&M, 4You, ... a rozpálit platební kartu do ruda..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 16:06
- Nahlásit
corleona
No já jsem snad jediná kdo nedostal Zpravodaj.To se ještě posílá na pobočky a teprv pak nám členům?Protože potom už bych se nidivila že nám zatím nedorazil.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 16:21
- Nahlásit
corleona
Ještě si zapoměla na můj oblíbený Marks and Spencer. Tam mají i normální velikosti!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 16:32
- Nahlásit
Ada
K nám do Missákova už dorazil! Sláva!
Těším se, jak si ho večer přelousknu. Jestli teda neusnu. Dnešní noc byla noc plná vášní. Trávila jsem většinu času s průjmem na WéCé. Průjem není milenec, jak by se zdálo, ale následek sežraných opečených plátků brambor, dvou "sluníček", jedné griotky a dvou sklenek vína v sousední restauraci... Achich, ochich! Teď tu srkám bylinkové thé-prý zázrak na spalování tuků... Zatím jsem si spálila leda hubu! Sakra, mám mizernou náladu!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 16:42
- Nahlásit
ola
Tak takovou noc znám.Nic příjemného. Mě se to stalo po burčáku.Od té doby jsem si burčák nedala.Momentálně peču vepřové koleno na pivě a k tomu pečené česnekové brambůrky.Abych zejtra nemusela vařit.Pač musím makat
No ale jak to vypadá tak do zejtra to sníme.Pořád to někdo chodí kontrolovat do trouby s vidličkou a nožem
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 17:41
- Nahlásit
ola
Od rána se snažím nežrat. Teď jsem si to zkazila Kinder čokoládou. Ale když já ke kafi ntně potřebuju nějaké to KOKINO.
Teta
Toš tak to nemáme. Leda Takko. Tam jsou i ty nadměrné velikosti. Vypadá to, že směřuju tam..
Ada
vepřové koleno na pivě a k tomu pečené česnekové brambůrky
Haůůůůůůůůů to mi nedělej.. Já dnes chtěla dělat to suši - ideální pokrm k hubnutí.... ale kurňa, pečené koleno, česnekové brambůrky, zalít to tak Plzní.. to je věc!!! Panečku, to by se Asiati zesrali..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 17:52
- Nahlásit
corleona
Panečku, to by se Asiati zesrali..
A já asi taky! Udělám si radši k večeři lehký Panzani (ty sice nelepí, ale hlavně doufám, že nepotečou ) Další taková noc by mě zabila! Jo, a ke kafíčku jsem se naučila něco jíst na mateřský, jenže to jsem kojila a váha šla dolů sama. Bylo těžký si pak odvykat. Můj tatínek říká, že na suchý kafe (rozuměj bez sladkýho) nemá cenu špinit hrnek.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 18:02
- Nahlásit
ola
doufám, že nepotečou
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 18:06
- Nahlásit